Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok teşekkür ediyorum size genel anestezi mi yapıldı

Tesekkur ederim internette güvenilir degil diye mi almadiniz bende tereddüt ettim şimdi
ya seni de tedirgin ettim sanırım. internetten ilac almamam, biraz neti bilmemekten, biraz nete güvenememekten. ben vitaminlerin nette satıldığını da bilmiyordum başta, eczane çalışanı fiyatta 15 -20 indirim yapıyordu nete gerek kalmıyordu.
tabi son zamanlarda sadece Quenzum Q10 nu natural bonty marka internetten aldım.eczanede pahalıydı bende nete güvenmiştim artık :)
sizin bir çocuğunuz varmış varmış diyorum karışıyor yazılanlar çünkü.konusu geçince;;
Çocuğunuzu güzel günlerde sağlıkla mutlulukla büyütün inş...Allah size ve herkese gönlüne göre versin .çocuğunuz kaç yaşında :)) özelden konuşmuştuk 7 yaşlarında mıydı
2. çocuk maddi manevi hazır olma işi ama ben şu an bile hayatımda ufak bir rahatlama yaşıyorum . oğlum 2 yaşında ve ben mutfakta akşam yemeği için uğraşırken kii ne büyük bir yemek ne biz önce çocuğun yemeği ve sonra vakit kalırsa bir şeylerde bize :)) beni 1 saat kadar rahat bırakıyor ve buna bile rahatlama diyorum şükrediyorum.
bu ufak rahatlama benim için o kadar önemli ki benim şartlarım hiç müsait değil 2. çocuğa
T tunserD12 ile özelden yazıştığımızda, ikinci çocuk düşünmüyorum bu çocuğumla gezeceğim demişti :)) bende yine söyleyeyim kısıtlı şartlar ve yardım etmeyen eş sebebiyle 2. çocuk düşünemiyorum.ama vardır bunda da bir hayır ... T tunserD12 de kararıyla beni rahatlattı açıkçası :)))

Evet canım fikrim hala aynı. İnşallah sağlıkla kucağıma alırsam şükür edeceğim. Allah olmayanlara nasip etsin diye dua edeceğim

Evet canım fikrim hala aynı. İnşallah sağlıkla kucağıma alırsam şükür edeceğim. Allah olmayanlara nasip etsin diye dua edeceğim
Merhaba canım iyi sevindim aynı olmasına.hamilelik güzel gidiyordur masallah ileri asamaya gelmişsin.saglikla güzellikle ins.
Cevredekiler "Allah kurtarsın" der ya bu aşamada kurtulmak istedigimiz falan yok gayette mutlusundur bence
duana amin dedim tunsercim

Sagol cnm Allah olmayanlara versin cocukta kısmet işi işte rabbim hayırlısını versin bende düşünmedim hic ikinciyi calisiyordum zordu yani cocuk hasta olurdu birakacak kimsen yok vs . bebegimi kaybedince cok istedim o da sürpriz hamilelikti zaten

Günaydın canım, dediğin gibi oğlumda ben de halimizden memnunuz. Tansiyon problemim vardı şu an o da iyi gibi karnımın haritaya dönmesi harici keyfimi kaçıran birşey yok çok şükür.

Selam herkese aranızda historoskopi yaptıran var mi benim yarın olacak ve ben çok korkuyorum kontrol amaçlı kamerayla girip bakacağım dedi .aranızda historoskopi yaptıran varsa biraz bilgi verebilir mi?
Merhaba geçmiş olsun. Ben yaptırdım. Benim yapışıklık vardı ayrıca perde varmıs. Yücel bey yaptı benimkini. Yapısıklıklıktan tamamen kapanmış onun için direk anestezi altında operasyon histeroskopi oldum yarım saat te içeriden cıkmışşım. Cıkınca biraz kasılmalar oldu sanki rahimim kocaman gibiydi yavas yavas kasılmalarla küçüldü Bi 45 dk ara ara kasılmalar oldu. Ben operasyon dan 3 saat sonra kalkıp 6,7 saat yol geldim evime. Sık sık wc ye gittim. Afedersin ilk wc ye gittiğimde yanma oldu. Tekrar yapısmasın diye spiral koymustu Dr. O bende Cok agrı yaptı herkeste agrı olmamış bende oldu. 6 hafta ilaç kullandım. 4 hafta sonra spiral çıktı balon konuldu o biraz acılı oldu kısa süre bekleyip cıkardılar. Balkondan sonra çok rahatladım. Umarım senin hiçbir sıkıntı yoktur olsada iyi Dr larla çözümleri var çogunun. Tekrar gecmiş olsun

Çok benzer şeyler yaşamışız sanırım benim de bir evladım var 12 yaşında aşılama ile olmuştu sonra hiç düşünmedik korunmadık da ama olmadı çalışma şartları derken çocuğu çok zor büyüttüm ama Kızım hep kardeş istedi geçen Ağustosta kendiliğimden hamile kalınca evde bir bayram havası kızım ve eşim o kadar mutlu ki anlatamam Kızım bebek kıyafetleri bakmaya başlamıştı bile malesef 9. Haftada kürtaj oldum sonra da tüp bebek tedavisine başladık yaşımdan dolayı eşimde morfoloji Sıfır ileri hızlı hareket sıfır Bende görünen bir sorun yok ilk denemede tek embriyo benim isteğimdi konuldu kimyasal oldu şimdi de historoskopi oldum dün dondurulmuş embriyolarım var onlar transfer edilecek hakkımızda hayırlısı olsun sen doğal mı deniyorsun yoksa tüpbebek mi

Cevabın için teşekkür ediyorum peki bu kanama olayı kaç gün sürüyor?15 gün ilişki yasak dedi içerde ne yaptı onu da pek anlamadım sezeryan bölgeni ufak bir kazıdık dedi

Bende iki kez dogal hamile kaldim ama bebeklerim yasamadi tüp bebek tedavisini istiyorum aslinda bakalim olmazsa doğal bizde cok heveslendik ama nasip işte cnm olmadi

Bende iki kez dogal hamile kaldim ama bebeklerim yasamadi tüp bebek tedavisini istiyorum aslinda bakalim olmazsa doğal bizde cok heveslendik ama nasip işte cnm olmadi
Allah kalbine göre versin canım inşallah en kısa zamanda tekrar anne olursun

Cevabın için teşekkür ediyorum peki bu kanama olayı kaç gün sürüyor?15 gün ilişki yasak dedi içerde ne yaptı onu da pek anlamadım sezeryan bölgeni ufak bir kazıdık dedi
Bana CD vermişti. İçeride bayabirseyler yapmış izledim. Kalıntı kalmıştır belki Bilmiyorum ki.bana 6 hafta ara ara kanama olur kesilir tekrar başlar kahve rengi kırmızı olabilir demişti. Dediği gibi 5 hafta ara ara oldu. Bir hafta ilişki yasagı vardı biz uzattık onu. Gecmiş olsun rica ederim ne demek

Merhaba astalife a başladınız mı? Ben de 200 mg co q10 ile kullanıyorum. Diyet de yapıyorum. 9 haftalık ikizlerimi kaybettim ben de. Yeniden tüp bebek tedavisi için dr zayıflamamı istedi bu sürede doğal da olabilirmiş..

Merhaba arkadaşlar birşey soracağım. Biesteron DHEA ile ilgili. Yumurta toplanmadan hemen önceki 10 günlük yumurtaların gelişim/ büyüme aşamasında, hormon iğneleri olduğunuz sırada DHEA’yı kullanmaya devam ettiniz mi? Doktora sordum, devam etsen de olur etmesen de olur dedi. Biestron dhea’yı iki yıl kullandığını paylaşmıştın forumda, özel mesajlarda ☺

özelden yazdım birşeyler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…