- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.781
Canim rastgele kullanmayin ..doktorunuza danisin muhakkakYaa bende kullanayım o zaman canım.günde 1 tane dimi.bu arada yaşın kaçtı.
Sana dr mu verdiCanim rastgele kullanmayin ..doktorunuza danisin muhakkak
Canim bana hic doktor vermedi..3. Tedavime basladim..2. Doktorum 2 side bole bisey soylemedi..kan degerlerin normalse bi sıkinti yoksa..belki zarari olabilir diye dedim ben..Sana dr mu verdi
Tamam canım anladımCanim bana hic doktor vermedi..3. Tedavime basladim..2. Doktorum 2 side bole bisey soylemedi..kan degerlerin normalse bi sıkinti yoksa..belki zarari olabilir diye dedim ben..
Canim bende 39 yasindayim subattan beridir 2 negatif tup bebek deneyimim oldu..bende hep 1 yumurta oldu ve oda cok sukur dollendi..ama negatifle sonuclandi..yani insallah opu zmani daha cok cikarr.onemli olan sayi degil..embriuo kuzum..diyelimki en az 4 tane cikti..insallah 4 ude dollenir..Canlar merhaba hepimiz guzel haberler alalim insALLAH 2.tup bebek denemem 39 yasindayim cuma gunu nasipse yumurtalarim toplanicak bugun muayene oldum 4 tane olgun yumurta var dedi boyut olarak 4 tanede olgun degil ama ins cumaya kadar biraz daha buyurler 4 taneden fazla toplariz dedi doktor
4 tane cok az degilmi canlar bu arada bircok test yapildi ama amh kac bilmiorum ilk denemem farkli doktorda olmustu 6 tane toplanmisti
Moralim cok bozuldu 4 tane cok az degilmi sizcede birde bunlar genetige gidecek doktor insallah havuz yontemine gerek kalmaz dedi
Cok soru sordum kzlar kusura bakmayin birde ellerim ayaklarim yuzum davul gibi sis 5 kilo almisim normalmi
hayırlı uğurlu olsun biscolatamm mm Allah gönlüne göre en güzeli en hayırlısıyla bebişini versin inşAllah razı olsun hepinizden canlarözellikle böyle zamanlarda dua zırh desteğine çok ihtiyaç duyuluyor.Girdim çıktım sorunsuz olarak.Bir tedirgin bekleyiş daha başladı.. Allahım hepimizin yüzünde güller açtırsın inşallah.Teşekkür ederim hepinize
Dun bir doktorun canli yayinda bahsediliyodu..5. Gune giden en hizli en canli en saglikli embriyo oluyomus.kadinda yumurta sayisi az oluncada 3. Gun transferi yapiyolar..ama cok yumurtan varsaaa 5. Gune gidiyolar genellikle..yumurta cokkkk..cunki..ama benim doktorum 3. Gun yapmiyo..bende istemiyorum zaten..doktorlarin 5. Gune gitmemesininde daha cok ticari oldugunu dusunuyorum..Neden 5. Gune kadar bekleniyor. 3.gun embriyosu transfer edilmiyor biliyormusunuz
Canımsınn Allah razı olsun, bal damlatan ağzına sağlıkhayırlı uğurlu olsun biscolatamm mm Allah gönlüne göre en güzeli en hayırlısıyla bebişini versin inşinanıyorum olacağına
Cok icten bir arkadaşsın canımsın sendeCanımsınn Allah razı olsun, bal damlatan ağzına sağlık
Canım senin bir çocuğun var sanırım.allah bağışlasın.sen tedavini nerede olmuştun kaç yılında.Cok icten bir arkadaşsın canımsın sende
Çok iyi geçsin canım Rabbim kalbine göre versinArkadaşlar bir saat sonra 3.opuma giricem.Dualı ağızlarınızdan dua beklerim..
Kaç yumurta toplandı canım sana bebiş olsun inşallahAllah razı olsun hepinizden canlarözellikle böyle zamanlarda dua zırh desteğine çok ihtiyaç duyuluyor.Girdim çıktım sorunsuz olarak.Bir tedirgin bekleyiş daha başladı.. Allahım hepimizin yüzünde güller açtırsın inşallah.Teşekkür ederim hepinize
Neden iptal oldu canım?Benimde transfer iptal oldu az önce aradılar kasinleşti artıkçok üzgünüz.
çok çok teşekkür ederim amin evet çocuğum var aynı yollardan geçtim. ben tedavimi ilk ankarada negatif aldım.sonra 2017 şubatta başlayıp havuz yöntemi pgt ile bahçeci fulya erbil yağmur doktorda oldum.bizim yaşlar çok kritik olanın şansa oluyor senin tedavi iptal olmuş üzgünüm canımCanım senin bir çocuğun var sanırım.allah bağışlasın.sen tedavini nerede olmuştun kaç yılında.
Evet canımçok çok teşekkür ederim amin evet çocuğum var aynı yollardan geçtim. ben tedavimi ilk ankarada negatif aldım.sonra 2017 şubatta başlayıp havuz yöntemi pgt ile bahçeci fulya erbil yağmur doktorda oldum.bizim yaşlar çok kritik olanın şansa oluyor senin tedavi iptal olmuş üzgünüm canım
Canım 5.gündü geşimi yavaş dediler.Neden iptal oldu canım?
Canım yumurta sayısı çok olanları daha garanti olsun diye 5. Güne bekletiliyor ama 3. Gün embriyosu normalde 5. Güne gitmeyecekse bile rahimde tutunuyor çünkü anne Rahmi kadar mükemmel bir ortam yokNeden 5. Gune kadar bekleniyor. 3.gun embriyosu transfer edilmiyor biliyormusunuz
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederimKaç yumurta toplandı canım sana bebiş olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?