Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tüp bebek tedavisine hiç başlamadınız sanırım.Gerçekten zor bir süreç.Sağlıcakla kalın..

Hıc uzme kendını eger olmuyorsa vardır bı hayır mutlaka

Yazdıklarına katılıyorum canim

Sınır oluyorum bu haksızlıga bız hamıle kalınca aa 40 lı yaslarda mı vay vay erkek baba olunca ses yok sacmalık
Bir de sen kısır ya da menopoza yaklaşmışsın oluyorsun erkeğe birşey denmiyor. Direk kadındandır diye düşünülüyor. erkekte hiç sorun yoktur diye bir bir önyargı var.

bilmiyorum herşeyiyle üzücü bir konu...olanlar seviniyor olamayanlar üzülüyor.sadece şans diyemem.41 yaşında başladığım biesteron (günde 3 aynı anda), melatonin ve Quenzum Q10 un rezervin hızla azalması ve kaliteye etkisi olmuş demek.bir de 2 doktorum bana moral olsun diye söyledikleri ikisinin ayrı ayrı 1 hastası 43 yaşında hamileydi.(kızlardan birinin 2. tüp tedavisi, diğeri genetikten sağlıklı gelenle ) bana müthiş moral olmuştu ve burada çok iyi bir arkadaşımız 43. doğum gününe hamile müjdesiyle girmişti (genetikten sağlıklı gelen embriyosu ve 4-5 deneme sonrasında)
bende pek başka haber hatırlamıyorum
canım, çocuk isteği bende de hep vardı.ama kısmet olmadı.en son 40 yaşında, bu işin bir vakti saati olduğu, hayatta sonsuzluk olmadığını anladığımda çocuğum olmasını çok istediğimi anladım. yaş ile ilgili bir durum çocuk isteği yaşla birlikte bende de arttı.
hele şu annelerimizin aman napıcan otur demeleri çok yanlış.herkesi fikrinde özgür bıraksalar ve aslında" aman napıcan otur işte evinde" denmese daha iyi olurmuş.
bu yaşta evlilik bile benim için gençlerin tadında değil bu yaşa kadar bekleyip aslında beyaz atlı prensin çoktan bu diyarlardan gitmiş olduğunu boşa beklediğini anlamak da ayrıca bir ironi inşallah seni biraz güldürmüşümdür. gönlünce olsun inşallah canım, asla bebeksiz bir yaşam değil gönlünden ne geçiyor bunu iyice tartmanı hayallerinin peşinden koşmanı diliyorum :))

Ne güzel bir insansın sen bebegimhadi beni güldürdün Allah seni de güldürsün. Ben 40 yaşında evlendim. Kısmet o günmüş. O günden bu güne bir bebek istiyorum ama o da kısmet. Sadece kayınvalidemin susmasını anlayışlı olmasını diliyorum. Allah hepimize sabır ve umut versin

o senin güzel görüşün sende güzel bir insansın.hep gülmen dileğiyle inşallah bende güleyim inş. çok önemli bir konuya parmak bastın
kayınvaliden bile var mı yav bu yaşta onlar bile kalmıyor da :)) kayınvaliden yaşlı olduğu için anlayışsız konuşuyor olabilir mi? boşverebilirsin onun dediklerini.Amin Allah hepimize sabır ve umut versin sevgiler gönderiyorum

Merhaba biesteron kilo aldırdı mı?

Benim ki saha 67 yaşında. Ve çok dinç. Çok öpüyorum seni

Merhaba biesteron kilo aldırdı mı?
kilo aldırmadı.zaten o zamanlar 8 yıl fitnes merkezine düzenli giden biri olarak hiçbirşey kilo yapmıyordu.
doktorum uzun süre kullanımda tüylenme hatta kıllanma yapar dedi.fakat o da olmadı.
sizinde bebişiniz en kısa sürede olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…