- 5 Eylül 2018
- 272
- 695
- 103
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.481
Cok tesekkurler ,)yolunda kolayliklar diliyorumcanım ben de tedaviye başlamadan önce doktor doktor gezdim.
bu esnada neler neler öğrendim.
ilk olarak TSH hormonunun yuksek olduğunu öğrendim. sonra amh ımın yaşıma göre biraz düşük olduğunu öğrendim. Sigarayı kesinlikle bırakmam gerektiğini öğrendim. Her gün yeni bir takım bilgiler edindim.
ben de tiroid hastasıyım. hıpotıroidim var. doktor tedaviye başlamadan önce 2 ay tiroidimi yoluna koymaya çalıştı. öyle tedaviye başladık. opu işlemi henüz olmadı. cuma gunu olacak. tiorid değerim yine yükselmiş progesteron uygun seviyede değilmiş, bu nedenle de taze transfer yapmayacakmış. 1 ay bunları dengelemeye calışıp transfer yapılacak sanırım.
açıkçası biraz endişeli biraz gergin bir bekleyiş var. Sonrada kendi kendime napalım yaaa geç olsun güzel olsun sonu diyorum.
Erbıl yağmura gidiyorum. Ilk deneyisim olacak biraz heyecanliyim o yüzden. Inşallah emek veren herkes için herşey yolunda gider.Cok tesekkurler ,)yolunda kolayliklar diliyorum
Bunlari basta bakip soylemeleri ne guzel... bu cok olumlu yoksa benim gibi ama ...derdin
Insan yoksa bakilmadigi icin mi hezeyanlarina kapilabiliyor cunku
Dr kimdi sakincasi yoksa tedbirli gitmesi nasilda yerinde , insallah troid ve progesteronun hizlica duzelir ve opun hayirlisiyla iyi gecer bol ve saglikli yumurtalarin olsun
Âminn canim hepimizinErbıl yağmura gidiyorum. Ilk deneyisim olacak biraz heyecanliyim o yüzden. Inşallah emek veren herkes için herşey yolunda gider.
Kaç yumurtayla ngs gitti arkadaşınız? Havuz olmadan üstelik? Bi umutlandım şimdi40 yaş üzeri diye bana havuz yöntemi denilmişti.Allahtanda öyle olmuş ben ilk negatifimde kk.dan öğrendim havuz yöntemi varmıs başka seyler. @sucklingpigs de bir sekilde havuz olmustu.
Bence işin birinci olmazsa olmazi havuz yöntemi.benimde sizin gibi 4 yumurta toplaniyordu 3 kerede 12 yumurta ediyor ve 4 adet 5. Gün embriyosu cıkardım .Alemi cihan olsan 42 43 yasta sayı bu olur.o yüzden 42 43 yasta havuz olmazsa olmaz.ben kac ay bekleyipte tekrar tedaviye baslicakmışım.
doktorumdan çok memnundum çünkü benim düşundüğüm hız vardı.kendisi de cok başarılı bir doktordu labta birlesti ve vitaminler ari sütleri.
Bir kiz arkadaşımın 4. Ve 5. Tedavi bahceciydi ve 4. Su negatif olunca 1 yil tesavi düşünmedi korktu vs.
1 yıl sonra 5. Tedavide 1 opuda 2 ngs li sağlıklı embriyoyu buldu ona havuz yapilmayacak tabi.hatta isin ilginci 4 tedavisi negatifdi ve az yumurtası cıkiyordu.arkadaşım arı sütünü 6 ay kullanınca sonuç tek opuda 2 ngs.li embriyo dolayisiyla ikiz brbegi oldu.bu mucize mi ben arkadaşımı taniyorum mucize Allah verecekse birgün gelir verirmiş yine de yumurtası kaliteliydi demek.40 yas üzerinde yumurta enerjisi denen sey bizde eksik ve hücre yenileyicilerle sonuc degisiyor.önce yumurta iyilestirilmeliymiş burayı okuyan yeni tedaviye başlayacaklara ciddi tavsiyem
Benşm de döllenme var ama tutunma yok. Herşey normal ama sebep sorunca yaş diyorlar veya otoimmün hastalık diyorlar. Sebebini bilmiyorum anlayacağınız.Bence bebek tutunamıyor. Ama sorun rahimden mi kaynaklanıyor yoksa embriyo mu kalitesiz bir şey dediler mi size ?
Ojşye de gidin ve mutlaka boyun filmi de isteyin. Yıllarca avuç dolusu ağrı kesici içtim. Gitmediğim dr kalmadı. Stres deyip gönderdiler. Nörolog tomografi ve boyun filmi istedi nihayet! Boyun düzleşmesi varmış. Çok ilaç kullandığım için algolojiye gittim. Ağrı kliniği. İlaçlarım düzenlendi. Çpk şükür kurtuldum avuç dolusu ilaçtan. Fizyolojik ve kayıplar ağrı sebebiymiş. Bence bunu deneyin.Merhaba arkadaşlar ben 3 nisanda 16 haftalık kalp durması sonucu dusuk yaptım ardından kurtaj oldum adetim 37.günde geldi 6 gün sürdü buraya kadar herşey normal ama benim sıkıntım gebelikten beri süregelen geçmeyen bas agrisi hamilelikte de ağrıyordu dusukten sonra da devam etti sabah ağrıyla uyanıyorum gece yatana kadar inanın 7 yaşında kızımla ilgilenemiyorum işimi gücümü yapamıyorum adet olunca geçti adetliyken her işimi yaptım adetim bitti yine başladı dahiliye ye gittim tahlillerim çok iyi üstüne endokrinolojiye gittim tahlil yapmadı sonuçların güzel çıkmış dedi 1 haziranda kadın doğuma gideceğim kontrol amaclı bide hormonlara baktiracagim ama adet günüm degil yine de bakarlar mi benim durumumda olan yada yaşayan varmi? Bilgi verirmisiniz.
Teşekkür ederim nöroloji den de randevu aldim.Gidecegim inşallah.Size de geçmiş olsun.Nörol
Ojşye de gidin ve mutlaka boyun filmi de isteyin. Yıllarca avuç dolusu ağrı kesici içtim. Gitmediğim dr kalmadı. Stres deyip gönderdiler. Nörolog tomografi ve boyun filmi istedi nihayet! Boyun düzleşmesi varmış. Çok ilaç kullandığım için algolojiye gittim. Ağrı kliniği. İlaçlarım düzenlendi. Çpk şükür kurtuldum avuç dolusu ilaçtan. Fizyolojik ve kayıplar ağrı sebebiymiş. Bence bunu deneyin.
o arkadaşım o zamanlar bana yazdığında hamileydi ve tedaviyi ben sorunca kısaca anlattı bu yüzden sayı 3 veya 4 olarak aklımda kaldı.3 veya 4 ama ...Kaç yumurtayla ngs gitti arkadaşınız? Havuz olmadan üstelik? Bi umutlandım şimdi
o arkadaşım o zamanlar bana yazdığında hamileydi ve tedaviyi ben sorunca kısaca anlattı bu yüzden sayı 3 veya 4 olarak aklımda kaldı.3 veya 4 ama ...
bundan, 2 embriyo oluşmuş 2 side 5. güne gitmiş ve ngs ye gönderilmiş 2 side sağlıklı gelmiş.bahçeci fulya mustafa beye gitmişti bu defa. ondan önce benim hocam, erbil beydeydi. negatif olmuştu.
arkadaşıma tedavisinde mustafa beyin yerine giren kübra hanım ilgilenmiş biliyorsunuzdur hoca yoğun transfere giriyor.
ben böyle birşey duymadım görmedim :)) benim annem bizi ikiz doğurmuş yani bu yanımız güçlü iken bende olmadı :))
arkadaşımı da biliyorum yaşı 41 oldu rezerv yerlerde 2-3 yumurta oluyordu her ay.inşallah seninde darısı başına M Mutasyon
Maşallah hayırlısı ile kucağına alsın inşallah.. Darısı bizlereKizlar 42 yasinda arkadasim tup bebek tedavisi negatif sonuclanmisti kendisi Norvecli. Burda memorial Semra hanimda tedavi gormustu 4gunluk tek embriyo transfer edilmisti sonra virus nedenle ulkesine donemedi burda test gune kadar beklemisti maalesef olmamisti ama transferden once rahimde sorun gordugu icin Semra hanimda histereskopi yaptirmisti cunku onceki gebelikler dusukle sonuclanyordu yani hamile kalmak sorun degildi ama buyuk ihtimal rahim sorundan dusuyordu. Simdi 2 ay gecti veeeee cok guzel haberle geldi kendiliginden hamileee
Adeti 2 gundur gecikmis 2 kere test yapmis cok net 2 cizgi gorduk allahim insallah bu sefer tamamini erdirir cok mutlu oldum size de paylasmak istedim umut hep var kizlar
çok çok tebrik ederim arkadaşını maşallah sana buradan yazacaktım arkadaşının sonuç ne oldu diye güzel haberi öğrendik.arkadaşına bebeğiyle mutluluklar dilerim.Kizlar 42 yasinda arkadasim tup bebek tedavisi negatif sonuclanmisti kendisi Norvecli. Burda memorial Semra hanimda tedavi gormustu 4gunluk tek embriyo transfer edilmisti sonra virus nedenle ulkesine donemedi burda test gune kadar beklemisti maalesef olmamisti ama transferden once rahimde sorun gordugu icin Semra hanimda histereskopi yaptirmisti cunku onceki gebelikler dusukle sonuclanyordu yani hamile kalmak sorun degildi ama buyuk ihtimal rahim sorundan dusuyordu. Simdi 2 ay gecti veeeee cok guzel haberle geldi kendiliginden hamileee
Adeti 2 gundur gecikmis 2 kere test yapmis cok net 2 cizgi gorduk allahim insallah bu sefer tamamini erdirir cok mutlu oldum size de paylasmak istedim umut hep var kizlar
Sağol canım biliyorsun ne kadar zahmet çekmişti git gel yaptı ayrıca çok yüksek ücretler ödedi. Yumurta takipte 2-3 yumurta vardı ve tek embriyo 4.güne ancak gelmişti. Rahım yeterince kalınlaşmıyordu onun için ayrı bir ameliyat yaptırdı yanı çok uğraştı ve sonuç negatifti zaten tek embriyo ile ilk tedavide pozitif almak mucize olacaktı. Negatif tedaviden sonra bir umut belki kendiliğinden olur dedik hiç olmazsa yazın yumurta donasyon düşünüyorduk. Inşallah bu sefer tamamen sonuçlanır korku var eski gebelikler 8.hafta geçmeden düşüyordu bence rahıma yeterince tutunamıyordu haftaya kese için gidecek inşallah güzel haberle devam ederiz.çok çok tebrik ederim arkadaşını maşallah sana buradan yazacaktım arkadaşının sonuç ne oldu diye güzel haberi öğrendik.arkadaşına bebeğiyle mutluluklar dilerim.bu alkışlar az kalır
Gözünüz aydın çok sevindim ne güzel bir haber.Boya banada işleri bitti mi?Kizlar 42 yasinda arkadasim tup bebek tedavisi negatif sonuclanmisti kendisi Norvecli. Burda memorial Semra hanimda tedavi gormustu 4gunluk tek embriyo transfer edilmisti sonra virus nedenle ulkesine donemedi burda test gune kadar beklemisti maalesef olmamisti ama transferden once rahimde sorun gordugu icin Semra hanimda histereskopi yaptirmisti cunku onceki gebelikler dusukle sonuclanyordu yani hamile kalmak sorun degildi ama buyuk ihtimal rahim sorundan dusuyordu. Simdi 2 ay gecti veeeee cok guzel haberle geldi kendiliginden hamileee
evet çok uğraşmıştı.inşallah herşey iyi giderSağol canım biliyorsun ne kadar zahmet çekmişti git gel yaptı ayrıca çok yüksek ücretler ödedi. Yumurta takipte 2-3 yumurta vardı ve tek embriyo 4.güne ancak gelmişti. Rahım yeterince kalınlaşmıyordu onun için ayrı bir ameliyat yaptırdı yanı çok uğraştı ve sonuç negatifti zaten tek embriyo ile ilk tedavide pozitif almak mucize olacaktı. Negatif tedaviden sonra bir umut belki kendiliğinden olur dedik hiç olmazsa yazın yumurta donasyon düşünüyorduk. Inşallah bu sefer tamamen sonuçlanır korku var eski gebelikler 8.hafta geçmeden düşüyordu bence rahıma yeterince tutunamıyordu haftaya kese için gidecek inşallah güzel haberle devam ederiz.
Boya badana bitti :) Pembiş oda yaptık pazartesi inşallah mobilyalar gelecekmiş. Kaç gündür kiyafetlerini yikayip ütü yapıyorum minik minik şeyler çok komik geliyor yeşil anneden babygreen ürünler aldım hayırlısı. Sen nasılsın? İnşallah herşey yolundadır. Detaylı ultrasona girdin mi 5 aylıkken yapılıyor bide tetoniz aşını unutma cnmGözünüz aydın çok sevindim ne güzel bir haber.Boya banada işleri bitti mi?
Cok guzel uğraşlar sağlıkla kullansın prensesler.Benimde şeker yuklemesi ,ayrıntılı ultrason ve aşı yapıldı canım çok şükür herşey yolunda .7.ayda kan uyuşmazlığı için bir aşı yapılacak sanırım başka birşey kalmadı kilo alışımda iyi toplamda 4 kilo aldım son 3 ayda ne olur bilememBoya badana bitti :) Pembiş oda yaptık pazartesi inşallah mobilyalar gelecekmiş. Kaç gündür kiyafetlerini yikayip ütü yapıyorum minik minik şeyler çok komik geliyor yeşil anneden babygreen ürünler aldım hayırlısı. Sen nasılsın? İnşallah herşey yolundadır. Detaylı ultrasona girdin mi 5 aylıkken yapılıyor bide tetoniz aşını unutma cnm
İlk defa duydum, 49 yaş üstü görüşme paralı da ne demek. Artık nasıl para alacaklarını şaşırmışlar. Çok üzücü. Ben gitmiyorum artık, 3 kez negatif sonuçlandı.Aynen hepinize katılıyorum bende ne yapacağımı nereye güveneceğimi şaşmış durumdayım.tabiki parayla ölçülemeyecek kadar kıymetli beklentilerimiz umutlarımız var ama bunu da kendileri için fırsata çevirmesinler lütfen o merkezlerin başındakiler. İlk muayene günü 3750 TL istemek nedir, insaf pes diyorum artık. Üstelik işlem iptalse parada gitti. Kan tahlili parası o kadar mı tutuyor resmen umut ticareti yapıyorlar. Birde insan gibi muamele görülse tüm işler gayet güzel yerinde işlese içim yanmaz. İstanbul'dan ön görüşme ücreti konusunu duyunca bir de Ankara bahçeciyi aradım onlarda aynı şeyi söyledi. 40 yaş üstü görüşme ücretli dedi. Hayır herkesten istese yine anlıcam da 40 yaş üstü olunca doktor farklı dil mi konuşuyor hem türkçe hem ingilizcemi anlatıyor, 35 yaşında olunca görüşüyor da 40 yaşında kuş mu konduruyor görüşmede nasıl bir görüşme oluyor ki ücret isteniyor bu nasıl bir ayrımcılık
hazırlıklar yoğun şekilde devam ediyor demek güle güle iyi günlerde kullanın inş.Boya badana bitti :) Pembiş oda yaptık pazartesi inşallah mobilyalar gelecekmiş. Kaç gündür kiyafetlerini yikayip ütü yapıyorum minik minik şeyler çok komik geliyor yeşil anneden babygreen ürünler aldım hayırlısı. Sen nasılsın? İnşallah herşey yolundadır. Detaylı ultrasona girdin mi 5 aylıkken yapılıyor bide tetoniz aşını unutma cnm
hadi bakalım çok güzel prensininde hazırlıkları başlar yakındaCok guzel uğraşlar sağlıkla kullansın prensesler.Benimde şeker yuklemesi ,ayrıntılı ultrason ve aşı yapıldı canım çok şükür herşey yolunda .7.ayda kan uyuşmazlığı için bir aşı yapılacak sanırım başka birşey kalmadı kilo alışımda iyi toplamda 4 kilo aldım son 3 ayda ne olur bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?