- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.161
E2 kurtajdan sonra benimde düştü e2-31.7Amh sonuclariniza pek takilmayin derim. Adetinizin 2. yada 3.günü doktora gidip vaginal ultrasonla folikül baktirirsaniz zatwn yumurta rezervinizle ilgili de fikir sahibi olunabilir diye biliyorum. Fsh ve e2 değerleriniz yumurta sayinizda sanki sıkıntı olabilir gibi değer araliklarinda ama uzman bir doktor en dogrusunu söyler tabii. 1 yumurta varsa umut var deriz hep.olumlu düşünün. Arı sütü takviyesi de alın bence.Antalyadan başka şansınız varsa Istanbuldaki merkezleri denemelisiniz. Ama şu aralar malum coronayla ugrasiyor bütün dünya. Simdilik evde kalip takviyelere devam etmemiz en iyisi sanki.Insallah hepimiz için herşey yolunda gider...
Arayıp sorman lazim benim fiyatlar 2 sebe önceki fiyatlar ben sadece dondurucu icşn enede 1 kere 600 tl ödüyorum uzatıyorum embryolarim için.Orada ne kadar maliyeti?
Bu doktor çok iyi ben memnunumEvet bu doktorun ismini de duymustum ve burada paylaşmıştım. Doktor arayışında olan arkadaşlar degerlendirebilir
Ben instegramda ekledim fiyat sordum telefon numarasi verdi bu numaradan sorabilirsiniz dediArayıp sorman lazim benim fiyatlar 2 sebe önceki fiyatlar ben sadece dondurucu icşn enede 1 kere 600 tl ödüyorum uzatıyorum embryolarim için.
Ben geçen sene sormuştum.yanlış hatırlamıyorsam eğer 8500 ya da 9000 idiBen instegramda ekledim fiyat sordum telefon numarasi verdi bu numaradan sorabilirsiniz dedi
Doğrudur bi arayın istersenizBen instegramda ekledim fiyat sordum telefon numarasi verdi bu numaradan sorabilirsiniz dedi
Biliyorum, farkındayım ama daha umudumu kaybetmedim, teşekkür ederim yinede.
Tunsercim herşey yolunda olduğunu gördüm çok sevindimmm. Bizde şükür iyiyiz dün 2.ci detaylı ultrasona girdik.Evet bu doktorun ismini de duymustum ve burada paylaşmıştım. Doktor arayışında olan arkadaşlar degerlendirebilir
Cok sevindim canım hem senin adına , umarım arkadaşında güzel sonuçlar alır mutluluğunuz daha artar.Pazartesi nifty yaptırdım sonuç bekliyorum onu da atlatırsak çevremde paylaşacağım o nedenle sabırsızlıkla bekliyorum. Virüs salgını beni çok korkutuyor sen evden mi çalışıyorsun ben hala işe devam ediyorum kendine de kızlarına da dikkat etTunsercim herşey yolunda olduğunu gördüm çok sevindimmm. Bizde şükür iyiyiz dün 2.ci detaylı ultrasona girdik.
Norveçli arkadaşım 2 gün önce yanı çarşamba gün 4 günlük embriyosu ile kavuştu heyacanla bekliyoruz. Uçak yasaktan dolaysı ile geri de dönemedi burda kaldı artık zaten yolculuk yapmak için çok tehlikeli.
Sevgiler
Hiç merak etme nifty güzel sonuçla gelecektir zaten ngs ile embriyo belki cinsiyet de belli olur yakında :)Cok sevindim canım hem senin adına , umarım arkadaşında güzel sonuçlar alır mutluluğunuz daha artar.Pazartesi nifty yaptırdım sonuç bekliyorum onu da atlatırsak çevremde paylaşacağım o nedenle sabırsızlıkla bekliyorum. Virüs salgını beni çok korkutuyor sen evden mi çalışıyorsun ben hala işe devam ediyorum kendine de kızlarına da dikkat et
Ben geçen sene sormuştum.yanlış hatırlamıyorsam eğer 8500 ya da 9000 idi
Her transferde değişiyormu bu tek transfer icin miBen geçen sene sormuştum.yanlış hatırlamıyorsam eğer 8500 ya da 9000 idi
Tunsercim herşey yolunda olduğunu gördüm çok sevindimmm. Bizde şükür iyiyiz dün 2.ci detaylı ultrasona girdik.
Norveçli arkadaşım 2 gün önce yanı çarşamba gün 4 günlük embriyosu ile kavuştu heyacanla bekliyoruz. Uçak yasaktan dolaysı ile geri de dönemedi burda kaldı artık zaten yolculuk yapmak için çok tehlikeli.
Sevgiler
kızlar iyi olmanıza sevindimCok sevindim canım hem senin adına , umarım arkadaşında güzel sonuçlar alır mutluluğunuz daha artar.Pazartesi nifty yaptırdım sonuç bekliyorum onu da atlatırsak çevremde paylaşacağım o nedenle sabırsızlıkla bekliyorum. Virüs salgını beni çok korkutuyor sen evden mi çalışıyorsun ben hala işe devam ediyorum kendine de kızlarına da dikkat et
Şu virüs bi geçsinde ınsallah tabi bide eşimi ikna etsem benim sıkıntım o bi türlü ikna olmuyo ikna olsa ben kendim ödeyeceğim miktariDoğrudur bi arayın isterseniz
detaylı ultrasona da girmişsin güzel geçmiş tabi ki güzel geçmesini bekliyordum ama senden duymak ayrı güzel gözün aydınHiç merak etme nifty güzel sonuçla gelecektir zaten ngs ile embriyo belki cinsiyet de belli olur yakında :)
Evet bu hafta evden çalışıyorum sağolsun patronlar gönderdi beni. Haftaya bizim şirket tatile girecekmiş zaten işler çok düştü inşallah en yakın zamanda atlatırız bu dönemi. Dün özel prenatalog muyanehaneye gittik direk maske taktırdı eldiven giyidirdi baya önlem almışlar soğolsunlar bu arada Altan Cebeci prenatologa gittik 2 kere herşey açıklayıp çok güzel bakıyor tavsiye ederim kızlarım pek poz vermedi :). Genelde Beylikdüzü Büyükçekmece civarında ikamet eden arkadaşlar varsa bir baksın derim. Sende kendine çok dikkat et mümkünse evden çalışırsın.
Transfer derken tüp bebek paketi olarak geçen sene bu fiyat aralığındaydı,fakat 2020 rakamı ne oldu bilmiyorum.Ben bahçeciye gidiyorumHer transferde değişiyormu bu tek transfer icin mi
Bahçeci de her yeni deneme de ufak bir farkla ücret ödeniyor fakat ulun beyin sistemi nasıl bilmiyorumTransfer derken tüp bebek paketi olarak geçen sene bu fiyat aralığındaydı,fakat 2020 rakamı ne oldu bilmiyorum.Ben bahçeciye gidiyorum
Tedavi dolayısıyla göbek şişliği vardı zaten 5 aylık gibi ama bu hafta sanki biraz daha farklı bir şişlik var şimdilik bol şeyler giyiyorum virüs dolayısıyla kimseylede görüşmüyorum. Özel sektörde izin yok bir de benim konumum gereği izin vermezler herkes etkilenip izin ister diye şimdilik geliyorum ama haftaya durumlar kötüleşirse evde kalırım sonuç ne olursa olsunkızlar iyi olmanıza sevindim
tunsercim hamilelik takvimin hayırlı olsun.halen kimselere söylememişsin baya büyük bir başarı olmuş. hamile olduğun belli oluyordur aslında :))
tunser çalışmana üzüldüm şu an izin hakkın vardı 12 gün.
babydustcum arkadaşına sevindim inş bebeği olur da bu kadar çektiği eziyet emeğinin karşılığını almış olur.o da son dakika işlemi olanlardan bahçeci onun gibi tedavisi olanları alıyor sadece.instegramda bahçeciyi okudum tedavisi devam edenleri alıyormuş.
B Biscolataamm ın tedavisi kaldı şu an.umarım o günler çabuk gelir
Sağol tatlım umarım iyisindir Maviş evde sıkılmıyordur bol bol eğlenci oyunlar lazım :)kızlar iyi olmanıza sevindim
tunsercim hamilelik takvimin hayırlı olsun.halen kimselere söylememişsin baya büyük bir başarı olmuş. hamile olduğun belli oluyordur aslında :))
tunser çalışmana üzüldüm şu an izin hakkın vardı 12 gün.
babydustcum arkadaşına sevindim inş bebeği olur da bu kadar çektiği eziyet emeğinin karşılığını almış olur.o da son dakika işlemi olanlardan bahçeci onun gibi tedavisi olanları alıyor sadece.instegramda bahçeciyi okudum tedavisi devam edenleri alıyormuş.
B Biscolataamm ın tedavisi kaldı şu an.umarım o günler çabuk gelir
Merhaba bnde 42yas ilk denemem negatifti bu ikinci denemem ve transferimin 5.gunu anneligin yasi yok o müthiş duyguyu her kadin tatmaliKizlar akideniz donduu kendi sayfasinda hadi gelin hepinizi bekliyorum.uzun zamandir yokdumm biraz gonul kirginligi biraaz hayata kuskunluk biraz umutsuzlu be bebeksiz mutsuzluk ben tedaavi istemedim bir muddet oldumu yas 42 simdi gidcegim bir istanbula ver elini son sanssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?