- 28 Haziran 2019
- 14
- 15
- 8
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.941
Teşekkür ederim 78kova.Sizin tedaviniz nasıl gidiyor hangi aşamadasınız?Kaçıncı gün embriyosu transfer edecek doktorunuz konuştunuz mu?Benim embriyolarım malesef 5. güne ulaşmıyor.Aret kamar ben çok memnun kaldım bir araştır istersen
Aret kamar ben çok memnunum bir araştır istersen
Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek merkezi ve 40 yaş üstü ile ilgilenebilecek bir doktor arayışındayım.Sizler hangi merkezde ve doktordasınız.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Tedaviye başlayacak olmanıza inanın çok sevindim. Geçen hafta başlamış olsaydınız merkezde selamlaşma şansımız olurdu. Dilerim Rabbim den tedaviniz hayırlı ve verimli süreçlerden geçer.. Amin
Teşekkür ederim canım cevabın için.İnşallah güzel sonuçlar alırsın BiscolataammSelamlar.Bahçeci umut merkezindeyim Ebru Hanımda.Doktorumdan çok memnunum Allah razı olsun ondan.Oldukça yol katettiğimizi düşünüorum
Biscolatamm siz kaç yaşındaydınız?NGS'ye kaç embriyonuz gitti?Selamlar.Bahçeci umut merkezindeyim Ebru Hanımda.Doktorumdan çok memnunum Allah razı olsun ondan.Oldukça yol katettiğimizi düşünüorum
Iyi haberlerini bekliyorum canimİnşallah tez vakitte❤.. Ngs den gelecek hayırlı haberi bekliyoruz bizde
41 yaşındayım. Ngs ye tek embriyo yollayabildik.Tek olsun yeter ki sağlıklı olsunBiscolatamm siz kaç yaşındaydınız?NGS'ye kaç embriyonuz gitti?
Teşekkür ederiimm, bilmukabil ben de hayırlı haberler bekliyorumIyi haberlerini bekliyorum canim
Tedavim canım martta yumurta toplandı sonra rahim dinlendirme sonra corona derken mayısta transfer yapıldı benim isteğimle 1 tane 5. Gün embriyosuydu kimyasal oldu bu ay historoskopi ve genetik yapıldı Ağustos’ta gel dediTeşekkür ederim 78kova.Sizin tedaviniz nasıl gidiyor hangi aşamadasınız?Kaçıncı gün embriyosu transfer edecek doktorunuz konuştunuz mu?Benim embriyolarım malesef 5. güne ulaşmıyor.
bence cok guzelm benim 17 diydi. merak etmeyin kalin olmasi guzel tutunmayi kolaylastirin. bol bol su icin gunde en az 2.5 3 litre rahat olunKızlar ya bir şey takıldı kafama benim transfer günü rahim kalınlığı 15 ti çok fazla değil mi okuyunca biraz korktum açıkçası ama doktor bir yorum yapmadı gayet güzel dedi günde üç defa 2 şer tane estrofem içtim ondan mıdır ki ince olması kadar kalın olması da iyi değil diye duydum bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Teşekkür ederim canım cevabın için.İnşallah tedaviniz güzel geçer. Bebişinizi alırsınız kucağınızaBen de Bahçeci Umutta Sabri hocaya başlayacağım hayirlisi
Maşallah canım.İnşallah bebelerinizi alırsınız kucağınızaTedavim canım martta yumurta toplandı sonra rahim dinlendirme sonra corona derken mayısta transfer yapıldı benim isteğimle 1 tane 5. Gün embriyosuydu kimyasal oldu bu ay historoskopi ve genetik yapıldı Ağustos’ta gel dedi2 tane 5. Gün embriyosu konulacak kısmetse
Amin inşallah canım.Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah41 yaşındayım. Ngs ye tek embriyo yollayabildik.Tek olsun yeter ki sağlıklı olsun
Inşallah hepimize nasip olurTeşekkür ederim canım cevabın için.İnşallah tedaviniz güzel geçer. Bebişinizi alırsınız kucağınıza
Teşekkür ediyorumTeşekkür ederim canım cevabın için.İnşallah tedaviniz güzel geçer. Bebişinizi alırsınız kucağınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?