Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bende öyle tedavide veya değilken, kendi yaşımda hamile haberi duyduğumda çok sevinirdim. umut olmama sevindim. benim ve çocuğum hakkındaki güzel düşüncelerin için ne kadar teşekkür etsem azdır.amin inşallah ...
donasyon değil 43 yaşındaki tedavide oldu 44 doğum benim çevremde de arkadaşım var ileri yaşta bebeği olan.
doktor donasyon dediyse elden ne gelir donasyon sayfasını takip ediyorum çok akıllı kızlar zehir gibiler valla
ben çok açığım anneliğe donasyona evlat edinmeye benim için hepsi evlat ama olmuyorsa. oluyorsa kendinin olsun düşüncesindeyim.
Allah senin de gönlüne göre bebeğini versin inş. kuzucuk demenle şu annelik sevgisi ile dolu duygularınla çok çok hazırsın bebişine gibime geldi. inşallah anne olursun.

Kuzum insALLAH ya izmirden kalkip istanbula bulent tirasa geldim verdigi igneler butun vucudumu sisirdi 5 kilo almisim odemmi kilomu bilemedim

Yarin yumurtalarim toplanicak bakalim ins 4 ten fazla toplanir ve iyi kalitede olur genetige gondericez birde oda 3 haftada geliomus bakalim

İnşallah bol kaliteli yumurtaların olur..Sapasağlam ngs den gelir.. Maalesef ben de vücut kütlemin ağırlaştığını özellikle iğneleri kullanma aşamasında, ta ki dünkü opuya kadar şiş olduğumu yüzüklerimi takamadığımı üzülerek gördüm. Ki vücudum incedir.. Çok şükür şimdilik bitti de normale yavaşça dönüyorum. Sadece bu aşamada bol su içmeni ve yürüyüş yapmanı tavsiye ederim. Hayırlı haberlerimiz olsun inşallah arkadaşım

Kızlar tedavi aşamasında ben de 4 kilo aldım ve bir türlü veremiyorum canım çok sıkılıyor her gün 7 km yürüyorum yememe dikkat ediyorum sizde durum nedir?ilaçların etkisi mi? Yoksa kendim mi aldım bu kadar?

Kuzum cok tesekkur ederim insALLAH sende guzel haberler alir saglikla kucagina alacagin bir bebisin olur :)

Canim su icemiyorum ama deniycem ayaklarim okadar sis ki yuruyemiyorum giygilerim malesef olmuyor tartida 5-6kilo fazla gorunuyorum yememede dikkat eden birisiyim aslinda ama doktor odem dedi zamanla gecicekmis

Senden kac yumurta toplandi canim doktorun kim

Canim ben bu 5-6 kiloyu 15 gunde aldim ki yememe dikkat ederim cok zayif biri degilim ama bukadar kilo bukadar kisa surede alamam ayaklarim sis yurumekte zorlaniyorum

Yarin yumurtalarim toplanicak bakalim canim cok heyecanliyim

Canim ben bu 5-6 kiloyu 15 gunde aldim ki yememe dikkat ederim cok zayif biri degilim ama bukadar kilo bukadar kisa surede alamam ayaklarim sis yurumekte zorlaniyorum

Bol şanslar. Allah gönlünüze göre versin. Opudan sonra o şişlikler iniyor merak etmeyin bol su içip yürüyün biraz.

Bol şans canım yumurtaların dolu dolu olsun inşallah her şey gönlüne göre olsun canım

Bana da yazar mısınız.

Canim saat 11.30 dediler geldim simdide 12.15 diyorlar neden peki 11.00 de burda olun dediniz dedim 1 saat once cagirioruz dediler cok heyecanliyim cok
Evet 1 saat önceden orda olmamız gerekiyor. Her yerde aynı şekilde hazırlık aşaması vs.. Allahım kaliteli yumurtalar versin inşlh. Tek yumi bile olsa kaliteli olsun.. Emeklerimizin karşılığını evlatla versin RabbimHadi bol nasipler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…