- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.421
Erbıl bey de yaptırıyorum. Ilk denemem benim. Ama dediğin gibi aret bey, emre bey'in anlaşmalı olduğu doktorlar arasında çok kararsız kalmıştım.Hayırlı olsun bol şans dilerim, nerede yaptiriyorsun
Sizin yumurta sayiniz ve döllenen sayinız iyi iyi durumdasıniz.bende 43 yasta 2. Tedavimde havuz yöntemi ve pgt ile arı sütleri vitaminler ile sonuca ulastım.44 yaşinda anne oldum.o yüzden biraz tecrubemi yazmak istedim.46 yasta anne olanlar o kadar az ki 100 de 1 belki bu nedenle bilim esliginde bilimin verileri uzerinden mucize hamileleri konusabiliriz.Valla ben öyle oldugunu düşünmüyorum, florance işlem sayısı nekadar buda cok onemli,
Haklısınız, erbil beyle görüşeyim, sizede bol şanslar ilk denemenizde dileğimiz gerçekleşsinErbıl bey de yaptırıyorum. Ilk denemem benim. Ama dediğin gibi aret bey, emre bey'in anlaşmalı olduğu doktorlar arasında çok kararsız kalmıştım.
Negatif sonuç alırsam muhtemelen başka doktorlarda da denemek isterim. Başka bir bakış açısı sorunun çözümü için ideal olabilir.
Bence muhakkak sizler d3 farklı bir doktora gidin. Yumurta sayiniz gayet güzel. Embriyo olusuyor. Bence herşey yolunda. Tutuklama sorununa başka doktorlarının yorumları neler olacak öğrenmek başarıya götürebilir.
Bu yolda hepimize bol sabır ve bol sans
Siz erbil beyde mi tedavi gördünüz. Yakın zamanda mi bebek sahibi oldunuz. Sanki sizi forumlardan biliyor gibiyimSizin yumurta sayiniz ve döllenen sayinız iyi iyi durumdasıniz.bende 43 yasta 2. Tedavimde havuz yöntemi ve pgt ile arı sütleri vitaminler ile sonuca ulastım.44 yaşinda anne oldum.o yüzden biraz tecrubemi yazmak istedim.46 yasta anne olanlar o kadar az ki 100 de 1 belki bu nedenle bilim esliginde bilimin verileri uzerinden mucize hamileleri konusabiliriz.
Yani kızlar esegi önce sağlam bağlıcaz.tüp bebek çok pahali vaktimiz kısıtli ve amaç sonucun pozitif olması
Sizin yumurta sayiniz ve döllenen sayinız iyi iyi durumdasıniz.bende 43 yasta 2. Tedavimde havuz yöntemi ve pgt ile arı sütleri vitaminler ile sonuca ulastım.44 yaşinda anne oldum.o yüzden biraz tecrubemi yazmak istedim.46 yasta anne olanlar o kadar az ki 100 de 1 belki bu nedenle bilim esliginde bilimin verileri uzerinden mucize hamileleri konusabiliriz.
Yani kızlar esegi önce sağlam bağlıcaz.tüp bebek çok pahali vaktimiz kısıtli ve amaç sonucun pozitif olması
Genetik bir sorun mu var diye embriyolar a bakıyorlar tutunma olmadığında. Özellikle ileri yasta yapıyorlar sanirimHarika sizin gibi örnekler duymak çok umut verici , pgt nedir ?
Sizin yumurta sayiniz ve döllenen sayinız iyi iyi durumdasıniz.bende 43 yasta 2. Tedavimde havuz yöntemi ve pgt ile arı sütleri vitaminler ile sonuca ulastım.44 yaşinda anne oldum.o yüzden biraz tecrubemi yazmak istedim.46 yasta anne olanlar o kadar az ki 100 de 1 belki bu nedenle bilim esliginde bilimin verileri uzerinden mucize hamileleri konusabiliriz.
Evet forumlarda bende goruyorum sizi.Siz erbil beyde mi tedavi gördünüz. Yakın zamanda mi bebek sahibi oldunuz. Sanki sizi forumlardan biliyor gibiyim
Genetik bir sorun mu var diye embriyolar a bakıyorlar tutunma olmadığında. Özellikle ileri yasta yapıyorlar sanirim
gec degil diyorum durumunuz iyi.Bazen acaba diyorum, cokmu gec hersey icin yasimla ilgili biraz takıntılı oldum son zamanlarda,
Off off cok bos konusuyor bu doktorlar.erbil beyde kendisine ilk gitseniz su an ngs yspmiyor ama bu müşteri bakış acısi.Genetik taramasıni onermemisti a ret kamarda yapmıyorlar kesin sonuç olmadığını, yaniltacagini düşünüyorlar bilemedim
gec degil diyorum durumunuz iyi.
ngs denen embriyonun genetige gonderilmesi demektir.lutfen once takviyeleri 1 ay kullanin fark buradan başliyor
Cok tesekkurler aminnn..ngs o kadar kotü ki bebegim genetikten gelen sağliklı embriyoyla oldu.aret kamer hoca ngs li embriyodaki % 70 - 75 başarı oraninı size anlatmamısTesekkurler bu arada sizinde bebeğinize saglik ve neseyle büyüsün,
Balık yağı , qenzim, selenyum, laargin3 , folk asit bu vitaminleri kullaniyorum, birde ari sutu alayim ozaman
Cok tesekkurler aminnn..ngs o kadar kotü ki bebegim genetikten gelen sağliklı embriyoyla oldu.aret kamer hoca ngs li embriyodaki % 70 başarı oraninı size anlatmamıs
Vitaminleriniz cok güzel ama dozlari yüksek olmali benim bildigim bu sayfada cok bahsedildi.
Bebegin darisi sizlere
[/QUOTE
Bahsetmedim acikcasi, bende vitaminler bu forumlarda önerilerde aldim.yuksek.dozdalar
41 yasındayım bende 1 oğlum var baska olmadı hıc tedavı de olmadık bır cocuk dha dusunmuyor degılım ama tedavı olmakta ıstemıyorumGörebildiğim amh biraz düşük ve fsh ta biraz yüksek ama olmaz diye birşey yok. Sağlıklı beslenin ve mutlaka yürüyüş yapın donduracak kadar yumurta çıkar diye düşünüyorum. Antalya da mı yaşıyorsunuz.
Vitaminlerin dozu yüksekmis Cok iyi
Özelden yazayim burada cok bahsedildi tekrar yapmayayimSiz ari sutunu nerden aldiniz ve nas kullandınız acaba , cok bakındım alayim diye guvenemedim kaldi oyle herseferinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?