- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.401
Bu arada florance nigh. Embriyologlari oldukça iyi diye duymuştum. Şimdi sizin yorumunuzu okuyunca çok şaşırdım. Çünkü erbil yağmur ile florance night. Arasında kararsız kalmıştım zamaninda
Allah allah neler cikmıs ilk kez duyuyorum erbil bey benim sevgili doktorum bu arada37 yaşındayım. Piezo yöntemi uygulayacakmış. Mikroenjeksiyonla birlikte elektrik akımı verilecekmiş yumurtalara
Canim hersey nasip kismet..doktorlar aslinda bizlere gercekleri olasiliklari soyluyorlar..ama 42 yasindada 46 yasindada hamile kalip dohum yapan arkadaslar var..bende 2. Kez tedaviye basladim..1 kere de asilama olmustu..bende ayni seyi dusunmustum..2. Ye baslamadan hemen once..ama memnunsan ayni yere gidiyosun..cunki hicbi doktorun sihirli bir degnegi yok..25 yasinda hicbir sorunu olmayipta hamile kalamayanlar var..biraz dedim ya nasip..insallahh dogru bir tedaviyle olumlu sonuc alirsin..Merhaba Kizlar kimseyle konuşup dertlesemiyorum sanirim beni en iyi siz anlarsınız 42 yaşımdayım ve zamani geri almayı cok isterdim şu aralar, 2 kez yumurta toplama ve 3 kez negatif oldu, 3 aydir akışına biraktik her regl oluşumda neler hissettiğimi bilirsiniz. Birdahaki reglimde tekrar tedaviye başlayacagim cok zor gelsede, 1. Tedavi florance nigt ( gitmez olaydım, bir suru suratsiz ici gecmis insanla muhatap olmak zorunda kaldım ayrica bana her gittigimde 40 yaşında olmanın nasıl feci bisey oldugunu kafamin içine sokan bir duyarsiz doktorla birlikte ilk denememi yaptim, 2. Deneme aret kamar merkezinde 2 negatif gordum ama cok memnun kaldım iyidi doktorumda cok iyiydi, kurumda, ama negatif oldu. Tekrar deneyeceğim, doktoruma yapılacak bakılacak bir sey varmi diye sordum ama cok bir öneride bulunmadı rahime çizik atabiliriz dedi sadece , 3. Tedavimi burdami devam etmeliyim sansimi baska bir kurumda mi denemeliyim karar veremiyorum
Sayı oldukça iyi bence. Döllenme oranı da yüksek. Olumsuz durum için sebebini neye bağladı peki doktor?
Canim hersey nasip kismet..doktorlar aslinda bizlere gercekleri olasiliklari soyluyorlar..ama 42 yasindada 46 yasindada hamile kalip dohum yapan arkadaslar var..bende 2. Kez tedaviye basladim..1 kere de asilama olmustu..bende ayni seyi dusunmustum..2. Ye baslamadan hemen once..ama memnunsan ayni yere gidiyosun..cunki hicbi doktorun sihirli bir degnegi yok..25 yasinda hicbir sorunu olmayipta hamile kalamayanlar var..biraz dedim ya nasip..insallahh dogru bir tedaviyle olumlu sonuc alirsin..
Florance nigh. e öldüm valla gülmekten ici gecmis adamlarla muhatap oldum diyorsun ya hayal edinceYani soyle söyleyeyim kesinlikle floranci önermem, sacma sapan bir sistemleri var güvensiz soğuk ve samimiyetsiz bir ortam.
Yanı embriyo oluşuyorsa neden tutmuyor bence başka bi doktora daha git.Sebep yok dedi benimde kafamda bu biraz soru işareti oluşturdu mutlaka yapilacak farklı bir sey olmalı
Florance nigh. e öldüm valla gülmekten ici gecmis adamlarla muhatap oldum diyorsun ya hayal edince
Yanı embriyo oluşuyorsa neden tutmuyor bence başka bi doktora daha git.
Emre bakircioglunun anlaştığı bir doktor var süleyman tosun o da oldukça iyi. Sizin sorun erkek kaynaklı mi kadın kaynaklı mi?Neden güldün ki :) oyle hepsi zombi gibiydi
Cok şık bir hastane bu nedenle bu kadar olumsuzluk ve hersey bittikten sonra sadece trajikomik seyler kafada kaliyorNeden güldün ki :) oyle hepsi zombi gibiydi
Emre bakircioglunun anlaştığı bir doktor var süleyman tosun o da oldukça iyi. Sizin sorun erkek kaynaklı mi kadın kaynaklı mi?
Embriyolog konusunda florance nigh. Oldukça iyi. Acibafemden daha iyi diye biliyorum.Cok şık bir hastane bu nedenle bu kadar olumsuzluk ve hersey bittikten sonra sadece trajikomik seyler kafada kaliyor
Bence bebek tutunamıyor. Ama sorun rahimden mi kaynaklanıyor yoksa embriyo mu kalitesiz bir şey dediler mi size ?Erkekle morfolojik 2 idi ama aret kamarda hic test falan istemeiler erkek durumu nedir suanda bilmiyoruz, ama embriyo oluştuğuna göre morfolojinin bir onemli oluyor mu bilmiyorum , sonuçta hızlıca transfer durumuna gelebiliyorum.
Cok şık bir hastane bu nedenle bu kadar olumsuzluk ve hersey bittikten sonra sadece trajikomik seyler kafada kaliyor
Embriyolog konusunda florance nigh. Oldukça iyi. Acibafemden daha iyi diye biliyorum.
Bizde sperm kaynaklı sorun var sayı az. Ileri hareketlilik az. Benim yumurtamin da kaliteli olduğunu sanmıyorum açıkçası.
Ben bir kaç doktorla görüşmüştüm. Bir çok doktoru da araştırmıştım. Aret bey i bir çok doktor önermişti. Ileri yaş için de erbil beyi önerenler olmuştu.
Ilk tedavim benim de. Umarım herşey yolunda gider ve sizlerle deneyimleri paylaşıp yardımcı olabilirim.
Erbil bey tedavilere başladı. Isterseniz randevu alıp tüm sonuclarinizla ve tahlillerinizle bir gidin görüşün. Bence sizin probleminiz embriyo ile ilgili değil rahime alakalı bir durum sanki.Valla ben öyle oldugunu düşünmüyorum, florance işlem sayısı nekadar buda cok onemli,
Erbil bey tedavilere başladı. Isterseniz randevu alıp tüm sonuclarinizla ve tahlillerinizle bir gidin görüşün. Bence sizin probleminiz embriyo ile ilgili değil rahime alakalı bir durum sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?