- 6 Ocak 2020
- 576
- 1.022
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.981
Tedaviye ilk başlangıçta bir doktor neden amh a bakmaz enteresan. Bu sizin ilk tedaviniz miCanim benim amh bakmadi hic kan testleri oluyordu igneler doneminde e2 kntrolu galiba prp yapmadim henuz cnm 1 tane dollenince az buldu agstos ayinda gelin prp yapalim dedi olusan 3.gun orta kalte bir embriyoda donduruldu cnm
Canim gecen eylul ayinda ilk denememi yaptik farkli bir doktorda yine 6 yumurta elde edildi 2 embriyo olustu ve 2.gun transferi yapildi tutundu birtanesi ama 7.haftada dusukle sonuclandi cnm bu ikinci denememTedaviye ilk başlangıçta bir doktor neden amh a bakmaz enteresan. Bu sizin ilk tedaviniz mi
Ins cnmHayır canım benım baya yumurtam vardı sadece cıkan embrıyolarım da kalitesinde az bi sorun vardı yumurtaların kalitesını arttrmak için yaptık, inşallah yumurtalarım hala duruyordur
Canım bende bişey diyemıyorum ki başıma gelenden sonraIns cnm
Bulent bey prp yapalim birtane daha enazindan saglikli embriyo cikaralim dedi ama kararsizim
Bulent bey iyi bir hekim ama bilemedim ya ufff kafam karmakarisik neden havuz demedi de prp dedi diye dusunuorumCanım bende bişey diyemıyorum ki başıma gelenden sonrabakalım yarın ne dicek
Prp den sonra havuz dicektirBulent bey iyi bir hekim ama bilemedim ya ufff kafam karmakarisik neden havuz demedi de prp dedi diye dusunuorum
Prp den sonra havuz dicektir
Bende 2 defa yumurta toplattım bulent tıraş’da hiç biri Ngs’den saglıklı gelmedi sonra prp yapalım dedi araya corona girdi zaten ben pek dusunmuyordum prp’yi iyi ki yapmamışım, cok zaman kaybı, 3 ayınızı goturuyor.. bizde artık her ay kıymetli cünkü..Prp denince akla ilk gelen Bülent Tıraş tır.Her hastasına bunu talep ediyormuş
Ben memorial şişli yi tavsiye ederim. Digerlerinden daha iyi. Arat kamar beni çok oyaladı. Merkezinde ilgilenebileceğinden daha fazlaca hastası var. Bu nedenle hastayı iyi takip edemiyor diye düşünüyorum ve gereksiz ilaç kullandiriyor. Iki sene once calistigi genetik lab da benim işimi yarim yaptığı için çok zaman kaybettim. Ve en kırıtık yaşında zaman kaybettim.Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek merkezi ve 40 yaş üstü ile ilgilenebilecek bir doktor arayışındayım.Sizler hangi merkezde ve doktordasınız.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Embriyoların kaç günlüktü? Her iki tedavinde deBende 2 defa yumurta toplattım bulent tıraş’da hiç biri Ngs’den saglıklı gelmedi sonra prp yapalım dedi araya corona girdi zaten ben pek dusunmuyordum prp’yi iyi ki yapmamışım, cok zaman kaybı, 3 ayınızı goturuyor.. bizde artık her ay kıymetli cünkü..
Şimdi Cem Fıçıcıoğluna gidiyorum ve çok guvenıyorum... bulent traş’ın oldugu yer fabrika gbi cok kalabalık, karısık...
Adalar1971Teşekkür ederim canım ama ben Şişli Memorial da 3 kez denedim negatif geldi. Şimdi yeni bir merkez arıyorum inşallah benim için en hayırlısını bulurum
Rabbena yessir Vela tuassir, Rabbena temmim bil hayrCanlar hepimiz birbirimize dua edelim. En kısa zamanda hayırlısı ile hamile kalabilmek için.
Valla hep dua ediyorum,bizim gibi çocuk için mücadele veren herkesin Allah yüzünü güldürsün. Sağlıklı bir şekilde bebişlerimiz olsun. Birimizden birinin duası kabul olur inşallah.Canlar hepimiz birbirimize dua edelim. En kısa zamanda hayırlısı ile hamile kalabilmek için.
Dualarım hepimiz için.İnşallah enkısa zamanda hamile kalırız ve kucağımıza alırız evlatlarımızıCanlar hepimiz birbirimize dua edelim. En kısa zamanda hayırlısı ile hamile kalabilmek için.
Ben de zikredeceğim teşekkür ederimRabbena yessir Vela tuassir, Rabbena temmim bil hayrYa HALİGU esması da etkili. Yaratan, yoktan var eden anlamında. Gün içinde rahatlıkla zikredebileceğimiz bir esma..
AmiiinValla hep dua ediyorum,bizim gibi çocuk için mücadele veren herkesin Allah yüzünü güldürsün. Sağlıklı bir şekilde bebişlerimiz olsun. Birimizden birinin duası kabul olur inşallah.
AmiiinDualarım hepimiz için.İnşallah enkısa zamanda hamile kalırız ve kucağımıza alırız evlatlarımızı
Embriyoların kaç günlüktü? Her iki tedavinde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?