- 25 Eylül 2019
- 2.227
- 2.493
- 83
- 46
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.081
Evet tatlım şükür var Allah yardımcın olsun senin de inşallah işe yarar takviyelerinDodurulmusmu transfer edilecek canim..sanirim toplama olmicakti sende dimi.
Insallah yaramistir...yariyordur..canim..agustosa az kaldi..seninde guzel sonuclarini alicaz insallahhhhEvet tatlım şükür var Allah yardımcın olsun senin de inşallah işe yarar takviyelerin
Yok o dönem olmamıştı yumurta verimli değildi artı transfer sonucu negatifi.3. tedavimde aşama kaydettiğimi düşünüyorum.farklı doktor farklı protokol ile.ilaçlara ek olarak vitamin takviyeler ile.Sizce yumurta sayinizda ve kalitenizde degisiklik oldumu o zman.
Yaş kaç ?Canim bende yumurta rezerv azligi var..daha once 1 asilama 2 tup bebek denedim..ilk tedavimde sadece gonalf kullanildi..2. Tedavimde gonalf merional ve genotropin kullanildi..genotropin 1mg verildi.2.tedavimde..genotropinin bende etkisi sadece su yonde oldu.ilk tedavimde 17mm olan yumurtam 2. Tedavimde 19mm oldu..1.tedavimde 5 hucreli 2. Kalite 3. Gun embriyom..2. Tedavimde 8 hucreli 2. Kalite ama 1. Kaliteye yakin 3. Gun embriyom olustu..eger tesaduf degilse bende biraz etkisi oldu..ama allah allahta gumurta sayimi felanda cogaltmadi..var olanlarida buyutmedi..2 tedavimdede 1 yumurta olustu hep..eski doktorum genotrapin vermisti..ama simdiki doktorum saizen kullaniyo sanirim..banada aynisini mi verir bilemem canim..cunki daha tedavime var benim..
Tamam kuzum bilgilendirdigin icin tskler gecen hepsine baktirdim normal simdilik cok sukur arada baktiriyorum bende onlem olarakKuzum doktordan geldim..ama benim gittigim normal kadin dogumcuydu..bana rastegele vitaminler kullanilmamasi gerektigini soyledi..ben dedim gunde 2 ye cikartsam olurmu dedim..cikartmayin dedi..zararli dedi..sende kullanma kuzum..yada kuzum kullaniyosanda..saglikocaginda muhakkak..karaciger tahlilleri yaptir duzenli..olurmuu..
39Yaş kaç ?
Hepimiz yaklaşık aynı koşullardayız , Allah yardımcınız olsun
Tesekkur ediyorum canim onuda denicemm..Hepimiz yaklaşık aynı koşullardayız , Allah yardımcınız olsunbu arada pancarın da etkisini okumuştum biryerlerde yeni .. dün bir arkadaş da bahsetti aktardan pancar suyu ve üzüm extratı almış . Ben de almayı düşünüyorum . Sonuçta bunlar doğal şeyler , bir zararı olmaz ama belli bir yararı olur . Size de söyleyim istedim..
Haklısın aslında ama bir umut işte . Doğal şeyler oluncada ne zararı olabilir diye düşünüyor insan . Benim ilk denememde hiç döllenme bile olmamıştı . 3 yumurtadan. Birinciden sonra geçen 2 aylık süreçte hayıt -civan perçemi çayı , çörek otu-bal , bal-polen-arısütü karışım gibi takviyeler aldım hergün doktorumun verdiği vitaminlerin yanında. İkinci denemede 4 yumurta toplandı 2 tanesi transfer edildi birinci kalite olarak , tutmasına rağmen sonuna gelemedik maalesef ama bir faydası oldu sanki takviyelerin. Doktoruma söylemiştim o zaman bunları alıyorum diye al demişti. Kürtajdan sonra merak ettiğim için değerlerime ayrıntılı baktırdım çok şükür hersey normal çıkmıştı . ( aslında insanın kafasının biryerinde acaba Dogru mu yapıyorum bunları almakla diye soru işareti oluyor tabiki ama umut işte .. aynen zamanla yarıştığımız için de daha fazla insan herseyden medet umuyorArkadaslar pancar transfer öncesi ve transfer sonrası için önemli rahimdeki kan akışını yukseltıyor bu da iyi bişi, kan akışı demek oksijenlenmenin artması ve bu da embrıyoya tutunma olurken yardımcı oluyor... yoksa yumurta kalitesi ve sayısı ile bi ilgisi olmadıgını biliyorum..cok fazla yabancı makale okudum, yazdım çizdim..bu iş vakit kaybetmeden asla vazgecmeden olana kadar denemek... herkesin bunyesi farklı o yuzden herseyi yiyip içmeyin lutfen, doktorunuza danısın.. ben hormon yogası nefes terapisi çim suları bir suru vitaminler denedim 4 tup bebekte.. olmuyor bi şekilde.. şimdi sadece doktorumun verdiği ınofolic combi kullanıyorum o kadar..
Haklısın aslında ama bir umut işte . Doğal şeyler oluncada ne zararı olabilir diye düşünüyor insan . Benim ilk denememde hiç döllenme bile olmamıştı . 3 yumurtadan. Birinciden sonra geçen 2 aylık süreçte hayıt -civan perçemi çayı , çörek otu-bal , bal-polen-arısütü karışım gibi takviyeler aldım hergün doktorumun verdiği vitaminlerin yanında. İkinci denemede 4 yumurta toplandı 2 tanesi transfer edildi birinci kalite olarak , tutmasına rağmen sonuna gelemedik maalesef ama bir faydası oldu sanki takviyelerin. Doktoruma söylemiştim o zaman bunları alıyorum diye al demişti. Kürtajdan sonra merak ettiğim için değerlerime ayrıntılı baktırdım çok şükür hersey normal çıkmıştı . ( aslında insanın kafasının biryerinde acaba Dogru mu yapıyorum bunları almakla diye soru işareti oluyor tabiki ama umut işte .. aynen zamanla yarıştığımız için de daha fazla insan herseyden medet umuyorsizin durumunu nedir ? Sorununuz ? Yaşınız ? Allahım hepimize yardımcı olsun
Merhaba , hayır o dönemde kullanmadım . Kullanılabilir miydi bilmiyorum ama ben kullanmadımMerhaba, mesajınızda ; “ 2 aylık süreçte hayıt -civan perçemi çayı , çörek otu-bal , bal-polen-arısütü karışım gibi takviyeler aldım “ demişsiniz. Bu takviyeleri tüp bebek tedavisine başladığınız, hormon iğnelerini olmaya başladığınız zaman da kullandınız mı?
hayirlisiyla isiniz rast gitsin insallah. Gonlunuze gore olsun her sey.Rabbim evlat kokusu tattirsin insallahKızlar adet oldum ve Salı günü Bahçeci Umutta Sabri hocaya gideceğim. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinizi öpüyorum
Amiiin çok teşekkür ederim hepberaber güzel günler görelimhayirlisiyla isiniz rast gitsin insallah. Gonlunuze gore olsun her sey.Rabbim evlat kokusu tattirsin insallah
Hayırlısı olsun canım.. dualarımız seninleKızlar adet oldum ve Salı günü Bahçeci Umutta Sabri hocaya gideceğim. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinizi öpüyorum
Çok teşekkür ederim canım evet 3. Gün baslayacagizHayırlısı olsun canım.. dualarımız seninleçok güzel olsun hersey bu durumda 3. Gün mü başlayacaksınız tedaviye ?
Ayy hadi hayırlısı inşaallah.. Bol nasipli yumurtaların, kaliteli embriyoların olsun...Kızlar adet oldum ve Salı günü Bahçeci Umutta Sabri hocaya gideceğim. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinizi öpüyorum
Canimmm çok teşekkür ederimAyy hadi hayırlısı inşaallah.. Bol nasipli yumurtaların, kaliteli embriyoların olsun...❣
Rabbim gönlüne göre versin insallahKızlar adet oldum ve Salı günü Bahçeci Umutta Sabri hocaya gideceğim. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?