- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.061
Gönderdim şimdiBanada atsaniz zahmet olmazsa tesekkurler
Kuzum doktordan geldim..ama benim gittigim normal kadin dogumcuydu..bana rastegele vitaminler kullanilmamasi gerektigini soyledi..ben dedim gunde 2 ye cikartsam olurmu dedim..cikartmayin dedi..zararli dedi..sende kullanma kuzum..yada kuzum kullaniyosanda..saglikocaginda muhakkak..karaciger tahlilleri yaptir duzenli..olurmuu..sor istersen canım tabı doktor kontrolunde olması daha guvenlı olur benım baska sansım yok yanı dogalda kımyasal tupte kımyasal rezerv sıkıntılı yas gidiyo vs bı suru krıtık sey sozkunusu o yuzden bunu denemek zorundayım 15 gundur kullanıyorum sımdılık herhangı bır yan etkı olmadı umarımda olmaz
Bana da atar mısınız?Tabiki gönderiyorum
GönderdimBana da atar mısınız?
Merhababilmediğim için soruyorum kötü gelme sebebi ne olabilirmiş. Hangi hastane,hangi dr
Canım selam nasılsın? Sen ne zaman başlayacaksın tekrar tedaviye?Kuzum doktordan geldim..ama benim gittigim normal kadin dogumcuydu..bana rastegele vitaminler kullanilmamasi gerektigini soyledi..ben dedim gunde 2 ye cikartsam olurmu dedim..cikartmayin dedi..zararli dedi..sende kullanma kuzum..yada kuzum kullaniyosanda..saglikocaginda muhakkak..karaciger tahlilleri yaptir duzenli..olurmuu..
Rabbim genetiği sağlam bol nasipli embriyolar versin inşlh.. Hangi merkezdesiniz?Merhaba
Yasımdan dolayı yumurta genetıği bozuk gelıyor ama denemeyr devam dıyor doktorlar
Bırınde genetiği duzgun cıkar dıyolarda onada maddiyat dayanmıyor. Ben 4keredır tup demıyorum hepsıde farklı yerlerde
Selam canimm...cok sukurr..iyiyimm...ben suan ilac tedavisi oluyorum..vitamin hormon balkyagi kullaniyorum..eylulde olcak benim canim..sen nasilsin..tedavi durumlarin ne zamanCanım selam nasılsın? Sen ne zaman başlayacaksın tekrar tedaviye?
Hormon dediğiniz nedir ?Selam canimm...cok sukurr..iyiyimm...ben suan ilac tedavisi oluyorum..vitamin hormon balkyagi kullaniyorum..eylulde olcak benim canim..sen nasilsin..tedavi durumlarin ne zaman
Dhea..biesteron..Hormon dediğiniz nedir ?
Biestron ve Dhea aynı şey dimi ?Günde kaç tane alıyorsunuz ?Dhea..biesteron..
Evet canim ayni sey...gunde 3 defa kullaniyorum ben.bazi arkadaslar 2 tane iciyor ama..Biestron ve Dhea aynı şey dimi ?Günde kaç tane alıyorsunuz ?
Sizdeki sorun ne peki ? Daha önce kaç kez denediniz tüp bebek ? Tedavi sırasında yumurta büyütme için hangi iğneleri kullandınız ? Dün duyduğum genotropin diye bir büyüme hormonu var , bir arkadaş bahsetti , sonra incelediö biraz , işe yarar birsey gibi ama sizin doktorunuz bahsetti mi hiç ?Evet canim ayni sey...gunde 3 defa kullaniyorum ben.bazi arkadaslar 2 tane iciyor ama..
Canim bende yumurta rezerv azligi var..daha once 1 asilama 2 tup bebek denedim..ilk tedavimde sadece gonalf kullanildi..2. Tedavimde gonalf merional ve genotropin kullanildi..genotropin 1mg verildi.2.tedavimde..genotropinin bende etkisi sadece su yonde oldu.ilk tedavimde 17mm olan yumurtam 2. Tedavimde 19mm oldu..1.tedavimde 5 hucreli 2. Kalite 3. Gun embriyom..2. Tedavimde 8 hucreli 2. Kalite ama 1. Kaliteye yakin 3. Gun embriyom olustu..eger tesaduf degilse bende biraz etkisi oldu..ama allah allahta gumurta sayimi felanda cogaltmadi..var olanlarida buyutmedi..2 tedavimdede 1 yumurta olustu hep..eski doktorum genotrapin vermisti..ama simdiki doktorum saizen kullaniyo sanirim..banada aynisini mi verir bilemem canim..cunki daha tedavime var benim..Sizdeki sorun ne peki ? Daha önce kaç kez denediniz tüp bebek ? Tedavi sırasında yumurta büyütme için hangi iğneleri kullandınız ? Dün duyduğum genotropin diye bir büyüme hormonu var , bir arkadaş bahsetti , sonra incelediö biraz , işe yarar birsey gibi ama sizin doktorunuz bahsetti mi hiç ?
Ağustos reglisi ile başlanacak kısmetseSelam canimm...cok sukurr..iyiyimm...ben suan ilac tedavisi oluyorum..vitamin hormon balkyagi kullaniyorum..eylulde olcak benim canim..sen nasilsin..tedavi durumlarin ne zaman
Kısmet olursa benim de Ağustos regli ile , inşallahAğustos reglisi ile başlanacak kısmetse
Yaaa ne güzel beraber geri sayımı yaparızKısmet olursa benim de Ağustos regli ile , inşallah
Benim de ilk tedavim de gonal f ve merional, kalite artırıcı olarak da saizen vermişti.gerçi sonucum negatif olmuştu.Canim bende yumurta rezerv azligi var..daha once 1 asilama 2 tup bebek denedim..ilk tedavimde sadece gonalf kullanildi..2. Tedavimde gonalf merional ve genotropin kullanildi..genotropin 1mg verildi.2.tedavimde..genotropinin bende etkisi sadece su yonde oldu.ilk tedavimde 17mm olan yumurtam 2. Tedavimde 19mm oldu..1.tedavimde 5 hucreli 2. Kalite 3. Gun embriyom..2. Tedavimde 8 hucreli 2. Kalite ama 1. Kaliteye yakin 3. Gun embriyom olustu..eger tesaduf degilse bende biraz etkisi oldu..ama allah allahta gumurta sayimi felanda cogaltmadi..var olanlarida buyutmedi..2 tedavimdede 1 yumurta olustu hep..eski doktorum genotrapin vermisti..ama simdiki doktorum saizen kullaniyo sanirim..banada aynisini mi verir bilemem canim..cunki daha tedavime var benim..
Sizce yumurta sayinizda ve kalitenizde degisiklik oldumu o zman.Benim de ilk tedavim de gonal f ve merional, kalite artırıcı olarak da saizen vermişti.gerçi sonucum negatif olmuştu.
Dodurulmusmu transfer edilecek canim..sanirim toplama olmicakti sende dimi.Ağustos reglisi ile başlanacak kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?