Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tüm güzel dileklerin için teşekkür ediyorum ve amin diyorum

günaydın güzel kadınlar senin duygularının aynısını yaşayan biri olarak neden böyle oldu yu insan analiz ediyor.bu öyle bir duygu ki benim düşünceme göre hayatımdaki en büyük sınav sınavı geçince ki mutluluğu da ayrı oluyor tabi.ben 40 yaşından 43 yaşına kadar düşün düşün
sizin yaş güzel ne mucizeler gördük sizin de olur bu tamam cepte.
eski sayfalarda arkadaşın birisi yazmıştı.okullarda ders olarak okutulmalı üreme sağlığı diye :)) ne zaman biter ilerde neler bekliyor.
Cahal kadınlar 29 yaşında 5. yi doğuruyor ekonomik destek istiyor her sene 1 tane daha doğuruyor :)))
ya arkadaş onlar mı akıllı biz mi akıllıyız :))
malesef safız bu konularda çok da cahiliz.30 yaşında erken menopozu bu tüp bebek forumu sayfalarında okuyunca halimize şükredelim. tedavinize başka doktorla devam edebilirsiniz belki kimde tedavi oldunuz sadece atıyorum en güzel kararı buraları bol bol okuyup siz karar verebilirsiniz

Canımcım kızım aşılama ile oldu tabii o zaman 29 yaşındaydım martta başladık tüp bebeğe embriyolarım marttan kalma yeni sayılır yani
bende kızının tedaviyle olduğunu anladım soracaktım sana.maşallah kızına
kızına verdiğin söz harika annesi çok hoşuma gitti

Gerçekten yeni evlenmiş 20 yaşındakiler hemen tup bebeğe yönleniyor. 1 çocukla da kalmıyor ve devletten destekle oluyor. Bizler o kadar çaba sarfediyoruz zar zor 1 çocuk doğuruyoruz ya da doğuramıyoruz. Zaten bilinçli olmak iyi bir durum değil çünkü kafa ne kadar rahat olursa o kadar rahat doğum yapiliyor

Sizin durumunuz nedir peki şuan ?
Aynı soruyu bende kendime soruyorum sürekli onlar mı cahil biz mi diye ? Yüksek lisans mezunu biri olarak bazı gerçekler ile çok geç tanıştım / öğrendim maalesef . Hicbirsey bilmiyormuşum ben dedim ... aynen keşke okullara bu konu daha detaylı anlatılsa .. dondurma olayını felan bile çok geç öğrendim , keşke daha önce bilseydim dondururdum diyorum.. bir de durumun bu kadar hızlı değişeceğini hiç tahmin etmemiştim. 1.5 sene önceki kontrolde hersey normal çıkıp sonra nasıl bu kadar hızlı dibe vurdum..aslında annem de erken yaşta menepoza girmişti ama onun menepoza girme sebebini hep çok büyük üzüntü yaşanmasına bağlıyorduk ( dedemi kaybettikten sonra girmişti menepoza çünkü ) ,doktorda hiç uyarmamıştı bu konuda .. insan kendine de konduramıyor galiba .. bir de teyzemin kızı 41 yaşında hamile kalıp doğum yapmıştı , bu örnekleri dikkata alıyordum , felan filan... ( ahh nasıl geçecek bu yangın bilmiyorum

Daha önce ki yazılarda yazmıştım, ben de hemen hamile kalabileceğimi zannediyordum bu konuyla ilgili ben de hiç birşey bilmiyordum. Zamanla yaşaya yaşaya öğreniyor insan. Ama şu da var, yediklerimiz, içtiklerimiz ve hayat şartları da bizim ürememizi etkiliyor. Eskiden tüp bebek, ya da yumurta dondurma mı vardı? Amh'tan bir haberdik. Allah büyük duaya ve ümit etmeye devam...

evet bence de.ekonomik destek başvurusuna şu pandemi döneminde mart nisan ayında eş erkek kişisi genel olarak işsiz sayılır kadın ev hanımı ya 3 çocuk ya 4 çocuk var..çocukların sonuncusu da hep sürpriz olmuş.benim için farketmez sürprizi şimdi daha iyi anlıyorum aldırmasınlar tabi ama geleceklerine güveniyorlar demek ki. alttan alta rahat kadınlar...
ben çalışarak 2. yi düşünemiyorum kocayı geçtim kendime güvenebilirim en çok.
bir çocuğun bakımına ancak yetişiyorum sen de öyle 1 çocuk istiyoruz Allahtan benim geldi çok şükür darısı sana olsun

Bie yakınımızın ilk çocuğu tüp bebekti 2.için 2 defa denediler olmadı kendiliğnden hamile kaldı.geçenlerde adet olmamış menepoza girdi sanmış dr agidince hamile olduğunu öğrenmiş 3.ye

Amiin hepimize olsun

bebiş oldu 2 yaşında mucizeler her daim olur benim ki de mucize sonuçta.yumurta varsa umut var vs vs
annenin erken menopoza girmesi üzüntüyle ilgili değilmiş sanırım üzüntüden olmaz sanki.
Değerin 1.5 yılda azaldıysa herşey normal diyen doktorun hatalı :)
ben şanslıydım ki bana ilk kez 40 yaşında doktora gittiğimde kimse durumun iyi demedi, acil tüp bebek dedi değerim de yaşıma göre normaldi öyle erken menapoz değildim.
yani doktorun çok hatalı konuşmuş ayrıca amh değerimin bir yılda 0.95 den 0.56 ya düştüğünü gördüm o değerlerin nasıl düştüğüne bende şok oldum.
bu yangın bende geçti sende de geçecek inşallah

Merhaba arkadaşlar ben 43 yaşımdayım.40 yaşımda evlendim.3 yıldır tüp bebek tedavisiyle uğraşıyorum.Şişli Memorialda 3 transfer yapıldı.1. kimyasal ,diğerleri negatif oldu.Şimdi yeni bir merkez,40 yaş üstüyle iyi ilgilenebilecek bir doktor arıyorum.Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.İnşallah hepimizin bebişleri olur.Sizleri okudukça bazen moral buluyorum bazen üzülüyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Aret kamar ben çok memnun kaldım bir araştır istersen
Aret kamar ben çok memnunum bir araştır istersen

Tedaviye başlayacak olmanıza inanın çok sevindim. Geçen hafta başlamış olsaydınız merkezde selamlaşma şansımız olurdu. Dilerim Rabbim den tedaviniz hayırlı ve verimli süreçlerden geçer.. Amin

Tedaviye başlayacak olmanıza inanın çok sevindim. Geçen hafta başlamış olsaydınız merkezde selamlaşma şansımız olurdu. Dilerim Rabbim den tedaviniz hayırlı ve verimli süreçlerden geçer.. Amin
Canımsınız:) malum adet olmamız gerekiyor. Siz nasılsınız? nasıl gidiyor tedavi? Allah hepimize güç kuvvet ve birer bebiş versin hayırlısıyla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…