- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.741
Merhaba tedaviniz hayirli olsun insallah..tesekkur ederiz..paylasim icin.hangi doktora gidiyorsunuz..Merhabalar yeni bir doktora gittim, öğrendiklerimi sizinle de paylaşmak istedim, belki işine yarayan olur.
Doktor bey, Kırmızı pancarın son yıllarda üremede etkili olduğu yönünde çalışmalar olduğunu, pancar suyu içmemi, gün içinde bir avuç dolusu ceviz ve badem yememi tavsiye etti. Astalife ve Omepa Q10 verdi. Astalife’ın içerisinde 2 ayrı kapsül var ; 1 kapsülde 16 mg astaksantin (dünyadaki en güçlü antioksidanlardan biri, c vitaminden bile 10 kat güçlü denen bir bileşim) diğer 1 kapsülde de 500mg DHA var. Omepa q10 ni biliyorsundur zaten.kuenzim Q10 nin yumurta kalitesinde daha etkili olan ubicunol formu var içerisinde. Ayrıca balık yağı, dha, epa var.
ben pancari yabanci kaynaklarda okumustum.kışın bol tuketmek lazimMerhabalar yeni bir doktora gittim, öğrendiklerimi sizinle de paylaşmak istedim, belki işine yarayan olur.
Doktor bey, Kırmızı pancarın son yıllarda üremede etkili olduğu yönünde çalışmalar olduğunu, pancar suyu içmemi, gün içinde bir avuç dolusu ceviz ve badem yememi tavsiye etti. Astalife ve Omepa Q10 verdi. Astalife’ın içerisinde 2 ayrı kapsül var ; 1 kapsülde 16 mg astaksantin (dünyadaki en güçlü antioksidanlardan biri, c vitaminden bile 10 kat güçlü denen bir bileşim) diğer 1 kapsülde de 500mg DHA var. Omepa q10 ni biliyorsundur zaten.kuenzim Q10 nin yumurta kalitesinde daha etkili olan ubicunol formu var içerisinde. Ayrıca balık yağı, dha, epa var.
Nerde tedavi oluyorsunuzMerhabalar yeni bir doktora gittim, öğrendiklerimi sizinle de paylaşmak istedim, belki işine yarayan olur.
Çok geçmiş oldun şiödi bende Erbil hocamın hastasıyım size kaçıncı gün embiryosu transfer etmişti?Güzel dileğiniz için teşekkürler... Umarım hepimiz muradımıza ererizevet şöyle aslında Erbil Yağmurda 1 gebeliğim oluştu ancak keseyi gördükten sonra düşük ile sonuçlandı...sonrasında eşim ve ben farklı bir yerde devam etme kararı aldık.. Bu aslında biraz da şans meselesi bilemiyorum hangimiz evet burası kesin başarı vaad ediyor diyebiliyoruz ki
Gecmış olsun sizede bana benzer deneyimimiz olmus benimle aynı yakın degerler de toplanan da 5ti, amh takılmayın sadece muayene de görünen önemseyin bana prowomen verildi ama doktorun cok önemsediğini sanmıyorum burdan ögrendıgım ekledıklerim sunlar
1-promotıl women (sabahları kahvaltıdan sonra bir bardak hazır suya saseyı ekleyip ıcıuorum.)
2- ımprly (sabahları kahvaltı sonrası gunde 1adet)
3-iyi bir marka iyi olur kuenzim q10 - 200mg(Venatura marka alabildim )
4- krilom Omega3 - 50yumusak kapsul olanı
Imprly ıçın ıstdakı yerını aradım cok olumlu sonuc vereceğine dair inancım var burda bıkac ksıye sordum fıkır aldım ve tandıgım ark doktoru ımprly tavsıye etmısti oda olumlu sonuc aldı bu sebeple tercih ettim
Bunlar kullandıklarım subat ayından beri.. Promotıl women e ocakta başladım Dıerlerını kendim Ilave ettim
Arısutu bal polen cok tavsıye ediliyor karısımı sabahları ac karnına ama güvenilir yerden alın egrıcayır yada saracoglu, arifoğlu gibi markalarda var
Akdeniz usulu beslenme onerılenler arasında ben henuz buna başlamadım ama yesıllık sart her sofrada, kızartma ve ambalajlı yiyecekler yasak
Burda takvıyeler le ilgili cok yorum var bu sayfada gecmise dönük aratma yaparsanız yada baska sayfalarda bolca okuyun ve not alın
Yasınız genc buyuk avantaj su an tedaviler askıda kaldı takvıyeler ıcın iyi bir zaman inşallah hayırlı sonuç elde edersın
Toplamda kac ay kullanicaksin canim bunlari..toplamda sanki 2 tane ilac gibi okudum..balikyagi ve omepaq10 olarak .peki biesteron vermedimi doktorunuzMerhabalar yeni bir doktora gittim, öğrendiklerimi sizinle de paylaşmak istedim, belki işine yarayan olur.
Merhaba Tolga Ecemiş ile tedavinizde gebe kalabildiniz mi? Teşekkür ederim1 sağlıklı 5.gün embriyom vardı zaten,ngs den iyi geldi,transfer gününü bekliyorum şimdi
Evet ve suan bebegim kucagimda:) Tolga bey inanilmaz iyi bir doktor ve asla isini sansa birakmiyor cok garantici,olmayacaksa olmaz diyor yani para icin olur vs seyler asla soylemiyor,tum sureci cok yakindan takip ediyor,kesinlikle tavsiye ederim.Merhaba Tolga Ecemiş ile tedavinizde gebe kalabildiniz mi? Teşekkür ederim
Evet ve suan bebegim kucagimda:) Tolga bey inanilmaz iyi bir doktor ve asla isini sansa birakmiyor cok garantici,olmayacaksa olmaz diyor yani para icin olur vs seyler asla soylemiyor,tum sureci cok yakindan takip ediyor,kesinlikle tavsiye ederim.
Allah bağışlasın, çok teşekkür ederim
Allah bağışlasın iyi günlerde analı babalı büyütün bebeğinizi inş.Evet ve suan bebegim kucagimda:) Tolga bey inanilmaz iyi bir doktor ve asla isini sansa birakmiyor cok garantici,olmayacaksa olmaz diyor yani para icin olur vs seyler asla soylemiyor,tum sureci cok yakindan takip ediyor,kesinlikle tavsiye ederim.
Canim canini sikma...bende gec evlendimm..benimde 1 yumurtam oldu hep daha once 2 negatif denemm var..o bir yumurta hep dollendi ama 3. Gun 2. Kaite transferi oldu..ve negatifle sonuclandi..hic canini sikma sen..bede eylulde 3. Yu denicem ALLAH izin verirse..eger oda negatifle sonuclanirsa..belki son olarak kibrisi deniyebilirim..bizim bir tanidigimiz 46 yasinda ikiz annesi oldu..kibristaki tedaviyle..herseyin bir cozumu var karamsarliga burunme..ama insallahh hic gerek kalmaz..inatcidir embriyon ..ve gelisimi devam eder..insallah guzel haberlerinii alicaksin...yarin..Slm kızlar bende 45 yaşındayım.tüp bebeğe başladık 2 yum oluştu 1 i döllendi ama geşimi geriden geliyormuş.bugün 5.günüydü.yarında bir bakalım büyük ihtimal transfer iptal dediler hastanedenhiç hamile kalmadım.zaten geç evlenmiştik.eşimle içimiz çok acıyor.
İnş.canım ama embriyolog yarında gelişeceğini sanmıyorum dedi onlar bilir ya.kıbrısta donasyon mu düşünüyorsunuz siz.Canim canini sikma...bende gec evlendimm..benimde 1 yumurtam oldu hep daha once 2 negatif denemm var..o bir yumurta hep dollendi ama 3. Gun 2. Kaite transferi oldu..ve negatifle sonuclandi..hic canini sikma sen..bede eylulde 3. Yu denicem ALLAH izin verirse..eger oda negatifle sonuclanirsa..belki son olarak kibrisi deniyebilirim..bizim bir tanidigimiz 46 yasinda ikiz annesi oldu..kibristaki tedaviyle..herseyin bir cozumu var karamsarliga burunme..ama insallahh hic gerek kalmaz..inatcidir embriyon ..ve gelisimi devam eder..insallah guzel haberlerinii alicaksin...yarin..
Daha arastiemadim canim..sanirim orda ole biseyler yapiliyo..en aon care orayi duaunuyorum eger olmazsa..3. Denemedede..İnş.canım ama embriyolog yarında gelişeceğini sanmıyorum dedi onlar bilir ya.kıbrısta donasyon mu düşünüyorsunuz siz.
Ama canım başka bir kadının yumurtası olacak o zaman.onun genlerini taşıyacakDaha arastiemadim canim..sanirim orda ole biseyler yapiliyo..en aon care orayi duaunuyorum eger olmazsa..3. Denemedede..
Dedigim gibi canim tam vakif degilim bu konuya ama duydugum kadariyla tamda genetik yapi degismiyo sanirim..sadece mitekondri degisimi oluyo..Ama canım başka bir kadının yumurtası olacak o zaman.onun genlerini taşıyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?