Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba,forumdaki konuları olabildiğince takip ediyorum ve birçok şey öğrendim sizlerden :) 39 yasındayım havuz yapıyorum,3 opu sonrası 12 adet 3.gün embriyom var dondurulmuş,yarın görüşmemiz var genetik test öneriliyor dolayısıyla 5.güne gidecekler,sormak istediğim tüm embriyoları çözdürüp 5.güne gitmeleri mi iyidir yoksa bir kısımı 3.günde dondurulmuş kalmalı mı,sayı çok fazla değil ama yine de düşünüyorum..daha miyom ameliyatı ve histeroskopi süreci var önümde.deneyimler önemli benim için,sevgiler

Selam kızlar yarın sabah sekizde buçukta transferim var dualarınızı esirgemezseniz sevinirim.bir de bir şey soracağım benim ilk olduğu için çok fazla Bilgin yok herhangi bir hazırlık yapmalı mıyım? sabah giderken neye dikkat etmeliyim? Hemşire hiçbir şey söylemedi sadece 08:30 da burda olun dedi

Selamlar canim Allah hayirli ugurlu eder insallah saglikla bebeklerine kavusursun:)
Hastane bana bir yapilmasi gerekenler formu vermisti..ama aklimda kalan afedersin idrara sıkısık olmam bekleniyordu
Sabah guzelce dusumu alip cokhafif kahvalti ve sonrasinda evde suyumu icmeye baslamistim aracta ve vardigimda da bitirdim yarim saat kadar sonra ihtiyac baslamisti zaten iyice sıkısınca da almislardi kisa bir islemdi,

Anladım canım bana hiçbir şey söylemediler ben de evden çıkarken içmeye başlayayım

Sadece idrara sıkışık olman gerekiyor, ama evden çıkarken içip cok sıkıştırma kendini orda cok.bekleyeceksin zaten , bu sefer o sıkışıklik cokhatsiz ediyor, transfer 5-10 dakikalık bir sey zaten sonrasında yarimsaat kalkmadan odanda yaptırıyorlar cok sıkirsan altina sürgü veriyorlar, sonra normal hayatına devam ediyorsun.. bol şanslar

Teşekkür ediyorum

Semra hocanin histereskopi tespiti yapip opr sonrasi dogal hamile kaldigini yakin zamanda ogrendigim 2.kisi:) hadi darisi basimiza

Hayirlisi olsun hakkinizda
Yarinki gorusmeniz sonrasi karari ben de merak ettim ve kararinizi
Bakarsiniz histereskopi ameliyatiniz sonrasi siz de surpriz hamile kalirsiniz neden olmasin insallah hepimiz i cin en guzeli neyse onu yasayalim
Hangi merkezdesiniz memnuniyet nasil

Canım bende de tiroid var. Negatiflerin tiroidle ilgisi yok ama düşüklerin tiroidle ilgisi var. Şu an tiroid seviyem yükseldi diye transfer olmuyor mesela. Düzenlendikten sonra olacak

Şimdi gördüm mesajı, ay hayırlı olsun inşallahmuhtemelen şu saatler de transfere girmişsindir. Arkadaş da zaten anlatmış olması gerekeni.Rabbim her aşamada yardımcın olsun..

önemli olan kocanla gitmen bunu bile söylemiyorlar ben ilk tedavide o anda sperm örneği de alındığını duyup eşimde bende şaşırdık. ne bilelim biz, söylenmedi hiçbirşey
transferin oldu bitti bile hastaneden dönüyorsundur hayırlı uğurlu olsun inş güzel haberlerle

Canım bende de tiroid var. Negatiflerin tiroidle ilgisi yok ama düşüklerin tiroidle ilgisi var. Şu an tiroid seviyem yükseldi diye transfer olmuyor mesela. Düzenlendikten sonra olacak
Evet sonradan basladigim endokrincim de aynini soylemisti..bu arada genelde bu 8.hafta ve sonrasinda kalbinin durmasi konusu.. kaybi yasayan arkadaslarima da danisiyim, sizinkiler icin dr lar nasil yorumladi neden oldu .. endokrin bu konuda da bana trioidden ziyade aklima bu haftadaki durma aklima progesteron dususunu getiriyor demisti sessizce ..
Hic bakilmadiki surec ve transfer sonrasi da dedigimde sessiz kalmisti ( ayni hast)
Sizdeki aciklama ne oldu ..anomililidir normal degil umarim..

Canım benim ilk tedavim. Doktor öncesinde tiroid tahlilleri istedi. Onu düzenledi. Ilaclaro etkisiyle mi ne artık tiroid yine yükselmiş. Progesteronda 1.3 çıkmış. Şu an tranfer yapamam dedi. Yapsam da tutmama ihtimali yüksek olur dedi. Düzenleyelim öyle yapalım dedi. Olumsuz da olsa ben çok memnun kaldım doktordan canım. Hem çok ilgili hem de hiç bir şeyi gözardı etmiyor. Şeker yüklemesi falan da yaptırdı. Bir sorun çıkmadı tedavi öncesinde. Sperm sayı ve kalitesinden dolayı a piezo yöntemiyle yapılacak dendi. Ona ek ücret ödedik hastanede.
Çok ilgilendi sağolsun. Insallah sonu güzel biter.

Teşekkür ederim,ben bülent tıras ile devam ediyorum.semra hoca da ilk görüsmede cok farklı seyler söylememişti.tedavim zor ve uzun biliyordum.rezerv azlığı ve miyom vs..ben acıbadem den memnunum evet hocayı çoğu zaman göremiyorum ama herşeye hakim dr lar.en ufak sorumda hocaya danısabiliyoruz,şöyle ki benim sağ yumurtalığımdaki yumurtalarımın miyom engel teşkil ettiği için alınması zordu.bülent hoca bire bir ilgilendi opuyu kendi yaptı.6 aydır tedavi görüyorum.merkez çok kalabalık evet çok bekliyorum hemşirelerin de yetersiz olduğunu düşünüyorum ama umursamıyorum dr lar iyi ve önemli olan da benim sonuç almam.o kadar emek emek elde ettim ki yumuşlarımı bakalım bugün karar vericez..

Neden canim? Anlamadim suan , transfer asamasinda sperm
ÂMINcanimm insallah tum cabalayanlarla beraber

Neden canim? Anlamadim suan , transfer asamasinda sperm
pardon transferle opuyu karıştırdım :)) opuda biz şaşırdık o anda eşim sperm vermesi için çağırılmış.ankaradaki ilk merkezimiz burası. o ana kadar bize birşey denilmedi bizde cahiliz bu konuda.eşim; ya ben gelmeseydim demişti sinir olmuştu olaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…