Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben prowomen ve biestronu 3 aydır kullanıyorum.Biestorn adet gecikmesi yaptırıyor günde 2 defa kullanıyorum.Hangisi kilo aldırıyor bilmiyorum ama ben biraz kilo aldım.Yediklerime dikkat ediyorum ve biraz hareket iyi geliyor. Sadece deprasyona daha çok giriyorum ağlıyorum ..

Son düzenleme:
Ikisi fazla degilmi

41 yasindayim.
Yumurta dondurmak istiyorum.
Benim bugunki hormon degerlerim:
Estradiol 143
Lh 21.36
Fsh 22.00

Amh: 0.10

Durumum cokmu vahim :'(

Ne anlama geliyor?
Normalde kac olmasi gerekiyor?
Bilginiz varmi?

41 yasindayim.
Estradiol 143
Lh 21.36
Fsh 22.00

Ne anlama geliyor?
Bilginiz varmi?
Görebildiğim amh biraz düşük ve fsh ta biraz yüksek ama olmaz diye birşey yok. Sağlıklı beslenin ve mutlaka yürüyüş yapın donduracak kadar yumurta çıkar diye düşünüyorum. Antalya da mı yaşıyorsunuz.

Antalya'nin ilcesinin bir koyundeyim
Umudum yasama sevincim kalmadi hic
Evlide degilim..Hangi erkege bu durumumu nasil aciklarim :'(

Antalya'nin ilcesinin bir koyundeyim
Umudum yasama sevincim kalmadi hic
Evlide degilim..Hangi erkege bu durumumu nasil aciklarim :'(
Bende Antalya’da yaşıyorum. Lütfen böyle düşünerek kendinizi üzmeyin bu değerleri en çok etkileyen sebeplerden biri stres. Çocukla yaşama sevincinin hiç ilgisi yok çocuğu olmayan her kadın ölsün mü. Siz sağlığınıza odaklanın Allah karşınıza bu durumu anlayışla karşılayacak birini çıkarır. Hiç bir erkek çocuk için evlenmez huzurlu mutlu bir yuva kurmak için evlenir sizde öyle tabi. Değerleri çok daha kötü olup anne olan çok kadın var burada.
Allahtan umut kesilmez siz sakin bir şekilde çarenizi arayın.
Doktorunuz kim Antalya da mı

Napıyonuz nasılsınız kısçeler.hergün bakıyorum içimizden hayırlı güzel haberler vercekmi diye bu sayfada hamile haberi duyunca hele de doğal yoldan kendim hamile gibi seviniyorum içime umut doğuyor.aylar tık tık geçiyor.yaşta bazen daralıyorum bazen kendi kendime umutlanıyorum.şu zor günlerde hepimiz şakır şakır hamile haberlerimizi yazsak ne olurdu rabbim

41 yasindayim.
Estradiol 143
Lh 21.36
Fsh 22.00

Ne anlama geliyor?
Bilginiz varmi?
Günaydin o kadar güzel yazmişsın ki seni cok iyi anliyorum
Buralari uzun süredir okuyor muydun bilgin var mi genel olarak
Amh 40 yastan itiberen azaliyor ve 1 in altina tup bebek diyor doktor. tüp bebek doktoru ile konustunuz sanirim o nasil buldu degerleri ?
41 yasta amh kac olmalı nette vardir ama 0.70 civari genelde bence
Buraları okuyup once yumurta kalite ve sayısını arttirmalisiniz.tedavi hokus pokus sihir degil.doktor 2 yumurta gorup aliyor ve bunun icin binler oduyorsun.oysa 4 yumurta olmali veya 5 ki tedaviye değsin.
Sizde kac yumurta gorunuyor ?
Kalite kalite kalite kaliteyi artiirmak icin ari sütü cok cok onemli ve imperyl kullananlar var bu ikisi ayni sanirim hucre yenileyici.ben ari sutu yedim.bal polen biesteron olabilir.bunlari 1 ay 1.5 ay kullanip oyle tedavi olun
Seni cok iyi anliyorum ama bir kac sene once dondurmayı düsünseydin keske.
Cocuk evlilikte bir eksiklik degil bile isteye bugüne gelmedik tam tersi cahillikten biz bu yaşa kadar bekledik.burada bu konuda yazan arkadaşlar vardı cok guzeldi yazıları.cocuk nasip kismet işi insallah seninde olur.
32 33 yasinda yumurtasini donduran bir kisi vardı o hamile kaldı . Yumurta dondurma diye forumda aratırsan çıkar.erken menepozdu ve cok tedavi gordü helal olsun diyorum.bebegini kucağına almistir iyi günlerde buyütsün

Canım benim 2-3 ay hamilelik şansım yok. Eşim bileğini kırdı ve ameliyat oldu. Bunda da vardır bir hayır. Umarım sizlerin iyi haberlerini alırım. Sağlıcakla kalın.

Arı sütünü imperyl ilebirliktemi ayri mi kullanmak lazim

Akdeniz universitesi mete bey ve safak bey..kime denk gelirse o bakiyor..cokta doktorum sayilmazlar aslinda..cok ilgili degiller..ya ozel muayene dr olmadiklari icin yada bende umit goremedikleri icin..bilemiyorum..dogru duzgun bilgilendirme dahi yapmıyorlar..ozel merkeze basvurayim diyorum..hangi merkezin iyi oldugunu bilemiyorum :'(

Aslında üniversitede en iyi bilinen doktorlar ikisi de. Yine de özel merkezlerle de bir görüşün ilk görüşme ücretsiz bir kaç tanesiyle görüşüp daha iyi karar verebilirsiniz. Antalya ıvf var memorial de murat özekinci var gelecek tüp bebek merkezi var.

Gelecek tip bebek merkezi en iyisi diyorlar..Reklammi gercek bilgimi bilemiyorum. Istanbul Ankara Gaziantep te varmış. Antalya da yokmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…