- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.400
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.221
İnş.canım.Herşeyin durduğu gibi ben de durdum. Bu ay hamile kalayım diye dua ediyorum...
Birde bakmışsın hamilesin18 i rgl tarıhım hıcbır belırtı yok malesef
Belli olmaz arkadaşım, allah büyüktür bakarsın bebiş gelir,Benimde bu ay bat 24 falan.ovu testinde bu ay çift çizgiden eser yok.bu saatten sonrada olmaz.göğüslerim balon gibi şiş koltuk altıma vuruyor ağrıları.rahimde bi batma tam kürtaj olduğum yerde.bu ay yumurtlamış olsaydım ahanda hamileyim derdimiiiiffff nolcak bu halimiz.evde otur otur daral.bi bebiş olsaydı da onla oynaşırken zamanın nasıl geçtiğini anlamasaydık ne güzel olurdu.rabbim.....
Allah'tan umut kesilmez. Inşallah hamilesindirBenimde bu ay bat 24 falan.ovu testinde bu ay çift çizgiden eser yok.bu saatten sonrada olmaz.göğüslerim balon gibi şiş koltuk altıma vuruyor ağrıları.rahimde bi batma tam kürtaj olduğum yerde.bu ay yumurtlamış olsaydım ahanda hamileyim derdimiiiiffff nolcak bu halimiz.evde otur otur daral.bi bebiş olsaydı da onla oynaşırken zamanın nasıl geçtiğini anlamasaydık ne güzel olurdu.rabbim.....
Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize...İnş.canım.
Saol canım benım hepımız ınsallhInşallah hamilesindir
Ne guzel yazmıssın ınsallh sende canımBirde bakmışsın hamilesinhadi inş.
Aahh kızlar öyle bir mucize gelir mi bizeneyse allah büyük diyelim.
[/QUOTE
Yeter ki Allah ol desin... Duaya devam...
Donasyon hiç düşünmedim. Onun yerine evlat edinirim diye düşünmüşümdür. Kaderimizde ne varsa o. Allah hayırlı yazilaryazmis olsunDonasyon grubuna şöyle bi batım.of allahım rabbim bizlerin yanında olsun.biz bunu hiç düşünmedik gerçi.orda donasyon düşünürkrn doğal yolla yüzü gülen varmı die bakmıştım
Amin canım hepimize hayırlısı neyse onu nasip etsin.Donasyon hiç düşünmedim. Onun yerine evlat edinirim diye düşünmüşümdür. Kaderimizde ne varsa o. Allah hayırlı yazilaryazmis olsun
Berfu hocayi bende düşünüyorum tedavi oldunuzmu aradan zaman gecmis ama nasil sonuclandiMerhaba, Ben Berfu Hoca hastasıyım. Kendisini azalmış rezervler üzerindeki çalışmaları nedeniyle tercih ettim.
Şöyle söyliyim, pembe tablo çizmiyor. İlk ay gittiğimde tek yumurta görmüştü. Başarı için 1 den fazla istiyor.
2. ay önce 2 sonra 4 gördük, tedavi başladı ama 1 yumurta çıktı, onda da genetik bozukluk çıktı.
Elinden geleni yapıyor bence. Vitaminler vs kullandım ama yumurtam bu sefer olmadı. Dinlenmedeyim şu an.
Üniversitede de tüp denemiştim ama çok rezildi.
Burada ilgililer en azından.
Bahçeçiyi yüksek ortalamalar ve özellikle Berfu hoca nın instramında 74 lü bir bayanın gebelik haberi için tercih ettim.
Kendimi toparlarsam Eylül de düşünebilirim tekrar.
Ben kullandım cok da faydasını gördüm.devam edin lütfen.katlandıgınız herşeyin sonu güzel olacakMerhabalar ben 44 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim.İlk tüp bebek tedavisi olumsuzlukla sonuçlandı.İkinciye başlayacaktım genetik raporu maalesef 2,5 ay olmasına rağmen çıkmadı ve koronavirüs nedeniyle tedaviye başlayamadım.Gerçekten çok zor.Hergün ağlıyorum,moralim çok bozuk Allah hepimizin yardımcısı olsun. Eşimde problem vardı ama 2 embriyo oluşmasına rağmen ilk deneme kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı. Doktorum biestron verdi 2,5 aydır kullanıyorum.Kasık ağrısı adetten önce başlıyor ve adetimi de geciktirdi.Biestron kullananız var mı acaba?
Ne alemdesin canım? Umarım herşey gönlüne göre olur.18 i rgl tarıhım hıcbır belırtı yok malesef
Malesef canım 2 gun erken geldi hemde :) hayıt otu kullandım acaba ondan mı erken geldı dedım ama malesef olmadı hersey allahtan bır bıldıgı vardır rabbımın hayırlı zamanda hayırlısıyla versın ben dahıl herkese ınsallah aminNe alemdesin canım? Umarım herşey gönlüne göre olur.
Üzüldüm ama dediğin gibi vardır bir hayır. Duaya devam canimMalesef canım 2 gun erken geldi hemde :) hayıt otu kullandım acaba ondan mı erken geldı dedım ama malesef olmadı hersey allahtan bır bıldıgı vardır rabbımın hayırlı zamanda hayırlısıyla versın ben dahıl herkese ınsallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?