- 6 Ocak 2020
- 576
- 1.022
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.121
Embriyonun tutunmasına engel olur diye biliyorumFolikul kisti neden transfere engel oluyo
Cikolata kisti engel oLmuyo folikul kisti neden engel oluyo acaba hormon mu salgılıyo kiEmbriyonun tutunmasına engel olur diye biliyorum
Arkadaşlar Kadınlar Kulübünde Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek sahibi olanların sayfası var, çok faydalı bilgiler paylaşılmış, herkes olumlu yada olumsuz tüm tecrübesini yazmış, detaylı bilgi almak isteyenlere sabırla o sayfayı okumasını tavsiye ederim, ben Nesaybu sayesinde o sayfayla tanıştım ve farklı bir dünya açıldı ufkumda, kafamı kurcalayan sorulara çok güzel cevap buldum, en azından şimdi ne isteyip istemediğimi biliyorum. Herkese selam ve sevgiler.
Aaa doğrudur o zaman, benim bünye kist fln hazır yani hemen yapar, zaten sıkıntım da çikolata kisti ve neden olduğu yapışıklık şekil bozukluğy gibi durumlar..Ben sebebini biliyorum sanırım. Çünkü bende histeroskopi sonrası kullanmıştım. Transfere hazırlanıyorsunuz yazdıklarınızdan onu anladım. Transfer öncesi FOLİKÜL KİSTİ olmasın diye vermiştir doktor. Benim de histeroskopi durumum olmuştu. Sonrasında doğum kontrol hapı vermemişti doktorum. İlk regl de kontrole gittiğimde folikül kisti görünce transfer programı iptal olmuştu ve doktor d.kontrol hapı vermişti.
Aaa doğrudur o zaman, benim bünye kist fln hazır yani hemen yapar, zaten sıkıntım da çikolata kisti ve neden olduğu yapışıklık şekil bozukluğy gibi durumlar..
Aynen transfere hazırlanıyorum ben, embriyolarm 2tane dolapta beklio kuzular☺
İki kutu cyclo sonrası spirali çıkartıp tekrar hsg çektiricez. İnşallah herşey yolundaysa da transfere hazırlanıcaz artk... Hep güzel haberlerle buluşmak ümidiyleDoktor spral takmış zaten hamile kalmanıza ek olarak doğum kontrol hapı vermesi bu sebeple. Doktorunuz yapılacak tüm önlemleri almış. Ara ara kontrole çağırıyorsa da ihmael etmeyin gidin. Yani doktorunuzun dediklerini uygulayın. Vardır bir bildiği. Kafanıza takılanlar olursa sa bir kağıda not alın, ilk görüştüğünüzde sorarsınızGüzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah.
Ben donasyon yaptırmadım, yaşım 47 olmak üzere, alternatif olarak düşünüyorum ama hala tüp bebek deniyorum, o sayfada donasyon yapan hanımlar klinik tecrübelerini ve süreçlerini paylaşmış, çok faydalı tecrübeler okuyacaksınız, son umut değerlendirilebilir bence. Donasyon sayfasında çarşı karışık, kötü niyetli, insanların duygularını hiçe sayan sorumsuz sahte kişiler ortamı bozdu biraz.bana da yazar mısınız
Evet östrojen salgıladığı içinCikolata kisti engel oLmuyo folikul kisti neden engel oluyo acaba hormon mu salgılıyo ki
Dim plusu faydasını zararını gordunuz muArkadaşlar bende wheat grass (buğday çimi), DIM Plus, DHEA ve Natural Fertility Supplements For Women aldım. Tüm bu destekleri internet üzerinden aldım. Buradaki fiyatların 3/1'ine satılıyor yurtdısında gerçi elime gecmesı sorun oldu ama nıhayet basardım.
Umarım ıse yararlar
Ben donasyon yaptırmadım, yaşım 47 olmak üzere, alternatif olarak düşünüyorum ama hala tüp bebek deniyorum, o sayfada donasyon yapan hanımlar klinik tecrübelerini ve süreçlerini paylaşmış, çok faydalı tecrübeler okuyacaksınız, son umut değerlendirilebilir bence. Donasyon sayfasında çarşı karışık, kötü niyetli, insanların duygularını hiçe sayan sorumsuz sahte kişiler ortamı bozdu biraz.
Ben donasyon yaptırmadım, yaşım 47 olmak üzere, alternatif olarak düşünüyorum ama hala tüp bebek deniyorum, o sayfada donasyon yapan hanımlar klinik tecrübelerini ve süreçlerini paylaşmış, çok faydalı tecrübeler okuyacaksınız, son umut değerlendirilebilir bence. Donasyon sayfasında çarşı karışık, kötü niyetli, insanların duygularını hiçe sayan sorumsuz sahte kişiler ortamı bozdu biraz.
Yumurta ve Sperm Donasyon ile tüp bebeksayfa hangi sayfa oluyor ?
baslık nedır ?
Biliyorum, farkındayım ama daha umudumu kaybetmedim, teşekkür ederim yinede.yanlıs anlamayın ama yas olarak sıkıntılı bır yas zaten. normal sartlarda bıle
donasyonu erteleyerek, rahım ıcınde de soruna neden olabılırsınız allah korusun. sonucta bu ıhtımal yukselıyor, yas ılerledıkce.
ltfen yanlıs anlamayın endıse ve ıyı nıyetle yazmak ıstedım bunu.
Ümit ne güzel bir duygu. Umarım umudumuz hep yeşil kalır. Herkese sağlıklı günler dilerimBiliyorum, farkındayım ama daha umudumu kaybetmedim, teşekkür ederim yinede.
Salgın nedeniyle yeni hasta almayı durdurmuş olabilirler, devlet hastanelerinde poliklinik hizmetleri,ameliyatlar falan (Acil durumlar dışında) hep ertelendi, tüp bebek merkezleride tedbirli olmak zorunda, başka merkezleri telefonla arayarak bilgi alın ama beklemeniz daha iyi olur sanki, sosyal izolasyon önemli, çünkü sürekli gidip gelmek gerekiyor biliyorsunuz, yaş dezavantajımız burada da buldu bizi, moralinizi bozmayın, takviye alarak değerlendirin bu günleri, sevgiler.Bir aydir hormon ve hazirlik ilaçları kullaniyorum. Biliyorsunuz,adetin 2. günü folikül bakilir,testler yapilir vs. Bugun adet oldum diye doktoru aradim. Su an hasta alamiyoruz bir ay daha ilaclara devam gelecek ay bakariz dedi.Laboratuvari kapaticaz gibi seyler söyledi. Malum ,corona. Zaten 45imdeyim. Her geçen ay benim için biraz daha uzaklaşmak demek... Kapali mi tüp bebek merkezleri? Tedavi sürecinde olanlar ne durumdasınız arkadaşlar? Hazır vücudu hazırlamışken başka bir merkeze mi gitsem diye düşünmüyor değilim...
Doktorunuz kim?Benim de ön tedavim devam ediyor pazara adet günüm.Doktorumuz paylaşım yapmış halihazır da olan tedaviler devam edecek diye.Ama halihazır gruptamıyım açıkcası emin değilimBir aydir hormon ve hazirlik ilaçları kullaniyorum. Biliyorsunuz,adetin 2. günü folikül bakilir,testler yapilir vs. Bugun adet oldum diye doktoru aradim. Su an hasta alamiyoruz bir ay daha ilaclara devam gelecek ay bakariz dedi.Laboratuvari kapaticaz gibi seyler söyledi. Malum ,corona. Zaten 45imdeyim. Her geçen ay benim için biraz daha uzaklaşmak demek... Kapali mi tüp bebek merkezleri? Tedavi sürecinde olanlar ne durumdasınız arkadaşlar? Hazır vücudu hazırlamışken başka bir merkeze mi gitsem diye düşünmüyor değilim...
Doktorunuz Güvenç hoca sanirim. Ben Acibadem Fulyada baslamistim.Doktorunuz kim?Benim de ön tedavim devam ediyor pazara adet günüm.Doktorumuz paylaşım yapmış halihazır da olan tedaviler devam edecek diye.Ama halihazır gruptamıyım açıkcası emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?