- 5 Eylül 2018
- 272
- 695
- 103
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.521
:)) estf. Bilmedigimiz islerdi pekcogunu yasarken deneyimledik normal canimpardon transferle opuyu karıştırdım :)) opuda biz şaşırdık o anda eşim sperm vermesi için çağırılmış.ankaradaki ilk merkezimiz burası. o ana kadar bize birşey denilmedi bizde cahiliz bu konuda.eşim; ya ben gelmeseydim demişti sinir olmuştu olaya
Canım bizde ilk tedavi bu. Nasıl olacak bilmiyoruz. Ama opudan önce testlere bakıldığında progesteron 1.3 tiroid de yüksek çıkınca taze transfer yapamam dedi doktor. Embriyoları dondurcaz sonra senin hormonlarını normal seviyeye çekip rahimi hazirliycam sonrasında transfer olacak dediEvet sonradan basladigim endokrincim de aynini soylemisti..bu arada genelde bu 8.hafta ve sonrasinda kalbinin durmasi konusu.. kaybi yasayan arkadaslarima da danisiyim, sizinkiler icin dr lar nasil yorumladi neden oldu .. endokrin bu konuda da bana trioidden ziyade aklima bu haftadaki durma aklima progesteron dususunu getiriyor demisti sessizce ..
Hic bakilmadiki surec ve transfer sonrasi da dedigimde sessiz kalmisti ( ayni hast)
Sizdeki aciklama ne oldu ..anomililidir normal degil umarim..
Teşekkür ediyorum canım oldu bitti şimdi bekleme süreci bakalım hayırlısı ile 4ba 5. Gün embriyosu transfer edildi sizce nasıl kalite olarak?Şimdi gördüm mesajı, ay hayırlı olsun inşallahmuhtemelen şu saatler de transfere girmişsindir. Arkadaş da zaten anlatmış olması gerekeni.Rabbim her aşamada yardımcın olsun..
Sağol canım benimki dondurulmuş embriyo transferi oldu idrara sıkışık olmak biraz sıkıntı yoksa her şey süperdiönemli olan kocanla gitmen bunu bile söylemiyorlar ben ilk tedavide o anda sperm örneği de alındığını duyup eşimde bende şaşırdık. ne bilelim biz, söylenmedi hiçbirşey
transferin oldu bitti bile hastaneden dönüyorsundur hayırlı uğurlu olsun inş güzel haberlerle
Rabbim gönlüne göre versinTeşekkür ederim,ben bülent tıras ile devam ediyorum.semra hoca da ilk görüsmede cok farklı seyler söylememişti.tedavim zor ve uzun biliyordum.rezerv azlığı ve miyom vs..ben acıbadem den memnunum evet hocayı çoğu zaman göremiyorum ama herşeye hakim dr lar.en ufak sorumda hocaya danısabiliyoruz,şöyle ki benim sağ yumurtalığımdaki yumurtalarımın miyom engel teşkil ettiği için alınması zordu.bülent hoca bire bir ilgilendi opuyu kendi yaptı.6 aydır tedavi görüyorum.merkez çok kalabalık evet çok bekliyorum hemşirelerin de yetersiz olduğunu düşünüyorum ama umursamıyorum dr lar iyi ve önemli olan da benim sonuç almam.o kadar emek emek elde ettim ki yumuşlarımıbakalım bugün karar vericez..
Amin hepimizin.siz de hayırlı güzel haberler alın inşallahRabbim gönlüne göre versin
Hayırlı ugurlu olsun sonucu innnşallahTeşekkür ediyorum canım oldu bitti şimdi bekleme süreci bakalım hayırlısı ile 4ba 5. Gün embriyosu transfer edildi sizce nasıl kalite olarak?
Sağol canım yok yollanmadı doktor gerek yok dedi birçok sağlıklı embriyo genetikte bozulabiliyormuş ben de doktorum ne dediyse onu yaptım gerisi Allaha kalmış bakalım artıkHayırlı ugurlu olsun sonucu innnşallahcanım 5.gün embriyosu oluşu çok güzel genetiğe yollanmışmıydı?
Merakla bekliyorum sonucunuuSağol canım yok yollanmadı doktor gerek yok dedi birçok sağlıklı embriyo genetikte bozulabiliyormuş ben de doktorum ne dediyse onu yaptım gerisi Allaha kalmış bakalım artık
Allah vereceğine işini rast getiriyor demek ki. Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin. Ben Semra hocaya diye gittim kendisini finalde birkaç dakikalığına tesadüfen görebildim.Semra hocanin histereskopi tespiti yapip opr sonrasi dogal hamile kaldigini yakin zamanda ogrendigim 2.kisi:) hadi darisi basimiza
Tabii ki kalabilir sayınız güzel :)Kızlar dün yumurta toplama yapıldı. Bugün kurumdan aradılar 5 embriyo oluşmuş. Böyle durumlarda hiç 3. Güne ya da 5. Güne embriyo kalıyor mu bilginiz var mı
Yarın az cok belli olur eger 5.gune gidebilecek gibi ise embrıyolog söylüyor ve beşinci güne kadar bekletiliyor. 3.gune cıkarmı dıe cok Endıse ediyor insan işiniz rast gelsin emeklerine değer inşallah. Dondurulunca daha iyi gibi taze transferden zaten toplamadan cıkınca hemen toparlanamıyor.Kızlar dün yumurta toplama yapıldı. Bugün kurumdan aradılar 5 embriyo oluşmuş. Böyle durumlarda hiç 3. Güne ya da 5. Güne embriyo kalıyor mu bilginiz var mı
Evet canim Allah bizi de iyilerle karsilastirsin muradimiza erelimAllah vereceğine işini rast getiriyor demek ki. Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin. Ben Semra hocaya diye gittim kendisini finalde birkaç dakikalığına tesadüfen görebildim.
Masallah:) bence deTabii ki kalabilir sayınız güzel :)
Canım sigarayı bıraktım. Özel olarak yaptığım tek şey bu valla. Allah insana güç veriyor. 10 yıldır sigara içiyorum günde 1 paket. Pat diye bıraktım vallaYarın az cok belli olur eger 5.gune gidebilecek gibi ise embrıyolog söylüyor ve beşinci güne kadar bekletiliyor. 3.gune cıkarmı dıe cok Endıse ediyor insan işiniz rast gelsin emeklerine değer inşallah. Dondurulunca daha iyi gibi taze transferden zaten toplamadan cıkınca hemen toparlanamıyor.
Özel bir takviye yada beslenme uygulamısmydnz
Ah o sigara ! Başla - bırak, günde birkaç tane iç sonra vicdan azabı çek. Sonra yine bırak falan işte. Bendeki kısır döngü bu .Canım sigarayı bıraktım. Özel olarak yaptığım tek şey bu valla. Allah insana güç veriyor. 10 yıldır sigara içiyorum günde 1 paket. Pat diye bıraktım valla
Maşallah, seni tebrik ediyorum, ben içmiyorum şükür üç bes ayda bir tane. Güzel haberini yaz burayaCanım sigarayı bıraktım. Özel olarak yaptığım tek şey bu valla. Allah insana güç veriyor. 10 yıldır sigara içiyorum günde 1 paket. Pat diye bıraktım valla
....canim benim..Hergun birinin hamile olduğunu öğreniyorum. Kıskançlık değil ama gıpta ediyorum. Nasıl hemen hamile kalabildiklerine. Allah isteyen herkese nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?