Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben teşekkür ederim. Ağır bir ilaç sanırım.

Adetlerm çok düzenlidir gününü şaşmazdı. Salı günü olmam gerekiyordu.Hiç ihtimal vermemekle beraber yine de beklemedim değil hani.Beelki gebelik olabilir mi diye. Ama nerdeee bu sabah teşrif etti sağolsunBayrama tedaviye kaldığım yerden başlıyorum inşallah.Rabbim hayırlı kapılar aç bizlere..

Bende yedı gün gecikti baya sevındım hatta eczaneden test alacaktım eczacı 10 gun gecsın dedi malesef son akşam oldu baya üzüldük eşimde nedense seviniyordu bu kadar gecikince, agladım sonrasında tedaviye basladım zaten bize doğal yolla nasıp deılmis demekkı inşallah tedavide emeklerımıze değer herşey çünkü ben toplama aşamasında zorlandımtekrar başlıcam bayram ertesi umarım gec olurum da ay kaybetmem

Merhabalar bende bulent beyi dusunuyorum acikcasi maliyettem korkuyorum ne kadar bir maliyet cikardilar size yani 9.900 tl tup bebek ucreri dedi ama mesela gebeilik asisi mikro cip diger istedigi testler

Merhabalar bende bulent beyi dusunuyorum acikcasi maliyettem korkuyorum ne kadar bir maliyet cikardilar size yani 9.900 tl tup bebek ucreri dedi ama mesela gebeilik asisi mikro cip diger istedigi testler
Valla Bulent Tıraş da ilaçlar ve mikroçip genetik testlerlerle falan 20 nin tl’nin üstüne çıkıyor..ayrıca tavsıye etmem çok kalabalık oluyor orası bence çok riskli bu dönem..

Valla Bulent Tıraş da ilaçlar ve mikroçip genetik testlerlerle falan 20 nin tl’nin üstüne çıkıyor..ayrıca tavsıye etmem çok kalabalık oluyor orası bence çok riskli bu dönem..
Belki az kişi kabul ediyorlardır yani mesafe kuralını göz önünde bulunduruyorlardır diye düşünmek istiyorum.

Evet haklisiniz suan icin degilde on arastirma yapiyorum bende olmusken en basarili yere harcama yapayim istiuorum.cunku 2 ta e basarisiz denemem olduda moralmen coktuk bundan sonraki.asamada.genetik.test ve pihtilasmaya bakilcak demisti doktor bende bodrumda yasadigim icin onlari izmirde yaptirip.mikro cipi.orda yaptirsam belki.bu sekilde.onerirler ama yumurtalrim.ama.yetersiz cikarsa tedavi 30 bine kadar.yukselir diye tahmin ediyorum

Kızlar kullanılan ilaçlar hemen hemen her yerde aynı.pahalı diye o klinikte olacak zannetmeliyim.bence lab.ortamı çok önemli ben hep bunu diyorum.bülent traş adını duyurmuş diye basmış fiyatı.ama burada okuduğum kadarıyla ordan da memnun kalmayan ve eli boş dönen çok var.emb.ve biyo.uzmanları bence en az dr.kadar hatta daha fazla önemli.bizde nisanda başlamayı düşünüyoruz.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Günaydın arkadaşlar yumurta rezerviniz azsa havuz yontemi era ve cd56 testi ngs göndermeye 2017 yilında 35.000 verdim.rakamlarınıza örnek olarak hala borc ödüyorum
3-5 tedavigörmek aynı rakama geliyor

Birdr buna ucak paraları vitaminler igneler dahil değil..ignelere cok para harcamadım.

Oo sizde baya odemissiniz en iyi hizmeti almak istiyorsak maalesef parayada kiymak zorundayiz keske parayi verdigimizdede hemen pozitif olsa ..uzakta oldugum icin bazi testleri devlet hastanesinde yaptiririm.diye dusunuyorum simdi peki bulent bey ilgili birimi onu sorayim

Bu arada Sizin sonuc olumulu mu oldu

Bence Bülent hocaya ilk muayeneye bi gidin, o da ücretli gerçi ama işte artk bu işin ucuz yolu malesef yok iyi bir tedavi süreci istiyorsak.. orda size zaten bir tedavi şekli ve her aşamada ücretlerini çıkardıkları bi çizelge sunuyorlar. Muayenelernizi kendi ilinizde bir doktorla da yapabilirsiniz iletişime geçmek için yönlendirdikleri doktorlar da oluyor. Bülent hocayı çok sık göremiyorsunuz zaten ama bütün sürece hakim olduğunu , herkesin tedavi
Şeklinin farklı olduğunu gördüğünüzde anlıyorsunuz ki bence bu önemli. Ki randevu alırken kontroller için bülent hocada muayene olmak istiyorum dersebiz de yardımcı oluyorlar . Birçok yer standart şeyleri uyguluyor aşamaları ben bile ezberledim( bülent hocada ilk, toplam 4.tedavim bu) bekleme süresi evet çok, ben bunu göze alarak ve bilerek gitmiştim zaten..
ücret konusu evet pahalıya geliyor ama doktoru, labaratuvarı, embriyoluğu, bu üçüne de güvendiğiniz her merkezde aynı maliyetle karşışalırsınız bence. Çünkü her biri kendi alanında pozitife giden yol için maksium özeni gösteriyor. Sizin yumurtalarınız, eşinizin spermi, oluşan embriyonun kalitesi ve en sonunda rahminizin hazırlığı. Bunları sıra sıra titizlikle incelemelerinin de ayrı ayrı maliyeti var malesef. Özellikle olumsuz deneyimi fazla olanlarda da bundan daha aşağı olan bir yöntem denenmemeli bence de ki hep o şekil denenmeiş ve başarılı olunamamış oluyor malesef.
Ha bunların hepsini yaptık kesin olacak diye bi ihtimal olmadığı da benim kafamın bir yerinde sabit. Ama olmasa bile imkanlarım dahilinde elimden geleni yapmış olmanın huzurunu taşımak istiyorum bu kadar çok anne olmayı isterken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…