- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.361
Ben teşekkür ederim. Ağır bir ilaç sanırım.Gunde 1 tane alıyordum sadece ,ilk iki ay hafıf etkıler oldu bıraz ara verıp yenı kutuya basladıgımda ,kalp carpıntısından duramadım ve kalbim agrımaya baslayınca bıraktım.ilk iki kutuda hiç bişey olmadı ama direncim düştüğünde başladığım kutu benı rahatsız etti. Tesekkur ederim.
Herkese aynı etkı yapar mı bilmem ama ben bırakmak zorunda kaldım ...Ben teşekkür ederim. Ağır bir ilaç sanırım.
Merhabalar bende bulent beyi dusunuyorum acikcasi maliyettem korkuyorum ne kadar bir maliyet cikardilar size yani 9.900 tl tup bebek ucreri dedi ama mesela gebeilik asisi mikro cip diger istedigi testlerHayırlı geceler kızlar
Olumsuz 3 tüp bebek denemem var. Önümüzdeki ay dondurulmuşlar ile tekrar deneyeceğiz. Doktorum bu sefer gebelik aşısı yaparız dedi. Gebelik aşısı yaptıran ya da bilgisi olan var mı?
Valla Bulent Tıraş da ilaçlar ve mikroçip genetik testlerlerle falan 20 nin tl’nin üstüne çıkıyor..ayrıca tavsıye etmem çok kalabalık oluyor orası bence çok riskli bu dönem..Merhabalar bende bulent beyi dusunuyorum acikcasi maliyettem korkuyorum ne kadar bir maliyet cikardilar size yani 9.900 tl tup bebek ucreri dedi ama mesela gebeilik asisi mikro cip diger istedigi testler
Belki az kişi kabul ediyorlardır yani mesafe kuralını göz önünde bulunduruyorlardır diye düşünmek istiyorum.Valla Bulent Tıraş da ilaçlar ve mikroçip genetik testlerlerle falan 20 nin tl’nin üstüne çıkıyor..ayrıca tavsıye etmem çok kalabalık oluyor orası bence çok riskli bu dönem..
Belki az kişi kabul ediyorlardır yani mesafe kuralını göz önünde bulunduruyorlardır diye düşünmek istiyorum.
[/QUOTE eminim koruyorlardir cunku sonucta ciddi bir sey
Evet haklisiniz suan icin degilde on arastirma yapiyorum bende olmusken en basarili yere harcama yapayim istiuorum.cunku 2 ta e basarisiz denemem olduda moralmen coktuk bundan sonraki.asamada.genetik.test ve pihtilasmaya bakilcak demisti doktor bende bodrumda yasadigim icin onlari izmirde yaptirip.mikro cipi.orda yaptirsam belki.bu sekilde.onerirler ama yumurtalrim.ama.yetersiz cikarsa tedavi 30 bine kadar.yukselir diye tahmin ediyorumValla Bulent Tıraş da ilaçlar ve mikroçip genetik testlerlerle falan 20 nin tl’nin üstüne çıkıyor..ayrıca tavsıye etmem çok kalabalık oluyor orası bence çok riskli bu dönem..
Tedaviye gore degisiyormusbülent tiras neden bu kadar pahali
Günaydın arkadaşlar yumurta rezerviniz azsa havuz yontemi era ve cd56 testi ngs göndermeye 2017 yilında 35.000 verdim.rakamlarınıza örnek olarakEvet haklisiniz suan icin degilde on arastirma yapiyorum bende olmusken en basarili yere harcama yapayim istiuorum.cunku 2 ta e basarisiz denemem olduda moralmen coktuk bundan sonraki.asamada.genetik.test ve pihtilasmaya bakilcak demisti doktor bende bodrumda yasadigim icin onlari izmirde yaptirip.mikro cipi.orda yaptirsam belki.bu sekilde.onerirler ama yumurtalrim.ama.yetersiz cikarsa tedavi 30 bine kadar.yukselir diye tahmin ediyorum
Oo sizde baya odemissiniz en iyi hizmeti almak istiyorsak maalesef parayada kiymak zorundayiz keske parayi verdigimizdede hemen pozitif olsa ..uzakta oldugum icin bazi testleri devlet hastanesinde yaptiririm.diye dusunuyorum simdi peki bulent bey ilgili birimi onu sorayimGünaydın arkadaşlar yumurta rezerviniz azsa havuz yontemi era ve cd56 testi ngs göndermeye 2017 yilında 35.000 verdim.rakamlarınıza örnek olarakhala borc ödüyorum
3-5 tedavigörmek aynı rakama geliyor
Birdr buna ucak paraları vitaminler igneler dahil değil..ignelere cok para harcamadım.
Bu arada Sizin sonuc olumulu mu olduOo sizde baya odemissiniz en iyi hizmeti almak istiyorsak maalesef parayada kiymak zorundayiz keske parayi verdigimizdede hemen pozitif olsa ..uzakta oldugum icin bazi testleri devlet hastanesinde yaptiririm.diye dusunuyorum simdi peki bulent bey ilgili birimi onu sorayim
Oo sizde baya odemissiniz en iyi hizmeti almak istiyorsak maalesef parayada kiymak zorundayiz keske parayi verdigimizdede hemen pozitif olsa ..uzakta oldugum icin bazi testleri devlet hastanesinde yaptiririm.diye dusunuyorum simdi peki bulent bey ilgili birimi onu sorayim
[/QUOTE
Bence Bülent hocaya ilk muayeneye bi gidin, o da ücretli gerçi ama işte artk bu işin ucuz yolu malesef yok iyi bir tedavi süreci istiyorsak.. orda size zaten bir tedavi şekli ve her aşamada ücretlerini çıkardıkları bi çizelge sunuyorlar. Muayenelernizi kendi ilinizde bir doktorla da yapabilirsiniz iletişime geçmek için yönlendirdikleri doktorlar da oluyor. Bülent hocayı çok sık göremiyorsunuz zaten ama bütün sürece hakim olduğunu , herkesin tedavi
Şeklinin farklı olduğunu gördüğünüzde anlıyorsunuz ki bence bu önemli. Birçok yer standart şeyleri uyguluyor aşamaları ben bile ezberledim( bülent hocada ilk, toplam 4.tedavim bu) bekleme süresi evet çok, ben bunu göze alarak ve bilerek gitmiştim zaten..
ücret konusu evet pahalıya geliyor ama doktoru, labaratuvarı, embriyoluğu, bu üçüne de güvendiğiniz her merkezde aynı maliyetle karşışalırsınız bence. Çünkü her biri kendi alanında pozitife giden yol için maksium özeni gösteriyor. Sizin yumurtalarınız, eşinizin spermi, oluşan embriyonun kalitesi ve en sonunda rahminizin hazırlığı. Bunları sıra sıra titizlikle incelemelerinin de ayrı ayrı maliyeti var malesef. Özellikle olumsuz deneyimi fazla olanlarda da bundan daha aşağı olan bir yöntem denenmemeli bence de ki hep o şekil denenmeiş ve başarılı olunamamış oluyor malesef.
Ha bunların hepsini yaptık kesin olacak diye bi ihtimal olmadığı da benim kafamın bir yerinde sabit. Ama olmasa bile imkanlarım dahilinde elimden geleni yapmış olmanın huzurunu taşımak istiyorum bu kadar çok anne olmayı isterken..
Bence Bülent hocaya ilk muayeneye bi gidin, o da ücretli gerçi ama işte artk bu işin ucuz yolu malesef yok iyi bir tedavi süreci istiyorsak.. orda size zaten bir tedavi şekli ve her aşamada ücretlerini çıkardıkları bi çizelge sunuyorlar. Muayenelernizi kendi ilinizde bir doktorla da yapabilirsiniz iletişime geçmek için yönlendirdikleri doktorlar da oluyor. Bülent hocayı çok sık göremiyorsunuz zaten ama bütün sürece hakim olduğunu , herkesin tedaviOo sizde baya odemissiniz en iyi hizmeti almak istiyorsak maalesef parayada kiymak zorundayiz keske parayi verdigimizdede hemen pozitif olsa ..uzakta oldugum icin bazi testleri devlet hastanesinde yaptiririm.diye dusunuyorum simdi peki bulent bey ilgili birimi onu sorayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?