Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar bugün nslsınız.içimizde 45 yaş ve üstü varmı merak ettim.yoksa ben burada da tek mi kaldım
Ben 44 oluyorum bu haftasonu kısmetse. Ve eşimin bilegi kırıldığı için 4 ay boyunca hamilelik hayallerim hayal olarak kalacak. Dün Anatolia tup bebek merkezinde ki kadin doktor canlı yayındaydı ve yasin öneminden bahsetti. Moralim alt üst oldu. Galiba çocuksuz olmaya hazır olmak lazım...

canım benim doktorumun istigram paylaşımları hep ileri yaş rezervi az olan kadınlar bahçeci fulyada mehmet reşit adı ona bak istersen Nzlnaz

Ama eşiniz kırık bilekle de olsa size yardımcı olur.. öyle dusunmeyin ve beklemeyin..

Ama eşiniz kırık bilekle de olsa size yardımcı olur.. öyle dusunmeyin ve beklemeyin..
Nasıl olacak? Eskişehir'deyim ve burada ki tup bebek merkezleri iyi değil. Ileri yaş için çaba yok. Şehir dışına çıkışlar yasak. Daha önce belki mucize olur normal yolla belki kalabilirim diyordum o da kirik ayak bilegiyle imkansız. Bunda da vardır bir hayır deyip kendimi avutuyorum.

Umudunu yitirme lütfen. Allah büyük. Rabbim isterse her zaman her yaşta ve her koşulda verir. Ben umudumu hiç yitirmiyorum.tamam şartlarımız zor ama biz Allah'tan istiyoruz.

Umudunu yitirme lütfen. Allah büyük. Rabbim isterse her zaman her yaşta ve her koşulda verir. Ben umudumu hiç yitirmiyorum.tamam şartlarımız zor ama biz Allah'tan istiyoruz. 🖐
Canimin içi bugün biraz yorgunum kusura bakma. Çok haklısın duaya devam

Yazını gülümseyerek okudum, hep mi aynı şeyler olur:) Bence kültür meselesi. Tabi ki hatırlıyorum 30 lu yaşlar bile geçti evlenmek için ki 40 lı yaşlar düşünülemez bile... 40 lı yaşlarıma girdiğimde daha hayatımda kimse bile yokken annem bana demişti ki; kızım bu yaştan sonra evleneceksende çocuk yapacaksan evlen... 43 yaşımda evlendim ve tabi ki annemin dediği gibi çocuk çalışmalarına başladım

Hayatımda genelde bişeyler geç oldu, neden şimdi olmuyo deyip üzüldüğüm şeylere dönüp baktığımda gerçekten o zamanda olmamasının hayırlı olduğunu görüyorum. Bakalım kader kısmet, doğru zamanı bekliyordur umarım

bende traji komik diye ve sizi biraz gülümsetmek için yazdım. demek aynı şeyler oluyor kanka eşinle mutluluklar dilerim inş inş doğru zamanı bekliyordur

İftardan sonra regl oldum insanın içinde bu ay olur mu acaba umudu olmasa bu kadar üzülmez.yumurta takibi yapıyorum her ay ama yinede olmuyor olmuyor.artık adet olduğumuza bari sevinelim modundayız eşimle
Ben de mesaj geldiğini görünce inşallah bizden biri hamiledir diye açtım. Duaya devam arkadaşlar. Allahın hazinesi büyük eminim bizim için güzel hediyeleri vardır...

Bugün yarın adet günüm..Annem her ay adet öncesi "belki bu ay kendiliğinden hamile kalırsın" telkininden hiiç vazgeçmedi2, 3 gü ne yine yeniden tüp bebek yollarına düşmeye hazırız Allahın izniyle.Rabbim hakkımızda en doğrusunu bilir..Mübarek günlerin ve kadir gecemizin hürmetine hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasibimiz olsun inşallah Ya Rabbiiimmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…