Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yaş kaç ?

Tamam kuzum bilgilendirdigin icin tskler gecen hepsine baktirdim normal simdilik cok sukur arada baktiriyorum bende onlem olarak

Hepimiz yaklaşık aynı koşullardayız , Allah yardımcınız olsun bu arada pancarın da etkisini okumuştum biryerlerde yeni .. dün bir arkadaş da bahsetti aktardan pancar suyu ve üzüm extratı almış . Ben de almayı düşünüyorum . Sonuçta bunlar doğal şeyler , bir zararı olmaz ama belli bir yararı olur . Size de söyleyim istedim..

Tesekkur ediyorum canim onuda denicemm..

Arkadaslar pancar transfer öncesi ve transfer sonrası için önemli rahimdeki kan akışını yukseltıyor bu da iyi bişi, kan akışı demek oksijenlenmenin artması ve bu da embrıyoya tutunma olurken yardımcı oluyor... yoksa yumurta kalitesi ve sayısı ile bi ilgisi olmadıgını biliyorum..cok fazla yabancı makale okudum, yazdım çizdim..bu iş vakit kaybetmeden asla vazgecmeden olana kadar denemek... herkesin bunyesi farklı o yuzden herseyi yiyip içmeyin lutfen, doktorunuza danısın.. ben hormon yogası nefes terapisi çim suları bir suru vitaminler denedim 4 tup bebekte.. olmuyor bi şekilde.. şimdi sadece doktorumun verdiği ınofolic combi kullanıyorum o kadar..

Haklısın aslında ama bir umut işte . Doğal şeyler oluncada ne zararı olabilir diye düşünüyor insan . Benim ilk denememde hiç döllenme bile olmamıştı . 3 yumurtadan. Birinciden sonra geçen 2 aylık süreçte hayıt -civan perçemi çayı , çörek otu-bal , bal-polen-arısütü karışım gibi takviyeler aldım hergün doktorumun verdiği vitaminlerin yanında. İkinci denemede 4 yumurta toplandı 2 tanesi transfer edildi birinci kalite olarak , tutmasına rağmen sonuna gelemedik maalesef ama bir faydası oldu sanki takviyelerin. Doktoruma söylemiştim o zaman bunları alıyorum diye al demişti. Kürtajdan sonra merak ettiğim için değerlerime ayrıntılı baktırdım çok şükür hersey normal çıkmıştı . ( aslında insanın kafasının biryerinde acaba Dogru mu yapıyorum bunları almakla diye soru işareti oluyor tabiki ama umut işte .. aynen zamanla yarıştığımız için de daha fazla insan herseyden medet umuyor sizin durumunu nedir ? Sorununuz ? Yaşınız ? Allahım hepimize yardımcı olsun

Merhaba, mesajınızda ; “ 2 aylık süreçte hayıt -civan perçemi çayı , çörek otu-bal , bal-polen-arısütü karışım gibi takviyeler aldım “ demişsiniz. Bu takviyeleri tüp bebek tedavisine başladığınız, hormon iğnelerini olmaya başladığınız zaman da kullandınız mı?

Merhaba , hayır o dönemde kullanmadım . Kullanılabilir miydi bilmiyorum ama ben kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…