- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.381
Benim bahceci fulyada erbil yağmurda tedavim oldu.bülent traş da değil.en iyi hizmet icin bir para harcaniyor gercektende.sonucum 2 yaşinda bir yakisiklı cok sükür ki.Oo sizde baya odemissiniz en iyi hizmeti almak istiyorsak maalesef parayada kiymak zorundayiz keske parayi verdigimizdede hemen pozitif olsa ..uzakta oldugum icin bazi testleri devlet hastanesinde yaptiririm.diye dusunuyorum simdi peki bulent bey ilgili birimi onu sorayim
Bende katiliyorum size ins bebegine kavuşmani emeklerinin karsiligını alip son tedavin olmasıni Allah nasip etsin ins.Bence Bülent hocaya ilk muayeneye bi gidin, o da ücretli gerçi ama işte artk bu işin ucuz yolu malesef yok iyi bir tedavi süreci istiyorsak.. orda size zaten bir tedavi şekli ve her aşamada ücretlerini çıkardıkları bi çizelge sunuyorlar. Muayenelernizi kendi ilinizde bir doktorla da yapabilirsiniz iletişime geçmek için yönlendirdikleri doktorlar da oluyor. Bülent hocayı çok sık göremiyorsunuz zaten ama bütün sürece hakim olduğunu , herkesin tedavi
Şeklinin farklı olduğunu gördüğünüzde anlıyorsunuz ki bence bu önemli. Ki randevu alırken kontroller için bülent hocada muayene olmak istiyorum dersebiz de yardımcı oluyorlar . Birçok yer standart şeyleri uyguluyor aşamaları ben bile ezberledim( bülent hocada ilk, toplam 4.tedavim bu) bekleme süresi evet çok, ben bunu göze alarak ve bilerek gitmiştim zaten..
ücret konusu evet pahalıya geliyor ama doktoru, labaratuvarı, embriyoluğu, bu üçüne de güvendiğiniz her merkezde aynı maliyetle karşışalırsınız bence. Çünkü her biri kendi alanında pozitife giden yol için maksium özeni gösteriyor. Sizin yumurtalarınız, eşinizin spermi, oluşan embriyonun kalitesi ve en sonunda rahminizin hazırlığı. Bunları sıra sıra titizlikle incelemelerinin de ayrı ayrı maliyeti var malesef. Özellikle olumsuz deneyimi fazla olanlarda da bundan daha aşağı olan bir yöntem denenmemeli bence de ki hep o şekil denenmeiş ve başarılı olunamamış oluyor malesef.
Ha bunların hepsini yaptık kesin olacak diye bi ihtimal olmadığı da benim kafamın bir yerinde sabit. Ama olmasa bile imkanlarım dahilinde elimden geleni yapmış olmanın huzurunu taşımak istiyorum bu kadar çok anne olmayı isterken..
Aminn , hepimize , tüm bekleyenlere, isteyenlere nasip olsun inşallah...Bende katiliyorum size ins bebegine kavuşmani emeklerinin karsiligını alip son tedavin olmasıni Allah nasip etsin ins.
40 yaş üzeri diye bana havuz yöntemi denilmişti.Allahtanda öyle olmuş ben ilk negatifimde kk.dan öğrendim havuz yöntemi varmıs başka seyler. S sucklingpigs de bir sekilde havuz olmustu.Arkadaşlar hangi merkezde olursanız olun, havuzunuz yoksa 2-3 yumurtanız toplanmışsa genetiğe göndermiyorlar. Havuz da yapmıyorlar. Tutunsun diye dua ediyorsunuz. Benimbaşıma hep bu geldi. En son 4 yumurtam toplandı 3'ü döllendi. İkisi transfere uygun oldu. Allameyi cihana gittim bu böyle. Dr,lab önemli ama işleminiz farklı değilse değişen birşey olmuyor. Bence buna odaklanın. Yeni araştırma yapacaklar için söylüyorum. Çok pahalı bir tedavi şekli. Neyse parası vereyim hiç umurumda olmaz. Çekerim krediyi yavaş yavaş ödenir. Bende hep olaylar hep bu şekilde gelişti.
Amin canim herkese mutlu bayramlar. Insallah seneye bayramda daha fazla hamileleri bu grupte gormek dilek ile ❤Hepinize iyi bayramlar dilerim insallah ailenizle sağlik mutluluk huzurla dolu olursunuz.hamile olan T tunserD12 ve B Babydust80 in ( ikizleri olacak) Allah bebeklerine sağlikla kavustursun ins. ısteyenlere de bebegini nasip etsin
Cok sağol canım benim sanada yakışıklı oğlun ve eşinle mutlu bir bayram diliyorum. Sessizce takip ediyorum grubu her tedavi yeni umut yeni şans demek bende tüm arkadaşlarıma dua ediyorumHepinize iyi bayramlar dilerim insallah ailenizle sağlik mutluluk huzurla dolu olursunuz.hamile olan T tunserD12 ve B Babydust80 in ( ikizleri olacak) Allah bebeklerine sağlikla kavustursun ins. ısteyenlere de bebegini nasip etsin
Tesekkür ederim canım benim ☺Cok sağol canım benim sanada yakışıklı oğlun ve eşinle mutlu bir bayram diliyorum. Sessizce takip ediyorum grubu her tedavi yeni umut yeni şans demek bende tüm arkadaşlarıma dua ediyorum
Merhaba ben erbil yağmura gidiyorum. Ileri yaş konusunda basarili olduğu duymuştum. Istersen araştır sende. Henüz igne asamasindayim. Sonucu paylasirimMerhaba Kizlar kimseyle konuşup dertlesemiyorum sanirim beni en iyi siz anlarsınız 42 yaşımdayım ve zamani geri almayı cok isterdim şu aralar, 2 kez yumurta toplama ve 3 kez negatif oldu, 3 aydir akışına biraktik her regl oluşumda neler hissettiğimi bilirsiniz. Birdahaki reglimde tekrar tedaviye başlayacagim cok zor gelsede, 1. Tedavi florance nigt ( gitmez olaydım, bir suru suratsiz ici gecmis insanla muhatap olmak zorunda kaldım ayrica bana her gittigimde 40 yaşında olmanın nasıl feci bisey oldugunu kafamin içine sokan bir duyarsiz doktorla birlikte ilk denememi yaptim, 2. Deneme aret kamar merkezinde 2 negatif gordum ama cok memnun kaldım iyidi doktorumda cok iyiydi, kurumda, ama negatif oldu. Tekrar deneyeceğim, doktoruma yapılacak bakılacak bir sey varmi diye sordum ama cok bir öneride bulunmadı rahime çizik atabiliriz dedi sadece , 3. Tedavimi burdami devam etmeliyim sansimi baska bir kurumda mi denemeliyim karar veremiyorum
Merhaba ben erbil yağmura gidiyorum. Ileri yaş konusunda basarili olduğu duymuştum. Istersen araştır sende. Henüz igne asamasindayim. Sonucu paylasirim
merhabaa gecmiş olsun.tabi ki seni cok iyi anlıyorum.damdan düsenin halini en iyi damdan düsen anlarMerhaba Kizlar kimseyle konuşup dertlesemiyorum sanirim beni en iyi siz anlarsınız 42 yaşımdayım ve zamani geri almayı cok isterdim şu aralar, 2 kez yumurta toplama ve 3 kez negatif oldu, 3 aydir akışına biraktik her regl oluşumda neler hissettiğimi bilirsiniz. Birdahaki reglimde tekrar tedaviye başlayacagim cok zor gelsede, 1. Tedavi florance nigt ( gitmez olaydım, bir suru suratsiz ici gecmis insanla muhatap olmak zorunda kaldım ayrica bana her gittigimde 40 yaşında olmanın nasıl feci bisey oldugunu kafamin içine sokan bir duyarsiz doktorla birlikte ilk denememi yaptim, 2. Deneme aret kamar merkezinde 2 negatif gordum ama cok memnun kaldım iyidi doktorumda cok iyiydi, kurumda, ama negatif oldu. Tekrar deneyeceğim, doktoruma yapılacak bakılacak bir sey varmi diye sordum ama cok bir öneride bulunmadı rahime çizik atabiliriz dedi sadece , 3. Tedavimi burdami devam etmeliyim sansimi baska bir kurumda mi denemeliyim karar veremiyorum
Hadi ins. Mutlu haberi verirsiniz doktorunuz cok iyi. yasınız kaç acabaMerhaba ben erbil yağmura gidiyorum. Ileri yaş konusunda basarili olduğu duymuştum. Istersen araştır sende. Henüz igne asamasindayim. Sonucu paylasirim
merhabaa gecmiş olsun.tabi ki seni cok iyi anlıyorum.damdan düsenin halini en iyi damdan düsen anlar
Florance nigt. Tecrübeni paylaşman çok ilginç oldu.bu kadar para doküp en iyi hastanede oldugunu düşünüp özel muamelesi görememekvay be
Aret kamerde sana uygun degil bence.negatifi almışsın klomen mi veriyor doktor yanında iğne var mıydı ?
Başarı icin ilk kural negatif aldıgın yeri bırakacaksın.kendine tedavi icin 1 yıl ver pes etme.doktor tavsiyesi veremiyorum.çünkü araştır düşün aklına yatarsa git.ama ilk once yapman gereken, yumurta kaliteni iyilestirmen belki su an çokda kalitelidir bunu bilemeyiz.ama denemesi bedava 1 ay arı sütu polen ve vitaminler alip bir sonraki reglde muayeneye gidebilirsin.yukarida yazdım bizde bilgili olmasamda anladığım yumurta enerjisi sorunu var..ari sutu hucre yeniliyor.bu sayfalarda ımperiyl vitaminleri aratıp bir göz atabilirsin.
Bizim yaslarda negatif alanda cok pozitif olanda cok .bu bir şans sen en iyi merkezlerde havuz yöntemi ve pgt ile sonuca hayırlisiyla ulasabilirsin.Allah yolunu açık etsin.
37 yaşındayım. Piezo yöntemi uygulayacakmış. Mikroenjeksiyonla birlikte elektrik akımı verilecekmiş yumurtalaraHadi ins. Mutlu haberi verirsiniz doktorunuz cok iyi. yasınız kaç acaba
Nasıl bir tedavi uyguluyor
Sayı oldukça iyi bence. Döllenme oranı da yüksek. Olumsuz durum için sebebini neye bağladı peki doktor?Yumurta cikiyor dolleniyor orda sorun yok ,yumurta enerjisi kavramını ilkkez duyuyorum, vitaminler kullaniyorum ama bu ari sutunu hiç denemedim , aret kamarda klomen ve igne takviyesi ile tedavi gordum, 7 yumurta topla.di 5 i dollendi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?