- 25 Eylül 2019
- 2.227
- 2.493
- 83
- 46
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.921
Tüm güzel dileklerin için teşekkür ediyorum ve amin diyorumÇok teşekkür ederim . Öyle , kısmette yoksa birsekilde nasip olmuyor işte , bunu biliyorum ve tüm kalbimle buna inanıyorum aslında . Ama yine de bazen “keşke “ demekten alamıyorum kendimiçok istiyorum anne olmayı , herseyi yapmaya razıyım ben de ... ne duyduysam yapıyorum , yiyorum , belki iyi gelir diye ..donasyon fikrini bile düşünmüyor değilim ama emin olamıyorum işte..kısmet... Allah sizin de yüzünüze baksın inşallah , kızınızın gönlüne göre versin dondurulmuş embriyolarınız ne zamandan peki ? Daha önce eşim tedavi görmek istemedi demişsiniz ya . Allah hepimizin yardımcısı olsun Sevgiler ☺
günaydın güzel kadınlar senin duygularının aynısını yaşayan biri olarak neden böyle oldu yu insan analiz ediyor.bu öyle bir duygu ki benim düşünceme göre hayatımdaki en büyük sınav sınavı geçince ki mutluluğu da ayrı oluyor tabi.ben 40 yaşından 43 yaşına kadar düşün düşünÇok teşekkür ederim . Öyle , kısmette yoksa birsekilde nasip olmuyor işte , bunu biliyorum ve tüm kalbimle buna inanıyorum aslında . Ama yine de bazen “keşke “ demekten alamıyorum kendimiçok istiyorum anne olmayı , herseyi yapmaya razıyım ben de ... ne duyduysam yapıyorum , yiyorum , belki iyi gelir diye ..donasyon fikrini bile düşünmüyor değilim ama emin olamıyorum işte..kısmet... Allah sizin de yüzünüze baksın inşallah , kızınızın gönlüne göre versin dondurulmuş embriyolarınız ne zamandan peki ? Daha önce eşim tedavi görmek istemedi demişsiniz ya . Allah hepimizin yardımcısı olsun Sevgiler ☺
bende kızının tedaviyle olduğunu anladım soracaktım sana.maşallah kızınaCanımcım kızım aşılama ile oldu tabii o zaman 29 yaşındaydım martta başladık tüp bebeğe embriyolarım marttan kalma yeni sayılır yani
Gerçekten yeni evlenmiş 20 yaşındakiler hemen tup bebeğe yönleniyor. 1 çocukla da kalmıyor ve devletten destekle oluyor. Bizler o kadar çaba sarfediyoruz zar zor 1 çocuk doğuruyoruz ya da doğuramıyoruz. Zaten bilinçli olmak iyi bir durum değil çünkü kafa ne kadar rahat olursa o kadar rahat doğum yapiliyorgünaydın güzel kadınlar senin duygularının aynısını yaşayan biri olarak neden böyle oldu yu insan analiz ediyor.bu öyle bir duygu ki benim düşünceme göre hayatımdaki en büyük sınav sınavı geçince ki mutluluğu da ayrı oluyor tabi.ben 40 yaşından 43 yaşına kadar düşün düşün
sizin yaş güzel ne mucizeler gördük sizin de olur bu tamam cepte.
eski sayfalarda arkadaşın birisi yazmıştı.okullarda ders olarak okutulmalı üreme sağlığı diye :)) ne zaman biter ilerde neler bekliyor.
Cahal kadınlar 29 yaşında 5. yi doğuruyor ekonomik destek istiyor her sene 1 tane daha doğuruyor :)))
ya arkadaş onlar mı akıllı biz mi akıllıyız :))
malesef safız bu konularda çok da cahiliz.30 yaşında erken menopozu bu tüp bebek forumu sayfalarında okuyunca halimize şükredelim. tedavinize başka doktorla devam edebilirsiniz belki kimde tedavi oldunuz sadece atıyorum en güzel kararı buraları bol bol okuyup siz karar verebilirsiniz
Sizin durumunuz nedir peki şuan ?günaydın güzel kadınlar senin duygularının aynısını yaşayan biri olarak neden böyle oldu yu insan analiz ediyor.bu öyle bir duygu ki benim düşünceme göre hayatımdaki en büyük sınav sınavı geçince ki mutluluğu da ayrı oluyor tabi.ben 40 yaşından 43 yaşına kadar düşün düşün
sizin yaş güzel ne mucizeler gördük sizin de olur bu tamam cepte.
eski sayfalarda arkadaşın birisi yazmıştı.okullarda ders olarak okutulmalı üreme sağlığı diye :)) ne zaman biter ilerde neler bekliyor.
Cahal kadınlar 29 yaşında 5. yi doğuruyor ekonomik destek istiyor her sene 1 tane daha doğuruyor :)))
ya arkadaş onlar mı akıllı biz mi akıllıyız :))
malesef safız bu konularda çok da cahiliz.30 yaşında erken menopozu bu tüp bebek forumu sayfalarında okuyunca halimize şükredelim. tedavinize başka doktorla devam edebilirsiniz belki kimde tedavi oldunuz sadece atıyorum en güzel kararı buraları bol bol okuyup siz karar verebilirsiniz
Daha önce ki yazılarda yazmıştım, ben de hemen hamile kalabileceğimi zannediyordumSizin durumunuz nedir peki şuan ?
Aynı soruyu bende kendime soruyorum sürekli onlar mı cahil biz mi diye ? Yüksek lisans mezunu biri olarak bazı gerçekler ile çok geç tanıştım / öğrendim maalesef . Hicbirsey bilmiyormuşum ben dedim ... aynen keşke okullara bu konu daha detaylı anlatılsa .. dondurma olayını felan bile çok geç öğrendim , keşke daha önce bilseydim dondururdum diyorum.. bir de durumun bu kadar hızlı değişeceğini hiç tahmin etmemiştim. 1.5 sene önceki kontrolde hersey normal çıkıp sonra nasıl bu kadar hızlı dibe vurdum..aslında annem de erken yaşta menepoza girmişti ama onun menepoza girme sebebini hep çok büyük üzüntü yaşanmasına bağlıyorduk ( dedemi kaybettikten sonra girmişti menepoza çünkü ) ,doktorda hiç uyarmamıştı bu konuda .. insan kendine de konduramıyor galiba .. bir de teyzemin kızı 41 yaşında hamile kalıp doğum yapmıştı , bu örnekleri dikkata alıyordum , felan filan...( ahh nasıl geçecek bu yangın bilmiyorum
evet bence de.ekonomik destek başvurusuna şu pandemi döneminde mart nisan ayında eş erkek kişisi genel olarak işsiz sayılır kadın ev hanımı ya 3 çocuk ya 4 çocuk var..çocukların sonuncusu da hep sürpriz olmuş.benim için farketmez sürprizi şimdi daha iyi anlıyorum aldırmasınlar tabi ama geleceklerine güveniyorlar demek ki. alttan alta rahat kadınlar...Gerçekten yeni evlenmiş 20 yaşındakiler hemen tup bebeğe yönleniyor. 1 çocukla da kalmıyor ve devletten destekle oluyor. Bizler o kadar çaba sarfediyoruz zar zor 1 çocuk doğuruyoruz ya da doğuramıyoruz. Zaten bilinçli olmak iyi bir durum değil çünkü kafa ne kadar rahat olursa o kadar rahat doğum yapiliyor
Amiin hepimize olsunevet bence de.ekonomik destek başvurusuna şu pandemi döneminde mart nisan ayında eş erkek kişisi genel olarak işsiz sayılır kadın ev hanımı ya 3 çocuk ya 4 çocuk var..çocukların sonuncusu da hep sürpriz olmuş.benim için farketmez sürprizi şimdi daha iyi anlıyorum aldırmasınlar tabi ama geleceklerine güveniyorlar demek ki. alttan alta rahat kadınlar...
ben çalışarak 2. yi düşünemiyorum kocayı geçtim kendime güvenebilirim en çok.
bir çocuğun bakımına ancak yetişiyorum sen de öyle 1 çocuk istiyoruz Allahtan benim geldi çok şükür darısı sana olsun
bebiş oldu 2 yaşında mucizeler her daim olur benim ki de mucize sonuçta.yumurta varsa umut var vs vsSizin durumunuz nedir peki şuan ?
Aynı soruyu bende kendime soruyorum sürekli onlar mı cahil biz mi diye ? Yüksek lisans mezunu biri olarak bazı gerçekler ile çok geç tanıştım / öğrendim maalesef . Hicbirsey bilmiyormuşum ben dedim ... aynen keşke okullara bu konu daha detaylı anlatılsa .. dondurma olayını felan bile çok geç öğrendim , keşke daha önce bilseydim dondururdum diyorum.. bir de durumun bu kadar hızlı değişeceğini hiç tahmin etmemiştim. 1.5 sene önceki kontrolde hersey normal çıkıp sonra nasıl bu kadar hızlı dibe vurdum..aslında annem de erken yaşta menepoza girmişti ama onun menepoza girme sebebini hep çok büyük üzüntü yaşanmasına bağlıyorduk ( dedemi kaybettikten sonra girmişti menepoza çünkü ) ,doktorda hiç uyarmamıştı bu konuda .. insan kendine de konduramıyor galiba .. bir de teyzemin kızı 41 yaşında hamile kalıp doğum yapmıştı , bu örnekleri dikkata alıyordum , felan filan...( ahh nasıl geçecek bu yangın bilmiyorum
merhaba özelden yazayımMerhaba tip bebek mi çocuğunuz 44 yaşındayım bende doktor kurbanı olarak 1 senedir oyalandim. Tup bebk doktoru ise doktorunuz kimdi acaba. Ileri yaş için kim iyi karar veremiyorum
Doktorunuz kim aslında bana da yazsanız ?merhaba özelden yazayım
yazayımDoktorunuz kim aslında bana da yazsanız ?
Aret kamar ben çok memnunum bir araştır istersenMerhaba arkadaşlar ben 43 yaşımdayım.40 yaşımda evlendim.3 yıldır tüp bebek tedavisiyle uğraşıyorum.Şişli Memorialda 3 transfer yapıldı.1. kimyasal ,diğerleri negatif oldu.Şimdi yeni bir merkez,40 yaş üstüyle iyi ilgilenebilecek bir doktor arıyorum.Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.İnşallah hepimizin bebişleri olur.Sizleri okudukça bazen moral buluyorum bazen üzülüyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
yazayım
[/QUOTsa
Buraya yazmanda bir sakıncası yoksa yazar mısın? Ben de merak ettim
Tedaviye başlayacak olmanıza inanın çok sevindim. Geçen hafta başlamış olsaydınız merkezde selamlaşma şansımız olurdu. Dilerim Rabbim den tedaviniz hayırlı ve verimli süreçlerden geçer.. AminDün telefonda görüştüm. En son Amhim 0 43 tu. Hoca bu son donemeciniz 45 yas son dedi. Ama yumurtladiginiz sürece ümit var dedi. Ben o yuzden deneyeceğim. Açıkçası çok net bir doktor. Direk taze transfer yaparım dedi. Çünkü sizde bekleyecek zaman yok dedi. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Canımsınız:) malum adet olmamız gerekiyor. Siz nasılsınız? nasıl gidiyor tedavi? Allah hepimize güç kuvvet ve birer bebiş versin hayırlısıyla....Tedaviye başlayacak olmanıza inanın çok sevindim. Geçen hafta başlamış olsaydınız merkezde selamlaşma şansımız olurdu. Dilerim Rabbim den tedaviniz hayırlı ve verimli süreçlerden geçer.. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?