Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok bilgilendirici bir mesaj olmuş, çok teşekkürler, herşey gönlünüzce olsun

Durumunuzla ilgili soru sorarken çok güzel bilgiler vermişsiniz, çok teşekkürler.

Yumurta ve sperm döllenmesi kaliteli olabilir ama ne yazık ki sağlıklı olduğunu göstermiyor benim aa olan embriyolarım hep ngs den sağlıksız gelmişti. Yaş ile beraber yumurta enerjisi düşüyor ve kromozomal olarak düzgün yapı vermiyor. Erkekler için de sperm dna hasar testi yapılmalı. Bebeğimhadi sayesinde çok şey öğrendim. Vitamin arı sütü işe yarıyor ancak sağlıklı embriyo maalesef şans işi. Size önerim hem vitamin hem arı sütü kullanın. Eşinizde sperm dna hasar testi yaptırsın ve mutlaka embriyolarınıza ngs yaptırın sağlıklı olanı transfer ettirin. Yalnız ngs sağlamsa da kesin tutar diye birşey yok. Umut ve sabır çok önemli. İnşallah bebek sahibi olmak isteyen herkesin dileği gerçek olsun. Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin

Kızlar bir şey sorcam. Opu işleminde çıkarılan yumurtalardan sadece olgun olanlar değerlendiriliyor diye biliyorum. Hepsinin olgun çıkıp çıkmaması neye göre değişiyor. Bilginiz var mı sizin

re
Kızlar bir şey sorcam. Opu işleminde çıkarılan yumurtalardan sadece olgun olanlar değerlendiriliyor diye biliyorum. Hepsinin olgun çıkıp çıkmaması neye göre değişiyor. Bilginiz var mı sizin

Embriyologlar yumurtanın durumunu değerlendirip döllenme icin uygun olmayanları iptal ediyor. Döllenme icin uygun olanlarda kişinin yasina , bünyesine, aldığı ilave desteklere göre değişiyor.

Transfere uygunluk acisindan soruyoaan canim onun belli bi olcusu var ..benim 17 mm iken transfer yapmislardi..ama bi arkadasim 20 -24mm olmasi gerekoyor en az demisti.yumirtanin capi.kaliteli olmasida biraz senin yasina stresli bi hayat gecirmeyisine beslenme duzenine sigara alkol kullanimina ve doltorunun verdigi tedaviye bagli..ama en onemliside nasip nasibinde varsa yada sans..allah herseyin hayirlisini veriyor..

Selam herkese dondurulmuş embriyo transferi fiyatı hakkında bileğisin olan var mi? Yani tutunmazsa sonraki ay hemen dondurulmuş embriyo transferi olabiliyor mu peki?yoksa ara mi veriliyor?

Selam herkese dondurulmuş embriyo transferi fiyatı hakkında bileğisin olan var mi? Yani tutunmazsa sonraki ay hemen dondurulmuş embriyo transferi olabiliyor mu peki?yoksa ara mi veriliyor?

Benim ertesi ay hemen olmuştu dondurulmuş transferimiz, 1,250 de dondurma parası, 3,80p TL transfer parasi ödedik.

Merhaba arkadaşlar ben 3 nisanda 16 haftalık kalp durması sonucu dusuk yaptım ardından kurtaj oldum adetim 37.günde geldi 6 gün sürdü buraya kadar herşey normal ama benim sıkıntım gebelikten beri süregelen geçmeyen bas agrisi hamilelikte de ağrıyordu dusukten sonra da devam etti sabah ağrıyla uyanıyorum gece yatana kadar inanın 7 yaşında kızımla ilgilenemiyorum işimi gücümü yapamıyorum adet olunca geçti adetliyken her işimi yaptım adetim bitti yine başladı dahiliye ye gittim tahlillerim çok iyi üstüne endokrinolojiye gittim tahlil yapmadı sonuçların güzel çıkmış dedi 1 haziranda kadın doğuma gideceğim kontrol amaclı bide hormonlara baktiracagim ama adet günüm degil yine de bakarlar mi benim durumumda olan yada yaşayan varmi? Bilgi verirmisiniz.

Ben de aret bey de ilk transferimi olacağım cuma günü bhakkında hayırlısı olsun en doğru kararı vermen dileğiyle ben memnunum aret beyden

Ben de aret bey de ilk transferimi olacağım cuma günü bhakkında hayırlısı olsun en doğru kararı ver
Amin canim herkese mutlu bayramlar. Insallah seneye bayramda daha fazla hamileleri bu grupte gormek dilek ile ❤ Zamani gelince mutlaka olacaktir biraz sabir biraz da israrli olalim
merhaba siz kaç yaşındasınız acaba maşallah ikizler geliyor sanırım bizim yaşımızda ikiz olma ihtimali çöm düşük demişti doktorum o yüzden merak ettim. Kaçıncı gün embriyolarıydı?

Merhaba kizlar gonalf merional ve genotropini ayni anda kullanipta yumurta sayisinda ve kalitesinde artis olan oldumu ..

Belki psikolojiktir cnm bende 42 yasindayim ocakta kurtaj oldum bundan 6 ay oncede 22 haftalık bebegimi kaybettim bebekten baska bisey dusunemiyorum bende hormonlarima baktirdim adetin 2.günü amh fark etmiyor sanirim gunude digerleri adetliyken yapilmali kadin doguma gittigimde sordu ozellikle amh testi sonucu gec cikiyor

Benim ertesi ay hemen olmuştu dondurulmuş transferimiz, 1,250 de dondurma parası, 3,80p TL transfer parasi ödedik.
Ben de aret bey de ilk transferimi olacağım cuma günü bhakkında hayırlısı olsun en doğru kararı vermen dileğiyle ben memnunum aret beyden

Hayırlı olsun, guzel ve sağlıklı sonuclansin, ben aret kamar ve ekibini cok sevdim doktorun arwt bey değildi ama hepsi isini cok iyi yapıyor.

Birde pihtilasmaya baktirmak lazim randevu alamiyorum dolu bende baktiricam

merhaba tekrar başın sağolsun şu an tekrar üzüldüm 22 haftalık bebeğin neden vefat etti.pıhtılaşma olup da doktorun sana karşı bir hatası yoktur inş. pıhtılaşmayı bilememe gibi
inşallah hemen emeklerinin karşılığını alırsın bunu çok çok hakediyorsun çünkü bir kaybın var sevgiler

Teşekkür ederim pihtilasmaya hic baktirmadim doktorumda demedi hamileliğin basindan bu yana ileri yaştasın iste riskin var dawn sendromu vs saydi durdu suyum gelmişti bi cok doktora sordum gittim hic biri olumlu bisey soylemedi çünkü daha küçüktü suni sanciyla normal dogum yaptim sütüm geldi cok zordu Allah kimseye yaşatmasin inşallah rabbim tekrar verir ve olmayan herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…