Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

A
Canim 4 tane olgun vardi kontrolde 4 tanede geriden gelio dedi simdi ciktim 6 tane toplamislar az degilmi

az olsun öz olsun inşallah hepsi altın değerindedir. Bunu stres yapma bence kendine sonuçta 1 tane ile hamile kalabiliyorsun. Benimde öyle olmuştu 5-6 görünüyordu 3 tane toplanmıştı ilk tedavimde.
Canim havuz yonteminden bahsetti umarim gerek kalmaz dedi ins gerek kalmaz cunku zor bir surec destegin icin cok tsk ederim cnm

Canim havuz yonteminden bahsetti umarim gerek kalmaz dedi ins gerek kalmaz cunku zor bir surec destegin icin cok tsk ederim cnm
İnşallah gerek kalmaz. Zorlu bir süreç. Allah bu yolda çabalayan herkese maddi manevi güç versin. Umarım güzel haberlerini alırız.

Canlar merhaba dun 6 yumurtam toplanmisti bugun embriyolog aradi 3 tane olgun yumurta varmis sadece 1 tanesi dollenmis ve iyi gidiyormus geriye kalan2 tanesini de yarina kadar izliyceklermis

Cok sinirlerim bozuldu ve uzuldum 1 tane cok az doktor az dollenme olursa havuz yontemi yapicaz demisti sil bastan olucak galiba hersey

Hakkında hayırlısı olsun canım benim arkadaşıma da havuz yapıldı ilk denemede tuttu oğlu doğdu bile iki toplamada üç embriyo elde edildi

Şeker hastalığı,insülin direnci veya gebelik şekwriniz oluşmulsa bebeğin kalbi duruyormyş. Doktorum söylemiştş.

Progesteron değerinizi nasıl ölçebildiniz? Doktora mı gittinix?

Canlar bugün Sirius kavusumu varmış . Kur-anda da geçiyormuş şira yıldızı olarak. Saat 19 da kavuşum gerçeklesecekmis. O saatte herkes birbirine dua etsin. Içimizden ne güzellikler iyilikler geçiyorsa ülkemiz, dünya ve insanlar için dua edelim olur mu? Dualarımız kabul olsun insallah

Çok
Çok çok değerli bildiler, öneriler. Teşekkür ederim

Bu kadar üzülecekseniz Kıbrısı deneseniz...

4. Kez tedaviye basladim ben de. Yas 45. 1 olabilirligi yuksek folikul goruldu. 3 farklı igne basladi doktor,biri buyume hormonu. Yumurta varsa umut var. Benim yine umudum var.sali gunu kontrolde belli olacak ise yaradi mi igneler,yumurta buyuyor mu. Kaliteli,saglikli bir embriyo istiyorum. Gerisi gelecek biliyorum.Hepinizi sevgiyle kucakliyorum

merhaba,İnşallah her şey gönlünüze göre olsun. emekleriniz boşa gitmesin. Hangi hastane,hangi doktorda tedavi oluyorsunuz ?

bize yazdığın için teşekkürler nemod . ben daha çok tedavi gördüğünü sanmıştım çünkü bizlere 3- 4 tedavi normal bir süreç.
umut var tabi Allah kolaylık versin sonucun bebiş olsun sevgiler

Arkadaşlar size bir sorum olucak . Elbette Dr um ile görüştüm ama mutlaka benim gibi bir durum yaşayan olmustur diye fikir sormak istiyorum. Bu ay adetim bihafta erken geldi ve çok az iki gün sürdü afedersiniz iki ped ortası sadece kan oldu. İlk defa böyle bişey oldu. Dr a gittim hormon testleri yaptı estradiol 303 prolaktin 32 fsh 6..... Dr. um muayene etmeden tahlile bakarak yumurta kisti olmuş dedi takip edicez. Başına böyle bir durum gelen varmi mesela hamile olabilir miyim bu durumda. Beta hcg yapmadı. Test te yapmadım ben artık umudu kaybettigim için yapmıyorum test. Eylül'de tüp bebek denedi tutmadi bir sonraki ay kendiliğinden hamile kaldim oda 10. Haftada kürtaj oldum kalp atışı duyamadik.Yaş 43.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…