Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

merhaba kist özellikle tüp bebek tedavisinden sonra oluşuyor. iğnelerden o da her doktorda değil özellikle beceriksizlerde :)) benim başıma geldi klomen ilaç sayesinde.
bende 1 kez daha kist sözünü duydum başka duymadım.olabiliyormuş
kistin takip edilecek neyi var o da ilginç.doğum kontrol hapı veriyor 1 ay sonra kontrole gitsen gitmiş olur.doğum kontrol hapı içmesen de aynı sürede 1 ay sonra falan adet görmenle gidiyor diye biliyorum.
kalp atışı alamadığın kaybına üzüldüm.tekrar tedavi düşünmediniz mi ?

Düşünmedim yada düşünemedim malum virüsten dolayı zaten Kasım sonunda alındı bebek Ocak Şubat gibi demisti Dr um ben kendimi hazır hissetmedim şimdide öylesine başka rahatsızlığım için gitmiştik Dr a hadi test yaptırayım dedim oylelikle iki değerinin yüksek çıktığını öğrendim. Dr um endiselenicek bişey yok diğer değerlerin iyi kist oluşmuş dedi. Bakalım şimdi ne olacak panik olmakla olmamak arasında gidip geliyorum. Yaş geçiyor. Ellerimde egzama çıktı sıkıntıdan.

öyle .değerleriniz iyi galiba ben bilmiyorum o kadar fsh ı biliyorum 6 çok iyi.tedavi olmanızda fayda var.43 yaş öyle bir yaş inşallah bebiş gelir değerleriniz iyiyse.ama o doktorunuz da kalmayın.kadın doğum doktoru oyaladı diye duyuyorum zaman zaman

benım fsh 6.05 çıkmış şimdi baktım. inşallah yuce rabbım ısteyen herkese versın. sizin yaş kaç ve bebiş durumları nasıl

benım fsh 6.05 çıkmış şimdi baktım. inşallah yuce rabbım ısteyen herkese versın. sizin yaş kaç ve bebiş durumları nasıl
ben bayadır bu forumda yazıyorum benim bebeğim 2 yaşında buralarda yaza okuya bebeğim oldu.43 yaşımın ilk aylarında tedavi gördüm.ben tedavi için beklemedim hiç rahat değildim.sizin değerleriniz bana göre çok iyi fsh 15 dir benim o tarihte çünkü fsh a filan bakmıyordu doktor ultrason muayenesine bakıyordu

maşallah maşallah Allah bana ve bizlere de nasip etsin
nerde yaşıyorsunuz

Bana umutsunuz. Hangi merkezdesiniz?

Arkadaşlar merhaba, bende simdi sonucumu aldım da geldim. Cok sukur pozitif cikti. 6. gun ngs yapilmis 1 embriyo transferi oldum. 10. gun degerim 87.9 cikti sizce iyi mi? biraz bel agrim var normal mi cok korkuyorum.
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder sakıncası yoksa hangi ilde yaptırdınız ve kaç yaşındasınız bende düşünüyorum 42yaşındayım

Arkadaşlar merhaba, bende simdi sonucumu aldım da geldim. Cok sukur pozitif cikti. 6. gun ngs yapilmis 1 embriyo transferi oldum. 10. gun degerim 87.9 cikti sizce iyi mi? biraz bel agrim var normal mi cok korkuyorum.
çok çok tebrik ederim günün güzel haberisiniz.10. gün değeriniz harika hiç korkmayın ngs li embriyo ile önden tedbirinizi aldınız bundan sonrası da güzel gelecektir inş

hayıt tohumu kullandınızmı yada ne düşünüyorsunuz ot la ilgili
kullandım diyemem 2-3 gün içtim otunu.buralarda övülünce son anda içtim.ama doktoruma sorduğumda hayıtın kendisinde mimli olduğunu kullanmamamı tedaviyi bile iptal ettik hayıt yüzenden demişti.
bende zaten 1-2 kez içmiştim bıraktım.yukarıda sevgili hipotallaya nın mesajını paylaşmışlardı . orada kendisi bilip bilmeden içmeyin hayıt çok tehlikeli mesela yazmıştı.
siz içiyor musunuz

Maşallah gözünüz aydın.. Allah tamamına erdirsin6.gün beklendiyse gelişimi yavaş miydi?

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder sakıncası yoksa hangi ilde yaptırdınız ve kaç yaşındasınız bende düşünüyorum 42yaşındayım
Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin. heyecandan tam kullanmayi bilemedim.kusura bakmayin nolur. 33 yasindayim ben Ankara bahceci tup bebek merkezine yaptirdim berfu hocaya

çok çok tebrik ederim günün güzel haberisiniz.10. gün değeriniz harika hiç korkmayın ngs li embriyo ile önden tedbirinizi aldınız bundan sonrası da güzel gelecektir inş
Amin insallah Allah razi olsun hepimizden. icimi rahatlattiniz Allah da sizlerinkini rahatlatsın inşallah.

Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin. heyecandan tam kullanmayi bilemedim.kusura bakmayin nolur. 33 yasindayim ben Ankara bahceci tup bebek merkezine yaptirdim berfu hocaya
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kucağınıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…