Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhabalar yeni bir doktora gittim, öğrendiklerimi sizinle de paylaşmak istedim, belki işine yarayan olur.
Doktor bey, Kırmızı pancarın son yıllarda üremede etkili olduğu yönünde çalışmalar olduğunu, pancar suyu içmemi, gün içinde bir avuç dolusu ceviz ve badem yememi tavsiye etti. Astalife ve Omepa Q10 verdi. Astalife’ın içerisinde 2 ayrı kapsül var ; 1 kapsülde 16 mg astaksantin (dünyadaki en güçlü antioksidanlardan biri, c vitaminden bile 10 kat güçlü denen bir bileşim) diğer 1 kapsülde de 500mg DHA var. Omepa q10 ni biliyorsundur zaten.kuenzim Q10 nin yumurta kalitesinde daha etkili olan ubicunol formu var içerisinde. Ayrıca balık yağı, dha, epa var.

Ben de tavsiye üzerine bir baharatçı buldum.Kırmızı pancar üzüm ekstratı beraberinde bir macun verdi.Şu an tüp bebek iğneler sürecindeyim.Sonuca göre daha sonra yeniden yazıcam inşlh.Pancar suyunun yumurtlamada çok ciddi etkisi oldugu söyleniyor.Beklemedeyim..

Merhaba tedaviniz hayirli olsun insallah..tesekkur ederiz..paylasim icin.hangi doktora gidiyorsunuz..

ben pancari yabanci kaynaklarda okumustum.kışın bol tuketmek lazim

Nerde tedavi oluyorsunuz

Çok geçmiş oldun şiödi bende Erbil hocamın hastasıyım size kaçıncı gün embiryosu transfer etmişti?

Merhaba, bu takviyeleri kullandıktan sonra yumurta kalitesinde nasıl sonuçlar aldınız acaba? İnşallah herşey yolunda gidiyordur.

Toplamda kac ay kullanicaksin canim bunlari..toplamda sanki 2 tane ilac gibi okudum..balikyagi ve omepaq10 olarak .peki biesteron vermedimi doktorunuz

Merhaba Tolga Ecemiş ile tedavinizde gebe kalabildiniz mi? Teşekkür ederim
Evet ve suan bebegim kucagimda:) Tolga bey inanilmaz iyi bir doktor ve asla isini sansa birakmiyor cok garantici,olmayacaksa olmaz diyor yani para icin olur vs seyler asla soylemiyor,tum sureci cok yakindan takip ediyor,kesinlikle tavsiye ederim.

Evet ve suan bebegim kucagimda:) Tolga bey inanilmaz iyi bir doktor ve asla isini sansa birakmiyor cok garantici,olmayacaksa olmaz diyor yani para icin olur vs seyler asla soylemiyor,tum sureci cok yakindan takip ediyor,kesinlikle tavsiye ederim.
Allah bağışlasın iyi günlerde analı babalı büyütün bebeğinizi inş.

Slm kızlar bende 45 yaşındayım.tüp bebeğe başladık 2 yum oluştu 1 i döllendi ama geşimi geriden geliyormuş.bugün 5.günüydü.yarında bir bakalım büyük ihtimal transfer iptal dediler hastaneden hiç hamile kalmadım.zaten geç evlenmiştik.eşimle içimiz çok acıyor.

Canim canini sikma...bende gec evlendimm..benimde 1 yumurtam oldu hep daha once 2 negatif denemm var..o bir yumurta hep dollendi ama 3. Gun 2. Kaite transferi oldu..ve negatifle sonuclandi..hic canini sikma sen..bede eylulde 3. Yu denicem ALLAH izin verirse..eger oda negatifle sonuclanirsa..belki son olarak kibrisi deniyebilirim..bizim bir tanidigimiz 46 yasinda ikiz annesi oldu..kibristaki tedaviyle..herseyin bir cozumu var karamsarliga burunme..ama insallahh hic gerek kalmaz..inatcidir embriyon ..ve gelisimi devam eder..insallah guzel haberlerinii alicaksin...yarin..

İnş.canım ama embriyolog yarında gelişeceğini sanmıyorum dedi onlar bilir ya.kıbrısta donasyon mu düşünüyorsunuz siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…