Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aret kamar ben çok memnun kaldım bir araştır istersen

Aret kamar ben çok memnunum bir araştır istersen
Teşekkür ederim 78kova.Sizin tedaviniz nasıl gidiyor hangi aşamadasınız?Kaçıncı gün embriyosu transfer edecek doktorunuz konuştunuz mu?Benim embriyolarım malesef 5. güne ulaşmıyor.

Tedaviye başlayacak olmanıza inanın çok sevindim. Geçen hafta başlamış olsaydınız merkezde selamlaşma şansımız olurdu. Dilerim Rabbim den tedaviniz hayırlı ve verimli süreçlerden geçer.. Amin
Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek merkezi ve 40 yaş üstü ile ilgilenebilecek bir doktor arayışındayım.Sizler hangi merkezde ve doktordasınız.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Selamlar.Bahçeci umut merkezindeyim Ebru Hanımda.Doktorumdan çok memnunum Allah razı olsun ondan.Oldukça yol katettiğimizi düşünüorum

Teşekkür ederim 78kova.Sizin tedaviniz nasıl gidiyor hangi aşamadasınız?Kaçıncı gün embriyosu transfer edecek doktorunuz konuştunuz mu?Benim embriyolarım malesef 5. güne ulaşmıyor.
Tedavim canım martta yumurta toplandı sonra rahim dinlendirme sonra corona derken mayısta transfer yapıldı benim isteğimle 1 tane 5. Gün embriyosuydu kimyasal oldu bu ay historoskopi ve genetik yapıldı Ağustos’ta gel dedi2 tane 5. Gün embriyosu konulacak kısmetse

Kızlar ya bir şey takıldı kafama benim transfer günü rahim kalınlığı 15 ti çok fazla değil mi okuyunca biraz korktum açıkçası ama doktor bir yorum yapmadı gayet güzel dedi günde üç defa 2 şer tane estrofem içtim ondan mıdır ki ince olması kadar kalın olması da iyi değil diye duydum bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

bence cok guzelm benim 17 diydi. merak etmeyin kalin olmasi guzel tutunmayi kolaylastirin. bol bol su icin gunde en az 2.5 3 litre rahat olun

Maşallah canım.İnşallah bebelerinizi alırsınız kucağınıza

Buradan teker teker hamilelik haberlerimizi duyup umut dolacağımıza ve hepimizin mutlu olacağına inanıyorum: ) Ben daha çocuk girişimlerinin başındayım, ilk testleri hiç değilse devlet hastanesinde yaptırayım, sonrasında gerekirse özele geçeriz diye düşündüm. Daha aşılama ya da tüp bebek tedavisinin maliyeti konusunda net bir bilgim yok. Mesela Bahçeci'de aşılama-tüp bebek sürecinin maliyeti ne oluyor? Aramızda devlet hastanesinde süreci ilerleyen var mı? İstiyorum ki, iyi bir doktorum olsun, benim ve eşimin durumuna göre genetik test midir, vajinal doğal kayganlaştırıcı mıdır, böyle alternatif yolları da önersin. hem önden hem cam kenarı olsun: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…