Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Teşekkür ederim Bebegimhadi . 3 kere yumurta toplattim ama ikisinde folikul boştu. Sonra prp yaptirdim ve sonraki ay yumurta toplamada 1 yumurtam vardi doluydu ,dollendi ve 3. gün embriyosu transfer oldu. Sonuc negatifti ama bu bile benim icin basariydi. 1 hafta da olsa karnimda bir bebek oldugunu dusunmek sahaneydi. O zaman yurtdisindaydik
Bu pandemi surecinde geldik ve kaldik Turkiyede.bu arada tekrar basladik tedaviye. Yarin kontrolüm var.Insallah igneler ise yaramistir.Inana sizden baska kimseyle paylasamiyorum zaten. Destegin icin cok sagol.Sevgiler

Arkadaşlar merhaba, bende simdi sonucumu aldım da geldim. Cok sukur pozitif cikti. 6. gun ngs yapilmis 1 embriyo transferi oldum. 10. gun degerim 87.9 cikti sizce iyi mi? biraz bel agrim var normal mi cok korkuyorum.
Ayyy be güzel tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Yok ben kullanmadım sadece söylentileri duyuyorum oladar

Cok güzel masallah sizeAllah guzel gonlune gore versin

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder sakıncası yoksa hangi ilde yaptırdınız ve kaç yaşındasınız bende düşünüyorum 42yaşındayım
Bende 42 yasindayim ankara bahceci berfu hocaya gitmeyi düşünüyorum siz orda mi tedavi oldunuz memnun kaldiniz mi

Bende 42 yasindayim ankara bahceci berfu hocaya gitmeyi düşünüyorum siz orda mi tedavi oldunuz memnun kaldiniz mi
evet ben Berfu Hoxaya gidiyorum. tavsiye ederim her konuda cok dikkatli cok bilgili ve cokiyi bir hoca. benim 5. denemem ve 4 denemem baska bir merkezde yaptirdim. benim.tutunma gunum farkliymis kimse boyle bisi demedi. berfu hocam sadece hikayemi dinledi muayene etmeden tutunma gunune bakalim dedi. ve gercekten sorun cikti. insallah nasip olurda gidersiniz

Tutunma gunu ne canim..bende bilmiyorum..daha once hickimse bole bisey solemedi bana..

Tutunma gunu ne canim..bende bilmiyorum..daha once hickimse bole bisey solemedi bana..
bana da kimse dememisti canim. embriyom oluyodu kaliteside iyi oluyodu ama dusuyodu yada tutmuyodu. hep diyordum bisi olmali diye. berfu hocaya anlattim direkt tutunma gununde sıkınti olabilir dedi. Era testi diye geciyor. Yumurtlama gunuyle tutunma gunu arasinda normal kadinlarda 36 saat var ortalama ama bazi kadinlarin farkliymis. Rahim kapisi daha erken yada gec acilabiliyormus. yani aslinda transfer yapildiginda benim rahmim acilmiyomus.

birde canım cd 56 diye bir test var hangi doktora gidersen git bunu da söyle. buda katil hücreye bakiyor. yani bazi kadinlarda da vucut embriyoyu kabul etmiyormus. serum tedavisiyle bu da cozuluyormus

Diğer arkadaşa sordunuz sanırım ama bende ankarada berfu demir hocada ilk tüp bebek tedavimi martta oldum iki yumurta toplandı döllenmede problem olduğu için tedavi iptal edildi çok iyi disiplinli bir hoca ama yaş 42olduğu için hiç umutlu konuşmadı hep yapıyoruz ama olmaz gibi bir tavrı vardı. Ben şimdi akapunktur ozon tedavisi yaptırıyorum tedavi bitince yeniden berfu hocaya gitmeyi düşünüyorum nasipte varsa olur inşallah sizinde rabbim gönlünüze göre hayırla sağlıkla kolaylıkla bir bebek nasip etsin inşallah

birde canım cd 56 diye bir test var hangi doktora gidersen git bunu da söyle. buda katil hücreye bakiyor. yani bazi kadinlarda da vucut embriyoyu kabul etmiyormus. serum tedavisiyle bu da cozuluyormus
Canim benim az ve 2. Kalite embriyolarim olustu..ama aslinda bunlari her doktorun yapmasi gerekir diye duusnuyorum..bunlardan bahsedicem tesekkur ediyorum canim..prp ve akapuntura doktorum gerekli gormuyorum demisti..sadece onlari sormustum daha once..cok tesekkur ederim aciklamalarin icin..canim..

Ben de ilk defa duydum peki nasıl bir tedavi uygulandı?

Akapunkturve ozon tedavisini neden yaptiriyorsunuz

Ben de ilk defa duydum peki nasıl bir tedavi uygulandı?
ilk basta sanki yumurta donma cozme ile transfer yapilacak gibi sadece ilac kullandim (estrafem) isleme 5 gun kala progestan igne. islem gunu bibparva alindi ve ispanyaya gonderildi. hem cd 56 hem era testi yapildi. 1 ay bekledik sonic geldi. bende katil hucre yokmus sukur ama tutunma gunum farkli cikti. sonraki ay yumurta buyutme islemi yapildi yumurta toplandi. onlarada ngs uygulandi 1 tane embriyom saglikli geldi. bi sonraki ayda transfer islemi yapildi. ama transfer tam era testine uygun saatte oldu. mesela progestan ignelerimi gece tam 12 de vurdurduk ona gore saat ayarlandi transfer islemi icin.

anladim canim ne demek. biraz detayli yaziyor olabilirim kusura bakmayin. ama ben 9 yildir bekliyorum bebisi o yuzden birini faydam dokunursa diye her ayrintiyi yaziyorum. hepimjz bebislerimizi kucagimiza alalim insallah. akapnkturla bir arkadasim yaptirdi ama olmadi prp yi bilmiyorum. insallah hepimiz güzel sonuclar alalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…