- 25 Eylül 2019
- 2.227
- 2.493
- 83
- 46
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.801
Hadii bakalım güzel güzel döllenip sana evlat olsunlarGüzel dileklerin için çok teşekkür ederimgörünen 4 yumurta idi toplanan ise 3 oldu.
Hayirlisi insallah cnm hangi doktordu acaba gittiğin bakalim bende düşünüyorum ankara bahceciyi berfu hocayiGüzel dileklerin için çok teşekkür ederimgörünen 4 yumurta idi toplanan ise 3 oldu.
bende öyle tedavide veya değilken, kendi yaşımda hamile haberi duyduğumda çok sevinirdim. umut olmama sevindim. benim ve çocuğum hakkındaki güzel düşüncelerin için ne kadar teşekkür etsem azdır.amin inşallah ...Evet canımama senin gibi bizim yaşlarda anne olanları görüncede içime umut doluyor.bu arada yaşını bilmiyorum ama.maşallah canım kuzucuğunuda sanada allah nazarlardan sakınsın meleğini.hani donasyon mu diye merak etmiştim ama şükür değilmiş.bana dr donasyon dene dedi. Ama ben...allahım bizede kendi canımızdan versin rabbim.iyi ki burdasın bize umutsun kuzum çok sağol.bizlere dua et.
Kuzum insALLAH ya izmirden kalkip istanbula bulent tirasa geldim verdigi igneler butun vucudumu sisirdi 5 kilo almisim odemmi kilomu bilemedimCanim bende 39 yasindayim subattan beridir 2 negatif tup bebek deneyimim oldu..bende hep 1 yumurta oldu ve oda cok sukur dollendi..ama negatifle sonuclandi..yani insallah opu zmani daha cok cikarr.onemli olan sayi degil..embriuo kuzum..diyelimki en az 4 tane cikti..insallah 4 ude dollenir..
İnşallah bol kaliteli yumurtaların olur..Sapasağlam ngs den gelir.. Maalesef ben de vücut kütlemin ağırlaştığını özellikle iğneleri kullanma aşamasında, ta ki dünkü opuya kadar şiş olduğumu yüzüklerimi takamadığımı üzülerek gördüm. Ki vücudum incedir.. Çok şükür şimdilik bitti de normale yavaşça dönüyorum. Sadece bu aşamada bol su içmeni ve yürüyüş yapmanı tavsiye ederim. Hayırlı haberlerimiz olsun inşallah arkadaşımKuzum insALLAH ya izmirden kalkip istanbula bulent tirasa geldim verdigi igneler butun vucudumu sisirdi 5 kilo almisim odemmi kilomu bilemedim
Yarin yumurtalarim toplanicak bakalim ins 4 ten fazla toplanir ve iyi kalitede olur genetige gondericez birde oda 3 haftada geliomus bakalim
Kuzum cok tesekkur ederim insALLAH sende guzel haberler alir saglikla kucagina alacagin bir bebisin olur :)İnşallah bol kaliteli yumurtaların olur..Sapasağlam ngs den gelir.. Maalesef ben de vücut kütlemin ağırlaştığını özellikle iğneleri kullanma aşamasında, ta ki dünkü opuya kadar şiş olduğumu yüzüklerimi takamadığımı üzülerek gördüm. Ki vücudum incedir.. Çok şükür şimdilik bitti de normale yavaşça dönüyorum. Sadece bu aşamada bol su içmeni ve yürüyüş yapmanı tavsiye ederim. Hayırlı haberlerimiz olsun inşallah arkadaşım
Kızlar tedavi aşamasında ben de 4 kilo aldım ve bir türlü veremiyorum canım çok sıkılıyor her gün 7 km yürüyorum yememe dikkat ediyorum sizde durum nedir?ilaçların etkisi mi? Yoksa kendim mi aldım bu kadar?
Bol şanslar. Allah gönlünüze göre versin. Opudan sonra o şişlikler iniyor merak etmeyin bol su içip yürüyün biraz.Canim ben bu 5-6 kiloyu 15 gunde aldim ki yememe dikkat ederim cok zayif biri degilim ama bukadar kilo bukadar kisa surede alamam ayaklarim sis yurumekte zorlaniyorum
Yarin yumurtalarim toplanicak bakalim canim cok heyecanliyim
Bol şans canım yumurtaların dolu dolu olsun inşallah her şey gönlüne göre olsun canımCanim ben bu 5-6 kiloyu 15 gunde aldim ki yememe dikkat ederim cok zayif biri degilim ama bukadar kilo bukadar kisa surede alamam ayaklarim sis yurumekte zorlaniyorum
Bahçeci umuta gidiyorum Ebru Hanım'aHayirlisi insallah cnm hangi doktordu acaba gittiğin bakalim bende düşünüyorum ankara bahceciyi berfu hocayi
Sagol canimcim insALLAH hepimizin gonlune gore olur insBol şans canım yumurtaların dolu dolu olsun inşallah her şey gönlüne göre olsun canım
Canlar merhaba hepimiz guzel haberler alalim insALLAH 2.tup bebek denemem 39 yasindayim cuma gunu nasipse yumurtalarim toplanicak bugun muayene oldum 4 tane olgun yumurtsk ederim cevabin icin bilgilenmis oldum:)Canım yumurta sayısı çok olanları daha garanti olsun diye 5. Güne bekletiliyor ama 3. Gün embriyosu normalde 5. Güne gitmeyecekse bile rahimde tutunuyor çünkü anne Rahmi kadar mükemmel bir ortam yok
Bol şanslar dilerimÇok geçmiş oldun şiödi bende Erbil hocamın hastasıyım size kaçıncı gün embiryosu transfer etmişti?
S Sedacaserap cım hayırlısıyla opuya girdin miCanim ben bu 5-6 kiloyu 15 gunde aldim ki yememe dikkat ederim cok zayif biri degilim ama bukadar kilo bukadar kisa surede alamam ayaklarim sis yurumekte zorlaniyorum
Bana da yazar mısınız.En az senin kadar üzüldüm. Çeken bilir, yaşayan anlar.. Hazırdan kolaylıkla bebek sahibi olanlar yaşadıklarımızdan bi-haber.. Ama elden ne gelir?Ta ki olana kadar maddi güç elverdikçe pes etmeden devam..Arkadaşın dediği gibi yumurta sayısı her ay değişiyor.Doktorun kim ve uzun protokol uygulandı mı bilmiyorum ama bu çok faydalı oluyor sayı üzerinde.Kendimden biliyorum. Özelden de bişeler yazayım
Canim saat 11.30 dediler geldim simdide 12.15 diyorlar neden peki 11.00 de burda olun dediniz dedim 1 saat once cagirioruz dediler cok heyecanliyim cokS Sedacaserap cım hayırlısıyla opuya girdin mi
Evet 1 saat önceden orda olmamız gerekiyor. Her yerde aynı şekilde hazırlık aşaması vs.. Allahım kaliteli yumurtalar versin inşlh. Tek yumi bile olsa kaliteli olsun.. Emeklerimizin karşılığını evlatla versin RabbimCanim saat 11.30 dediler geldim simdide 12.15 diyorlar neden peki 11.00 de burda olun dediniz dedim 1 saat once cagirioruz dediler cok heyecanliyim cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?