Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bazı gunler 400 bazı gunler 600 mg kullanmıs canım elındekı 200 mg ise gunde ıkı yada uc tane ıcebılırsın
Canimm.burda bir arkadas yazmisti..onunda bir arkadasinon doktoru olmasi gerekenden 2 kati kadar vitamin vermisti ve vitamin zehirlenmesi yasamisti..benim akintim oluyodu bugun icin ben baska bir doktordan randevu aldim olmassa o doktoroda sorcam bu durumu..

sor istersen canım tabı doktor kontrolunde olması daha guvenlı olur benım baska sansım yok yanı dogalda kımyasal tupte kımyasal rezerv sıkıntılı yas gidiyo vs bı suru krıtık sey sozkunusu o yuzden bunu denemek zorundayım 15 gundur kullanıyorum sımdılık herhangı bır yan etkı olmadı umarımda olmaz

Arkadaşlar aranızda eşinin sperm testinde "Ortalama her mikroskop sahasinda 1-2 adet sperm hucresi goruldu" sonucuyla karşılaşan var mı? Yoğunluk ve sayı yeterli olmadığı için morfolojiye bakılamamış.
Bir de, İstanbul'da iyi bir ürolog arıyoruz bu durumlara ve genel olarak erkek infertilitesine hakim.. Ben 40 yaşındayım, o 38 yaşında..

Vücutta biriken vitaminler var, birikmeyenler var. Bunun için multivitaminleri sürekli kullanmamak gerekiyor derler. Ama mesela c vitaminini aşırı doz almak çok zor, güvenle kullanabiliyoruz. Ben, omepa, ester c, medigard düzenli kullanıyorum, medigard multivitamin olduğu için arada birkaç ay ara veriyorum. Hem korona gündeminde bağışıklığı güçlendirmek için hem de işte hepimizin diğer ortak mevzusu doğurganlık için destek olabilecek ne varsa alıyorum işte: ) Vitamin ve diğer takviyeleri araştıran doktor sayısı az, kendimiz bilinçlenmek durumundayız. Keşke erkekler de bizim kadar kafa yorsa..

evet bizim de oyle cikmisti. ama urologa falan gitmedik. eger yumurta toplama esnasinda yeterli sperm gelmezse tese yontemiyle aliriz demisti hoca ama gerek kalmadi cok sukur. tup bebek merkezinde kac kat buyuttukleri icin daha fazla sperm elde ediliyor.

Çok teşekkürler cevabınız için, insan nasıl rahatlıyor benzer durumda birinden bir ses duyunca: ) sağolun: )

Ok kuzum sorucamm..birde fazla vitamin karacigerleride cok yorabilir..kullandigimiz ilaclar yedigimiz besinler hep karacigerle alakali..ama sorucam bugunn..kuzum..

Çok teşekkürler cevabınız için, insan nasıl rahatlıyor benzer durumda birinden bir ses duyunca: ) sağolun: )
Rabbim hepimizi rahatlatsın insallah önemli olan spermin görülmesi rahat olun zaten mikroenjeksiyon yöntemiyle embriyo elde ediliyor. siz hic stres olmayın. yumurtalarda saglıklı olsun insallah sonrada kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim.

Aynen canim..yormuyolarr..en azindan benimde esim..vitaminjn fazlasi zarar ...ama takip edilerek belki kullanilabilir..tahlille felan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…