Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

:)) estf. Bilmedigimiz islerdi pekcogunu yasarken deneyimledik normal canim

Canım bizde ilk tedavi bu. Nasıl olacak bilmiyoruz. Ama opudan önce testlere bakıldığında progesteron 1.3 tiroid de yüksek çıkınca taze transfer yapamam dedi doktor. Embriyoları dondurcaz sonra senin hormonlarını normal seviyeye çekip rahimi hazirliycam sonrasında transfer olacak dedi

Şimdi gördüm mesajı, ay hayırlı olsun inşallahmuhtemelen şu saatler de transfere girmişsindir. Arkadaş da zaten anlatmış olması gerekeni.Rabbim her aşamada yardımcın olsun..
Teşekkür ediyorum canım oldu bitti şimdi bekleme süreci bakalım hayırlısı ile 4ba 5. Gün embriyosu transfer edildi sizce nasıl kalite olarak?

Sağol canım benimki dondurulmuş embriyo transferi oldu idrara sıkışık olmak biraz sıkıntı yoksa her şey süperdi

Rabbim gönlüne göre versin

Hayırlı ugurlu olsun sonucu innnşallahcanım 5.gün embriyosu oluşu çok güzel genetiğe yollanmışmıydı?
Sağol canım yok yollanmadı doktor gerek yok dedi birçok sağlıklı embriyo genetikte bozulabiliyormuş ben de doktorum ne dediyse onu yaptım gerisi Allaha kalmış bakalım artık

Semra hocanin histereskopi tespiti yapip opr sonrasi dogal hamile kaldigini yakin zamanda ogrendigim 2.kisi:) hadi darisi basimiza
Allah vereceğine işini rast getiriyor demek ki. Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin. Ben Semra hocaya diye gittim kendisini finalde birkaç dakikalığına tesadüfen görebildim.

Kızlar dün yumurta toplama yapıldı. Bugün kurumdan aradılar 5 embriyo oluşmuş. Böyle durumlarda hiç 3. Güne ya da 5. Güne embriyo kalıyor mu bilginiz var mı
Yarın az cok belli olur eger 5.gune gidebilecek gibi ise embrıyolog söylüyor ve beşinci güne kadar bekletiliyor. 3.gune cıkarmı dıe cok Endıse ediyor insan işiniz rast gelsin emeklerine değer inşallah. Dondurulunca daha iyi gibi taze transferden zaten toplamadan cıkınca hemen toparlanamıyor.
Özel bir takviye yada beslenme uygulamısmydnz

Canım sigarayı bıraktım. Özel olarak yaptığım tek şey bu valla. Allah insana güç veriyor. 10 yıldır sigara içiyorum günde 1 paket. Pat diye bıraktım valla

Canım sigarayı bıraktım. Özel olarak yaptığım tek şey bu valla. Allah insana güç veriyor. 10 yıldır sigara içiyorum günde 1 paket. Pat diye bıraktım valla
Ah o sigara ! Başla - bırak, günde birkaç tane iç sonra vicdan azabı çek. Sonra yine bırak falan işte. Bendeki kısır döngü bu .

Maşallah, seni tebrik ediyorum, ben içmiyorum şükür üç bes ayda bir tane. Güzel haberini yaz buraya

Hergun birinin hamile olduğunu öğreniyorum. Kıskançlık değil ama gıpta ediyorum. Nasıl hemen hamile kalabildiklerine. Allah isteyen herkese nasip etsin...
....canim benim..
Burda kimseyi tanimiyorum
Ama tum ictenligimle insallah bizim de olacak diyoruminanalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…