- 6 Ocak 2020
- 576
- 1.022
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.961
Çok sağolunAmin inşallah canım.Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah
Hayırlısıyla güzel haberler alın inşallahİnşallah tez vakitte❤.. Ngs den gelecek hayırlı haberi bekliyoruz bizde
İnşaallah Yarabbii.. Herkes gibi benim de bu olumlu sonuçlara çook ihtiyacım varHayırlısıyla güzel haberler alın inşallah
Doktorunuz kim ? Ben de 40 yaşındayım ,4. Denemem olacak Dogru bir doktora karar vermek istiyorumCanımsınız:) malum adet olmamız gerekiyor. Siz nasılsınız? nasıl gidiyor tedavi? Allah hepimize güç kuvvet ve birer bebiş versin hayırlısıyla....
Ben Bahçeci Umutta Sabri hocaya başlayacağım. Konustugumda bana mantıklı ve gerçekçi geldi. Açıkçası doktorda şans. Çünkü ister normal ister tüp bebek olsun her ikiside mucize... Ben 2 kez denedim ama doktor açıklayıcı değildi net degildi güven vermedi ama hamile kalan çok kişi oldu. Kısmet ve şans....Doktorunuz kim ? Ben de 40 yaşındayım ,4. Denemem olacak Dogru bir doktora karar vermek istiyorum
Bence Prp yaptırmayın. Yaptıran 3 arkadaşımda da hiç ise yaramadı. Doktorlarin bazıları para tuzağı diyor... Iyi arastirinKızlar bülent tıraşa prp yaptıran var mı acaba?
Yaptırdım fakat degerlerım iyi olacagına kötü oldu anlam vermedımBence Prp yaptırmayın. Yaptıran 3 arkadaşımda da hiç ise yaramadı. Doktorlarin bazıları para tuzağı diyor... Iyi arastirin
Ben sadece prp nin ise yaramadığını biliyorum yaşadığınız durumu bilemiyorumYaptırdım fakat degerlerım iyi olacagına kötü oldu anlam vermedımbenım gibi kotu olan var mı?
Prp denince akla ilk gelen Bülent Tıraş tır.Her hastasına bunu talep ediyormuşYaptırdım fakat degerlerım iyi olacagına kötü oldu anlam vermedımbenım gibi kotu olan var mı?
Canim benim doktorum bulent tiras prp onerdi agustos ayinda bilemedim.sanadami onerdiKızlar bülent tıraşa prp yaptıran var mı acaba?
OylemiiiPrp denince akla ilk gelen Bülent Tıraş tır.Her hastasına bunu talep ediyormuş
Aaaaa cok uzuldumYaptırdım fakat degerlerım iyi olacagına kötü oldu anlam vermedımbenım gibi kotu olan var mı?
Yarın gitcem sabah 8 de randevumAaaaa cok uzuldumbulent beyin aciklamasi nedir peki
Evet maalesef konuşulan bu yönde. Amh ınız kaçtı ve prp sonucu bir fayda sağladı mıOylemiiibenim opu oldu bulent beyde 6 yumurta toplandi 3 tanesi olgun denilip isleme alindi ama sadece bir tanesi dollendi 3.gun embriyosu orta kalite 7 hucreli olarak donduruldu
Amin,hepimizinİnşaallah Yarabbii.. Herkes gibi benim de bu olumlu sonuçlara çook ihtiyacım varsizin de hayırlı transferleriniz ve mutlu mesut sonuçlarınız olsun inşaallah
Canim benim amh bakmadi hic kan testleri oluyordu igneler doneminde e2 kntrolu galiba prp yapmadim henuz cnm 1 tane dollenince az buldu agstos ayinda gelin prp yapalim dedi olusan 3.gun orta kalte bir embriyoda donduruldu cnmEvet maalesef konuşulan bu yönde. Amh ınız kaçtı ve prp sonucu bir fayda sağladı mı
Ucret ne dediler cnm zaten hersey insnilmaz pahali ilac ve igneler bana agtos reglisinde gel dedi prp icin bilemedimYarın gitcem sabah 8 de randevumkist yapmış bazılarına acaba benımde mi kist oldu. Fah ım mayıs ayında yaptrmadan once 5.8 idi bu ay 12.8
Yarın yiğit hocaya bi sorcam bakalım 8 de randevum var ne dıcekler bnm durumuma.. 6000 tuttu prp canım. Cok pahalı aynen ama şifa olsun diye ne yapmak lazımsa yapıyoruz bakalım kötü olmasındaUcret ne dediler cnm zaten hersey insnilmaz pahali ilac ve igneler bana agtos reglisinde gel dedi prp icin bilemedim
Yumurta hicmi olusmuyor cnm yoksa benimki gibi kalitesizmiYarın yiğit hocaya bi sorcam bakalım 8 de randevum var ne dıcekler bnm durumuma.. 6000 tuttu prp canım. Cok pahalı aynen ama şifa olsun diye ne yapmak lazımsa yapıyoruz bakalım kötü olmasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?