Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sağolasın canım allah razı olsun cocuguna uzun omurler versın allah... umarım bızlerde senın gıbı yolun sonunda gulen taraflar oluruz ...sadece cektıgımız kredılerı hatırlarız kucagımızda cocugumuzlada bırde evlat hasretı ıle hatırlamayız tum o yuklerı... benım tup bebek ısım cok zaman alıyor uc toplamada ancak uc tane embrıyo elde edıldı gecen sefer cok yoruldum gercekten... ve prp yapalım dedi dr.. baska carem yoktu cunku yıne basladıgımda yıne aynı olumsuzluklarla karsılasıcaktım dollenmeme sorunu oldu en sonuncusundada ustelık sayının azlıgını gectım...ben gecen ay prp yaptırdım eylulde kontrole cagırdı bu sure ıcınde o soyledıgım takvıyelerı kullanıcam ve eylulde baslıycam tup bebege canım... hayırlısı olur inşallah

Kuenzim icin 400mg demissin canim ben gunde 1 defa kullaniyorum..anlamadim.bilgi veeebilirmisin..
canım bende bır kullanıyordum hatta o arkadasımda gunde bır kullanmıs ıkı sene boyunca hatta iki basarısız tup bebek gecmısı var ucuncuye hazırlanacaktı oda gıttıgı prof 40 yas grubunda qenzım dozunun 100 200 mg olarak yetersız oldugunu hele yumurta kalıtesı ıcınse hıc yetmeyecegını soylemıs yumurta vucudumuzun en buyuk hucresı..gunde 400 hatta bazen 600 mg almıs ve dogal bı sekılde hamıle kalmıs onun tup bebeklerının sonucu kımyasal bıle olmadı hep negatıf gormustu sanırım yumurta kalıtesıne baya katkıda bulunuyor bu enzım ekstradan 100-200 mg daha artırabılırsın kalıte ıcın

sen sağol bebeğime burada tüm yazan arkadaşlar güzel dileklerde bulunuyor bende duygulanıyorum beni tanımadan bu güzel kadınlar yazıyor çook teşekkür ederim amin.
en güzel duayı yaptın amiiiiinn inşallah emeklerinin karşılığını aldığın yolun sonunda sevinen kadınlardan olursun.
alacaksınız da sadece henüz emek verilen tarafta olduğunuz için zor geliyor.Olduğu zaman ayy ne kadar kolay oldu dersin ki gebelik olmuş sende de bilirsin
benim amh taş çatlasa 0 21 di tedavide . fsh ın zaten güzel.o zaman eylüle kadar doğal yoldan olmazsa, eylül ayında tüp bebeğin harika olur. prp vs iyi yapmışsın Allah hepinizin yolunu açık etsin bebeği pıt diye versin kolayca

Merhaba ,siz şuan ubigunal den mi koenzimq10 den mi 400 mg alıyorsunuz ? Hangisini kullanıyorsunuz ?
Ben günde 1 tane omepa q10 alıyorum ama aslında değiştirsem mi diye düşünmüyor değilim

hosbulduk canım sagolasın allahım babalarımızdan razı olsun ve mekanlarını cennet eylesın ınsallah sen benı cok ıyı anlarsın cunku yasamadan bu acıyı bende bu kadar bılememısım.. anlamısım uzulmusum ama bu baska bı duymuymus basına gelınce anlıyormus ınsan ... amın canım allah hepımızı sevındırsın ınsallah yaa..

süper bir bilgi.geçmişte vitaminler konusunda uzman arkadaşlarımız bunları yazdı.aratabilirsiniz.
bende bekarken yıllarca quenzum kullandım günde 2 tane.ne bileyim herşey vesile güzel birşey yapmışım

amin kuzum aminnn hepımız burda bebegımızın gazını beslenmesını aglamasını dertlesıyor oluruz ınsallah bir gun:)

Merhaba ,siz şuan ubigunal den mi koenzimq10 den mi 400 mg alıyorsunuz ? Hangisini kullanıyorsunuz ?
Ben günde 1 tane omepa q10 alıyorum ama aslında değiştirsem mi diye düşünmüyor değilim
canım omepa q10 un ıcındekı zaten ubiquınol formu yanı bızım yaslarımızda vucutta kolay emılen formu onu degıstırme onda hem omega hemde 100 mg ubıqınol almıs oluyorsun sen sadece ekstardan bır ubiquıonol ılavesı alabılırsın mesela degısık markalarda var ben amazondan soyledım henuz gumrukteymıs elıme ulasmadı ama bu surede turkıyede bulunan bı markanın aldım ılave ona basladım sımdılık evet bıraz pahalı oluyor bu dozu artırmak ama tıp dunyasında yumurta kalıtesını artıran ıspatlanmıs en onemlı ıkı sey omega ve qenzım (ubıqınol) o yuzden sabır sebatla devam edıcem kullanmaya bende kullanmaya baslayalı 15 gun falan oldu gelısmelerı zaten burdan yazyor olucam

Saol canım ya ,evet ben de şimdi baktım omepaq10 içeriğine 100mg koenzimq10 ( uniguinal formunda) ve 900 mg balık yağı var. Günde 3-4 tane bundan mı alsam diye düşündüm aslında ( normalde günde bir tane alıyordum ) ubiguinal günde 300-400mg öneriliyor . Valla parasında felan değilim artık zaten . Ya da senin gibi günde 1 tane omepa q10 ve ayrıca ubiguinal takviyesi mi alsam . Neden yurtdışından söyleşiniz siz ubiguinal ı ? Solgar da felan da var galiba ? Bu süreçte birbirimize yardımcı olalım hep , bizi başka anlayan yok maalesef

doktor büyük olasılıkla 3 ay kullandırmıştır.Quenzum Q10 un 3 ay gibi kısa sürede bu kadar güzel etki etmesi bebeğinin olması cidden çok güzel . bu kadar etki edeceğini tahmin etmezdim çünkü bende rezervi koruyucu olarak etki etmişti.

canım ben omepa q10 alıyorum onla aldıgımız omega mıktarının yanında ubıquınol var zaten aynı haptan uc tane alırsak omegada fazla olacak sankı.. o yuzden ben onun yanında ubıqınol aldım marka belırtebılırmıyım bılmıyorum burdan ...onunda 200 mg olanından aldım gunde iki defa ondan bır defada omepadan alıyorum 500 mg almıs oluyorum toplamda...neden yurtdısından soyledım cunku solgarın ıcındede 30 tane var ve ubıquınol formunu bulamadım sıtelerde amazondan aldıklarımın içinde 60- 120 tane olanları var ve daha uygun fıyatı 1 ayı gecıyor ama gelmesı ıste... ben soyleyelı tam 1 ay 10 gun oldu daha gumrukteymıs ...turkıyedekılerin ıcınde 30 tane var gunde ıkı tane ıcsem 15 gunde bır almam lazım çok pahalıya gelıcek

aynen canım uc ay kullandırmıs rezerve etkı suresı en az 3 ay zaten bu takvıyelerın ..uc ay sonrada tupe hazırlanırken surprızı olmus :)

Dediğiniz koenzim q10 tam olarak hangisi, benim kullandığım sabah prognamarin folik asit 1 tane, akşam stromega q10 1 tane idi. Fotosu varsa zahmet olmazsa özelden atar mısınız bana. Ben de alayım günde 2 kullanmak üzere

Bana da atabilirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba , benim kullandığım omepa q10 kullanıyorum , becerebilirsem resmini atayım özelden :) için de 900 mg Omega ve 100 mg koenzim q10 var ( ubikinol formunda )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…