- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.461
Anladım canım teşekkür ederim o zaman 1 haziranda gidip adetliyken tekrar gideceğim bende istiyorum yaşım 38 ama hayırlısı Allah size de tez zamanda nasip etsin inşallah.Belki psikolojiktir cnm bende 42 yasindayim ocakta kurtaj oldum bundan 6 ay oncede 22 haftalık bebegimi kaybettim bebekten baska bisey dusunemiyorum bende hormonlarima baktirdim adetin 2.günü amh fark etmiyor sanirim gunude digerleri adetliyken yapilmali kadin doguma gittigimde sordu ozellikle amh testi sonucu gec cikiyor
evet canım bence de pıhtılaşmadan değil sanırım.tekrar geçmiş olsun Rabbim tekrar verir inş. güzel haberlerinle sevinelim en kısa zamandaTeşekkür ederim pihtilasmaya hic baktirmadim doktorumda demedi hamileliğin basindan bu yana ileri yaştasın iste riskin var dawn sendromu vs saydi durdu suyum gelmişti bi cok doktora sordum gittim hic biri olumlu bisey soylemedi çünkü daha küçüktü suni sanciyla normal dogum yaptim sütüm geldi cok zordu Allah kimseye yaşatmasin inşallah rabbim tekrar verir ve olmayan herkese versin
8,500 artı ilaçlar ve tahliller 15 bini buldu canımNe kadar odediniz tedavi icin
Asagi yukari heryer ayni gibi bu doktora da cok iyi diyolar istanbulda sanırım gittiginiz doktor yaş kac sizin mahsuru yoksa ogrenebilirmiyim8,500 artı ilaçlar ve tahliller 15 bini buldu canım
Evet canım çok iyi bir doktor ve iyi bir insan yaşım 41 canım bizde erkek faktörü sorunAsagi yukari heryer ayni gibi bu doktora da cok iyi diyolar istanbulda sanırım gittiginiz doktor yaş kac sizin mahsuru yoksa ogrenebilirmiyim
Teşekkür ederim pihtilasmaya hic baktirmadim doktorumda demedi hamileliğin basindan bu yana ileri yaştasın iste riskin var dawn sendromu vs saydi durdu suyum gelmişti bi cok doktora sordum gittim hic biri olumlu bisey soylemedi çünkü daha küçüktü suni sanciyla normal dogum yaptim sütüm geldi cok zordu Allah kimseye yaşatmasin inşallah rabbim tekrar verir ve olmayan herkese versin
Transfer için kaç olmalı ki?Olsun canım rahmin dinlenir öbür ay yapılır.geç olsun güç olmasınKızlar bugün progesteron hormonuna baktılar. 1.3 çıktı. Doktor opudan sonra taze transfer yapamayız dedi. Progesteron istenilen seviyede değil dedi. Bu neden yükselmiş olabilir. Yumurtalar mi kalitesiz sizce?
Vucudun iğnelerden arınması için ve rahım doğal ortama gelmesi için 2 adet beklemekte fayda var. Ben tam 2 adet geçirdim ve 3.cü adette hazırlığa başlamıştım. Ücreti 3000tlSelam herkese dondurulmuş embriyo transferi fiyatı hakkında bileğisin olan var mi? Yani tutunmazsa sonraki ay hemen dondurulmuş embriyo transferi olabiliyor mu peki?yoksa ara mi veriliyor?
Tedavi başladığımda 39 yaşındaydım şimdi 40 yaşıma girdim :) 2 tane 5.gün dondurulmuş embriyolardı , genetik yaptırmamıştık. Taze transfer yine 2 tane 5.gün embriyolar negatif sonuçlandı.Ben de aret bey de ilk transferimi olacağım cuma günü bhakkında hayırlısı olsun en doğru kararı ver
merhaba siz kaç yaşındasınız acaba maşallah ikizler geliyor sanırım bizim yaşımızda ikiz olma ihtimali çöm düşük demişti doktorum o yüzden merak ettim. Kaçıncı gün embriyolarıydı?
çok teşekkür ediyorum sağlıkla al kucağına bebişlerini canımTedavi başladığımda 39 yaşındaydım şimdi 40 yaşıma girdim :) 2 tane 5.gün dondurulmuş embriyolardı , genetik yaptırmamıştık. Taze transfer yine 2 tane 5.gün embriyolar negatif sonuçlandı.
Yazdığınizi okudum bende de umut çiçekleri actigeçen gün teyzeme geçti artık benım için teyze dedim yaş 45 oldu artık dedim ,
sus kız öyle deme benım görümcem 48 evlendi o sene dogurdu 2, çocugunu 50 yaşında dogurdu dedi ,
benböyle kala kaldım ,
ogun bu gundur içimde gene umutlar çiçek açtı
Yazdığınizi okudum bende de umut çiçekleri acti
Amiiin hepimizirabbim hayırlısıyla sevindirsin inşallahhhh
Amiiin Allah hepimizi iyi ınsanlarla karşılaştırsınBuradaki tum guzel insanlara selamlar olsun:)
Ne iyi kalpleriniz ..samimice dertlesmeler deneyimler oneriler uyarilar bunlarla halcare bulanlar bulunmasina vesile olanlar..
Kendimden once bunlari demeden gecemedim
Allah yuce gonullerinizegore versin
canım ben de tedaviye başlamadan önce doktor doktor gezdim.Daha onceki talihsiz tup bebek deneyimimden sonra, dogal olabilirmiydi... yi dusunurken, yine burada ileriyas dogal hamilelik forumunu kesfetmis takip etmistim, orada da pekcok paylasimimiz oldu sagolsunlar
Burayi ise farkettimki cok daha erken bulabilmeliymisim, kesinlikle tup bebege ilk gitmeden once... o zaman basvuracagim merkezden uygulamalara kadar cogu kalemi sorgulama sansim olurdu, hic daha baslamamis arkadaslara burayi dikkatle suzup belli bir farkindalikla secip gitmelerini oneririm.
Benim hikayem sizlerle benzer; 39da evlilik 40ta bilincsizce yakin olmasini oncelliyerek basladigim tup bebek deneyimi
Bundan once yeni evliyken bir dogal hamilelik kimyasalla negatif, 40ta tup ; uzun protokol 2 opu 2 ser iyi seviye yum, ilk 2si taze transfer 3.gun embriyo diger 2 dondurulmus ise ilkinden aylar sonra konup pozitif..ve 8kusuruncu hafta kalbinin durmasiyla kayip... kisaca boyle.
Hasimato triodim var..tup bebekte son asamada ben kendim trioidime baktirip gorduk malesef
Negatifliklerin iliskisini buna baglamadilar hemmeen ileriyas ondan// tabiki geldi malum..
Tumbunlardan sonra burayi gorup 2019sonundan itibaren okudum, gayretlere zaman ayirmalara mujdelihabere ulasanlara ulasanlara hayran kaldim ve gururduydum bu dayanismadan basta belirttigim gibi
Simdilerde sonkez (istdayim) insallah cesaret ve umidi toplayip bu kez dogru doktora gidip denemeliyim galiba diyorum,, doktorlarinizla merkezlerinizle ayri ayri basari hikayeleriniz var,
Tam buradan yola ciktigimda erbil yagmur, guvenbey ( gerci bahcecinin embriyolari karistirma haberi aklimdan hic cikmiyor) semra hanim( +fulya), bulentbaysal aretkamar bulenttiras ve anadoluhast aydinariciyi onplanda gorsemde, muhtelif deneyimler duraksatmiyor degil..bana burada okudugum hicbir test yapilmamisti..ne troid ne transferden once progesterona bakilmasi era cd..ngs/ pgt yada panel hsg vb ve vesair....
Hanimlar yanisi degerli yonlendirmelerinize benim de ihtiyacim var sozun ozu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?