Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

E2 kurtajdan sonra benimde düştü e2-31.7
Fsh 5.63 kürtajın etkisi olabilirmi acaba

Evet bu doktorun ismini de duymustum ve burada paylaşmıştım. Doktor arayışında olan arkadaşlar degerlendirebilir
Tunsercim herşey yolunda olduğunu gördüm çok sevindimmm. Bizde şükür iyiyiz dün 2.ci detaylı ultrasona girdik.
Norveçli arkadaşım 2 gün önce yanı çarşamba gün 4 günlük embriyosu ile kavuştu heyacanla bekliyoruz. Uçak yasaktan dolaysı ile geri de dönemedi burda kaldı artık zaten yolculuk yapmak için çok tehlikeli.
Sevgiler

Cok sevindim canım hem senin adına , umarım arkadaşında güzel sonuçlar alır mutluluğunuz daha artar.Pazartesi nifty yaptırdım sonuç bekliyorum onu da atlatırsak çevremde paylaşacağım o nedenle sabırsızlıkla bekliyorum. Virüs salgını beni çok korkutuyor sen evden mi çalışıyorsun ben hala işe devam ediyorum kendine de kızlarına da dikkat et

Hiç merak etme nifty güzel sonuçla gelecektir zaten ngs ile embriyo belki cinsiyet de belli olur yakında :)
Evet bu hafta evden çalışıyorum sağolsun patronlar gönderdi beni. Haftaya bizim şirket tatile girecekmiş zaten işler çok düştü inşallah en yakın zamanda atlatırız bu dönemi. Dün özel prenatalog muyanehaneye gittik direk maske taktırdı eldiven giyidirdi baya önlem almışlar soğolsunlar bu arada Altan Cebeci prenatologa gittik 2 kere herşey açıklayıp çok güzel bakıyor tavsiye ederim kızlarım pek poz vermedi :). Genelde Beylikdüzü Büyükçekmece civarında ikamet eden arkadaşlar varsa bir baksın derim. Sende kendine çok dikkat et mümkünse evden çalışırsın.

kızlar iyi olmanıza sevindim
tunsercim hamilelik takvimin hayırlı olsun.halen kimselere söylememişsin baya büyük bir başarı olmuş. hamile olduğun belli oluyordur aslında :))
tunser çalışmana üzüldüm şu an izin hakkın vardı 12 gün.
babydustcum arkadaşına sevindim inş bebeği olur da bu kadar çektiği eziyet emeğinin karşılığını almış olur.o da son dakika işlemi olanlardan bahçeci onun gibi tedavisi olanları alıyor sadece.instegramda bahçeciyi okudum tedavisi devam edenleri alıyormuş.
B Biscolataamm ın tedavisi kaldı şu an.umarım o günler çabuk gelir

detaylı ultrasona da girmişsin güzel geçmiş tabi ki güzel geçmesini bekliyordum ama senden duymak ayrı güzel gözün aydın

Tedavi dolayısıyla göbek şişliği vardı zaten 5 aylık gibi ama bu hafta sanki biraz daha farklı bir şişlik var şimdilik bol şeyler giyiyorum virüs dolayısıyla kimseylede görüşmüyorum. Özel sektörde izin yok bir de benim konumum gereği izin vermezler herkes etkilenip izin ister diye şimdilik geliyorum ama haftaya durumlar kötüleşirse evde kalırım sonuç ne olursa olsun

Sağol tatlım umarım iyisindir Maviş evde sıkılmıyordur bol bol eğlenci oyunlar lazım :)
Memorial arkadaşımı çarşamba transfer için aldı ama bundan sonra durum nedir henüz bilmiyorum.Bende bir kaç hafta hastaneye gitmeyi düşünmüyorum inşallah mecbur durum olmaz.Evet detaylı için gün sayıyordum şükür güzel şeyler duyduk rahatladık :)

Merhaba bnde 42yas ilk denemem negatifti bu ikinci denemem ve transferimin 5.gunu anneligin yasi yok o müthiş duyguyu her kadin tatmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…