- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.400
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.301
Yine bir anneler günü geçtiiçimizde anne olanların ve bu yolda mücadele eden kader arkadaşlarım anneler gününüz kutlu olsun.rabbim bir dahaki yıla bizede annelik nasip eder inşallah
Bazı şeyler olmayınca olmuyor, üzülmeyin ben evlenmeden önce her gördüğüme aynı şeyi söylüyordum “hemen çocuk yapıcam ben , sonra arkamdan konuşmayın ne ara evlendi de hamile kaldı diye” böyle gülüşmeler kendi çapımda eğlenmeler. Ama kul kurar kader gülermiş işte, 6. yılım bitti haala uğraşıyorum bir umut... diyeceğim o ki kendinizi hırpalamayın, ne zaman hayatın bize göz kırpacağı belli olmuyorBugun ınstagramda gun boyu arkadaslarımın paylasımlarına baktım, bakmamak için temızlık yaptım, esıme kızdım benı hamile bırakmadığı içinhep resım ve sözler paylasımlar, bazıları anne olamayanlarıda dusunup paylasım yapanlarda vardı herkesin kendi bılecegı ne diyebilirsin, pek kimseyle görüşmekte istemiyorum, benden sonra tanısan evlenen arkadasımın cocugu yasına girdi falan filan..yanlış anlaşılmasın en ufak kıskançlığım yok Allahım herkese herseyı dolu dolu versin, 40yasa gelmeden buraya bakardım ,4 seneye doğru giderken zaman kıymetli bende bol kepce den harcamışım zamanı hemen cocuk sahibi olmaya evrılmem gerekiyordu evlenince, asılamada cıkan yumurta sayım nerdeeee tüp bebekte cıkan sayi nerdeee calısmalara ve hal çaresine bakmam gerekiyordu kabahatin büyüğü bende üzülüyorum hem de çokk.
Allah kimseye aratmasın sizleri okadar iyi anlıyorumkı. İsteyen bütün arkadaslarımın tez zamanda mutlu haberi almasını diliyorum
Gebelik aşısını hiç duymadım.Hayırlı geceler kızlar
Olumsuz 3 tüp bebek denemem var. Önümüzdeki ay dondurulmuşlar ile tekrar deneyeceğiz. Doktorum bu sefer gebelik aşısı yaparız dedi. Gebelik aşısı yaptıran ya da bilgisi olan var mı?
Allah yardımcın olsun... Duaya devam...10 gün önce bambaşkaydı dünya. Hayallerim umutlarım bambaşkaydı. Hamileydim, mucizem içimdeydi benimleydi. Dünya nasılda güzel bir yerdi. Yüzüm gülüyor içim içime sığmıyordu. Her sabah gülümseyerek uyanıyordum.
Ta ki 10 gün öncesine kadar. 11 haftalıktı bebeğim. Bir hafta daha geçse daha rahat olacaktık. İlk üç ayı atlatmış olacaktık. Ama olmadı. Kalbi durmuş meleğimin. Hayallerim umutlarım sevincim yarıda kalmış. Yüreğime bıçaklar saplanmış. Ateşlerde yanıyor ciğerim.
Bana düşen sabretmek. Öyle yapıyorum. Sığındım Rabbime acımın dinmesini bekliyorum.
Benim de anneler günüm kutlu olsun değil mi
Biz demek istediğini anladık canım. Fotoğraf paylaşma konusunda ikilemde kalmışsın. Rabbim sana bağışlasın oğlunu. Maşallahkalbimin yarısı illa ki paylaşayım oğlum 2 yaşında çok tatlı dedi ama evin dağınıklığı derken akşam oldu.kalbimin bir yarısı da paylaşma dedi.
bu cümle toptan tuhaf olmuş çok pardon
çok sağol :)) bebek için aminn ablasıBiz demek istediğini anladık canım. Fotoğraf paylaşma konusunda ikilemde kalmışsın. Rabbim sana bağışlasın oğlunu. Maşallahona.
İleri yaştan kastınız nedir??Peki bahçeci de ileri yaş için uzmanlaşmış önerebileceğiniz bir doktor var mı. İstanbul Ankara farketmez. ileri yaşta uzmanlaşmış olması yeterli
Aynısısını bende yasadım 30 yasından beri evliyim iş guc derkek 38 de basladık bu işlere simdi 41 oldum, 4 tup bebek sonuc sıfır.. hergun kendıme kızıyorum aglıyorum...niye beni annem uyarmadıBugun ınstagramda gun boyu arkadaslarımın paylasımlarına baktım, bakmamak için temızlık yaptım, esıme kızdım benı hamile bırakmadığı içinhep resım ve sözler paylasımlar, bazıları anne olamayanlarıda dusunup paylasım yapanlarda vardı herkesin kendi bılecegı ne diyebilirsin, pek kimseyle görüşmekte istemiyorum, benden sonra tanısan evlenen arkadasımın cocugu yasına girdi falan filan..yanlış anlaşılmasın en ufak kıskançlığım yok Allahım herkese herseyı dolu dolu versin, 40yasa gelmeden buraya bakardım ,4 seneye doğru giderken zaman kıymetli bende bol kepce den harcamışım zamanı hemen cocuk sahibi olmaya evrılmem gerekiyordu evlenince, asılamada cıkan yumurta sayım nerdeeee tüp bebekte cıkan sayi nerdeee calısmalara ve hal çaresine bakmam gerekiyordu kabahatin büyüğü bende üzülüyorum hem de çokk.
Allah kimseye aratmasın sizleri okadar iyi anlıyorumkı. İsteyen bütün arkadaslarımın tez zamanda mutlu haberi almasını diliyorum
İleri yaştan kastınız nedir??
Ben bahceciyi onermem, fabrika gbi orası 2 defa denedim..
anneler bu konuda çok cahil galiba, benim annemde evliliğe teşvik etmemiştir. kızının haklarını koruyan feminist annem benim, bebiş bahsi zaten hiç yoktu :)) çünkü bebek tık diye oluyordu ki o kolay birşeydi anneme göre sanırım ..ailemin aklına ben soktum torun sevdasını :)) annem şimdi ki damadını çok mu seviyor tabi ki hayırAynısısını bende yasadım 30 yasından beri evliyim iş guc derkek 38 de basladık bu işlere simdi 41 oldum, 4 tup bebek sonuc sıfır.. hergun kendıme kızıyorum aglıyorum...niye beni annem uyarmadı
Ben 44 oluyorum bu haftasonu kısmetse. Ve eşimin bilegi kırıldığı için 4 ay boyunca hamilelik hayallerim hayal olarak kalacak. Dün Anatolia tup bebek merkezinde ki kadin doktor canlı yayındaydı ve yasin öneminden bahsetti. Moralim alt üst oldu. Galiba çocuksuz olmaya hazır olmak lazım...Kızlar bugün nslsınız.içimizde 45 yaş ve üstü varmı merak ettim.yoksa ben burada da tek mi kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?