Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bayaaa zor bir karar hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

Takviyelere devam bence işe yaramış gebe kalmışsınız ve sağlıklıymış. Size tavsiyem kan pıhtılaşma durumunuza baktırın ve rahim filmi çektirin. Bebekte genetik problem yoksa ki öyle görünüyor en büyük düşük nedenleri rahimde perde gibi sorunlar ve kan pıhtılaşması.

Allah hiçkimseye yaşatmasın. Artık 44 oldum. Rezerv haliyle azaldı ama yumurta olduğu sürece hep umut var. Hepimiz tek yumurtanın ürünüyüz Hamile kaldığım dönemde ımprly bir kutu, incir havuç kürü ikinci kür kullanmıştım. Daha sonraları arı sütüne başladım.

Benim yaklaşık 1 1.5 ay gibi bişey sürdü regli 2. gittim hemen tedavime başlandı iğneler ilaçlar vs sonra yumurta toplama işlemi en sonda 3 gün sonra tranafer oldu

Ben de 44 oldum 42 yaşında kimyasal gebelik yaşadım. Evet yumurtam var ama ben umutlu olsam da tup bebek merkezindeki doktorlar umutsuz. O yuzden güvenemiyorum. Hergun doğal yolla hamile kalayım diye dua ediyorum.

Evet takviyelere tekrar başladım. Rahim filmi ve pıhtılaşma testini yaptırmak istediğimi doktoruma söyledim, yaptıracağım.

Ben de 44 oldum 42 yaşında kimyasal gebelik yaşadım. Evet yumurtam var ama ben umutlu olsam da tup bebek merkezindeki doktorlar umutsuz. O yuzden güvenemiyorum. Hergun doğal yolla hamile kalayım diye dua ediyorum.
Tez vakitte inşaallah..hepimiz için..

Aşağıdaki paylaşımı, forumdaki başka bir konuda buldum. Yeni tarihli bir paylaşım, içerdiği güzel Bilgi nedeniyle burda paylaşmak istedim ;

“Kızlar bugün eczaneye içeceğim takviye siparişlerini verdim solgar 2000vm ile venatura inositol aldım çok araştırdım bugün inositol (B8 Vitamini) için. İnofolic alacaktım aslında fakat 2 sinin içeriği aynen şu şekilde
VENATURA İNOSİTOL (2 tablet)
Miyo İnositol = 1100 mg
D-Kiro İnositol=27,6 mg
60 TABLET 77 TL
INOFOLIC COMBI (2 tablet)
Miyo İnositol = 1100 mg
D-Kiro İnositol=13,8mg
Folik Asit=400 mg
20 TABLET 100 TL

tek farkı venatura içinde folik asit yok inofolic zaten solgar da folik asit olduğu için ya da folik asit ekstra olarak alınabileceği için bana venatura çok daha mantıklı ve ekonomik geldi. Günde 1 tablet Solgar 2 tablet Venatura içeceğim bu ay. İnositol yani B8 Vitamini kadın üreme organlarını olumlu yönde etkileyen, yumurtanın sağlıklı ve kaliteli gelişimi için PCO hastalarının tedavisinde çok kullanılan bir vitamin ayrıca fetüsün gelişimi, erken doğumu engelleme, bağışıklığı güçlendirme gibi bir çok faydası daha var. Bu konuda arayışta olanlar varsa bunu buraya bırakayım

Ayrıca, inofolic PCO’su olmayanlara da folik asit olarak doktorlar tarafından öneriliyormuş. Anladığım kadarıyla PCO’su olmayanlarda kullanabilir. Ben yumurta kalitesini artırmak için inofolic kullanacağım.

Kızlar bu oksapar ve progestoren iğneler ne zamana kadar kullanılıyor benim ilk olduğu için merak ediyorum

Kızlar bu oksapar ve progestoren iğneler ne zamana kadar kullanılıyor benim ilk olduğu için merak ediyorum
Ahh o iğneleerr transferden sonra başlayıp negatifi görmemle bıraktırılmıştı.Ama ben de bu iğneler ne zamana kadar devam edecek diye araştırırken,(doktor söylemi ile de) oksaparın uzunca bir süre yani doğuma kadar, progestoron iğnenin ise pozitifi görüp gebelik elde edilmesiyle bırakıldığını öğrendim.Kaçıncı günün canım bugün

9. Gün tatlım yarın sabah idrar testi yapacağım inşallahhh hayırlısı ile pozitif çıkar endişeliyim biraz çok rahattım bugün stres bastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…