Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu arada florance nigh. Embriyologlari oldukça iyi diye duymuştum. Şimdi sizin yorumunuzu okuyunca çok şaşırdım. Çünkü erbil yağmur ile florance night. Arasında kararsız kalmıştım zamaninda

Yani soyle söyleyeyim kesinlikle floranci önermem, sacma sapan bir sistemleri var güvensiz soğuk ve samimiyetsiz bir ortam.

Canim hersey nasip kismet..doktorlar aslinda bizlere gercekleri olasiliklari soyluyorlar..ama 42 yasindada 46 yasindada hamile kalip dohum yapan arkadaslar var..bende 2. Kez tedaviye basladim..1 kere de asilama olmustu..bende ayni seyi dusunmustum..2. Ye baslamadan hemen once..ama memnunsan ayni yere gidiyosun..cunki hicbi doktorun sihirli bir degnegi yok..25 yasinda hicbir sorunu olmayipta hamile kalamayanlar var..biraz dedim ya nasip..insallahh dogru bir tedaviyle olumlu sonuc alirsin..

Evet bunu da düşünüyorum onemli olan yumurtanın çıkması ve döllenme transferden sonra icerde neler oluyor bunu hiç bir doktor bilemiyor.

Emre bakircioglunun anlaştığı bir doktor var süleyman tosun o da oldukça iyi. Sizin sorun erkek kaynaklı mi kadın kaynaklı mi?

Erkekle morfolojik 2 idi ama aret kamarda hic test falan istemeiler erkek durumu nedir suanda bilmiyoruz, ama embriyo oluştuğuna göre morfolojinin bir onemli oluyor mu bilmiyorum , sonuçta hızlıca transfer durumuna gelebiliyorum.

Erkekle morfolojik 2 idi ama aret kamarda hic test falan istemeiler erkek durumu nedir suanda bilmiyoruz, ama embriyo oluştuğuna göre morfolojinin bir onemli oluyor mu bilmiyorum , sonuçta hızlıca transfer durumuna gelebiliyorum.
Bence bebek tutunamıyor. Ama sorun rahimden mi kaynaklanıyor yoksa embriyo mu kalitesiz bir şey dediler mi size ?

Cok şık bir hastane bu nedenle bu kadar olumsuzluk ve hersey bittikten sonra sadece trajikomik seyler kafada kaliyor

Aynen gercekten buyuk hayal kırıklığı, örneğin doktorumun. Ne oldu kız 40 yasina kadar ne bekledin, kaldın dimi simdi boyle, gibi nir cümle kurmasını hayal et ve bu .prof ,canim kusura bakma 40 yasindasin, negatifi aldim , e canim yas 40, hatta pazarlığı bile doktorumla yaptim, parayi bile elden verdim boyle sacma bisey olabilir mi , ilkkez yaptırdığım ve bu işleri bilmediğim için sacmada gelse devam ettim..

Bizde sperm kaynaklı sorun var sayı az. Ileri hareketlilik az. Benim yumurtamin da kaliteli olduğunu sanmıyorum açıkçası.
Ben bir kaç doktorla görüşmüştüm. Bir çok doktoru da araştırmıştım. Aret bey i bir çok doktor önermişti. Ileri yaş için de erbil beyi önerenler olmuştu.
Ilk tedavim benim de. Umarım herşey yolunda gider ve sizlerle deneyimleri paylaşıp yardımcı olabilirim.

Hayırlı olsun bol şans dilerim, nerede yaptiriyorsun

Erbil bey tedavilere başladı. Isterseniz randevu alıp tüm sonuclarinizla ve tahlillerinizle bir gidin görüşün. Bence sizin probleminiz embriyo ile ilgili değil rahime alakalı bir durum sanki.

Evet gitmeyi düşünüyorum, rahim filmi çektirdim yoktu bisey, belkide adı üstünde tup bebek denemesi, deniycez. ama florance denemede doktor beni psk. Olarak cok olumsuz etkiledi yaşımdan olayi boşa kürek çekiyormuş gibi hissettirdi hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…