- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.881
insallah faydasini gorursununuz Rabbim hepimize nasip eder insallahDiğer arkadaşa sordunuz sanırım ama bende ankarada berfu demir hocada ilk tüp bebek tedavimi martta oldum iki yumurta toplandı döllenmede problem olduğu için tedavi iptal edildi çok iyi disiplinli bir hoca ama yaş 42olduğu için hiç umutlu konuşmadı hep yapıyoruz ama olmaz gibi bir tavrı vardı. Ben şimdi akapunktur ozon tedavisi yaptırıyorum tedavi bitince yeniden berfu hocaya gitmeyi düşünüyorum nasipte varsa olur inşallah sizinde rabbim gönlünüze göre hayırla sağlıkla kolaylıkla bir bebek nasip etsin inşallah
Insallah cnm cevap icin sagolTüp bebek tedavisinde başarı oranını artırıyormuş uyuyan yumurta varsa uyandırıyormuş diye yaptırıyorum üç ay sürecek tedavi bakalım faydası olursa burdan yazarım inşallah
Insallah cnm cevap icin sagol
Allah herkese nasip etsin de yaşınız genc tüp bebek tedavi sanisiniz daha yüksek bize göreAllah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin. heyecandan tam kullanmayi bilemedim.kusura bakmayin nolur. 33 yasindayim ben Ankara bahceci tup bebek merkezine yaptirdim berfu hocaya
öyle düsünmeyin benim de 5. denemem. esimde spermde sıkıntı var bende bir problem olmamasina rağmen yani gorünürde 4 denememde de olmadı. Zaten ngs yontemi yaş problemini ortadan kaldiran bir yontem Rabbim nasip ettikten sonra hepimizin olur insallah.Allah herkese nasip etsin de yaşınız genc tüp bebek tedavi sanisiniz daha yüksek bize göre
Bu doktorları anlamak mümkün değil neden Beta HCG bakılmıyor belki hamilesinizdir. İnşallah da öyledir.Arkadaşlar size bir sorum olucak . Elbette Dr um ile görüştüm ama mutlaka benim gibi bir durum yaşayan olmustur diye fikir sormak istiyorum. Bu ay adetim bihafta erken geldi ve çok az iki gün sürdü afedersiniz iki ped ortası sadece kan oldu. İlk defa böyle bişey oldu. Dr a gittim hormon testleri yaptı estradiol 303 prolaktin 32 fsh 6..... Dr. um muayene etmeden tahlile bakarak yumurta kisti olmuş dedi takip edicez. Başına böyle bir durum gelen varmi mesela hamile olabilir miyim bu durumda. Beta hcg yapmadı. Test te yapmadım ben artık umudu kaybettigim için yapmıyorum test. Eylül'de tüp bebek denedi tutmadi bir sonraki ay kendiliğinden hamile kaldim oda 10. Haftada kürtaj oldum kalp atışı duyamadik.Yaş 43.
Merhaba, sizdeki sorun nedir ? Ben de 3 yıldır uğraşıyorum , düşük amh , yüksek fsh sebebi ile . 40 yaşındayım. Daha önce 2 kez aşılama 3 kez başarısız tüp bebek denemem oldu . İlk tüp bebek denemesinde 3 yumurta toplandı , hiçbiri işlem göremedi. İkincide 4 tane toplandı , 3 ü dolu çıktı , 2 is döllendi ve birinci kalite olarak transfer edildi . İkisi de tutmuştu , dünyalar bizim olmuştu ama birini 7. Haftada birini 11. Haftada kalp durması sonucu kaybettik , dünyamız yıkıldı , aylarca kendime gelemedim . Kasım 2019 da kürtaj oldum. Sonra rahimde yapışıklık oluştu , Şubat ayında ameliyat oldum . Martta 3. Deneme yapacaktık coronodan dolayı yapamadık . Haziranda başladık 3. Denemeye ama sadece 1 tane yumurta geliştiği için ( kontrolde 5 folikül görülmüştü aslında) doktorum tedaviyi yarıda kesti. Nasıl üzülüyorum anlatamam , hicbriseyden keyif alamıyorumBende 35 yaşında evlendim 6 yıldır bu tedavilerle uğraşıyorum. Şuan 41 yaşındayım, 3 defa negatif denemem var tedavi öncesi 1 defa normal hamile kalmıştım 5 haftalık düşük oldu. Şimdi 4.tedavi için güvenebileceğim bir doktor arıyorum Son kez şansımı deneyeceğimsizde ümidinizi kaybetmeyin bizim yaşlarımızda çok güzel hikayeleri olanlar var umarım bizim hikayemizde güzel sonuçlanır. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
o kadar haklısınız ki çok zor bir süreç. Ama keske demeyin Rabbim cok buyük dua edin hep dua edin. insallah hepimiz kavusacagiz meleklerimize. pes etmetin bence o gucu kendinizde tekrar bulunca deneyin bir kez daha.Merhaba, sizdeki sorun nedir ? Ben de 3 yıldır uğraşıyorum , düşük amh , yüksek fsh sebebi ile . 40 yaşındayım. Daha önce 2 kez aşılama 3 kez başarısız tüp bebek denemem oldu . İlk tüp bebek denemesinde 3 yumurta toplandı , hiçbiri işlem göremedi. İkincide 4 tane toplandı , 3 ü dolu çıktı , 2 is döllendi ve birinci kalite olarak transfer edildi . İkisi de tutmuştu , dünyalar bizim olmuştu ama birini 7. Haftada birini 11. Haftada kalp durması sonucu kaybettik , dünyamız yıkıldı , aylarca kendime gelemedim . Kasım 2019 da kürtaj oldum. Sonra rahimde yapışıklık oluştu , Şubat ayında ameliyat oldum . Martta 3. Deneme yapacaktık coronodan dolayı yapamadık . Haziranda başladık 3. Denemeye ama sadece 1 tane yumurta geliştiği için ( kontrolde 5 folikül görülmüştü aslında) doktorum tedaviyi yarıda kesti. Nasıl üzülüyorum anlatamam , hicbriseyden keyif alamıyorumsürekli geçmişe pişmanlık duyuyorum elimde olmadan o da beni daha da yıpratıyor , nasıl yapacağım bilemiyorum . Ahh keşke bu kadar beklemeseydim , hiçbir sorunum yoktu aslında , yaş ile alakalı ortaya çıktı bu sorunlar . O da beni iyice üzüyor , pişmanlıklarımı kat ve kat arttırıyor . 4. denesem mi napsam bilmiyorum ? Zaman zaman donasyon fikrini düşünüyorum ama ona da emin olamıyorum . Allahım ne zormuş (( kusura bakmayın bu kadar uzun yazdım , içimi boşaltmak istedim galiba . Umarım en kısa zamanda yüzümüz Güler, Allah ım sen yardım et .. bu arada birsürü takviye de aldım . İlacar , hayıt otu , bal -polen karşımı , çörek otu , arı sütü ...
Merhaba,hepimiz doluyuz bu konuda çünkü çok emek veriyoruz yıpranıyoruz sonuç pozitif olsa bebeğimizi kucağımıza alsak herşeyi unutacağız. Benim 1 defa normal gebelik oldu 5 haftalık düşük oldu öyle olunca dr amh ve fsh istedi. benimde amh 0,70 fsh 11,89 çıktı sonra tüp bebek dediler. ama drlar bu testlere değerlere çok bakmıyor önemli olan muayenede yumurta görebilmesi. benim ilk denemede 3,ikincide 5,üçüncüde 6 tane toplandı. hepsi döllendi ama tutunmadı maalesef. Şimdi 4.denemeyi düşünüyorum ama çokta kararsızım tekrar hüsrana uğrarım diye hem maddi hem manevi.Merhaba, sizdeki sorun nedir ? Ben de 3 yıldır uğraşıyorum , düşük amh , yüksek fsh sebebi ile . 40 yaşındayım. Daha önce 2 kez aşılama 3 kez başarısız tüp bebek denemem oldu . İlk tüp bebek denemesinde 3 yumurta toplandı , hiçbiri işlem göremedi. İkincide 4 tane toplandı , 3 ü dolu çıktı , 2 is döllendi ve birinci kalite olarak transfer edildi . İkisi de tutmuştu , dünyalar bizim olmuştu ama birini 7. Haftada birini 11. Haftada kalp durması sonucu kaybettik , dünyamız yıkıldı , aylarca kendime gelemedim . Kasım 2019 da kürtaj oldum. Sonra rahimde yapışıklık oluştu , Şubat ayında ameliyat oldum . Martta 3. Deneme yapacaktık coronodan dolayı yapamadık . Haziranda başladık 3. Denemeye ama sadece 1 tane yumurta geliştiği için ( kontrolde 5 folikül görülmüştü aslında) doktorum tedaviyi yarıda kesti. Nasıl üzülüyorum anlatamam , hicbriseyden keyif alamıyorumsürekli geçmişe pişmanlık duyuyorum elimde olmadan o da beni daha da yıpratıyor , nasıl yapacağım bilemiyorum . Ahh keşke bu kadar beklemeseydim , hiçbir sorunum yoktu aslında , yaş ile alakalı ortaya çıktı bu sorunlar . O da beni iyice üzüyor , pişmanlıklarımı kat ve kat arttırıyor . 4. denesem mi napsam bilmiyorum ? Zaman zaman donasyon fikrini düşünüyorum ama ona da emin olamıyorum . Allahım ne zormuş (( kusura bakmayın bu kadar uzun yazdım , içimi boşaltmak istedim galiba . Umarım en kısa zamanda yüzümüz Güler, Allah ım sen yardım et .. bu arada birsürü takviye de aldım . İlacar , hayıt otu , bal -polen karşımı , çörek otu , arı sütü ...
Kac hucreli olarak trsnsfer oldunuzCanim bende 39 yasindayim subattan beridir 2 negatif tup bebek deneyimim oldu..bende hep 1 yumurta oldu ve oda cok sukur dollendi..ama negatifle sonuclandi..yani insallah opu zmani daha cok cikarr.onemli olan sayi degil..embriuo kuzum..diyelimki en az 4 tane cikti..insallah 4 ude dollenir..
39 yaşında başladım ve ardı ardına farklı doktorlarla toplamda 7 kez tüp bebek tedavisi denemiş olduk bunlardan üçü Şişli Memorial Semra Kahramanda kendisinin tavsiyesiyle PGT 'ye gönderilen 5.gün embriyoları ve maalesef sağlıklı dönmemeleri... tüm bu süreçte elde var 1 mozaik embriyo... Eşime ve bana da çok tahlil test yapıldı tek başarısızlık nedeni yaşım ve yumurta kalitesizliği gösteriliyor.... Bu kısaca benim hikayem tecrübem tabii bu süreçte benimle aynı yaşta olup aynı doktorda henüz ilk denemesinde pozitif görmüş olup şu an neşeyle bebeğini büyüten arkadaşlarla da tanışmış oldum... Benim gibi zorlu yokuşu tırmananlarla daMerhaba, sizdeki sorun nedir ? Ben de 3 yıldır uğraşıyorum , düşük amh , yüksek fsh sebebi ile . 40 yaşındayım. Daha önce 2 kez aşılama 3 kez başarısız tüp bebek denemem oldu . İlk tüp bebek denemesinde 3 yumurta toplandı , hiçbiri işlem göremedi. İkincide 4 tane toplandı , 3 ü dolu çıktı , 2 is döllendi ve birinci kalite olarak transfer edildi . İkisi de tutmuştu , dünyalar bizim olmuştu ama birini 7. Haftada birini 11. Haftada kalp durması sonucu kaybettik , dünyamız yıkıldı , aylarca kendime gelemedim . Kasım 2019 da kürtaj oldum. Sonra rahimde yapışıklık oluştu , Şubat ayında ameliyat oldum . Martta 3. Deneme yapacaktık coronodan dolayı yapamadık . Haziranda başladık 3. Denemeye ama sadece 1 tane yumurta geliştiği için ( kontrolde 5 folikül görülmüştü aslında) doktorum tedaviyi yarıda kesti. Nasıl üzülüyorum anlatamam , hicbriseyden keyif alamıyorumsürekli geçmişe pişmanlık duyuyorum elimde olmadan o da beni daha da yıpratıyor , nasıl yapacağım bilemiyorum . Ahh keşke bu kadar beklemeseydim , hiçbir sorunum yoktu aslında , yaş ile alakalı ortaya çıktı bu sorunlar . O da beni iyice üzüyor , pişmanlıklarımı kat ve kat arttırıyor . 4. denesem mi napsam bilmiyorum ? Zaman zaman donasyon fikrini düşünüyorum ama ona da emin olamıyorum . Allahım ne zormuş (( kusura bakmayın bu kadar uzun yazdım , içimi boşaltmak istedim galiba . Umarım en kısa zamanda yüzümüz Güler, Allah ım sen yardım et .. bu arada birsürü takviye de aldım . İlacar , hayıt otu , bal -polen karşımı , çörek otu , arı sütü ...
Aynen katiliyorum arkadasimao kadar haklısınız ki çok zor bir süreç. Ama keske demeyin Rabbim cok buyük dua edin hep dua edin. insallah hepimiz kavusacagiz meleklerimize. pes etmetin bence o gucu kendinizde tekrar bulunca deneyin bir kez daha.
ne guzel yazmissiniz ağzınıza elinize saglikAynen katiliyorum arkadasima
...ortak noktamiz yasadigimiz sinav gibi husranlar..kimbilir bu yasadiklarimizda aslinda ileride anlayabilecegimiz ya da belki anladigimiz nasil ögretiler var..sabredip tevekkul ve inanc icinde caba gosterenler kilsin Rabbim bizleri ve haklarimizda en hayirlisi ile mukafatlandirsin dilerim
Ne zaman vazgecsem..boylesi belkide senin icin en guzel yasam bicimi desem once icim ferahliyor sonrasinda yeterince dogru bicimde caba gosterdin mi ?diyorum. Bu sorularin en samini yaniti kalplerimizde vizdanlarimizda deneyimlerimizde diye dusunuyorum.
Aklimdan hic cikmayan bir ornek geliyor aklima nicelerinin yanisira,, iceice diye bir arkadasimizin 46 yasinda (erasmus melih beydi sanirim dr u) takip sirasinda dogal hamile kalmasi ..tahminim suan bebegi kucagindadir insallah..
Imkansiz yok eyvah yok
Allah var
Canim ilki 5 hucreliydi 2. Kalite 3.gun embryoau..2. Si 8 hucreli 2. Kalite ama 1. Ye yakin.3. EmbriyosuKac hucreli olarak trsnsfer oldunuz
şu pişmanlıklar konusunda yazmak istedim.bu gerçekten çok koyuyor geçmişte bir sorunumuz yokken böyle olması.herkes çok güzel yazmış bizler için 4-5 deneme çok normal sayılar ve bu şekilde sonuç alan çok arkadaşı okudum.4 tedavi bana normal geldi fakat maddi manevi hazır olmak da çok önemli inşallah en kısa zamanda bebişin gelir.Merhaba, sizdeki sorun nedir ? Ben de 3 yıldır uğraşıyorum , düşük amh , yüksek fsh sebebi ile . 40 yaşındayım. Daha önce 2 kez aşılama 3 kez başarısız tüp bebek denemem oldu . İlk tüp bebek denemesinde 3 yumurta toplandı , hiçbiri işlem göremedi. İkincide 4 tane toplandı , 3 ü dolu çıktı , 2 is döllendi ve birinci kalite olarak transfer edildi . İkisi de tutmuştu , dünyalar bizim olmuştu ama birini 7. Haftada birini 11. Haftada kalp durması sonucu kaybettik , dünyamız yıkıldı , aylarca kendime gelemedim . Kasım 2019 da kürtaj oldum. Sonra rahimde yapışıklık oluştu , Şubat ayında ameliyat oldum . Martta 3. Deneme yapacaktık coronodan dolayı yapamadık . Haziranda başladık 3. Denemeye ama sadece 1 tane yumurta geliştiği için ( kontrolde 5 folikül görülmüştü aslında) doktorum tedaviyi yarıda kesti. Nasıl üzülüyorum anlatamam , hicbriseyden keyif alamıyorumsürekli geçmişe pişmanlık duyuyorum elimde olmadan o da beni daha da yıpratıyor , nasıl yapacağım bilemiyorum . Ahh keşke bu kadar beklemeseydim , hiçbir sorunum yoktu aslında , yaş ile alakalı ortaya çıktı bu sorunlar . O da beni iyice üzüyor , pişmanlıklarımı kat ve kat arttırıyor . 4. denesem mi napsam bilmiyorum ? Zaman zaman donasyon fikrini düşünüyorum ama ona da emin olamıyorum . Allahım ne zormuş (( kusura bakmayın bu kadar uzun yazdım , içimi boşaltmak istedim galiba . Umarım en kısa zamanda yüzümüz Güler, Allah ım sen yardım et .. bu arada birsürü takviye de aldım . İlacar , hayıt otu , bal -polen karşımı , çörek otu , arı sütü ...
değerlerin benim değerler vaktin varken 4. tedavide olabilir maddiyatı halledince.vitaminlerinizi alıp yumurta kaliteli olunca ultrason takibiyle yumilerin çok olduğu bir ay tedavi olabilirisiniz.inşallah sizlerinde gönlünce olur.Merhaba,hepimiz doluyuz bu konuda çünkü çok emek veriyoruz yıpranıyoruz sonuç pozitif olsa bebeğimizi kucağımıza alsak herşeyi unutacağız. Benim 1 defa normal gebelik oldu 5 haftalık düşük oldu öyle olunca dr amh ve fsh istedi. benimde amh 0,70 fsh 11,89 çıktı sonra tüp bebek dediler. ama drlar bu testlere değerlere çok bakmıyor önemli olan muayenede yumurta görebilmesi. benim ilk denemede 3,ikincide 5,üçüncüde 6 tane toplandı. hepsi döllendi ama tutunmadı maalesef. Şimdi 4.denemeyi düşünüyorum ama çokta kararsızım tekrar hüsrana uğrarım diye hem maddi hem manevi.
aynı düşünceere sahibiz ben gec evlendim. eylulde tup bebek yaptık tutmadı sponra kendılıgınden hemen oldu 10. haftada kalpp atısını duyamayıp kurtaj oldum bıkac ay dınlenıp tekrar yapıcakık yada dr a gıdıcektım korona gırdı gecen haftada bı tahlıl yaptırayım dedım durum ne dıye malesef moralım daha da kötu oldu hamıle olmadan once hersey yolundayken yasıma gore degerlerım guzelken 6 ayda benım amh 0.17 ye dusmüş estradıla yuksek prolaktın yuksek moraller yererde ve neden onxceden evlenmedım neden cocuk yapmadım dıye dertlenip ağlayıp duruyorumMerhaba, sizdeki sorun nedir ? Ben de 3 yıldır uğraşıyorum , düşük amh , yüksek fsh sebebi ile . 40 yaşındayım. Daha önce 2 kez aşılama 3 kez başarısız tüp bebek denemem oldu . İlk tüp bebek denemesinde 3 yumurta toplandı , hiçbiri işlem göremedi. İkincide 4 tane toplandı , 3 ü dolu çıktı , 2 is döllendi ve birinci kalite olarak transfer edildi . İkisi de tutmuştu , dünyalar bizim olmuştu ama birini 7. Haftada birini 11. Haftada kalp durması sonucu kaybettik , dünyamız yıkıldı , aylarca kendime gelemedim . Kasım 2019 da kürtaj oldum. Sonra rahimde yapışıklık oluştu , Şubat ayında ameliyat oldum . Martta 3. Deneme yapacaktık coronodan dolayı yapamadık . Haziranda başladık 3. Denemeye ama sadece 1 tane yumurta geliştiği için ( kontrolde 5 folikül görülmüştü aslında) doktorum tedaviyi yarıda kesti. Nasıl üzülüyorum anlatamam , hicbriseyden keyif alamıyorumsürekli geçmişe pişmanlık duyuyorum elimde olmadan o da beni daha da yıpratıyor , nasıl yapacağım bilemiyorum . Ahh keşke bu kadar beklemeseydim , hiçbir sorunum yoktu aslında , yaş ile alakalı ortaya çıktı bu sorunlar . O da beni iyice üzüyor , pişmanlıklarımı kat ve kat arttırıyor . 4. denesem mi napsam bilmiyorum ? Zaman zaman donasyon fikrini düşünüyorum ama ona da emin olamıyorum . Allahım ne zormuş (( kusura bakmayın bu kadar uzun yazdım , içimi boşaltmak istedim galiba . Umarım en kısa zamanda yüzümüz Güler, Allah ım sen yardım et .. bu arada birsürü takviye de aldım . İlacar , hayıt otu , bal -polen karşımı , çörek otu , arı sütü ...
Ben de benzer durumdayım .. 3 yıldır denemediğim takviye besinler kalmadı .. değişen birsey yok .. 40 yaşındayım .. 3 kez tüp bebek denedik .. 3. de 2 yumurta vardı ama biri istenildiği gibi büyümedi sadece biri büyüdü , o yüzden yarıda kestik tedaviyi.. ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım .. takviyelere devam etsem mi etmesem mi ? Sizin yaşınız kaç ? Kaç yıldır uğraşıyorsunuz ? Allah yardımcımız olsun hepimizinYok canım yaa eylülde denemiştik 2 yum vardı yine 2 çıktı.biz tüp bebeği çok denedik yılmadan usanmadan.
keşke ve inşallahBu doktorları anlamak mümkün değil neden Beta HCG bakılmıyor belki hamilesinizdir. İnşallah da öyledir.
Nasıl üzüldüm anlatamam kendini lütfen yupratma kısmet böyleymiş de kendini suçlama yaşın daha 40 ne umutsuz vakalar bu topikte anne oldu umudunu kaybetmemelisin demekki hamile kalabiliyorsun bence bu da bir umut bu ay yumurta gelişmedi öbür ay gelişir sıkma canını hepimizin hikayesi farklı ama hepimiz tek amaç için buradayız benim de ekimde bir kaybım oldu 9 haftalık ben de psikolojik destek aldım çok zor olduğunu biliyorum ama yeni umutlara sarılmak lazımMerhaba, sizdeki sorun nedir ? Ben de 3 yıldır uğraşıyorum , düşük amh , yüksek fsh sebebi ile . 40 yaşındayım. Daha önce 2 kez aşılama 3 kez başarısız tüp bebek denemem oldu . İlk tüp bebek denemesinde 3 yumurta toplandı , hiçbiri işlem göremedi. İkincide 4 tane toplandı , 3 ü dolu çıktı , 2 is döllendi ve birinci kalite olarak transfer edildi . İkisi de tutmuştu , dünyalar bizim olmuştu ama birini 7. Haftada birini 11. Haftada kalp durması sonucu kaybettik , dünyamız yıkıldı , aylarca kendime gelemedim . Kasım 2019 da kürtaj oldum. Sonra rahimde yapışıklık oluştu , Şubat ayında ameliyat oldum . Martta 3. Deneme yapacaktık coronodan dolayı yapamadık . Haziranda başladık 3. Denemeye ama sadece 1 tane yumurta geliştiği için ( kontrolde 5 folikül görülmüştü aslında) doktorum tedaviyi yarıda kesti. Nasıl üzülüyorum anlatamam , hicbriseyden keyif alamıyorumsürekli geçmişe pişmanlık duyuyorum elimde olmadan o da beni daha da yıpratıyor , nasıl yapacağım bilemiyorum . Ahh keşke bu kadar beklemeseydim , hiçbir sorunum yoktu aslında , yaş ile alakalı ortaya çıktı bu sorunlar . O da beni iyice üzüyor , pişmanlıklarımı kat ve kat arttırıyor . 4. denesem mi napsam bilmiyorum ? Zaman zaman donasyon fikrini düşünüyorum ama ona da emin olamıyorum . Allahım ne zormuş (( kusura bakmayın bu kadar uzun yazdım , içimi boşaltmak istedim galiba . Umarım en kısa zamanda yüzümüz Güler, Allah ım sen yardım et .. bu arada birsürü takviye de aldım . İlacar , hayıt otu , bal -polen karşımı , çörek otu , arı sütü ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?