Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kuzum doktordan geldim..ama benim gittigim normal kadin dogumcuydu..bana rastegele vitaminler kullanilmamasi gerektigini soyledi..ben dedim gunde 2 ye cikartsam olurmu dedim..cikartmayin dedi..zararli dedi..sende kullanma kuzum..yada kuzum kullaniyosanda..saglikocaginda muhakkak..karaciger tahlilleri yaptir duzenli..olurmuu..

bilmediğim için soruyorum kötü gelme sebebi ne olabilirmiş. Hangi hastane,hangi dr
Merhaba
Yasımdan dolayı yumurta genetıği bozuk gelıyor ama denemeyr devam dıyor doktorlar
Bırınde genetiği duzgun cıkar dıyolarda onada maddiyat dayanmıyor. Ben 4keredır tup demıyorum hepsıde farklı yerlerde

Canım selam nasılsın? Sen ne zaman başlayacaksın tekrar tedaviye?

Rabbim genetiği sağlam bol nasipli embriyolar versin inşlh.. Hangi merkezdesiniz?

Evet canim ayni sey...gunde 3 defa kullaniyorum ben.bazi arkadaslar 2 tane iciyor ama..
Sizdeki sorun ne peki ? Daha önce kaç kez denediniz tüp bebek ? Tedavi sırasında yumurta büyütme için hangi iğneleri kullandınız ? Dün duyduğum genotropin diye bir büyüme hormonu var , bir arkadaş bahsetti , sonra incelediö biraz , işe yarar birsey gibi ama sizin doktorunuz bahsetti mi hiç ?

Canim bende yumurta rezerv azligi var..daha once 1 asilama 2 tup bebek denedim..ilk tedavimde sadece gonalf kullanildi..2. Tedavimde gonalf merional ve genotropin kullanildi..genotropin 1mg verildi.2.tedavimde..genotropinin bende etkisi sadece su yonde oldu.ilk tedavimde 17mm olan yumurtam 2. Tedavimde 19mm oldu..1.tedavimde 5 hucreli 2. Kalite 3. Gun embriyom..2. Tedavimde 8 hucreli 2. Kalite ama 1. Kaliteye yakin 3. Gun embriyom olustu..eger tesaduf degilse bende biraz etkisi oldu..ama allah allahta gumurta sayimi felanda cogaltmadi..var olanlarida buyutmedi..2 tedavimdede 1 yumurta olustu hep..eski doktorum genotrapin vermisti..ama simdiki doktorum saizen kullaniyo sanirim..banada aynisini mi verir bilemem canim..cunki daha tedavime var benim..

Benim de ilk tedavim de gonal f ve merional, kalite artırıcı olarak da saizen vermişti.gerçi sonucum negatif olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…