Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim bahceci fulyada erbil yağmurda tedavim oldu.bülent traş da değil.en iyi hizmet icin bir para harcaniyor gercektende.sonucum 2 yaşinda bir yakisiklı cok sükür ki.
Ilk once doktor memegrofi vs istediginde, dediginiz gibi devlette yapilacak testleri istediginde bende sizin gibi devlette yaptim.dr zaten kendisi icin farketmedini söylemisti.
dedigine katilıyorum para harcandigina değse sonuc pozitif olsa önemli olan bu.
Alalade merkezde de ayni para harcaniyor isim yapmis yerler iyi yerler ücretine degiyor.bulent traştan bahsetmiyorum bazi seyleri cok pahali

Son düzenleme:
Bende katiliyorum size ins bebegine kavuşmani emeklerinin karsiligını alip son tedavin olmasıni Allah nasip etsin ins.

Arkadaşlar hangi merkezde olursanız olun, havuzunuz yoksa 2-3 yumurtanız toplanmışsa genetiğe göndermiyorlar. Havuz da yapmıyorlar. Tutunsun diye dua ediyorsunuz. Benimbaşıma hep bu geldi. En son 4 yumurtam toplandı 3'ü döllendi. İkisi transfere uygun oldu. Allameyi cihana gittim bu böyle. Dr,lab önemli ama işleminiz farklı değilse değişen birşey olmuyor. Bence buna odaklanın. Yeni araştırma yapacaklar için söylüyorum. Çok pahalı bir tedavi şekli. Neyse parası vereyim hiç umurumda olmaz. Çekerim krediyi yavaş yavaş ödenir. Bende hep olaylar hep bu şekilde gelişti.

40 yaş üzeri diye bana havuz yöntemi denilmişti.Allahtanda öyle olmuş ben ilk negatifimde kk.dan öğrendim havuz yöntemi varmıs başka seyler. S sucklingpigs de bir sekilde havuz olmustu.
Bence işin birinci olmazsa olmazi havuz yöntemi.benimde sizin gibi 4 yumurta toplaniyordu 3 kerede 12 yumurta ediyor ve 4 adet 5. Gün embriyosu cıkardım .Alemi cihan olsan 42 43 yasta sayı bu olur.o yüzden 42 43 yasta havuz olmazsa olmaz.ben kac ay bekleyipte tekrar tedaviye baslicakmışım.
doktorumdan çok memnundum çünkü benim düşundüğüm hız vardı.kendisi de cok başarılı bir doktordu labta birlesti ve vitaminler ari sütleri.
Bir kiz arkadaşımın 4. Ve 5. Tedavi bahceciydi ve 4. Su negatif olunca 1 yil tesavi düşünmedi korktu vs.
1 yıl sonra 5. Tedavide 1 opuda 2 ngs li sağlıklı embriyoyu buldu ona havuz yapilmayacak tabi.hatta isin ilginci 4 tedavisi negatifdi ve az yumurtası cıkiyordu.arkadaşım arı sütünü 6 ay kullanınca sonuç tek opuda 2 ngs.li embriyo dolayisiyla ikiz brbegi oldu.bu mucize mi ben arkadaşımı taniyorum mucize Allah verecekse birgün gelir verirmiş yine de yumurtası kaliteliydi demek.40 yas üzerinde yumurta enerjisi denen sey bizde eksik ve hücre yenileyicilerle sonuc degisiyor.önce yumurta iyilestirilmeliymiş burayı okuyan yeni tedaviye başlayacaklara ciddi tavsiyem

Son düzenleme:
Amin canim herkese mutlu bayramlar. Insallah seneye bayramda daha fazla hamileleri bu grupte gormek dilek ile ❤ Zamani gelince mutlaka olacaktir biraz sabir biraz da israrli olalim

Cok sağol canım benim sanada yakışıklı oğlun ve eşinle mutlu bir bayram diliyorum. Sessizce takip ediyorum grubu her tedavi yeni umut yeni şans demek bende tüm arkadaşlarıma dua ediyorum

Merhaba Kizlar kimseyle konuşup dertlesemiyorum sanirim beni en iyi siz anlarsınız 42 yaşımdayım ve zamani geri almayı cok isterdim şu aralar, 2 kez yumurta toplama ve 3 kez negatif oldu, 3 aydir akışına biraktik her regl oluşumda neler hissettiğimi bilirsiniz. Birdahaki reglimde tekrar tedaviye başlayacagim cok zor gelsede, 1. Tedavi florance nigt ( gitmez olaydım, bir suru suratsiz ici gecmis insanla muhatap olmak zorunda kaldım ayrica bana her gittigimde 40 yaşında olmanın nasıl feci bisey oldugunu kafamin içine sokan bir duyarsiz doktorla birlikte ilk denememi yaptim, 2. Deneme aret kamar merkezinde 2 negatif gordum ama cok memnun kaldım iyidi doktorumda cok iyiydi, kurumda, ama negatif oldu. Tekrar deneyeceğim, doktoruma yapılacak bakılacak bir sey varmi diye sordum ama cok bir öneride bulunmadı rahime çizik atabiliriz dedi sadece , 3. Tedavimi burdami devam etmeliyim sansimi baska bir kurumda mi denemeliyim karar veremiyorum

Merhaba ben erbil yağmura gidiyorum. Ileri yaş konusunda basarili olduğu duymuştum. Istersen araştır sende. Henüz igne asamasindayim. Sonucu paylasirim

merhabaa gecmiş olsun.tabi ki seni cok iyi anlıyorum.damdan düsenin halini en iyi damdan düsen anlar
Florance nigt. Tecrübeni paylaşman çok ilginç oldu.bu kadar para doküp en iyi hastanede oldugunu düşünüp özel muamelesi görememek vay be
Aret kamerde sana uygun degil bence.negatifi almışsın klomen mi veriyor doktor yanında iğne var mıydı ?
Başarı icin ilk kural negatif aldıgın yeri bırakacaksın.kendine tedavi icin 1 yıl ver pes etme.doktor tavsiyesi veremiyorum.çünkü araştır düşün aklına yatarsa git.ama ilk once yapman gereken, yumurta kaliteni iyilestirmen belki su an çokda kalitelidir bunu bilemeyiz.ama denemesi bedava 1 ay arı sütu polen ve vitaminler alip bir sonraki reglde muayeneye gidebilirsin.yukarida yazdım bilgili olmasamda anladığım bizlerde yumurta enerjisi sorunu var..ari sutu hucre yeniliyor.bu sayfalarda ımperiyl vitaminleri aratıp bir göz atabilirsin.
Bizim yaslarda negatif alanda cok pozitif olanda cok .bu bir şans sen en iyi merkezlerde havuz yöntemi ve pgt ile sonuca hayırlisiyla ulasabilirsin.Allah yolunu açık etsin.

Son düzenleme:

Bu arada florance nigh. Embriyologlari oldukça iyi diye duymuştum. Şimdi sizin yorumunuzu okuyunca çok şaşırdım. Çünkü erbil yağmur ile florance night. Arasında kararsız kalmıştım zamaninda

Yumurta cikiyor dolleniyor orda sorun yok ,yumurta enerjisi kavramını ilkkez duyuyorum, vitaminler kullaniyorum ama bu ari sutunu hiç denemedim , aret kamarda klomen ve igne takviyesi ile tedavi gordum, 7 yumurta topla.di 5 i dollendi,

Yumurta cikiyor dolleniyor orda sorun yok ,yumurta enerjisi kavramını ilkkez duyuyorum, vitaminler kullaniyorum ama bu ari sutunu hiç denemedim , aret kamarda klomen ve igne takviyesi ile tedavi gordum, 7 yumurta topla.di 5 i dollendi,
Sayı oldukça iyi bence. Döllenme oranı da yüksek. Olumsuz durum için sebebini neye bağladı peki doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…