Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bana da yazar mısınız

Aaa doğrudur o zaman, benim bünye kist fln hazır yani hemen yapar, zaten sıkıntım da çikolata kisti ve neden olduğu yapışıklık şekil bozukluğy gibi durumlar..
Aynen transfere hazırlanıyorum ben, embriyolarm 2tane dolapta beklio kuzular

Doktor spral takmış zaten hamile kalmanıza ek olarak doğum kontrol hapı vermesi bu sebeple. Doktorunuz yapılacak tüm önlemleri almış. Ara ara kontrole çağırıyorsa da ihmael etmeyin gidin. Yani doktorunuzun dediklerini uygulayın. Vardır bir bildiği. Kafanıza takılanlar olursa sa bir kağıda not alın, ilk görüştüğünüzde sorarsınız Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah.

İki kutu cyclo sonrası spirali çıkartıp tekrar hsg çektiricez. İnşallah herşey yolundaysa da transfere hazırlanıcaz artk... Hep güzel haberlerle buluşmak ümidiyle

bana da yazar mısınız
Ben donasyon yaptırmadım, yaşım 47 olmak üzere, alternatif olarak düşünüyorum ama hala tüp bebek deniyorum, o sayfada donasyon yapan hanımlar klinik tecrübelerini ve süreçlerini paylaşmış, çok faydalı tecrübeler okuyacaksınız, son umut değerlendirilebilir bence. Donasyon sayfasında çarşı karışık, kötü niyetli, insanların duygularını hiçe sayan sorumsuz sahte kişiler ortamı bozdu biraz.

Dim plusu faydasını zararını gordunuz mu

yanlıs anlamayın ama yas olarak sıkıntılı bır yas zaten. normal sartlarda bıle

donasyonu erteleyerek, rahım ıcınde de soruna neden olabılırsınız allah korusun. sonucta bu ıhtımal yukselıyor, yas ılerledıkce.

ltfen yanlıs anlamayın endıse ve ıyı nıyetle yazmak ıstedım bunu.

sayfa hangi sayfa oluyor ?

baslık nedır ?

Biliyorum, farkındayım ama daha umudumu kaybetmedim, teşekkür ederim yinede.

Bir aydir hormon ve hazirlik ilaçları kullaniyorum. Biliyorsunuz,adetin 2. günü folikül bakilir,testler yapilir vs. Bugun adet oldum diye doktoru aradim. Su an hasta alamiyoruz bir ay daha ilaclara devam gelecek ay bakariz dedi.Laboratuvari kapaticaz gibi seyler söyledi. Malum ,corona. Zaten 45imdeyim. Her geçen ay benim için biraz daha uzaklaşmak demek... Kapali mi tüp bebek merkezleri? Tedavi sürecinde olanlar ne durumdasınız arkadaşlar? Hazır vücudu hazırlamışken başka bir merkeze mi gitsem diye düşünmüyor değilim...

Salgın nedeniyle yeni hasta almayı durdurmuş olabilirler, devlet hastanelerinde poliklinik hizmetleri,ameliyatlar falan (Acil durumlar dışında) hep ertelendi, tüp bebek merkezleride tedbirli olmak zorunda, başka merkezleri telefonla arayarak bilgi alın ama beklemeniz daha iyi olur sanki, sosyal izolasyon önemli, çünkü sürekli gidip gelmek gerekiyor biliyorsunuz, yaş dezavantajımız burada da buldu bizi, moralinizi bozmayın, takviye alarak değerlendirin bu günleri, sevgiler.

Doktorunuz kim?Benim de ön tedavim devam ediyor pazara adet günüm.Doktorumuz paylaşım yapmış halihazır da olan tedaviler devam edecek diye.Ama halihazır gruptamıyım açıkcası emin değilim

Amh testlerim
18 Kasim 2019 yaptirdigimda 0.03
19 subat 2020 yaptirdim 0.10
18 martta yani bugun 0.02 cikti.

Yasim 41

18 Mart 2020;
Fsh 18.50
Lh 11.30
Estradiol 32
Prolaktin 25.77
Adet goruyorum.
Arastirma hastanesine ve Akdeniz üniversitesi hastanesine gidiyorum.
Doktorlar cok bilgi vermiyorlar
31 Araliktan bu gune;
8 saatte bir gunde 3 tane Biostreron Deha.
Gunde 1 tane prowomen kullaniyorum. Antalya da ikamet ediyorum.
Nereye gidecegimi ne yapacagimi sasirdim. :'(
Doktor, hastane konusunda beni bilgilendirin. Amacim yumurta dondurmak. Simdiden tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…