- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.400
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.201
Bu kişinin yumurta donasyonudur mutlaka.arkadaşlar merhaba,
ben 2 yıl önce şişli memorial'da ilk denememde tek embriyo transferi ile tek yumurta ikizi sahibi oldum çok şükür. transfer olduğumda 38 yaşındaydım. embriyolarım 36 yaşında dondurulmuştu.
moral ve umut olması açısından bir yakınımı size anlatmak istiyorum aslında. 1967doğumlu bir yakınım 4 sene önce evlendi ve 4 kez deneme yaptı. tam emin değilim ama ikinci ve üçüncü bahçelide negatif oldu. son bir kez daha amerikan hastanesinde deneme yaptı. iki embriyo transfer edildi ikisi de tutundu. kalp atışı sonrası birini kaybettik ama diğeri şu an gayet iyi maşallah. inşallah yakında sağlıkla kucağına alacak allahın izniyle 50 yaşından fazla olmasına rağmen.
herkesin zamanı farklı bu yüzden pes etmeden umutsuzluğa düşmeyin. mucizeler çok yakınlarımızda.
Yaş kac sizin birde nerde tedavi oluyorsunuz ben en azindan rezervime baktirayim.diyorum.bal polen ari sütünden baslayim şu virüs olayını bi atlatalimda hayirlisiylaevet tedavi öncesinde baslamıs oldum
Bu takviyelere ilave bal tarcın kürünu yapın regl ile birlikte ilk 12.gun bırakılıyor burda cok rast geldım yapamadım oda kaliteyi kuvvetlendirir
Yada bal polen arısutu karısımı dusunebılirsiniz
yok hayır değil kesinlikle eminim. zaten türkiyede yasak yapılması hele amerikan hastanesi gibi bir kurumda mümkün değil.Bu kişinin yumurta donasyonudur mutlaka.
Ay ne güzel maşallah.yok hayır değil kesinlikle eminim. zaten türkiyede yasak yapılması hele amerikan hastanesi gibi bir kurumda mümkün değil.
Devlet hastanesiYaş kac sizin birde nerde tedavi oluyorsunuz ben en azindan rezervime baktirayim.diyorum.bal polen ari sütünden baslayim şu virüs olayını bi atlatalimda hayirlisiyla
Tüp bebek tedavisi cok pahali tedaviye baslasan en azindan 20 bin tl yi buluyo garantide yok tutmazsa her denemede para Allah kolaylik versin herkeseDevlet hastanesiyas kırk oluyor, tedaviye 3ay oldu ara vereli korona cıktı şimdide. Ne zaman ortalık durulursa ozaman giderim benı zaten yumurta toplama olayı cok stres yaptım agrısı ayrı bir olay. Hıc gıdesımde yok tedaviye nedense. Raporum bitecek o sebeple istedim rapor olmazsa para biriktirmek lazım, takviyelere devam arısutu bal polen baslayın bır an once.
Rezerve baktır tabi ama onemlı olan görülen yumurta. Dusuk rezerv kendılgınden hamile kalan cok, test degerıne ben inanmıyorum doktorun dedıgı su testlere bakınca 3yıl boyunca bebegın olması gerekirdi dedi amh fsh iyiydi ama kırktan sonra da degerler deısıormus hızla. Allahım tez zamanda anne olmayı nasıl etsin hayırla ve sağlıkla.
Buda nasip işi bence tedbiri alalım gerisi Yaradanın bileceği.
Ari sütü balpoleni ne zaman baslasak acaba regli beklemek gerekiyormuDevlet hastanesiyas kırk oluyor, tedaviye 3ay oldu ara vereli korona cıktı şimdide. Ne zaman ortalık durulursa ozaman giderim benı zaten yumurta toplama olayı cok stres yaptım agrısı ayrı bir olay. Hıc gıdesımde yok tedaviye nedense. Raporum bitecek o sebeple istedim rapor olmazsa para biriktirmek lazım, takviyelere devam arısutu bal polen baslayın bır an once.
Rezerve baktır tabi ama onemlı olan görülen yumurta. Dusuk rezerv kendılgınden hamile kalan cok, test degerıne ben inanmıyorum doktorun dedıgı su testlere bakınca 3yıl boyunca bebegın olması gerekirdi dedi amh fsh iyiydi ama kırktan sonra da degerler deısıormus hızla. Allahım tez zamanda anne olmayı nasıl etsin hayırla ve sağlıkla.
Buda nasip işi bence tedbiri alalım gerisi Yaradanın bileceği.
Amin Allah yardım etsin ortalık karısık bırde vırus cıktı nasıl olacakTüp bebek tedavisi cok pahali tedaviye baslasan en azindan 20 bin tl yi buluyo garantide yok tutmazsa her denemede para Allah kolaylik versin herkese
Imprly şiddetle tavsiye ederim. Diğer ilacı bilmiyorum.Merhabalar tecrubelerinize istinaden bir kac sey sormak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim.35 yasindayim ilk kez tup bebek deneyimi yasadim ve kimyasal oldu.Amh 2.6 oldugu halde doktorun da dedigi gibi beklentinin altinda yumurta toplandi 6 adet.bunlardan ikisi anomalili 2 si yeterli olgunlukta degil 2si olgun ve o 2den de biri dollendi ve 2.gun 1.kalite embriyo transfer edildi malesef kimyasal gebelik oldu.Cok fazla ara vermeden yeniden yaptirmayi dusunuyoruz ben bu surecte omega 3 qoenzim ve decavit kullandim ama simdi ari sutu polen de alicam.ilave olarak promotil woman mi imprly mi tavsiye edersiniz.Zaman kaybetmeden bu yumurtalari biraz yoluna koymak istiyorum spermde de hareket hiz problemi var ama yumurtalar ignelere cevap vermedi tavsiyeniz nelerdir.
Herkese merhaba. Burası uzun zamandır aktif bir grup belki bu konuda deneyimi olan vardır diye düşündüm. Pgt sonucuma göre bir embriyomun mitoscore değeri 25 diğeri 28. İlk defa yaptırdım, pek bişey bilmiyorum. İnternette yaptığım araştırmaya göre 20’nin altı iyi gözüküyor. Yaşım 38 sizce bu değerler nasıl? Sonuçta Allah bilir şu hayatta alacak nefesleri var mı ama merak ettim sadece. Teşekkürler şimdiden.
Teşekkür ederimGayet iyi görünüyor
Öncelikle hayırlı olsun bence skoru gayet iyi benim 23.40 di tutunup doğumla sonuclanmaz potansiyeli gayet .Herşey gönlünüze göre olur inşallahHerkese merhaba. Burası uzun zamandır aktif bir grup belki bu konuda deneyimi olan vardır diye düşündüm. Pgt sonucuma göre bir embriyomun mitoscore değeri 25 diğeri 28. İlk defa yaptırdım, pek bişey bilmiyorum. İnternette yaptığım araştırmaya göre 20’nin altı iyi gözüküyor. Yaşım 38 sizce bu değerler nasıl? Sonuçta Allah bilir şu hayatta alacak nefesleri var mı ama merak ettim sadece. Teşekkürler şimdiden.
Süper. Amin inşallah tutunurlar. Buradaki herkes gibi ben de çok emek verdim, uzun zamandır uğraşıyorum. Doktorum yaşın ileri, yumurtalarının kalitesiz olma riski çok yüksek demişti. Rahatladım bu sonuçla. Umarım sizin gebeliğinizde hayırlısıyla tamamına erer, Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Öncelikle hayırlı olsun bence skoru gayet iyi benim 23.40 di tutunup doğumla sonuclanmaz potansiyeli gayet .Herşey gönlünüze göre olur inşallah
Teşekkür ederim güzel haberlerini paylaşmani bekleyeceğizSüper. Amin inşallah tutunurlar. Buradaki herkes gibi ben de çok emek verdim, uzun zamandır uğraşıyorum. Doktorum yaşın ileri, yumurtalarının kalitesiz olma riski çok yüksek demişti. Rahatladım bu sonuçla. Umarım sizin gebeliğinizde hayırlısıyla tamamına erer, Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Anlamadım yasınız mı 29Oooo şansınız çok yüksek. Ben buğday çimi suyu içiyorum her sabah. İncir kürü de yaptım. Yumurta sayımda artış oldu ama kalitesi kötü. Benim 29 tedavim de hep ayni protokol ile oldu. Şimdi doktorum değişti, yeni doktorum farkli protokol uygulayacak. Havuz sistemini önermiyorum. Ben 4 yıldır onu denedim ve 1 yıl uğraşıyorsun sonunda negatif çıkıyor. Her şansı degerlendorme taraftariyim
Herşeyin durduğu gibi ben de durdum. Bu ay hamile kalayım diye dua ediyorum...Kızlar nasılsınız.
Inşallah hamilesindir18 i rgl tarıhım hıcbır belırtı yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?