- 25 Eylül 2019
- 2.227
- 2.493
- 83
- 46
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.341
Merhaba yan etkisi ne oldu acaba?Merhaba elimde biosteron dha var içinden sadece 1 tane kullandım yan etki yaptığı için bıraktım.İsteyen olursa Adana’da yasıyorım elden teslim edebilirim.
Canım bizde bu ay bi denesekmi diye düşündük ama sokağa çıkma yasağı geliyor.tedaviye başlarsak nasıl gidip geliriz ki.Bugün yarın adet günüm..Annem her ay adet öncesi "belki bu ay kendiliğinden hamile kalırsın" telkininden hiiç vazgeçmedi2, 3 gü ne yine yeniden tüp bebek yollarına düşmeye hazırız Allahın izniyle.Rabbim hakkımızda en doğrusunu bilir..Mübarek günlerin ve kadir gecemizin hürmetine hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasibimiz olsun inşallah Ya Rabbiiimmmm
Benim de tedavim bahçeci de askıya alınmıştı.İl dışından gideceğim için valilik izni alarak gidicez.Merkez tüp bebek tedavisine dair rapor verecek bu şekilde başlıycaz tedaviye.Sen de aynı işlemleri yapıp tedavine başlayabilirsin. Çünkü zamanla yarışıoruz kiiCanım bizde bu ay bi denesekmi diye düşündük ama sokağa çıkma yasağı geliyor.tedaviye başlarsak nasıl gidip geliriz ki.
Öyle bir dr biz de arıyoruz , yok. Yaşınızı öğrendikleri anda sadece gelir kapısı olan hasta oluyorsunuz. Olumsuz sonuçta da suç zaten sizin; yaşlısınız. Ümit kırmayayım Allahım ol derse olur. Ama binbir ümitle gittiğimiz doktordan da olumlu yaklaşım görmek istemek lüks olmasa gerek. İnşallah iyi bir dr denk gelirsiniz. İnşallah hepimiz anne olabiliriz.:'( cok ruhsuzlar.. deseydiki tetkikleri bugun yaptirmissiniz gelecek ay reglin ikinci yada 3. gelin merkezimizde tum tetkikleri yapalim. Tetkik sonuclarina göre degerlendirelim.
Liseyi bitirdigim yil 4 ayri dis hekimine gittim. 3 u disi kesinlikle cekecegiz dedi. 1i "her dis bir organ gibidir. Deneriz kurtarabilirsek kurtaririz olmazsa sunu deneriz o da olmazsa sunu deneriz olmazsa cekeriz" dedi. Yapti. 20 yildir dis agzimda. Allah razi olsun derim hep. Boyle bir doktor ariyorum..Bulamiyorum :'( zaman aleyhime isliyor. Deli olacagim :'(
İleri yaş dr ben de çok aradım ama hepsi aynı. Yine de memnun kaldığonız bu konuda "uzman" dr bulursanız ve memnun kalırsanız buraya yazın olur mu?Peki bahçeci de ileri yaş için uzmanlaşmış önerebileceğiniz bir doktor var mı. İstanbul Ankara farketmez. ileri yaşta uzmanlaşmış olması yeterli
Ben de evlendiğim gece hamile kalcam zıbınları hazırlayın diye millete sipariş veriyordum. Kısmet olmadı mı olmuyormuş.Bazı şeyler olmayınca olmuyor, üzülmeyin ben evlenmeden önce her gördüğüme aynı şeyi söylüyordum “hemen çocuk yapıcam ben , sonra arkamdan konuşmayın ne ara evlendi de hamile kaldı diye” böyle gülüşmeler kendi çapımda eğlenmeler. Ama kul kurar kader gülermiş işte, 6. yılım bitti haala uğraşıyorum bir umut... diyeceğim o ki kendinizi hırpalamayın, ne zaman hayatın bize göz kırpacağı belli olmuyor❤
Tabi ki yazarım. Şu an bebeğimi kaybettiğim için kürtaj sonrası bekleme sürecindeyim.İleri yaş dr ben de çok aradım ama hepsi aynı. Yine de memnun kaldığonız bu konuda "uzman" dr bulursanız ve memnun kalırsanız buraya yazın olur mu?
Ben de tüp bebek konusunda havlu attım. Şişli ye gşttim hesapta en iyi hastane ve dr ama aynı prosedür. İlaç dozum yüksek kullanıldı ama tutmadı. Yaş işte dediler . Amaan yıldım vallaha. Allahım normal yoldan versin diyorum artık. Olmuyorsa da alışmaya çalışcam.Ben 44 oluyorum bu haftasonu kısmetse. Ve eşimin bilegi kırıldığı için 4 ay boyunca hamilelik hayallerim hayal olarak kalacak. Dün Anatolia tup bebek merkezinde ki kadin doktor canlı yayındaydı ve yasin öneminden bahsetti. Moralim alt üst oldu. Galiba çocuksuz olmaya hazır olmak lazım...
Amiinnn inşallahTabi ki yazarım. Şu an bebeğimi kaybettiğim için kürtaj sonrası bekleme sürecindeyim.
Bekleme sürecim bitince bilgi veririm.
Rabbim bu mübarek gece yüzü suyu hürmetine isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
44 yaşındayım. Dua nasıl ediyorsunuz?Ben de 44 yaşındayım ve duayla denemeye devam ediyorum...
Yaşınız kaç?Tabi ki yazarım. Şu an bebeğimi kaybettiğim için kürtaj sonrası bekleme sürecindeyim.
Bekleme sürecim bitince bilgi veririm.
Rabbim bu mübarek gece yüzü suyu hürmetine isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
:'(44 yaşındayım. Dua nasıl ediyorsunuz?
İstanbul tüp bebek merkezi aret kamarı tavsiye ederim gerçekten çok iyi ve insancıl biri arkadaşım kaç doktor gezdi hepsi yaşınız ileri menepoza girmek üzeresiniz deyip ilgilenmediler ya da herkese uyguladıkları tedaviyi uyguladılar.Aret Bey tam tersi merak etme olacak çocuğun elimizden geleni yapacağız diyerek farklı bir tedaviye başlamış o da ben de çok memnunuz gidip bir görüşün benceİleri yaş dr ben de çok aradım ama hepsi aynı. Yine de memnun kaldığonız bu konuda "uzman" dr bulursanız ve memnun kalırsanız buraya yazın olur mu?
Dua etmenin bir şekli var mıdır bilmiyorum. Ama Allah'tan isteyen herkese hayırlı evlat vermesini diliyorum. Ailelerimize mutluluk, huzur getirecekse, hayırlı bir evlat olacaksa, onu yetiştirebilecek güç ve kaynağa sahip olabileceksek diye dua ediyorum.44 yaşındayım. Dua nasıl ediyorsunuz?
Aşırı kalp çarpıntısı yaptı bende 2 kutu kullandım 3. De artık yan etkıler artmaya baslayınca bıraktımMerhaba yan etkisi ne oldu acaba?
Merhaba yan etkisi ne oldu acaba?
Feryamcım ben yıllarca kullandım hiçbir yan etkisi olmadı.biliyorsun 41- 43 yaşta 2 yıl kullandım :)) arkadaşım size de çok geçmiş olsunAşırı kalp çarpıntısı yaptı bende 2 kutu kullandım 3. De artık yan etkıler artmaya baslayınca bıraktım
Bende günde bir ile başladım arada sanki çarpıntı gibi hissediyorum ama bana mı öyle geliyor anlamıyorum. Bakınca 80-90 arası oluyor nabız ama çarpıntı için sanırım 90 üzeri olmalıFeryamcım ben yıllarca kullandım hiçbir yan etkisi olmadı.biliyorsun 41- 43 yaşta 2 yıl kullandım :)) arkadaşım size de çok geçmiş olsun
Günde kaç alıyodunuz?Aşırı kalp çarpıntısı yaptı bende 2 kutu kullandım 3. De artık yan etkıler artmaya baslayınca bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?