Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok tesekkurler ,)yolunda kolayliklar diliyorum
Bunlari basta bakip soylemeleri ne guzel... bu cok olumlu yoksa benim gibi ama ...derdin
Insan yoksa bakilmadigi icin mi hezeyanlarina kapilabiliyor cunku
Dr kimdi sakincasi yoksa tedbirli gitmesi nasilda yerinde , insallah troid ve progesteronun hizlica duzelir ve opun hayirlisiyla iyi gecer bol ve saglikli yumurtalarin olsun

Erbıl yağmura gidiyorum. Ilk deneyisim olacak biraz heyecanliyim o yüzden. Inşallah emek veren herkes için herşey yolunda gider.

Kaç yumurtayla ngs gitti arkadaşınız? Havuz olmadan üstelik? Bi umutlandım şimdi

Nörol
Ojşye de gidin ve mutlaka boyun filmi de isteyin. Yıllarca avuç dolusu ağrı kesici içtim. Gitmediğim dr kalmadı. Stres deyip gönderdiler. Nörolog tomografi ve boyun filmi istedi nihayet! Boyun düzleşmesi varmış. Çok ilaç kullandığım için algolojiye gittim. Ağrı kliniği. İlaçlarım düzenlendi. Çpk şükür kurtuldum avuç dolusu ilaçtan. Fizyolojik ve kayıplar ağrı sebebiymiş. Bence bunu deneyin.

Teşekkür ederim nöroloji den de randevu aldim.Gidecegim inşallah.Size de geçmiş olsun.

Kaç yumurtayla ngs gitti arkadaşınız? Havuz olmadan üstelik? Bi umutlandım şimdi
o arkadaşım o zamanlar bana yazdığında hamileydi ve tedaviyi ben sorunca kısaca anlattı bu yüzden sayı 3 veya 4 olarak aklımda kaldı.3 veya 4 ama ...
bundan, 2 embriyo oluşmuş 2 side 5. güne gitmiş ve ngs ye gönderilmiş 2 side sağlıklı gelmiş.bahçeci fulya mustafa beye gitmişti bu defa. ondan önce benim hocam, erbil beydeydi. negatif olmuştu.
arkadaşıma tedavisinde mustafa beyin yerine giren kübra hanım ilgilenmiş biliyorsunuzdur hoca yoğun transfere giriyor.
ben böyle birşey duymadım görmedim :)) benim annem bizi ikiz doğurmuş yani bu yanımız güçlü iken bende olmadı :))
arkadaşımı da biliyorum yaşı 41 oldu rezerv yerlerde 2-3 yumurta oluyordu her ay.inşallah seninde darısı başına M Mutasyon

yeşillenen umutlaarrr

Kizlar 42 yasinda arkadasim tup bebek tedavisi negatif sonuclanmisti kendisi Norvecli. Burda memorial Semra hanimda tedavi gormustu 4gunluk tek embriyo transfer edilmisti sonra virus nedenle ulkesine donemedi burda test gune kadar beklemisti maalesef olmamisti ama transferden once rahimde sorun gordugu icin Semra hanimda histereskopi yaptirmisti cunku onceki gebelikler dusukle sonuclanyordu yani hamile kalmak sorun degildi ama buyuk ihtimal rahim sorundan dusuyordu. Simdi 2 ay gecti veeeee cok guzel haberle geldi kendiliginden hamileee
Adeti 2 gundur gecikmis 2 kere test yapmis cok net 2 cizgi gorduk allahim insallah bu sefer tamamini erdirir cok mutlu oldum size de paylasmak istedim umut hep var kizlar

Maşallah hayırlısı ile kucağına alsın inşallah.. Darısı bizlere

çok çok tebrik ederim arkadaşını maşallah sana buradan yazacaktım arkadaşının sonuç ne oldu diye güzel haberi öğrendik.arkadaşına bebeğiyle mutluluklar dilerim.bu alkışlar az kalır

çok çok tebrik ederim arkadaşını maşallah sana buradan yazacaktım arkadaşının sonuç ne oldu diye güzel haberi öğrendik.arkadaşına bebeğiyle mutluluklar dilerim.bu alkışlar az kalır
Sağol canım biliyorsun ne kadar zahmet çekmişti git gel yaptı ayrıca çok yüksek ücretler ödedi. Yumurta takipte 2-3 yumurta vardı ve tek embriyo 4.güne ancak gelmişti. Rahım yeterince kalınlaşmıyordu onun için ayrı bir ameliyat yaptırdı yanı çok uğraştı ve sonuç negatifti zaten tek embriyo ile ilk tedavide pozitif almak mucize olacaktı. Negatif tedaviden sonra bir umut belki kendiliğinden olur dedik hiç olmazsa yazın yumurta donasyon düşünüyorduk. Inşallah bu sefer tamamen sonuçlanır korku var eski gebelikler 8.hafta geçmeden düşüyordu bence rahıma yeterince tutunamıyordu haftaya kese için gidecek inşallah güzel haberle devam ederiz.

Gözünüz aydın çok sevindim ne güzel bir haber.Boya banada işleri bitti mi?

evet çok uğraşmıştı.inşallah herşey iyi gider sizin tahmininizde çok mantıklı rahim kaynaklı demeniz benim bile arkadaşından yana içim rahatladı

Gözünüz aydın çok sevindim ne güzel bir haber.Boya banada işleri bitti mi?
Boya badana bitti :) Pembiş oda yaptık pazartesi inşallah mobilyalar gelecekmiş. Kaç gündür kiyafetlerini yikayip ütü yapıyorum minik minik şeyler çok komik geliyor yeşil anneden babygreen ürünler aldım hayırlısı. Sen nasılsın? İnşallah herşey yolundadır. Detaylı ultrasona girdin mi 5 aylıkken yapılıyor bide tetoniz aşını unutma cnm

Cok guzel uğraşlar sağlıkla kullansın prensesler.Benimde şeker yuklemesi ,ayrıntılı ultrason ve aşı yapıldı canım çok şükür herşey yolunda .7.ayda kan uyuşmazlığı için bir aşı yapılacak sanırım başka birşey kalmadı kilo alışımda iyi toplamda 4 kilo aldım son 3 ayda ne olur bilemem

İlk defa duydum, 49 yaş üstü görüşme paralı da ne demek. Artık nasıl para alacaklarını şaşırmışlar. Çok üzücü. Ben gitmiyorum artık, 3 kez negatif sonuçlandı.

hazırlıklar yoğun şekilde devam ediyor demek güle güle iyi günlerde kullanın inş.
kolaylıklar dilerim.pembiş odaları ve mobilyalar gelince oda çok güzel olacak eminim.prensesler sağlıkla kullansın

hadi bakalım çok güzel prensininde hazırlıkları başlar yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…