Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canlar merhaba hepimiz guzel haberler alalim insALLAH 2.tup bebek denemem 39 yasindayim cuma gunu nasipse yumurtalarim toplanicak bugun muayene oldum 4 tane olgun yumurta var dedi boyut olarak 4 tanede olgun degil ama ins cumaya kadar biraz daha buyurler 4 taneden fazla toplariz dedi doktor

4 tane cok az degilmi canlar bu arada bircok test yapildi ama amh kac bilmiorum ilk denemem farkli doktorda olmustu 6 tane toplanmisti

Moralim cok bozuldu 4 tane cok az degilmi sizcede birde bunlar genetige gidecek doktor insallah havuz yontemine gerek kalmaz dedi

Cok soru sordum kzlar kusura bakmayin birde ellerim ayaklarim yuzum davul gibi sis 5 kilo almisim normalmi

Canim bende 39 yasindayim subattan beridir 2 negatif tup bebek deneyimim oldu..bende hep 1 yumurta oldu ve oda cok sukur dollendi..ama negatifle sonuclandi..yani insallah opu zmani daha cok cikarr.onemli olan sayi degil..embriuo kuzum..diyelimki en az 4 tane cikti..insallah 4 ude dollenir..

hayırlı uğurlu olsun biscolatamm mm Allah gönlüne göre en güzeli en hayırlısıyla bebişini versin inş inanıyorum olacağına

Neden 5. Gune kadar bekleniyor. 3.gun embriyosu transfer edilmiyor biliyormusunuz
Dun bir doktorun canli yayinda bahsediliyodu..5. Gune giden en hizli en canli en saglikli embriyo oluyomus.kadinda yumurta sayisi az oluncada 3. Gun transferi yapiyolar..ama cok yumurtan varsaaa 5. Gune gidiyolar genellikle..yumurta cokkkk..cunki..ama benim doktorum 3. Gun yapmiyo..bende istemiyorum zaten..doktorlarin 5. Gune gitmemesininde daha cok ticari oldugunu dusunuyorum..

Kaç yumurta toplandı canım sana bebiş olsun inşallah

Canım senin bir çocuğun var sanırım.allah bağışlasın.sen tedavini nerede olmuştun kaç yılında.
çok çok teşekkür ederim amin evet çocuğum var aynı yollardan geçtim. ben tedavimi ilk ankarada negatif aldım.sonra 2017 şubatta başlayıp havuz yöntemi pgt ile bahçeci fulya erbil yağmur doktorda oldum.bizim yaşlar çok kritik olanın şansa oluyor senin tedavi iptal olmuş üzgünüm canım

Evet canım ama senin gibi bizim yaşlarda anne olanları görüncede içime umut doluyor.bu arada yaşını bilmiyorum ama.maşallah canım kuzucuğunuda sanada allah nazarlardan sakınsın meleğini.hani donasyon mu diye merak etmiştim ama şükür değilmiş.bana dr donasyon dene dedi. Ama ben...allahım bizede kendi canımızdan versin rabbim.iyi ki burdasın bize umutsun kuzum çok sağol.bizlere dua et.

Neden 5. Gune kadar bekleniyor. 3.gun embriyosu transfer edilmiyor biliyormusunuz
Canım yumurta sayısı çok olanları daha garanti olsun diye 5. Güne bekletiliyor ama 3. Gün embriyosu normalde 5. Güne gitmeyecekse bile rahimde tutunuyor çünkü anne Rahmi kadar mükemmel bir ortam yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…