Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bende 35 yaşında evlendim 6 yıldır bu tedavilerle uğraşıyorum. Şuan 41 yaşındayım, 3 defa negatif denemem var tedavi öncesi 1 defa normal hamile kalmıştım 5 haftalık düşük oldu. Şimdi 4.tedavi için güvenebileceğim bir doktor arıyorum Son kez şansımı deneyeceğim sizde ümidinizi kaybetmeyin bizim yaşlarımızda çok güzel hikayeleri olanlar var umarım bizim hikayemizde güzel sonuçlanır. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Ayy maşallah ne güzel doğal hamile kalmışsın.demek kalabişiyorsun vanım.ben hiç kalamadım yaşımda iice ilerledi.eşimle bugün iice içimiz tükenik mutsuz çaresiz durumdayız.allahım bi kapı aralasa bi çare gösterse rabbim nolur ya.

Benimde transfer iptal oldu az önce aradılar kasinleşti artık çok üzgünüz.
Cok uzuldum..canim...cok uzgunum..ama saglik olsun..bak ben ari sutu bal polen karsiimina basladim..esimede keciboynuzu ozu iciriyorum..birde vitamin balik yagi ve hormon ilaci kullaniyorum..kaliteyi artirmk icin..yaklasik ilaclari kullanali 15 gun oldu ari sutu karisimini kullanali 3 gun oldu..ve adetime 4-5 gun var..ve inanilmaz kasik agrisi yasiyorum suan..sanki tup bebek tedavisi gormusumde agrim var gibi..sanki yumurtalarim buyumus patlicak gibi.normalde adetten bir gun once olurdu bende bu agri bu kadar erken asla olmazdi..bence etkisi oluyo kullandihim ilaclarin ve tedavilerin..himm bi 13 gunde..zeytinyaginda incir beklettim..ve hergun ac karnina bir tane yedim.2 gundur yemiyorum..buarada..bunlari desene sende..kendini toparladiktan sonra...

Canım arı sütünü 2 aydır kullanıyorum.eşimde polenle keçiboynuzu balı kullandı.hani tüp bebek öncesi faydalı olur diye ama durum ortada yine kaldık.eşimde de bu sefer ileri hareket problemi çıktı.benim yumurtlar zaten yaştan dolayı az ve kalitesiz.valla ne yapacağımızı bilemez durumdayız.bizim gibi ileri yaş olup bir çok tedavi fayda etmeyip doğal yoldan hamile kalan varmı acaba çok merak ediyorum.yani kürlere falan devam etmelimiyiz yoksa tamamen bırakmalımıyız ay çok sıkıntıdayım ben kızlar yaa

Canim hic sayi artmadimi ..yada kalite..senin ilk dneeyiminmiydi ..

Bi yerde aspirinin iyi geldiğini okudum kanı sulandırdığı için.bebeğin tutunmasında kanın önemi çok.kullansam mı acaba diyorum.

Benimde transfer iptal oldu az önce aradılar kasinleşti artık çok üzgünüz.
En az senin kadar üzüldüm. Çeken bilir, yaşayan anlar.. Hazırdan kolaylıkla bebek sahibi olanlar yaşadıklarımızdan bi-haber.. Ama elden ne gelir?Ta ki olana kadar maddi güç elverdikçe pes etmeden devam..Arkadaşın dediği gibi yumurta sayısı her ay değişiyor.Doktorun kim ve uzun protokol uygulandı mı bilmiyorum ama bu çok faydalı oluyor sayı üzerinde.Kendimden biliyorum. Özelden de bişeler yazayım

Çok sağol canım.dr lar elinden geleni yaptı sanırım canım daha ne yapacaklar ki bilemiyorum.özelden yazarsan sevinirim.

Yilmak yokkk..her ay baska yumurta cikiyor.onceki.doktorum solemisti bana..
Doğru söylüyorsun canım.tek isteğim doğal ve sağlıklı hamile kalmak.dr.lar bu kadar çok denemiş ve yaşı ilerlemiş birini artık tedaviye almak istemiyorlar.rabbim doğal sağlıklı versin inş.

Bi yerde aspirinin iyi geldiğini okudum kanı sulandırdığı için.bebeğin tutunmasında kanın önemi çok.kullansam mı acaba diyorum.
Ben de ileri yaşta hamilelik için uğraşıyorum canım. Son 1 aydır coraspin 100mg kullanıyorum. Bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş. 40 yaş sonrası öneriliyor.

Ben de ileri yaşta hamilelik için uğraşıyorum canım. Son 1 aydır coraspin 100mg kullanıyorum. Bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş. 40 yaş sonrası öneriliyor.
Yaa bende kullanayım o zaman canım.günde 1 tane dimi.bu arada yaşın kaçtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…