Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Doktorunuz kim ? Ben de 40 yaşındayım ,4. Denemem olacak Dogru bir doktora karar vermek istiyorum
Ben Bahçeci Umutta Sabri hocaya başlayacağım. Konustugumda bana mantıklı ve gerçekçi geldi. Açıkçası doktorda şans. Çünkü ister normal ister tüp bebek olsun her ikiside mucize... Ben 2 kez denedim ama doktor açıklayıcı değildi net degildi güven vermedi ama hamile kalan çok kişi oldu. Kısmet ve şans....

Evet maalesef konuşulan bu yönde. Amh ınız kaçtı ve prp sonucu bir fayda sağladı mı
Canim benim amh bakmadi hic kan testleri oluyordu igneler doneminde e2 kntrolu galiba prp yapmadim henuz cnm 1 tane dollenince az buldu agstos ayinda gelin prp yapalim dedi olusan 3.gun orta kalte bir embriyoda donduruldu cnm

Ucret ne dediler cnm zaten hersey insnilmaz pahali ilac ve igneler bana agtos reglisinde gel dedi prp icin bilemedim
Yarın yiğit hocaya bi sorcam bakalım 8 de randevum var ne dıcekler bnm durumuma.. 6000 tuttu prp canım. Cok pahalı aynen ama şifa olsun diye ne yapmak lazımsa yapıyoruz bakalım kötü olmasında

Yarın yiğit hocaya bi sorcam bakalım 8 de randevum var ne dıcekler bnm durumuma.. 6000 tuttu prp canım. Cok pahalı aynen ama şifa olsun diye ne yapmak lazımsa yapıyoruz bakalım kötü olmasında
Yumurta hicmi olusmuyor cnm yoksa benimki gibi kalitesizmi cunku 6 yumurtadan 3 tanesi islem gorup bir tanesi dollendi oda orta kalite 3.gun embriyosu arayip riske atmamak adina dondurucaz dedi embriyolog

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…