Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

teşekkür ederim B Biscolataamm cıımm fayda görmen ne güzel.benim çooook sorunlu arkadaşım arı sütünden sonra hamile kaldı.sorunu şu 6. 7. tüp bebek tedavisiydi.bakalım hamileliliği baya ilerledi ama sağlıkla bebeği doğsun baya bir mucize oldu onun ki
seninde evladın sağlıkla gelsin inş.

Dogal mi oldu yoksa tup bebek yumurtalarina mi faydasi oldu acaba
Ben de bir suredir kullaniyorum ham arisutu taze polen ve damla propolis ,,
Sunu soyleyebilirimki ,kadindgm.acisindan bunlari kullanip gittigim bir duz dr yumurtalariniz var suan gayet iyi yasa gore ne kullandiniz demisti, o donem arisutu yanisira omepa ve bir kutu gunde tek inofolic combi kullanmistim (inofolic icin; bunu lutfen baz almayin dr kontrolunde alinmasi gerekirmis ben oyle yapmamistim)
Kullandiklarima oylesine almayin ( hap icin) ama iyi olmus demisti:)
Arisutunu ise ben de hastalarima onermeliyim duruyor demisti
Rahim tarafina hangi ne nekadar etki etti bilmiyorum ama ozellikle propolis icin, ben normalde esen yelden nem kapar direkt bronsit olurum, bundan sonra masallah cok sukur grip bile olmadim annem de sasiriyor burnuk hic durmaz cunku..

Son bir bilgi faydasi olursa diye,
Tiroid hasimatosu olanlar icin , endokrine ayrica kontrol oluyorum bir gittigimde arisutu aliyorum ac karina, tiroid hapim da ac karina sabah , sorun olur mu sormustum, net sekilde etkisini alir lutfen ama lutfen bu tur seyleri en az 4 saat mesafeli alinki ilacin tesirini de yok etmeyin hormon duzeniniz bozulmasin demisti. O zamandan sonra sabah ilaci mi , yatmadan yine ac karina ise aristumu alir oldum oyle arali duzenliyorum

arkadaşım en son istanbul gatada devlette tedavi oldu ve hamile kaldı bundan önce iyi merkezlerde ve doktorlarda tedavi olmuştu.uzun ve zor bir hikayesi var.arı sütünün yumurta kalitesine faydası oldu diyebilirim.moralde önemli inanıyorum sizinde sonuç pozitif olacak.arı sütü genel sağlığa çok iyi geliyor benim de sizin gibiydi kullandığım dönemde.moral önemli inançlı olup devam etmek :)

Bısey sorucam tsh 7cıktı ve doktor bır ılac verdi ac karnına ama arısutu de ıçmek istedim nasıl alayım temmuzda tedaviye baslıyrm kısmetse. Once tsh ilacı, 15-20dk sonra arısutu egrıcayır ın cam kapsul olanı. Elimde vardı 10adet kadar, fazla kullanmıcam, İlaca devam edıcem düşük yada farklı riskleri varmıs tsh etkisinin uzun zaman kullanıcam ilacı.

Vaaov 6 veya 7.denemenin ardından gebe.. Ben arısütünün muhteşem etkisine çok inanıyorum. Arkadaşın adına çok sevindim. Maşallah Allahım sağlıkla kucağına aldırtsın.Ben ampül olanından içiyorum fakat bir daha ki alışımda dil altı olanı da deniycem inşallah.

Âminnnarkadasim insallah hepimize duaciyim

Benim de gecen sene ilk tiroid istediklerinde 7kusur cikmisti ve o sirada transfere hazirlaniyorduk ( cook gec yaptiklari icin tabii! Bunlara biliyosunuz ilk basta bakilmasi gerekiyor) acil 100mg eut baslanmisti ben de iste bu ihmallerinden sonra bu boyle olmaz deyip dogrudurust endokrin uzmanina basvurmustum o zamandan buyana da takibimi oluyorum ilac dozlarini ayarliyor degere gore.
Dedigim gibi arisutuni danistigimda yukarida yazdigimi siraladi..4 saat arasi olsun dedi ( arisutunu en etkili hali oldugu belirtilen ham dil altina olanindan genelde yattiktan sonra ac karina aliyorum) tiroid ilacini ise sabah ac karina.Boylelikle 4 saatten fazla da gecmis oluyor.
Velhasi tiroid degerimiz cok onemli dedigin gibi.
Onu kontrol altinda tutmak onceligimiz

Arı sütü aksam alman sorun olmaz bence de

Siz hamile kalabildinizmi, tşk ederim bilgilendirmeleriniz için, sizdede rezervde azalmamı vardı,

Siz hamile kalabildinizmi, tşk ederim bilgilendirmeleriniz için, sizdede rezervde azalmamı vardı,
Rica ederim,
Rezerv yasima gore normal bulunmustu hatta tum dgr gerekenler de, onlar tup bebegi yasiniz kacmasin diye:) bana onermislerdi esasen 39sonunda,
1i negatif digeri ise pozitif oldu( 8haftalik kalbidurdu), tiroid de kontrol altina alindigi icin onun uzerinde durulmaksizin (?)
Elbette..yasa bagli yumurta kalitesindendir anomalilidir ..' dendi canim simdilerde ise 42yasima bastim dusuncelerdeyim ..dogal olur mu...2.kez tup bebege mi gitmeliyim noktasi.benim durum boyle,)

Merhaba, bende de tsh yüksek ilaç kullanıyorum. Doktor ilacı aç karnına al en az bir saat yemek yeme demişti. Ben uyanınca hemen ilacı alıyorum 1 saat sonra arı sütünden 30 dk sonra da kahvaltı. Bu şekilde yaptım.

Hanımlar arısütünü yaz ayında alıyormısınuz kargoyla gelince bozulma olmuyormu
Allah en kısa zamanda sağlıcakla bir bebiş verir inşallah sizede banada burda tüm isteyenede,

Allah en kısa zamanda sağlıcakla bir bebiş verir inşallah sizede banada burda tüm isteyenede,
Arı sütünü mağazadan alıyorum kendi adıma o sebeple yazın da kullanabiliyorum. İnşallah Allahım hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.

Cok tesekkurler insallah , tabi benim takviyeler vb tamam ama sigara sorunum var bir az iciyor bir duramiyorum.. en basta ama en basta icenler icin bunu cozmek gerekiyor burada şak diye biraktim diyen saglam arkadaslari profil aliyorum:)) bakalim
Gulumsuyorum ama isin ciddiyetindeyim tabi

Arisutu ben dil altindan olani buzdolabinda yazkis muhafaza ediyorum zaten tarifliyorlar detay kizlar

Benim

Arısutu ne ara verdim Yenı tedavide kalanları kullanıcam toplamaya kadar. Tsh ilaca devam bu hafta gidicem tsh ne olmus bakıcam. İyiki gitmişim hep 4-5 cıkardı daha Once dikkate almadılar su an baska hastaneye gidiyorum doktor iyiki ilacı verdı düzelecegıne inanıyorum hamile de kalsam devamlı ıcıcem.

evet hayat boyu içmek gerekiyor

Herkese kolay gelsin tüp bebek sürecinde regl olduğumuz 2 veya 3. Günü doktora gıdıyoruz sonra bızden testler ıstenıyor testleri yapıyoruz sonra ne oluyor yumurtlama dönemine yakın yumurtalar toplanıp donduruluyor bır sonrakı aya mı transfer edılıyor bu surecı bana bıraz anlatabılır ısınız ne kadar zaman alıyor bu tüp bebek surecı kaç kere toplamda gıdıyoruz gelıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…