Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

....canim benim..
Burda kimseyi tanimiyorum
Ama tum ictenligimle insallah bizim de olacak diyoruminanalim
Benim kızımdan sonra 2 tane erkek bebeğinin 20 haftalık kalbi durdu ilkinde kızım 3.5 yaşındaydı 2.sinde 7 ve çok kardes istedi dusuk oldu gala hergun dua ediyor Allahın kardeş gönder diye ve cok zor hamile kalıyorum inşallah Allah en kısa zamanda nasip eder.Hepimize tüm isteyenlere hakkıyla anne olacaklara inşallah

Rabbim tez vakitte gönlünüze göre versin..

Merhaba hanımlar, bende yeni katıldım aranıza düşük yumurta rezervi var, 3 yıl önce bir dış gebelik geçirdim sonrasıda kimyasal, takviye olarak ne tavsiye edersiniz

Dlaycim..bu kayiplarina cok uzuldum
Cennette ellerinden tutarlar insallah..
Kizinin minik kalbi aslinda nasil da kocaman .)
O' na tatlis mi tatlis kardes nasip olur dilerim, ve sana yeniden saglicakla anneligi,,
Hayirlisiyla bizlere de

Dlaycim..bu kayiplarina cok uzuldum
Cennette ellerinden tutarlar insallah..
Kizinin minik kalbi aslinda nasil da kocaman .)
O' na tatlis mi tatlis kardes nasip olur dilerim, ve sana yeniden saglicakla anneligi,,
Hayirlisiyla bizlere de
Inşallah cümlemize güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Allah nasip eder inşallah cümlemize.

Evet canım iyi kalite olanlar donduruldu. Regl olmayı bekliyorum. Donmuş transfer olacak
Sahsen donmus embriyo transferi taze transferden cok daha dogru buluyorum ozellikle asiri doz ilac kullanan tedavide rahim dinlenmek cok mantikli. Amerikada freeze all yontem cogu yerde uyguluyormus insallah guzel sonuc alirsiniz

Sahsen donmus embriyo transferi taze transferden cok daha dogru buluyorum ozellikle asiri doz ilac kullanan tedavide rahim dinlenmek cok mantikli. Amerikada freeze all yontem cogu yerde uyguluyormus insallah guzel sonuc alirsiniz
Aynen katiliyorum
Benim taze negatif olurken aylar sonrasindaki dondurulmuslarim ise pozitif olmustu ne varki 8 hafta surdu o ayri

Slm arkadaslar ben almanyada yasiyorum ,bugün transferim oldu ,5.gün cift Embryo transfer edildi,biri daha taze geriden geliyor ama onuda transfer edecez dediler.ücüncü tüp bebek denememiz ,ilkinde 2 ikincisinde 1 3.gün Embryo transfer edilmisdi.15 senelik evliyim insallah bu defa hayirlisiyla olur bide benim prolaktin yüksekligimde var.

Merhaba Hayırlı olsun poaiztif sonuçlanır bu sefer inşallah

Merhaba hanımlar, bende yeni katıldım aranıza düşük yumurta rezervi var, 3 yıl önce bir dış gebelik geçirdim sonrasıda kimyasal, takviye olarak ne tavsiye edersiniz
Genelde arı sütü ve vitamin takviyesi öneriyor arkadaşlar. Ben de arı sütü ve ımprly hap kullandım faydasını gördüm. Bunların yanında incir havuç kürü yaptım. Hepsi birleşince doğal yoldan gebelik oldu ama uzun sürmedi ne yazık ki.

Üzüldüm, Allah bidaha yaşatmasın en kısa zamanda sağlıcakla tekrar hamile kalırsınız inşallah, mahsuru yoksa yaşınız kaç ve sizdedemi rezerv sıkıntısı varmıydı, bir umut işte burda bu. Durumda olup hamile kalanları okuyunca rahatlamıyor değilim

İmpryl nekadar süre kullandınız, kürler olarak neler kullandınız

İmpryl nekadar süre kullandınız, kürler olarak neler kullandınız
Merhabalar,ben de rezerv azlığı için buradan Bebegimhadi cimin vesilesiyle arısütü bal polen takviyesine başladım.Ciddi anlamda faydasını da gördüm.Ekstradan doktorumun verdiği omega ve folik asit kullanıyorum

Tşk ederim, folic asit olarak hangisini kullanıyorsunuz, ona göre alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…