- 4 Şubat 2015
- 297
- 426
- 303
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.601
Cahilliğimi hoş görün mozaik embriyo nedir acaba?
[/QUOT
Bu yolda öğrenmenin sonu yokcahillik ne demek.. Ben de tecrübe edince öğrendim genetik tahlile giden embeiyolardan tam olarak sağlıklı veya sağlıksız denmeyen bir şans tanınabilcek embriyo... Yani istersek transfer edilebilir ancak tutarsa 3.ay 'da amniyosentez öneriyorlar
İmpryl nasıl pekiBilmiyorum arı sütü sürekli deneniyor oldukça basarı kazandıbencede daha fazla para harcamaya gerek yok ama yine de kullanmayın diyemem.imperyl vs
Takviyelere devam bence işe yaramış gebe kalmışsınız ve sağlıklıymış. Size tavsiyem kan pıhtılaşma durumunuza baktırın ve rahim filmi çektirin. Bebekte genetik problem yoksa ki öyle görünüyor en büyük düşük nedenleri rahimde perde gibi sorunlar ve kan pıhtılaşması.Eğriçayır, tüp bebek olumsuz sonuçlanınca, tavsiyesi ve forumda paylaşım yapanlardan öğrendiğim Eğriçayır’ın saf arısütünü, bal-polen-arısütü kaşımını aldım, saf arı sütünden sabahları aç karnına tahta kaşıkla nohut büyüklüğünde dilimin altına koyup tükettim. Arkasından hemen kaşımından bir tatlı kaşığı yedim.kahvaltı sonrası Kuenzim Q10 ubicinol formunu ( new life, solgar), omega 3 ( venatura veya solgar), BemixC, E vitamini, D vitamini kullandım. Akşamları bisteron DHEA aldım; 1 tane bazen 2 tane (hemen hemen herkes 2 tane aldığını yazmıştı forumda ama fazla olur belki diye korktum), bu yüzde. Bu yüzden bir gün 2 tane, bir gün 1 tane almaya çalıştım. FSH’ım 13 olduğu için gece yatmadanda testere dişli aslan pençesi çayı içtim. Hemen o ay hamile kaldım. Ama 8. haftada bebeğin kalbi durdu.genetiğe gitti hiçbirşey çıkmadı, Sebep bulamadılar. Ocak’tan beri bunları yaşadım. Şimdi yine vitaminleri arısütünü kullanıp sonra tüp bebek denemeyi düşünüyorum. İnşallah isteyen herkesin sağlıklı bebeği olsun.
Allah hiçkimseye yaşatmasın. Artık 44 oldum. Rezerv haliyle azaldı ama yumurta olduğu sürece hep umut var. Hepimiz tek yumurtanın ürünüyüzÜzüldüm, Allah bidaha yaşatmasın en kısa zamanda sağlıcakla tekrar hamile kalırsınız inşallah, mahsuru yoksa yaşınız kaç ve sizdedemi rezerv sıkıntısı varmıydı, bir umut işte burda bu. Durumda olup hamile kalanları okuyunca rahatlamıyor değilim
Benim yaklaşık 1 1.5 ay gibi bişey sürdü regli 2. gittim hemen tedavime başlandı iğneler ilaçlar vs sonra yumurta toplama işlemi en sonda 3 gün sonra tranafer olduHerkese kolay gelsin tüp bebek sürecinde regl olduğumuz 2 veya 3. Günü doktora gıdıyoruz sonra bızden testler ıstenıyor testleri yapıyoruz sonra ne oluyor yumurtlama dönemine yakın yumurtalar toplanıp donduruluyor bır sonrakı aya mı transfer edılıyor bu surecı bana bıraz anlatabılır ısınız ne kadar zaman alıyor bu tüp bebek surecı kaç kere toplamda gıdıyoruz gelıyoruz
Ben de 44 oldum 42 yaşında kimyasal gebelik yaşadım. Evet yumurtam var ama ben umutlu olsam da tup bebek merkezindeki doktorlar umutsuz. O yuzden güvenemiyorum. Hergun doğal yolla hamile kalayım diye dua ediyorum.Allah hiçkimseye yaşatmasın. Artık 44 oldum. Rezerv haliyle azaldı ama yumurta olduğu sürece hep umut var. Hepimiz tek yumurtanın ürünüyüzHamile kaldığım dönemde ımprly bir kutu, incir havuç kürü ikinci kür kullanmıştım. Daha sonraları arı sütüne başladım.
Takviyelere devam bence işe yaramış gebe kalmışsınız ve sağlıklıymış. Size tavsiyem kan pıhtılaşma durumunuza baktırın ve rahim filmi çektirin. Bebekte genetik problem yoksa ki öyle görünüyor en büyük düşük nedenleri rahimde perde gibi sorunlar ve kan pıhtılaşması.
Tez vakitte inşaallah..hepimiz için..Ben de 44 oldum 42 yaşında kimyasal gebelik yaşadım. Evet yumurtam var ama ben umutlu olsam da tup bebek merkezindeki doktorlar umutsuz. O yuzden güvenemiyorum. Hergun doğal yolla hamile kalayım diye dua ediyorum.
AmiinTez vakitte inşaallah..hepimiz için..
Ahh o iğneleerrKızlar bu oksapar ve progestoren iğneler ne zamana kadar kullanılıyor benim ilk olduğu için merak ediyorum
9. Gün tatlım yarın sabah idrar testi yapacağım inşallahhh hayırlısı ile pozitif çıkar endişeliyim biraz çok rahattım bugün stres bastıAhh o iğneleerrtransferden sonra başlayıp negatifi görmemle bıraktırılmıştı.Ama ben de bu iğneler ne zamana kadar devam edecek diye araştırırken,(doktor söylemi ile de) oksaparın uzunca bir süre yani doğuma kadar, progestoron iğnenin ise pozitifi görüp gebelik elde edilmesiyle bırakıldığını öğrendim.Kaçıncı günün canım bugün
Senin için dua edeceğim ve iyi haberlerini bekliyorum...9. Gün tatlım yarın sabah idrar testi yapacağım inşallahhh hayırlısı ile pozitif çıkar endişeliyim biraz çok rahattım bugün stres bastı
Allah razı olsunSenin için dua edeceğim ve iyi haberlerini bekliyorum...
Senden de canimAllah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?