- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.041
Amin , inşallahGeldi çok teşekkür ederim hepberaber güzel günler görelim
Amin , inşallah
Sizin süreciniz ne şimdi ?
Ben Ağustos reglimin ikinci gününde kontrole gidecegim, duruma göre tedaviye başlamaya karar vereceğiz yine . İnşallah başlayabilirim
Haftaya adet dongum başlayacak kısmet olursa. 3. Günü Umut Bahçeci'cide Sabri hocaya gideceğim. Eskişehir'deyim gidip geleceğim. Bakalim inşallah ilkinde olur da rahat ederiz. Bir yanım heyecanlı bir yanım temkinli. Hayırlısı olsun hepimiz için
Sizin yazdığınızın altına eklemişim karışmış yaziAmin , inşallah
Sizin süreciniz ne şimdi ?
Ben Ağustos reglimin ikinci gününde kontrole gidecegim, duruma göre tedaviye başlamaya karar vereceğiz yine . İnşallah başlayabilirim
Canim kuenzimq10 dan gunde 2 tanemi iciyomus arkadasiniz..bendeki 200mg.ve 1 tane iciyorum gunce..aynen canım uc ay kullandırmıs rezerve etkı suresı en az 3 ay zaten bu takvıyelerın ..uc ay sonrada tupe hazırlanırken surprızı olmus :)
bazı gunler 400 bazı gunler 600 mg kullanmıs canım elındekı 200 mg ise gunde ıkı yada uc tane ıcebılırsınCanim kuenzimq10 dan gunde 2 tanemi iciyomus arkadasiniz..bendeki 200mg.ve 1 tane iciyorum gunce..
Canimm.burda bir arkadas yazmisti..onunda bir arkadasinon doktoru olmasi gerekenden 2 kati kadar vitamin vermisti ve vitamin zehirlenmesi yasamisti..benim akintim oluyodu bugun icin ben baska bir doktordan randevu aldim olmassa o doktoroda sorcam bu durumu..bazı gunler 400 bazı gunler 600 mg kullanmıs canım elındekı 200 mg ise gunde ıkı yada uc tane ıcebılırsın
sor istersen canım tabı doktor kontrolunde olması daha guvenlı olur benım baska sansım yok yanı dogalda kımyasal tupte kımyasal rezerv sıkıntılı yas gidiyo vs bı suru krıtık sey sozkunusu o yuzden bunu denemek zorundayım 15 gundur kullanıyorum sımdılık herhangı bır yan etkı olmadı umarımda olmazCanimm.burda bir arkadas yazmisti..onunda bir arkadasinon doktoru olmasi gerekenden 2 kati kadar vitamin vermisti ve vitamin zehirlenmesi yasamisti..benim akintim oluyodu bugun icin ben baska bir doktordan randevu aldim olmassa o doktoroda sorcam bu durumu..
banada atabilirmisiniz resmini bende kullanmak istiyorumatayım canım
Vücutta biriken vitaminler var, birikmeyenler var. Bunun için multivitaminleri sürekli kullanmamak gerekiyor derler. Ama mesela c vitaminini aşırı doz almak çok zor, güvenle kullanabiliyoruz. Ben, omepa, ester c, medigard düzenli kullanıyorum, medigard multivitamin olduğu için arada birkaç ay ara veriyorum. Hem korona gündeminde bağışıklığı güçlendirmek için hem de işte hepimizin diğer ortak mevzusu doğurganlık için destek olabilecek ne varsa alıyorum işte: ) Vitamin ve diğer takviyeleri araştıran doktor sayısı az, kendimiz bilinçlenmek durumundayız. Keşke erkekler de bizim kadar kafa yorsa..Canimm.burda bir arkadas yazmisti..onunda bir arkadasinon doktoru olmasi gerekenden 2 kati kadar vitamin vermisti ve vitamin zehirlenmesi yasamisti..benim akintim oluyodu bugun icin ben baska bir doktordan randevu aldim olmassa o doktoroda sorcam bu durumu..
evet bizim de oyle cikmisti. ama urologa falan gitmedik. eger yumurta toplama esnasinda yeterli sperm gelmezse tese yontemiyle aliriz demisti hoca ama gerek kalmadi cok sukur. tup bebek merkezinde kac kat buyuttukleri icin daha fazla sperm elde ediliyor.Arkadaşlar aranızda eşinin sperm testinde "Ortalama her mikroskop sahasinda 1-2 adet sperm hucresi goruldu" sonucuyla karşılaşan var mı? Yoğunluk ve sayı yeterli olmadığı için morfolojiye bakılamamış.
Bir de, İstanbul'da iyi bir ürolog arıyoruz bu durumlara ve genel olarak erkek infertilitesine hakim.. Ben 40 yaşındayım, o 38 yaşında..
Çok teşekkürler cevabınız için, insan nasıl rahatlıyor benzer durumda birinden bir ses duyunca: ) sağolun: )evet bizim de oyle cikmisti. ama urologa falan gitmedik. eger yumurta toplama esnasinda yeterli sperm gelmezse tese yontemiyle aliriz demisti hoca ama gerek kalmadi cok sukur. tup bebek merkezinde kac kat buyuttukleri icin daha fazla sperm elde ediliyor.
Ok kuzum sorucamm..birde fazla vitamin karacigerleride cok yorabilir..kullandigimiz ilaclar yedigimiz besinler hep karacigerle alakali..ama sorucam bugunn..kuzum..sor istersen canım tabı doktor kontrolunde olması daha guvenlı olur benım baska sansım yok yanı dogalda kımyasal tupte kımyasal rezerv sıkıntılı yas gidiyo vs bı suru krıtık sey sozkunusu o yuzden bunu denemek zorundayım 15 gundur kullanıyorum sımdılık herhangı bır yan etkı olmadı umarımda olmaz
Rabbim hepimizi rahatlatsın insallahÇok teşekkürler cevabınız için, insan nasıl rahatlıyor benzer durumda birinden bir ses duyunca: ) sağolun: )
Aynen canim..yormuyolarr..en azindan benimde esim..vitaminjn fazlasi zarar ...ama takip edilerek belki kullanilabilir..tahlille felan..Vücutta biriken vitaminler var, birikmeyenler var. Bunun için multivitaminleri sürekli kullanmamak gerekiyor derler. Ama mesela c vitaminini aşırı doz almak çok zor, güvenle kullanabiliyoruz. Ben, omepa, ester c, medigard düzenli kullanıyorum, medigard multivitamin olduğu için arada birkaç ay ara veriyorum. Hem korona gündeminde bağışıklığı güçlendirmek için hem de işte hepimizin diğer ortak mevzusu doğurganlık için destek olabilecek ne varsa alıyorum işte: ) Vitamin ve diğer takviyeleri araştıran doktor sayısı az, kendimiz bilinçlenmek durumundayız. Keşke erkekler de bizim kadar kafa yorsa..
Nerde tedavi oluyorsunuzMerhaba kızlar
4 tane embiryom ngs gitti ve malesef hepsi kötü geldibenim ve eşimin genetiğinde sorun yok benim gibi olup denemeye devam eden varmı
Merhaba kızlar
4 tane embiryom ngs gitti ve malesef hepsi kötü geldi ☹benim ve eşimin genetiğinde sorun yok benim gibi olup denemeye devam eden varmı
Banada atsaniz zahmet olmazsa tesekkurlerMerhaba , benim kullandığım omepa q10 kullanıyorum , becerebilirsem resmini atayım özelden :) için de 900 mg Omega ve 100 mg koenzim q10 var ( ubikinol formunda )
Tabiki gönderiyorumBanada atsaniz zahmet olmazsa tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?