- 21 Aralık 2019
- 40
- 15
- 18
- 44
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.281
Gelecek tüp bebek merkeziİstanbul Ankara Gaziantep te olup Antalya da olmayan nedir anlayamadım
Sağol canım benimÇok geçmiş olsun canım.evet dediğin gibi rabbimin vardır bir hayrı.
Antalya da var gelecek tüp bebek merkezi ben oraya gittim. Mete Işıkoğlu ve Batu aydın Uraz doktorları. İkiside iyi ama Batu hoca daha çok bilgi veriyor ve moral motivasyon konusunda da çok iyi. Batu hocayla görüşebilirsiniz.Gelecek tüp bebek merkezi
Antalya da var gelecek tüp bebek merkezi ben oraya gittim. Mete Işıkoğlu ve Batu aydın Uraz doktorları. İkiside iyi ama Batu hoca daha çok bilgi veriyor ve moral motivasyon konusunda da çok iyi. Batu hocayla görüşebilirsiniz.
Antalya ıvf de Prof. Dr. Kemal Özgür’de çok başarılı bir doktor. Mutlaka farklı doktorlardan da görüş alın.
Kesin Mete Hocadır görüştüğünüz ne soru sorabilirsiniz ne cevap alabilirsiniz. Sadece yeni bir tetkik isteyeceği zaman biraz sevimli olur. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki gelecek değil nereye gitseniz merkezler aynı sizin psikolojiniz maddi durumunuz vs öncelikli değil.Bahçeci tüp bebek merkezi yazacagima gelecek tüp bebek merkezi yazmisim
Bahceci icin en iyisi diyorlar.
Covid19dan once reglimin 3. Gunu Akdeniz universitesine gittim. Amh, Lh, fsh, troid vb..gerekli tum tetkiklerimlerimi yaptirdim o gun sonuclarimi aldim alır almaz gelecege gittim. Durumu anlattım. Elimdeki sonuc dosyasini doktor beye uzattim. Bakmak dahi istemedi. Herseyi biz yapacagiz dedi. Daha bugun oldugumu alttanda baktiklarini kac yumurtamin oldugunu soylediklerini vs..soyledim. yineledi muayene odasini hazirlatayim ben bakmaliyim. Disarda yapilanlar bizi ilgilendirmiyor dedi. Alttan muayene tahlil vs..daha bugun olmusum alttan muayene bir ölüm arti ucret...ben zaten bu ay icin neyin ne oldugunu biliyorum sag ve solda kac yumurtam var hormon degerlerim vs...gelecek ay reglimin 2. Gunu geleyim dedim. Doktorun yüzü dustu..ilgisi 0a indi..Bu davranisla guven vermedi bana gelecek tup bebek merkezi :'(
Evet deseydim o gun ayni tahliller muayene kontrolu bir gun icinde 2 defa yapilacakti. Muhtemelen sonuclar ayni cikacakti. Sabah 9 da Akdeniz üniversitesinde yapilan herseyi öğlen 3 te yine yapacaklardi. Her biri maliyet..maliyetide gectim eziyet. :'(
Gordumki hunharca kazanc merkezi olmus..illaki kazanacaklar lakin böylesi guven vermiyor. Bu kadar gostere gostere yapilmamali.. boylesi kurumlarda guven oncelikli. Yumurtanizi teslim ediyorsunuz.. geleceginizi teslim ediyorsunuz. :'(
:'( cok ruhsuzlar.. deseydiki tetkikleri bugun yaptirmissiniz gelecek ay reglin ikinci yada 3. gelin merkezimizde tum tetkikleri yapalim. Tetkik sonuclarina göre degerlendirelim.Kesin Mete Hocadır görüştüğünüz ne soru sorabilirsiniz ne cevap alabilirsiniz. Sadece yeni bir tetkik isteyeceği zaman biraz sevimli olur. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki gelecek değil nereye gitseniz merkezler aynı sizin psikolojiniz maddi durumunuz vs öncelikli değil.
Buradan gördüğüm kadarıyla istanbul şişli memorial tüp bebek merkezi de başarılı. Hatta bir bekar arkadaş orada yumurta dondurmuştu sanırım gitme imkanınız varsa orayı da bir araştırın
:'(Kızlar bence dr dan ziyade lab.daha önemli.ben çok ilgili güven veren anlatan dr da 5 defa denedim sonuç hep hüsran oldu.lab.ortamında çalışanlar emriyolog nsl asıl önemli olan bu bende.lab.ortamında tecrübe çok gerekli.özellikle bizim yaşımızdakilerin yumurtaları embriyologların deneme,işinde uzmanlaşma aracı olamaz.mesela dondurulan ve 5.güne gelen yumurta çözdürüldükten sonra transfer öncesi üst zarı soyuluyormuş bu çok ince bir işlem.küçük bir yanlış bizim maddi ve manevi zarar ve yıkımımıza neden oluyor.yani dr la birlikte lab.da dikkat etmeliyiz diyorum.ama bunu da nsl yaparız onuda bilemiyorum.
Omepa 3 ve red krill balık yağı aynı şeyler. Promotil women ve opepa 3 te quenzim Q10 var zaten.Yumurta kalitesi için neyi onerirsiniz arkadaşlar o kadar cok takviyeler okudumki burada kafam karisti. Astalife promotil women omega 3 red krill balik yagi polen ari sütü quenzim Q10 vs. 2 kaybim var kayiplarimdan biri 22 haftalikti. kilom 72 oldu bunlarida kullansam daha da kilo alirim fazla kiloda gebelik icin iyi degil ne yapacagimi sasirdim diyet yapip bu takviyelerimi kullansam acaba diyorum
Haklisiniz ikinci gebeligim kilo vererek ve yediklerime dikkat ederek olmustu yürüyüş yapmak lazim aslinda evden cikamayinca bu süreçte otur otur ister istemez kilo aliyoruzOmepa 3 ve red krill balık yağı aynı şeyler. Promotil women ve opepa 3 te quenzim Q10 var zaten.
Arısütü ve polen iştah açmaz ve kilo aldırmaz. Diğer vitaminlerde biraz dikkat edersenizkilo aldırmaz. Yumurta kalitesi için benim doktorum hergün 4 km yürüyüş önermişti
İstanbul Ankara Gaziantep te olup Antalya da olmayan nedir anlayamadım
Bana çok doğru gelmedi buBahceci tüp bebek merkezi. Guya en iyisiymis. Dunyada ilk 3e giriyormus
İleri hareketlilik 0 mı yazıyor sıfırsa normal yoldan gebelik zor ama hiçbirşey imkansız değil hemen istiyorsanız tüp bebek düşünebilirsinizKizlar 40 yasinda dilim 34 um ama topigin uzun zamandir takipcisiyim.Sperm degerlerinden anlayan var mi kizlar aranizda.Atsam bi yorum yapabilir misiniz.Eki Görüntüle 2629935
Evet kuzum ileri hareket 0.Tup bebege baslicaz.Ileri hareket tup bebekte onemli mi bilio musun canimİleri hareketlilik 0 mı yazıyor sıfırsa normal yoldan gebelik zor ama hiçbirşey imkansız değil hemen istiyorsanız tüp bebek düşünebilirsiniz
Değildir sanmıyorum laboratuvarda döllüyorlar cünkü canlı sperm olması yeter benceEvet kuzum ileri hareket 0.Tup bebege baslicaz.Ileri hareket tup bebekte onemli mi bilio musun canim
canım bende bahçecide tedavi gördüm ger.ekten çok iyi merkez ayrıca dünyanın en iyi merkezi de yalan değil sitelerinde falan ödülleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?