Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayırlı olsun bol şans dilerim, nerede yaptiriyorsun
Erbıl bey de yaptırıyorum. Ilk denemem benim. Ama dediğin gibi aret bey, emre bey'in anlaşmalı olduğu doktorlar arasında çok kararsız kalmıştım.
Negatif sonuç alırsam muhtemelen başka doktorlarda da denemek isterim. Başka bir bakış açısı sorunun çözümü için ideal olabilir.
Bence muhakkak sizler d3 farklı bir doktora gidin. Yumurta sayiniz gayet güzel. Embriyo olusuyor. Bence herşey yolunda. Tutunmama sorununa başka doktorlarının yorumları neler olacak öğrenmek başarıya götürebilir.

Bu yolda hepimize bol sabır ve bol sans

Valla ben öyle oldugunu düşünmüyorum, florance işlem sayısı nekadar buda cok onemli,
Sizin yumurta sayiniz ve döllenen sayinız iyi iyi durumdasıniz.bende 43 yasta 2. Tedavimde havuz yöntemi ve pgt ile arı sütleri vitaminler ile sonuca ulastım.44 yaşinda anne oldum.o yüzden biraz tecrubemi yazmak istedim.46 yasta anne olanlar o kadar az ki 100 de 1 belki bu nedenle bilim esliginde bilimin verileri uzerinden mucize hamileleri konusabiliriz.
Yani kızlar esegi önce sağlam bağlıcaz.tüp bebek çok pahali vaktimiz kısıtli ve amaç sonucun pozitif olması

Haklısınız, erbil beyle görüşeyim, sizede bol şanslar ilk denemenizde dileğimiz gerçekleşsin

Siz erbil beyde mi tedavi gördünüz. Yakın zamanda mi bebek sahibi oldunuz. Sanki sizi forumlardan biliyor gibiyim

Harika sizin gibi örnekler duymak çok umut verici , pgt nedir ?

Bazen acaba diyorum, cokmu gec hersey icin yasimla ilgili biraz takıntılı oldum son zamanlarda,

Siz erbil beyde mi tedavi gördünüz. Yakın zamanda mi bebek sahibi oldunuz. Sanki sizi forumlardan biliyor gibiyim
Evet forumlarda bende goruyorum sizi.
Erbil beyde tedavim oldu 2 yaşinda oglum var erbil bey baya yüksek kalitede bir zeka ve basarili doktordur.ama negatif alan begenmeyebilir

Genetik taramasıni onermemisti a ret kamarda yapmıyorlar kesin sonuç olmadığını, yaniltacagini düşünüyorlar bilemedim
Off off cok bos konusuyor bu doktorlar.erbil beyde kendisine ilk gitseniz su an ngs yspmiyor ama bu müşteri bakış acısi.
Iki doktorda kendine guvenip once pgt siz tedavi yapiyor
Gercekte 40 yas uzerine ngs daha iyidir biraz forumu okuyacak misiniz cok faydalidir bu forum 40 yas uzeri icin sizlere iyi geceler

gec degil diyorum durumunuz iyi.
ngs denen embriyonun genetige gonderilmesi demektir.lutfen once takviyeleri 1 ay kullanin fark buradan başliyor

Tesekkurler bu arada sizinde bebeğinize saglik ve neseyle büyüsün,

Balık yağı , qenzim, selenyum, laargin3 , folk asit bu vitaminleri kullaniyorum, birde ari sutu alayim ozaman

Tesekkurler bu arada sizinde bebeğinize saglik ve neseyle büyüsün,

Balık yağı , qenzim, selenyum, laargin3 , folk asit bu vitaminleri kullaniyorum, birde ari sutu alayim ozaman
Cok tesekkurler aminnn..ngs o kadar kotü ki bebegim genetikten gelen sağliklı embriyoyla oldu.aret kamer hoca ngs li embriyodaki % 70 - 75 başarı oraninı size anlatmamıs
Vitaminleriniz cok güzel ama dozlari yüksek olmali benim bildigim bu sayfada cok bahsedildi.
Bebegin darisi sizlere

41 yasındayım bende 1 oğlum var baska olmadı hıc tedavı de olmadık bır cocuk dha dusunmuyor degılım ama tedavı olmakta ıstemıyorum

Tecrübelerinizden bilirsiniz tüp bebek doktorlarinın her biri ayri ayri biraz tup bebek tedavisindeki basariya giden yoldan bahseder.o da iyi bir doktorsa ben tedaviler nelermis ilk negatifimden sonra bu kk da tedavileri ögrendim ve doktorumdan bu cumleleri duydugum icin ona guvenip methini de yine burada duyup gittim.

Ben 1 acıbadem fulya sonra 1 bahceci sonra 2 defa bulent tıraş da denedim, 40 yasındayım. Bahcecide ngs yani genetik test yapıldı embrıyolara 2 tane saglıklı geldi ama tutmadı. Rahimde sıkıntı yoktu..bulet tıraşda da 2 defa denedik oradada saglıklık embrıyo gelmedi ngs den.. bu konuda cok karısık seylee var.. ngs için embrıyodan parca alınıyor, hücre duzeyınde.. bu da embrıyoya zarar verebılıyor.. embrıyologlatın becerısı onemli... şimdi Cem Fıcıcıoglu ile devam edicem, kendisinin soylemi taze embrıyo denemek, bu zamana kadar hiç yapılmadı bana..Cem hoca cok guven verıyor bana, acıbadem kozyatagında kendisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…