Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benimde bu ay bat 24 falan.ovu testinde bu ay çift çizgiden eser yok.bu saatten sonrada olmaz.göğüslerim balon gibi şiş koltuk altıma vuruyor ağrıları.rahimde bi batma tam kürtaj olduğum yerde.bu ay yumurtlamış olsaydım ahanda hamileyim derdim iiiiffff nolcak bu halimiz.evde otur otur daral.bi bebiş olsaydı da onla oynaşırken zamanın nasıl geçtiğini anlamasaydık ne güzel olurdu.rabbim.....

Belli olmaz arkadaşım, allah büyüktür bakarsın bebiş gelir,

Allah'tan umut kesilmez. Inşallah hamilesindir

Donasyon grubuna şöyle bi batım.of allahım rabbim bizlerin yanında olsun.biz bunu hiç düşünmedik gerçi.orda donasyon düşünürkrn doğal yolla yüzü gülen varmı die bakmıştım

Donasyon grubuna şöyle bi batım.of allahım rabbim bizlerin yanında olsun.biz bunu hiç düşünmedik gerçi.orda donasyon düşünürkrn doğal yolla yüzü gülen varmı die bakmıştım
Donasyon hiç düşünmedim. Onun yerine evlat edinirim diye düşünmüşümdür. Kaderimizde ne varsa o. Allah hayırlı yazilaryazmis olsun

Berfu hocayi bende düşünüyorum tedavi oldunuzmu aradan zaman gecmis ama nasil sonuclandi

Merhabalar ben 44 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim.İlk tüp bebek tedavisi olumsuzlukla sonuçlandı.İkinciye başlayacaktım genetik raporu maalesef 2,5 ay olmasına rağmen çıkmadı ve koronavirüs nedeniyle tedaviye başlayamadım.Gerçekten çok zor.Hergün ağlıyorum,moralim çok bozuk Allah hepimizin yardımcısı olsun. Eşimde problem vardı ama 2 embriyo oluşmasına rağmen ilk deneme kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı. Doktorum biestron verdi 2,5 aydır kullanıyorum.Kasık ağrısı adetten önce başlıyor ve adetimi de geciktirdi.Biestron kullananız var mı acaba?

Ben kullandım cok da faydasını gördüm.devam edin lütfen.katlandıgınız herşeyin sonu güzel olacak

Ne alemdesin canım? Umarım herşey gönlüne göre olur.
Malesef canım 2 gun erken geldi hemde :) hayıt otu kullandım acaba ondan mı erken geldı dedım ama malesef olmadı hersey allahtan bır bıldıgı vardır rabbımın hayırlı zamanda hayırlısıyla versın ben dahıl herkese ınsallah amin

Üzüldüm ama dediğin gibi vardır bir hayır. Duaya devam canim

Canlar,
Ben de bu ay normal adet günümden 3 gün önce adet oldum. Hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu ya da olacağını hiç düşünmezdim. Sanki istediğimde hamile kalacakmışım gibi hissettim yıllarca. Ancak özellikle 44 yaşına 1 ay kala artık hamile kalmanın imkansız olduğunu düşünüyorum. Hatta tüp bebek denemesiyle bile... İronik bir durum daha var, çocuk için delisi olan bir kadın olmadım, bazıları çocukları çok sever ben illa çocuk demedim ta ki evleninceye kadar. Belki de hormonlar ya da yaş kimbilir.
Allah herkesin yardımcısı olsun.... sağlıklı günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…