Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu kişinin yumurta donasyonudur mutlaka.

Yaş kac sizin birde nerde tedavi oluyorsunuz ben en azindan rezervime baktirayim.diyorum.bal polen ari sütünden baslayim şu virüs olayını bi atlatalimda hayirlisiyla

Yaş kac sizin birde nerde tedavi oluyorsunuz ben en azindan rezervime baktirayim.diyorum.bal polen ari sütünden baslayim şu virüs olayını bi atlatalimda hayirlisiyla
Devlet hastanesi yas kırk oluyor, tedaviye 3ay oldu ara vereli korona cıktı şimdide. Ne zaman ortalık durulursa ozaman giderim benı zaten yumurta toplama olayı cok stres yaptım agrısı ayrı bir olay. Hıc gıdesımde yok tedaviye nedense. Raporum bitecek o sebeple istedim rapor olmazsa para biriktirmek lazım, takviyelere devam arısutu bal polen baslayın bır an once.
Rezerve baktır tabi ama onemlı olan görülen yumurta. Dusuk rezerv kendılgınden hamile kalan cok, test degerıne ben inanmıyorum doktorun dedıgı su testlere bakınca 3yıl boyunca bebegın olması gerekirdi dedi amh fsh iyiydi ama kırktan sonra da degerler deısıormus hızla. Allahım tez zamanda anne olmayı nasıl etsin hayırla ve sağlıkla.
Buda nasip işi bence tedbiri alalım gerisi Yaradanın bileceği.

Tüp bebek tedavisi cok pahali tedaviye baslasan en azindan 20 bin tl yi buluyo garantide yok tutmazsa her denemede para Allah kolaylik versin herkese

Ari sütü balpoleni ne zaman baslasak acaba regli beklemek gerekiyormu

Tüp bebek tedavisi cok pahali tedaviye baslasan en azindan 20 bin tl yi buluyo garantide yok tutmazsa her denemede para Allah kolaylik versin herkese
Amin Allah yardım etsin ortalık karısık bırde vırus cıktı nasıl olacak
Arısutu bal polene baslayın burda cok yazan Oldu olumlu yorumlar var

Imprly şiddetle tavsiye ederim. Diğer ilacı bilmiyorum.

Herkese merhaba. Burası uzun zamandır aktif bir grup belki bu konuda deneyimi olan vardır diye düşündüm. Pgt sonucuma göre bir embriyomun mitoscore değeri 25 diğeri 28. İlk defa yaptırdım, pek bişey bilmiyorum. İnternette yaptığım araştırmaya göre 20’nin altı iyi gözüküyor. Yaşım 38 sizce bu değerler nasıl? Sonuçta Allah bilir şu hayatta alacak nefesleri var mı ama merak ettim sadece. Teşekkürler şimdiden.

Gayet iyi görünüyor

Öncelikle hayırlı olsun bence skoru gayet iyi benim 23.40 di tutunup doğumla sonuclanmaz potansiyeli gayet .Herşey gönlünüze göre olur inşallah

Öncelikle hayırlı olsun bence skoru gayet iyi benim 23.40 di tutunup doğumla sonuclanmaz potansiyeli gayet .Herşey gönlünüze göre olur inşallah
Süper. Amin inşallah tutunurlar. Buradaki herkes gibi ben de çok emek verdim, uzun zamandır uğraşıyorum. Doktorum yaşın ileri, yumurtalarının kalitesiz olma riski çok yüksek demişti. Rahatladım bu sonuçla. Umarım sizin gebeliğinizde hayırlısıyla tamamına erer, Allah kucağınıza almayı nasip etsin.

Teşekkür ederim güzel haberlerini paylaşmani bekleyeceğiz

Anlamadım yasınız mı 29

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…