- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.181
Yumurta buyutme, takip sureci, yumurta toplaması embryo laberatuarı ardından 1.transfer içerir..negatif sonuçlanırsa, geride dondurulmus embryon varsa transfer ücreti tek ödenir hastane masrafı doktor ucreti transfer parasına dahildir. Transfer ücreti aşağı yukarı 4 bin tl civariHer transferde değişiyormu bu tek transfer icin mi
Peki nedeni ne, neden ikna olmuyorŞu virüs bi geçsinde ınsallah tabi bide eşimi ikna etsem benim sıkıntım o bi türlü ikna olmuyo ikna olsa ben kendim ödeyeceğim miktari
Bir tane kizim var Allah herkese versin yanlis anlamayin 6 aya yakin hamileyken bebegimi kaybettim bu acının tarifi yok 1 tanede 8.5 haftalik düşüğüm var yasim 42 oldu acimi ancak yeniden anne olursam hafifletirim diye düşünüyorum eşim bir tane kizimiz var tüp bebege gerek yok diyorPeki nedeni ne, neden ikna olmuyor
Transferin tek başına bu fiyatta olmasi cokYumurta buyutme, takip sureci, yumurta toplaması embryo laberatuarı ardından 1.transfer içerir..negatif sonuçlanırsa, geride dondurulmus embryon varsa transfer ücreti tek ödenir hastane masrafı doktor ucreti transfer parasına dahildir. Transfer ücreti aşağı yukarı 4 bin tl civari
Malesef oylr zam olmadıysa...Transferin tek başına bu fiyatta olmasi cok
Allah sabır versinBir tane kizim var Allah herkese versin yanlis anlamayin 6 aya yakin hamileyken bebegimi kaybettim bu acının tarifi yok 1 tanede 8.5 haftalik düşüğüm var yasim 42 oldu acimi ancak yeniden anne olursam hafifletirim diye düşünüyorum eşim bir tane kizimiz var tüp bebege gerek yok diyor
Normal.yolla oluyorda saglam yumurta degil demekki saglikli olsa düşmez diye dusunuyorumAllah sabır versinnormal yolla oluyormuş zaten İnş doğal yolla yine olur canım yaşın daha genç
Düşe kalka olur bacim normale devam et çalışın bolbol, omega vitamin ic yumurta kalitesini artırıyor,,,Normal.yolla oluyorda saglam yumurta degil demekki saglikli olsa düşmez diye dusunuyorum
Ah bu erkekler! Canımızla uğraştığımız yetmiyor gibi bir de onları iknayla uğraşıyoruz. Doktorlar da onların yanında çok iç açıcı konuştukları için yeni tedavi gerekirse ikna için anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan geliyor.Teşekkür ederim 42 yasindayim bu yasta aslinda en iyisi tüp bebek tedavisi ama işte eşim ikna olmuyor gecen seneden bu yana 2 kaybim var benimde doğal yoldan hamile kaldim kayiplarim neden oluyo bilmiyorum araştırmada yapmadik 21 haftalik hamileligim erken suyumun gelmesiyle sonlandi bebek yasamaz dediler normal dogum yaptim yasamadi patolojiden de bisey cikmadi enfeksiyon rahim yetmezligi yaş gibi nedenler olabilir denildi 5 ay sonra tekrar hamile.kaldim ovulasyon tarihini hesaplayarak bu kezde 8.5 haftalikken kalp atışı durdu doktora sordugumda iki gebeligin sonlanmasi haftasina gore nedenleri ayni degildir dedi
Gecmış olsun sizede bana benzer deneyimimiz olmus benimle aynı yakın degerler de toplanan da 5ti, amh takılmayın sadece muayene de görünen önemseyin bana prowomen verildi ama doktorun cok önemsediğini sanmıyorum burdan ögrendıgım ekledıklerim sunlarMerhabalar tecrubelerinize istinaden bir kac sey sormak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim.35 yasindayim ilk kez tup bebek deneyimi yasadim ve kimyasal oldu.Amh 2.6 oldugu halde doktorun da dedigi gibi beklentinin altinda yumurta toplandi 6 adet.bunlardan ikisi anomalili 2 si yeterli olgunlukta degil 2si olgun ve o 2den de biri dollendi ve 2.gun 1.kalite embriyo transfer edildi malesef kimyasal gebelik oldu.Cok fazla ara vermeden yeniden yaptirmayi dusunuyoruz ben bu surecte omega 3 qoenzim ve decavit kullandim ama simdi ari sutu polen de alicam.ilave olarak promotil woman mi imprly mi tavsiye edersiniz.Zaman kaybetmeden bu yumurtalari biraz yoluna koymak istiyorum spermde de hareket hiz problemi var ama yumurtalar ignelere cevap vermedi tavsiyeniz nelerdir.
cok tesekkur ederim kromozom testi trombofoli paneli de yaptirmak istiyorum.Bu arada her merkez ertelemiyor tedavileri.Insallah siz de en kisa surede sonuc alirsinzGecmış olsun sizede bana benzer deneyimimiz olmus benimle aynı yakın degerler de toplanan da 5ti, amh takılmayın sadece muayene de görünen önemseyin bana prowomen verildi ama doktorun cok önemsediğini sanmıyorum burdan ögrendıgım ekledıklerim sunlar
1-promotıl women (sabahları kahvaltıdan sonra bir bardak hazır suya saseyı ekleyip ıcıuorum.)
2- ımprly (sabahları kahvaltı sonrası gunde 1adet)
3-iyi bir marka iyi olur kuenzim q10 - 200mg(Venatura marka alabildim )
4- krilom Omega3 - 50yumusak kapsul olanı
Imprly ıçın ıstdakı yerını aradım cok olumlu sonuc vereceğine dair inancım var burda bıkac ksıye sordum fıkır aldım ve tandıgım ark doktoru ımprly tavsıye etmısti oda olumlu sonuc aldı bu sebeple tercih ettim
Bunlar kullandıklarım subat ayından beri.. Promotıl women e ocakta başladım Dıerlerını kendim Ilave ettim
Arısutu bal polen cok tavsıye ediliyor karısımı sabahları ac karnına ama güvenilir yerden alın egrıcayır yada saracoglu, arifoğlu gibi markalarda var
Akdeniz usulu beslenme onerılenler arasında ben henuz buna başlamadım ama yesıllık sart her sofrada, kızartma ve ambalajlı yiyecekler yasak
Burda takvıyeler le ilgili cok yorum var bu sayfada gecmise dönük aratma yaparsanız yada baska sayfalarda bolca okuyun ve not alın
Yasınız genc buyuk avantaj su an tedaviler askıda kaldı takvıyeler ıcın iyi bir zaman inşallah hayırlı sonuç elde edersın
Trombofili paneli kromozom testleri fakulte hastanesinde sigorta varsa ucretsız yapılıyor su an bahcecı de ertelemiş dıe duydum bıkac ay beklicem ortalık kötü gttğm yer yaptırmıyor tedaviyi.. Takvıyeler belkı şifa olur gerek kalmaz.cok tesekkur ederim kromozom testi trombofoli paneli de yaptirmak istiyorum.Bu arada her merkez ertelemiyor tedavileri.Insallah siz de en kisa surede sonuc alirsinz
Bu umutsuzlukta bize umut oldunuz. Teşekkür ederimarkadaşlar merhaba,
ben 2 yıl önce şişli memorial'da ilk denememde tek embriyo transferi ile tek yumurta ikizi sahibi oldum çok şükür. transfer olduğumda 38 yaşındaydım. embriyolarım 36 yaşında dondurulmuştu.
moral ve umut olması açısından bir yakınımı size anlatmak istiyorum aslında. 1967doğumlu bir yakınım 4 sene önce evlendi ve 4 kez deneme yaptı. tam emin değilim ama ikinci ve üçüncü bahçelide negatif oldu. son bir kez daha amerikan hastanesinde deneme yaptı. iki embriyo transfer edildi ikisi de tutundu. kalp atışı sonrası birini kaybettik ama diğeri şu an gayet iyi maşallah. inşallah yakında sağlıkla kucağına alacak allahın izniyle 50 yaşından fazla olmasına rağmen.
herkesin zamanı farklı bu yüzden pes etmeden umutsuzluğa düşmeyin. mucizeler çok yakınlarımızda.
Bunlari tüp bebek tedavisi icin mi kullaniyorsunuzGecmış olsun sizede bana benzer deneyimimiz olmus benimle aynı yakın degerler de toplanan da 5ti, amh takılmayın sadece muayene de görünen önemseyin bana prowomen verildi ama doktorun cok önemsediğini sanmıyorum burdan ögrendıgım ekledıklerim sunlar
1-promotıl women (sabahları kahvaltıdan sonra bir bardak hazır suya saseyı ekleyip ıcıuorum.)
2- ımprly (sabahları kahvaltı sonrası gunde 1adet)
3-iyi bir marka iyi olur kuenzim q10 - 200mg(Venatura marka alabildim )
4- krilom Omega3 - 50yumusak kapsul olanı
Imprly ıçın ıstdakı yerını aradım cok olumlu sonuc vereceğine dair inancım var burda bıkac ksıye sordum fıkır aldım ve tandıgım ark doktoru ımprly tavsıye etmısti oda olumlu sonuc aldı bu sebeple tercih ettim
Bunlar kullandıklarım subat ayından beri.. Promotıl women e ocakta başladım Dıerlerını kendim Ilave ettim
Arısutu bal polen cok tavsıye ediliyor karısımı sabahları ac karnına ama güvenilir yerden alın egrıcayır yada saracoglu, arifoğlu gibi markalarda var
Akdeniz usulu beslenme onerılenler arasında ben henuz buna başlamadım ama yesıllık sart her sofrada, kızartma ve ambalajlı yiyecekler yasak
Burda takvıyeler le ilgili cok yorum var bu sayfada gecmise dönük aratma yaparsanız yada baska sayfalarda bolca okuyun ve not alın
Yasınız genc buyuk avantaj su an tedaviler askıda kaldı takvıyeler ıcın iyi bir zaman inşallah hayırlı sonuç elde edersın
evet tedavi öncesinde baslamıs oldumBunlari tüp bebek tedavisi icin mi kullaniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?