- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.321
Ben 44 oluyorum bu haftasonu kısmetse. Ve eşimin bilegi kırıldığı için 4 ay boyunca hamilelik hayallerim hayal olarak kalacak. Dün Anatolia tup bebek merkezinde ki kadin doktor canlı yayındaydı ve yasin öneminden bahsetti. Moralim alt üst oldu. Galiba çocuksuz olmaya hazır olmak lazım...Kızlar bugün nslsınız.içimizde 45 yaş ve üstü varmı merak ettim.yoksa ben burada da tek mi kaldım
Ama eşiniz kırık bilekle de olsa size yardımcı olur.. öyle dusunmeyin ve beklemeyin..Ben 44 oluyorum bu haftasonu kısmetse. Ve eşimin bilegi kırıldığı için 4 ay boyunca hamilelik hayallerim hayal olarak kalacak. Dün Anatolia tup bebek merkezinde ki kadin doktor canlı yayındaydı ve yasin öneminden bahsetti. Moralim alt üst oldu. Galiba çocuksuz olmaya hazır olmak lazım...
Ben de varımKızlar bugün nslsınız.içimizde 45 yaş ve üstü varmı merak ettim.yoksa ben burada da tek mi kaldım
Nasıl olacak? Eskişehir'deyim ve burada ki tup bebek merkezleri iyi değil. Ileri yaş için çaba yok. Şehir dışına çıkışlar yasak. Daha önce belki mucize olur normal yolla belki kalabilirim diyordum o da kirik ayak bilegiyle imkansız. Bunda da vardır bir hayır deyip kendimi avutuyorum.Ama eşiniz kırık bilekle de olsa size yardımcı olur.. öyle dusunmeyin ve beklemeyin..
Teşekkür ederim canım. Takip etmeye başladım.canım benim doktorumun istigram paylaşımları hep ileri yaş rezervi az olan kadınlar bahçeci fulyada mehmet reşit adı ona bak istersenNzlnaz
Nasıl olacak? Eskişehir'deyim ve burada ki tup bebek merkezleri iyi değil. Ileri yaş için çaba yok. Şehir dışına çıkışlar yasak. Daha önce belki mucize olur normal yolla belki kalabilirim diyordum o da kirik ayak bilegiyle imkansız. Bunda da vardır bir hayır deyip kendimi avutuyorum.
Canimin içi bugün biraz yorgunum kusura bakma. Çok haklısın duaya devamUmudunu yitirme lütfen. Allah büyük. Rabbim isterse her zaman her yaşta ve her koşulda verir. Ben umudumu hiç yitirmiyorum.tamam şartlarımız zor ama biz Allah'tan istiyoruz. 🖐
anneler bu konuda çok cahil galiba, benim annemde evliliğe teşvik etmemiştir. kızının haklarını koruyan feminist annem benim, bebiş bahsi zaten hiç yoktu :)) çünkü bebek tık diye oluyordu ki o kolay birşeydi anneme göre sanırım ..ailemin aklına ben soktum torun sevdasını :)) annem şimdi ki damadını çok mu seviyor tabi ki hayırama torununa bayılıyor. sende evli biri olarak annenden medet umman çok hoş yani kendin çaba göstermeliydin ama biz eski saf kızlarız demek ki.
konuyla alakasız ama anlatayım.
ben 30 yaşımdayken bir helikopter pilotu vardı tanışmıştım 2 gün yemeğe gittik çocuk ben hayır deyince üzülmüştü, iyi bir çocuktu. bu genci, benim cadılara anlattım astsubay diye olmaz dediler ve çirkin bulduğumu söylemiştim.şimdi ki aklım olsa o kadar iyi bir çocuktu ki bende 30 yaşında bu çocukla evlenirdim :)) bir daha böylesi çıkmadı. yaa ben 41 yaşındayke,n o zamanlarda çok bakımlı güzeldim, sırf yaşımdan ötürü, önce beni akrabama sorup sonra ses çıkmayan bir aile var.hahahaha çok da tındı ben çocuk yapamam diye düşünen basit kafalarbunu ben 32 yaşında bile gördüm inanır mısın ben 32 yaşındayken, ortak arkadaşlarımız bana pilot subay birini söylemişti. kişiye beni söylemişler, o cin fikirli şeytan adam, beni 32 yaşında olduğum için çocuk doğuramazmışım diye istemedi.
bende biraz mevkiye bakıyorum ya heveslenmiştim :) ama çocuk doğuramayacağımın söylenmesi üzücüydü.oysa 32 yaşındayım hey Allahım !! Allah akıl fikir versin :)) neyse bu kişiyi tanımadım görmedim ama o arkadaşlarla yıllar sonra konuştuk o pilot subay bildiğimiz darbe davasından cezaevindeymiş,arkadaşlarımında aklına gelmiş, bebeğimhadinin iyi ki olmadı 20 yıl sonra adam darbe davasından içeriye girdi demişler :))
bende düşünmeye başlıyordum karşıma doğru insanlar çıktı niye hayır dedim. mesela astsubay pilot o gence hayır dediğim için pişman oldum. ben bu aşamaya kadar geldim eskiden düşüne düşüne B BaharOlsun
ben umutluyum sizlerden ...vitaminler arı sütü havuz yöntemi vs ile oluyor inş. senin ve birminikaşk ın da bebeği olur cümle isteyenlerle birlikte. zaman gösterecek herşeyi ben dediğim gibi sizler için umutluyummm nokta selamlar.
bende traji komik diye ve sizi biraz gülümsetmek için yazdım. demek aynı şeyler oluyor kankaYazını gülümseyerek okudum, hep mi aynı şeyler olur:) Bence kültür meselesi. Tabi ki hatırlıyorum 30 lu yaşlar bile geçti evlenmek için ki 40 lı yaşlar düşünülemez bile... 40 lı yaşlarıma girdiğimde daha hayatımda kimse bile yokken annem bana demişti ki; kızım bu yaştan sonra evleneceksende çocuk yapacaksan evlen... 43 yaşımda evlendim ve tabi ki annemin dediği gibi çocuk çalışmalarına başladım
Hayatımda genelde bişeyler geç oldu, neden şimdi olmuyo deyip üzüldüğüm şeylere dönüp baktığımda gerçekten o zamanda olmamasının hayırlı olduğunu görüyorum. Bakalım kader kısmet, doğru zamanı bekliyordur umarım
Tatlım sen evlendin mi?? Bak evli degilsen sperm donasyonu dye bişi var, neden olmasın??:)))bende traji komik diye ve sizi biraz gülümsetmek için yazdım. demek aynı şeyler oluyor kankaeşinle mutluluklar dilerim inş inş doğru zamanı bekliyordur
Evlendim tatlımTatlım sen evlendin mi?? Bak evli degilsen sperm donasyonu dye bişi var, neden olmasın??:)))
Ay sağol canım kendimi fi tarihinden kalma gibi hissettim ya.sen ne durumdasın şu an tedavin varmı ne düşünüyorsun.hiç hamile kaldın mı.tüp denedin mi kaçıncı denemen.çok sordum biraz canım kusura bakma.Ben de varımYaşım 45 oldu artık. Denemeye devam.
Ben de mesaj geldiğini görünce inşallah bizden biri hamiledir diye açtım. Duaya devam arkadaşlar. Allahın hazinesi büyük eminim bizim için güzel hediyeleri vardır...İftardan sonra regl olduminsanın içinde bu ay olur mu acaba umudu olmasa bu kadar üzülmez.yumurta takibi yapıyorum her ay ama yinede olmuyor olmuyor.artık adet olduğumuza bari sevinelim modundayız eşimle
44 yaşındayım ve denemeye devam diyorumKızlar bugün nslsınız.içimizde 45 yaş ve üstü varmı merak ettim.yoksa ben burada da tek mi kaldım
Ben de 44 yaşındayım ve duayla denemeye devam ediyorum...44 yaşındayım ve denemeye devam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?