- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.901
Çok teşekkür ederim pozitif mesajınız için ... pes etmeyeceğim tekrar deneyeceğim ama işte geçmişi düşünmeden edemiyorum iste elimde değilNasıl üzüldüm anlatamam kendini lütfen yupratma kısmet böyleymiş de kendini suçlama yaşın daha 40 ne umutsuz vakalar bu topikte anne oldu umudunu kaybetmemelisin demekki hamile kalabiliyorsun bence bu da bir umut bu ay yumurta gelişmedi öbür ay gelişir sıkma canını hepimizin hikayesi farklı ama hepimiz tek amaç için buradayız benim de ekimde bir kaybım oldu 9 haftalık ben de psikolojik destek aldım çok zor olduğunu biliyorum ama yeni umutlara sarılmak lazım
Hormonlarimiz hep ayni seyirde degil amh degerine ve stres durumumuza gore ortalama her ay yumurta belli sayida olur.bazende sifir yumi gorunur.oysa ki onümüzdeki ay vucut yine calisacak ve guzel bir sayi cıkabilir guzel degilse de illa bir ortalamamiz var o gelir benim gordüğümselamlar güzel kadınlar. ben 80 doğumluyum, dolu dolu 40 yaşındayım. dün vajinal ultrasonda doktor "yumurta göremiyoruz" dedi. sonra kan testinde fsh değerimin 11.03 olduğunu görüp sevindim, zira benden 1 yaş büyük bir arkadaşıma 12 küsür fsh ile "normal yoldan olmaz"" demişlerdi, bir ay sonra doğuracak kendisi, gayet de normal yollardan.
o değil de şimdi bu doktor bende neden yumurta göremedi: ) son 3 aydır ovülasyon testi ile yumurtlamamı takip ediyordum, çift çizgi görüyordum oysa ki..
39 yaşında evlendim canım şuan 45 yaşındayım.evlendiğimiz günden beri uğraşıyoruz.Ben de benzer durumdayım .. 3 yıldır denemediğim takviye besinler kalmadı .. değişen birsey yok .. 40 yaşındayım .. 3 kez tüp bebek denedik .. 3. de 2 yumurta vardı ama biri istenildiği gibi büyümedi sadece biri büyüdü , o yüzden yarıda kestik tedaviyi.. ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım .. takviyelere devam etsem mi etmesem mi ? Sizin yaşınız kaç ? Kaç yıldır uğraşıyorsunuz ? Allah yardımcımız olsun hepimizin
Amh kaçtı sizin ekstra birsey yaptınız mı bebek içinHerkese merhaba yillarca bu sayfalarda umut aradim. Simdi ben umut olmak istiyorum. 46 yasinda dogal yollarla bebegimi 1 ay once kucagima aldim .. lutfen umudunuzu yitirmeyin.. herkese diliyorum Allah’tan.. yumurtluyor duzenli adet goruyorsaniz umut var demektir..
merhaba tup bebekte olumlu sonuç aldınız mı Doktorunuz kimdi acaba. Bir de yaşınız. Ben 44 yaşındayımKızlar tüp bebek tedavisi için iğnelerin son aşamasındaym artık , hsg çektirdim, solda postop tubal olüzyon ve dar t formlu utarin yazıyor raporumda. Aslında geçen yıl histereskopiyle rahim şekil bozukluğu giderilmişti ama gene sıkıntı demekki.. sizce bunlar yine bir hayalkırıklığı yaşatır mı bana,4.tüp bebek tedavim moralim çok bozuldu gerçekten
Ben de 44 yaşındayım. Haftaya kısmetse İstanbul Bahçeci'de Sabri Cavkaytar'a başlayacağım.merhaba tup bebekte olumlu sonuç aldınız mı Doktorunuz kimdi acaba. Bir de yaşınız. Ben 44 yaşındayım
Merhaba tip bebek mi çocuğunuz 44 yaşındayım bende doktor kurbanı olarak 1 senedir oyalandim. Tup bebk doktoru ise doktorunuz kimdi acaba. Ileri yaş için kim iyi karar veremiyorumben bayadır bu forumda yazıyorum benim bebeğim 2 yaşında buralarda yaza okuya bebeğim oldu.43 yaşımın ilk aylarında tedavi gördüm.ben tedavi için beklemedim hiç rahat değildim.sizin değerleriniz bana göre çok iyi fsh 15 dir benim o tarihte çünkü fsh a filan bakmıyordu doktor ultrason muayenesine bakıyordu
Bende Sabri bey i listeme almıştım. Sizin değerleriniz nasıl. Doktorla görüştünüz mu. Olumlu konuştu mu. Çok soru sordum ama destek olursanız çok sevinirimBen de 44 yaşındayım. Haftaya kısmetse İstanbul Bahçeci'de Sabri Cavkaytar'a başlayacağım.
Dün telefonda görüştüm. En son Amhim 0 43 tu. Hoca bu son donemeciniz 45 yas son dedi. Ama yumurtladiginiz sürece ümit var dedi. Ben o yuzden deneyeceğim. Açıkçası çok net bir doktor. Direk taze transfer yaparım dedi. Çünkü sizde bekleyecek zaman yok dedi. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.Bende Sabri bey i listeme almıştım. Sizin değerleriniz nasıl. Doktorla görüştünüz mu. Olumlu konuştu mu. Çok soru sordum ama destek olursanız çok sevinirim
AmiiinHerkese merhaba,ben de 39 yaşındayım havuz yöntemi ile 7 ayda 3 opu sonrası ngs li bir sağlıklı embriyo elde ettik,çok stresli bir işim var ona da ara verdim.şimdi miyom ameliyatı olucam sonrasında histeroskopi..iyileşme süresi vs transferime var daha,Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin,maddi manevi sabır istiyor.
Kuzum ben 41 yaşındayım 12 yaŞında bir kuzum var Allah bağışlasın sonra hiç korunmadık ama olmadı eşim bir daha tedavi istemedi ama kızım abla olma fikrinden hiç vazgeçmedi çok istedi .Biz kafamızdan tamamen bu fikri atmışken geçen Ağustos ayında hamile kaldım spontane bir hamileleikti eşim ve Kızım çok mutlu oldu yeniden anne olma fikri beni de mutlu etti tabi fakat 9. Haftada kalp atışı duyulmadı kürtaj oldum. Kızımın döktüğü gözyaşlarını görmeliydin için parçalanır o gün ona söz verdim elimden geleni yapmaya kendimi toparlayıp martta tedaviye başladım sonra rahim dinlendirme verdi doktor bir ay sonra korona çok arttı bir ay da öyle ertelendi mayısta transfer yapıldı benim isteğimle 1 tane 5. Gün embriyosuydu o da kimyasal oldu. Ara vermeden başlamak istedim ama doktorum öncesinde hem kürtaj hem sezeryanın var dedi historoskopi yaptı ve genetik test istedi onları yaptırdım Ağustos’ta tekrar gel dedi dondurulmuş embriyolarım var şükür bizde sorun eşimde hem morfoloji hem de ileri hızlı hareketli sıfır.tabii benim de yaş var hakkımızda hayırlısı olsun dileyen isteyen herkese anneliği nasip etsin. Kendini suçlama sakın şartlar onu gerekti öyle oldu diye düşün kısmetinde ne varsa onu yaşarsın belki o zaman rezerv azlığı değil başka bir şey çıkardı biz neyi değiştirebiliyoruz ki bunu değiştirebilelim Allah’a sığın ve dua et benim de dualarım hepinizle özellikle 40 yaş üstü annelerleÇok teşekkür ederim pozitif mesajınız için ... pes etmeyeceğim tekrar deneyeceğim ama işte geçmişi düşünmeden edemiyorum iste elimde değilaslında geçde evlenmedim ama çocuk işini erteledik epeyce farklı sebeplerden dolayı .. hiçbir sıkıntı yoktu kontrollere gitiğimde de .. tam karar verdik o zamanki kontrolde yumurta rezervimin dibe vurduğunu öğrendim , şamar gibi çarptı yüzüme inanamadım ( siz kaç yaşındasınız? Sizdeki durum ne ? Burda paylaştıkça rahatlıyor insan birazda olsa .. başkası anlamıyor çünkü (
Kuzum ben 41 yaşındayım 12 yaŞında bir kuzum var Allah bağışlasın sonra hiç korunmadık ama olmadı eşim bir daha tedavi istemedi ama kızım abla olma fikrinden hiç vazgeçmedi çok istedi .Biz kafamızdan tamamen bu fikri atmışken geçen Ağustos ayında hamile kaldım spontane bir hamileleikti eşim ve Kızım çok mutlu oldu yeniden anne olma fikri beni de mutlu etti tabi fakat 9. Haftada kalp atışı duyulmadı kürtaj oldum. Kızımın döktüğü gözyaşlarını görmeliydin için parçalanır o gün ona söz verdim elimden geleni yapmaya kendimi toparlayıp martta tedaviye başladım sonra rahim dinlendirme verdi doktor bir ay sonra korona çok arttı bir ay da öyle ertelendi mayısta transfer yapıldı benim isteğimle 1 tane 5. Gün embriyosuydu o da kimyasal oldu. Ara vermeden başlamak istedim ama doktorum öncesinde hem kürtaj hem sezeryanın var dedi historoskopi yaptı ve genetik test istedi onları yaptırdım Ağustos’ta tekrar gel dedi dondurulmuş embriyolarım var şükür bizde sorun eşimde hem morfoloji hem de ileri hızlı hareketli sıfır.tabii benim de yaş var hakkımızda hayırlısı olsun dileyen isteyen herkese anneliği nasip etsin. Kendini suçlama sakın şartlar onu gerekti öyle oldu diye düşün kısmetinde ne varsa onu yaşarsın belki o zaman rezerv azlığı değil başka bir şey çıkardı biz neyi değiştirebiliyoruz ki bunu değiştirebilelim Allah’a sığın ve dua et benim de dualarım hepinizle özellikle 40 yaş üstü annelerle
Yaşınız kaç ? Fsh kaç ? Ahhh benim de moralim nasıl yerlerde .. insan kabullenemiyorArkadaşlar benim amh da 0.17 çıktı daha7 ay önce başarısız tüp bebek ardında kendigilinden hile kalmıştım oysa çok kötüyüm moralim yerlerde
Canımcım kızım aşılama ile oldu tabii o zaman 29 yaşındaydım martta başladık tüp bebeğe embriyolarım marttan kalma yeni sayılır yaniÇok teşekkür ederim . Öyle , kısmette yoksa birsekilde nasip olmuyor işte , bunu biliyorum ve tüm kalbimle buna inanıyorum aslında . Ama yine de bazen “keşke “ demekten alamıyorum kendimiçok istiyorum anne olmayı , herseyi yapmaya razıyım ben de ... ne duyduysam yapıyorum , yiyorum , belki iyi gelir diye ..donasyon fikrini bile düşünmüyor değilim ama emin olamıyorum işte..kısmet... Allah sizin de yüzünüze baksın inşallah , kızınızın gönlüne göre versin dondurulmuş embriyolarınız ne zamandan peki ? Daha önce eşim tedavi görmek istemedi demişsiniz ya . Allah hepimizin yardımcısı olsun Sevgiler ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?