- 26 Kasım 2019
- 15
- 24
- 8
- 49
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.241
Tüp bebek tedavisine hiç başlamadınız sanırım.Gerçekten zor bir süreç.Sağlıcakla kalın..Canlar,
Ben de bu ay normal adet günümden 3 gün önce adet oldum. Hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu ya da olacağını hiç düşünmezdim. Sanki istediğimde hamile kalacakmışım gibi hissettim yıllarca. Ancak özellikle 44 yaşına 1 ay kala artık hamile kalmanın imkansız olduğunu düşünüyorum. Hatta tüp bebek denemesiyle bile... İronik bir durum daha var, çocuk için delisi olan bir kadın olmadım, bazıları çocukları çok sever ben illa çocuk demedim ta ki evleninceye kadar. Belki de hormonlar ya da yaş kimbilir.
Allah herkesin yardımcısı olsun.... sağlıklı günler dilerim.
Hıc uzme kendını eger olmuyorsa vardır bı hayır mutlakaCanlar,
Ben de bu ay normal adet günümden 3 gün önce adet oldum. Hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu ya da olacağını hiç düşünmezdim. Sanki istediğimde hamile kalacakmışım gibi hissettim yıllarca. Ancak özellikle 44 yaşına 1 ay kala artık hamile kalmanın imkansız olduğunu düşünüyorum. Hatta tüp bebek denemesiyle bile... İronik bir durum daha var, çocuk için delisi olan bir kadın olmadım, bazıları çocukları çok sever ben illa çocuk demedim ta ki evleninceye kadar. Belki de hormonlar ya da yaş kimbilir.
Haklisin canım ama yine de insan üzülüyor...Hıc uzme kendını eger olmuyorsa vardır bı hayır mutlaka
Yazdıklarına katılıyorum canimYa valla millet bazı sitelerde tok tüpe gitmek istemiyoruz yok tüp son karar vs sallayıp duruyorlar halbuki bilseler tüpünde çare olmadığını.sanki onlara tüp yaptırınca hemen olacak gibi geliyor hoş denemeden önce bizede öyle gelirdi ya
Uzulmekte haklısın bende uzuluyorum ama ıste ne gelır elden canımHaklisin canım ama yine de insan üzülüyor...
Bir de sen kısır ya da menopoza yaklaşmışsın oluyorsun erkeğe birşey denmiyor. Direk kadındandır diye düşünülüyor. erkekte hiç sorun yoktur diye bir bir önyargı var.Sınır oluyorum bu haksızlıga bız hamıle kalınca aa 40 lı yaslarda mı vay vay erkek baba olunca ses yok sacmalık
bilmiyorum herşeyiyle üzücü bir konu...olanlar seviniyor olamayanlar üzülüyor.sadece şans diyemem.41 yaşında başladığım biesteron (günde 3 aynı anda), melatonin ve Quenzum Q10 un rezervin hızla azalması ve kaliteye etkisi olmuş demek.bir de 2 doktorum bana moral olsun diye söyledikleri ikisinin ayrı ayrı 1 hastası 43 yaşında hamileydi.(kızlardan birinin 2. tüp tedavisi, diğeri genetikten sağlıklı gelenle ) bana müthiş moral olmuştu ve burada çok iyi bir arkadaşımız 43. doğum gününe hamile müjdesiyle girmişti (genetikten sağlıklı gelen embriyosu ve 4-5 deneme sonrasında)Canlar,
Ne güzel bir insansın sen bebegimhadibilmiyorum herşeyiyle üzücü bir konu...olanlar seviniyor olamayanlar üzülüyor.sadece şans diyemem.41 yaşında başladığım biesteron (günde 3 aynı anda), melatonin ve Quenzum Q10 un rezervin hızla azalması ve kaliteye etkisi olmuş demek.bir de 2 doktorum bana moral olsun diye söyledikleri ikisinin ayrı ayrı 1 hastası 43 yaşında hamileydi.(kızlardan birinin 2. tüp tedavisi, diğeri genetikten sağlıklı gelenle ) bana müthiş moral olmuştu ve burada çok iyi bir arkadaşımız 43. doğum gününe hamile müjdesiyle girmişti (genetikten sağlıklı gelen embriyosu ve 4-5 deneme sonrasında)
bende pek başka haber hatırlamıyorum
canım, çocuk isteği bende de hep vardı.ama kısmet olmadı.en son 40 yaşında, bu işin bir vakti saati olduğu, hayatta sonsuzluk olmadığını anladığımda çocuğum olmasını çok istediğimi anladım. yaş ile ilgili bir durum çocuk isteği yaşla birlikte bende de arttı.
hele şu annelerimizin aman napıcan otur demeleri çok yanlış.herkesi fikrinde özgür bıraksalar ve aslında" aman napıcan otur işte evinde" denmese daha iyi olurmuş.
bu yaşta evlilik bile benim için gençlerin tadında değil bu yaşa kadar bekleyip aslında beyaz atlı prensin çoktan bu diyarlardan gitmiş olduğunu boşa beklediğini anlamak da ayrıca bir ironiinşallah seni biraz güldürmüşümdür. gönlünce olsun inşallah canım, asla bebeksiz bir yaşam değil gönlünden ne geçiyor bunu iyice tartmanı hayallerinin peşinden koşmanı diliyorum :))
Ne güzel bir insansın sen bebegimhadibeni güldürdün Allah seni de güldürsün. Ben 40 yaşında evlendim. Kısmet o günmüş. O günden bu güne bir bebek istiyorum ama o da kısmet. Sadece kayınvalidemin susmasını anlayışlı olmasını diliyorum. Allah hepimize sabır ve umut versin
Merhaba biesteron kilo aldırdı mı?bilmiyorum herşeyiyle üzücü bir konu...olanlar seviniyor olamayanlar üzülüyor.sadece şans diyemem.41 yaşında başladığım biesteron (günde 3 aynı anda), melatonin ve Quenzum Q10 un rezervin hızla azalması ve kaliteye etkisi olmuş demek.bir de 2 doktorum bana moral olsun diye söyledikleri ikisinin ayrı ayrı 1 hastası 43 yaşında hamileydi.(kızlardan birinin 2. tüp tedavisi, diğeri genetikten sağlıklı gelenle ) bana müthiş moral olmuştu ve burada çok iyi bir arkadaşımız 43. doğum gününe hamile müjdesiyle girmişti (genetikten sağlıklı gelen embriyosu ve 4-5 deneme sonrasında)
bende pek başka haber hatırlamıyorum
canım, çocuk isteği bende de hep vardı.ama kısmet olmadı.en son 40 yaşında, bu işin bir vakti saati olduğu, hayatta sonsuzluk olmadığını anladığımda çocuğum olmasını çok istediğimi anladım. yaş ile ilgili bir durum çocuk isteği yaşla birlikte bende de arttı.
hele şu annelerimizin aman napıcan otur demeleri çok yanlış.herkesi fikrinde özgür bıraksalar ve aslında" aman napıcan otur işte evinde" denmese daha iyi olurmuş.
bu yaşta evlilik bile benim için gençlerin tadında değil bu yaşa kadar bekleyip aslında beyaz atlı prensin çoktan bu diyarlardan gitmiş olduğunu boşa beklediğini anlamak da ayrıca bir ironiinşallah seni biraz güldürmüşümdür. gönlünce olsun inşallah canım, asla bebeksiz bir yaşam değil gönlünden ne geçiyor bunu iyice tartmanı hayallerinin peşinden koşmanı diliyorum :))
Benim ki saha 67 yaşında. Ve çok dinç. Çok öpüyorum senio senin güzel görüşün sende güzel bir insansın.hep gülmen dileğiyle inşallah bende güleyim inş. çok önemli bir konuya parmak bastın
kayınvaliden bile var mı yav bu yaşta onlar bile kalmıyor da :)) kayınvaliden yaşlı olduğu için anlayışsız konuşuyor olabilir mi? boşverebilirsin onun dediklerini.Amin Allah hepimize sabır ve umut versinsevgiler gönderiyorum
Ben kullanıyorum aldırmıyor ama pro women ben de iştah açtı onu biliyorum.Merhaba biesteron kilo aldırdı mı?
kilo aldırmadı.zaten o zamanlar 8 yıl fitnes merkezine düzenli giden biri olarak hiçbirşey kilo yapmıyordu.Merhaba biesteron kilo aldırdı mı?
Pro women i bilmiyordum, faydasını gördünüz mü?Ben kullanıyorum aldırmıyor ama pro women ben de iştah açtı onu biliyorum.
Faydasını görmedim ben, biesteron en iyisi bence.Pro women i bilmiyordum, faydasını gördünüz mü?
Kaç kutu kullandınız promotil women denFaydasını görmedim ben, biesteron en iyisi bence.
Ben promotil women kullanmadım. Pro women kullanmaya çalıştım ama suda bile eritemedim. Ve istahim 2 katına cıktı 1 kutu kullanmayla. Bir daha da kullanmadım.Kaç kutu kullandınız promotil women den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?