- 21 Aralık 2019
- 40
- 15
- 18
- 44
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.141
Doktorunuz kim?Benim de ön tedavim devam ediyor pazara adet günüm.Doktorumuz paylaşım yapmış halihazır da olan tedaviler devam edecek diye.Ama halihazır gruptamıyım açıkcası emin değilim
Amh degeriniz kac?Doktorunuz kim?Benim de ön tedavim devam ediyor pazara adet günüm.Doktorumuz paylaşım yapmış halihazır da olan tedaviler devam edecek diye.Ama halihazır gruptamıyım açıkcası emin değilim
Amh sonuclariniza pek takilmayin derim. Adetinizin 2. yada 3.günü doktora gidip vaginal ultrasonla folikül baktirirsaniz zatwn yumurta rezervinizle ilgili de fikir sahibi olunabilir diye biliyorum. Fsh ve e2 değerleriniz yumurta sayinizda sanki sıkıntı olabilir gibi değer araliklarinda ama uzman bir doktor en dogrusunu söyler tabii. 1 yumurta varsa umut var deriz hep.olumlu düşünün. Arı sütü takviyesi de alın bence.Antalyadan başka şansınız varsa Istanbuldaki merkezleri denemelisiniz. Ama şu aralar malum coronayla ugrasiyor bütün dünya. Simdilik evde kalip takviyelere devam etmemiz en iyisi sanki.Insallah hepimiz için herşey yolunda gider...Amh testlerim
18 Kasim 2019 yaptirdigimda 0.03
19 subat 2020 yaptirdim 0.10
18 martta yani bugun 0.02 cikti.
Yasim 41
18 Mart 2020;
Fsh 18.50
Lh 11.30
Estradiol 32
Prolaktin 25.77
Adet goruyorum.
Arastirma hastanesine ve Akdeniz üniversitesi hastanesine gidiyorum.
Doktorlar cok bilgi vermiyorlar
31 Araliktan bu gune;
8 saatte bir gunde 3 tane Biostreron Deha.
Gunde 1 tane prowomen kullaniyorum. Antalya da ikamet ediyorum.
Nereye gidecegimi ne yapacagimi sasirdim. :'(
Doktor, hastane konusunda beni bilgilendirin. Amacim yumurta dondurmak. Simdiden tesekkur ederim
Değerleriniz ile ilgili yorum yapamayacağım. Bende Antalya da yaşıyorum. Antalya ıvf Kemal Özgür ile görüşebilirsiniz. Gelecek tüpbebek merkezi ile görüşebilirsiniz. Ayrıca Cemil Karakuş ve Mehmet Öztürkmen i çok tavsiye ediyorlar.Amh testlerim
Yasim 41
18 Mart 2020;
Fsh 18.50
Lh 11.30
Estradiol 32
Prolaktin 25.77
Adet goruyorum.
31 Araliktan bu gune;
Doktor, hastane konusunda beni bilgilendirin. Amacim yumurta dondurmak. Simdiden tesekkur ederim
Insallah. Tesekkur ederim. Istanbul hangi merkeze gitmeliyim onuda bilmiyorumAmh sonuclariniza pek takilmayin derim. Adetinizin 2. yada 3.günü doktora gidip vaginal ultrasonla folikül baktirirsaniz zatwn yumurta rezervinizle ilgili de fikir sahibi olunabilir diye biliyorum. Fsh ve e2 değerleriniz yumurta sayinizda sanki sıkıntı olabilir gibi değer araliklarinda ama uzman bir doktor en dogrusunu söyler tabii. 1 yumurta varsa umut var deriz hep.olumlu düşünün. Arı sütü takviyesi de alın bence.Antalyadan başka şansınız varsa Istanbuldaki merkezleri denemelisiniz. Ama şu aralar malum coronayla ugrasiyor bütün dünya. Simdilik evde kalip takviyelere devam etmemiz en iyisi sanki.Insallah hepimiz için herşey yolunda gider...
Yok ben bahçeci umuttayımDoktorunuz Güvenç hoca sanirim. Ben Acibadem Fulyada baslamistim.
Bende promotıl women ve ımprly kullanmaya basladım 2ay oldu sanırım bunun yanına krilom Omega3 ve Venatura kuenzim q10 (200mg)ekledim gecen ay omepa Q10 kullandım bu ay Venatura marka aldım cünkü baya maliyetli is bu takvıyelerAmh testlerim
Yasim 41
18 Mart 2020;
Fsh 18.50
Lh 11.30
Estradiol 32
Prolaktin 25.77
Adet goruyorum.
31 Araliktan bu gune;
Bu takviyeleri tüp bebek tedavisi nedeniyle doktor onerisi dogrultusunda mi kullaniyorsunuz ben tüp bebek tedavisi gormuyorum bunlari kullansam ozellikle promotil women omega 3 ari sütü polen gibi normal yoldan gebelik olmazmi sizceBende promotıl women ve ımprly kullanmaya basladım 2ay oldu sanırım bunun yanına krilom Omega3 ve Venatura kuenzim q10 (200mg)ekledim gecen ay omepa Q10 kullandım bu ay Venatura marka aldım cünkü baya maliyetli is bu takvıyeler
Devlet hastanesinde raporlu yaptrcktm ki hastaneler ertelemiş ve belki rapor hakkımda kalmıyor gibi en az 2ay dedıler Ankarada rapor gecen yerleri aradım devlet hastanelerini..
Fahiş fiyatlargeçen sene bu şekildeydi
Eki Görüntüle 2597681
Amh testlerim
Yasim 41
18 Mart 2020;
Fsh 18.50
Lh 11.30
Estradiol 32
Prolaktin 25.77
Adet goruyorum.
31 Araliktan bu gune;
Doktor, hastane konusunda beni bilgilendirin. Amacim yumurta dondurmak. Simdiden tesekkur
Hcg 2.05
E2 31.7
Fsh 5.63
Lh 7.22
Progesteron 0.3
Prolaktin 13.67
Serbest T4 1.02
TsH 1.310
Amh testin sonucu bekliyorum benim bu degerlerim kurtaj sonrasi ilk reglin 2.günü yapildi sizce düşük mü degerlerim
Merhabalar bakarsınız kendiliğinden gelirBir aydir hormon ve hazirlik ilaçları kullaniyorum. Biliyorsunuz,adetin 2. günü folikül bakilir,testler yapilir vs. Bugun adet oldum diye doktoru aradim. Su an hasta alamiyoruz bir ay daha ilaclara devam gelecek ay bakariz dedi.Laboratuvari kapaticaz gibi seyler söyledi. Malum ,corona. Zaten 45imdeyim. Her geçen ay benim için biraz daha uzaklaşmak demek... Kapali mi tüp bebek merkezleri? Tedavi sürecinde olanlar ne durumdasınız arkadaşlar? Hazır vücudu hazırlamışken başka bir merkeze mi gitsem diye düşünmüyor değilim...
Doktorun bana tek verdıgı prowomendi sabah akşam ıc denildi ama onu almadım benim doktor herkese bunu tavsiye etmiş, baska da bısey yok, ben de burda baya arastırdım ben promotıl women aldım, ımprly (hücre mıtokondırısı ve oksidatif stres önleyici) kullanmaya başladım istersen linklerde paylasırım baya maliyetli ama en saglam ve en uygun bulduğum sitelerden aldım.. Bunlar bıraz pahalı olunca uygun maliyetli Omega 3 ve kuenzim q10 Ekledim krilomun ve Venatura markaları.. Belkı daha iyileri vardır Omega ve kuenzim q10 da bunların oranlarında iyi. Fayda ediyormu bılmıorum takviyelerinde etkisi 3aya ancak olur, bal polen arısutu karısımı ac karnına bir tatlı kasıgı tavsıye ediliyor onu denemedim henüz.Bu takviyeleri tüp bebek tedavisi nedeniyle doktor onerisi dogrultusunda mi kullaniyorsunuz ben tüp bebek tedavisi gormuyorum bunlari kullansam ozellikle promotil women omega 3 ari sütü polen gibi normal yoldan gebelik olmazmi sizce
Olur bence doğal yoldan eger bir sorun yoksa.. Ayrıca bu yazdıklarımı kullandı doktorunun tavsiyesiyle, özelde denedi su an 7 aylık hamile.Doktorun bana tek verdıgı prowomendi sabah akşam ıc denildi ama onu almadım benim doktor herkese bunu tavsiye etmiş, baska da bısey yok, ben de burda baya arastırdım ben promotıl women aldım, ımprly (hücre mıtokondırısı ve oksidatif stres önleyici) kullanmaya başladım istersen linklerde paylasırım baya maliyetli ama en saglam ve en uygun bulduğum sitelerden aldım.. Bunlar bıraz pahalı olunca uygun maliyetli Omega 3 ve kuenzim q10 Ekledim krilomun ve Venatura markaları.. Belkı daha iyileri vardır Omega ve kuenzim q10 da bunların oranlarında iyi. Fayda ediyormu bılmıorum takviyelerinde etkisi 3aya ancak olur, bal polen arısutu karısımı ac karnına bir tatlı kasıgı tavsıye ediliyor onu denemedim henüz.
Ben yumurta kalitesi olsun dıe cabalıorum cunku transfer olamadım kaliteli deılmis
Evet bu doktorun ismini de duymustum ve burada paylaşmıştım. Doktor arayışında olan arkadaşlar degerlendirebilirFahiş fiyatlar
Prof Ulun Uluğ tavsiye ederim
Teşekkür ederim 42 yasindayim bu yasta aslinda en iyisi tüp bebek tedavisi ama işte eşim ikna olmuyor gecen seneden bu yana 2 kaybim var benimde doğal yoldan hamile kaldim kayiplarim neden oluyo bilmiyorum araştırmada yapmadik 21 haftalik hamileligim erken suyumun gelmesiyle sonlandi bebek yasamaz dediler normal dogum yaptim yasamadi patolojiden de bisey cikmadi enfeksiyon rahim yetmezligi yaş gibi nedenler olabilir denildi 5 ay sonra tekrar hamile.kaldim ovulasyon tarihini hesaplayarak bu kezde 8.5 haftalikken kalp atışı durdu doktora sordugumda iki gebeligin sonlanmasi haftasina gore nedenleri ayni degildir dediOlur bence doğal yoldan eger bir sorun yoksa.. Ayrıca bu yazdıklarımı kullandı doktorunun tavsiyesiyle, özelde denedi su an 7 aylık hamile.
Ayrıca burda aratabılırsın yorumlarda cok ca bahsedılmıs Takviyeler ben fayda göreceğime inanıyorum
Zaten bi sıkıntı bulamayınca hemen yaştan vuruyorlarTeşekkür ederim 42 yasindayim bu yasta aslinda en iyisi tüp bebek tedavisi ama işte eşim ikna olmuyor gecen seneden bu yana 2 kaybim var benimde doğal yoldan hamile kaldim kayiplarim neden oluyo bilmiyorum araştırmada yapmadik 21 haftalik hamileligim erken suyumun gelmesiyle sonlandi bebek yasamaz dediler normal dogum yaptim yasamadi patolojiden de bisey cikmadi enfeksiyon rahim yetmezligi yaş gibi nedenler olabilir denildi 5 ay sonra tekrar hamile.kaldim ovulasyon tarihini hesaplayarak bu kezde 8.5 haftalikken kalp atışı durdu doktora sordugumda iki gebeligin sonlanmasi haftasina gore nedenleri ayni degildir dedi
Hamileliklerim kilo verince olustu aslinda kilo vermek lazim diyetisyene gitmistim yine kilo fazlaligim.varZaten bi sıkıntı bulamayınca hemen yaştan vuruyorlar
Olur bence doğal yoldan eger bir sorun yoksa.. Ayrıca bu yazdıklarımı kullandı doktorunun tavsiyesiyle, özelde denedi su an 7 aylık hamile.
Ayrıca burda aratabılırsın yorumlarda cok ca bahsedılmıs Takviyeler ben fayda göreceğime inanıyorum
[/QUOTE
Tüp bebeklemi hamile kaldi
Orada ne kadar maliyeti?Fahiş fiyatlar
Prof Ulun Uluğ tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?