Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar hiç ayağım çekmiyor ama tekrar tüp bebek tedavisine başlıycam 4 yaşımdayım . 2 kez opu yaptırdım farklı yerlerde 3 kez transferim oldu, 3üde tutmadı , Erbil yağmura mı gideyim diyorum ama karar veremiyorum tavsiyesi olan varmı

Nerelerde yaptırdınız?

Canım bebeğimhadi nicli bir arkadaş burda Erbil yağmura gitti çok memnundu önce Allah’ın sonra da onun sayesinde bebeğini kucağına aldı buraya yazıyor bazen görürse cevap verir sanırım

Merhaba Bence çok iyi bir kurum ben tekrar orda olmak istedim aslında ama 3. denemem olduğu için farklı bi tedavi yöntemi uygulayacak birini arıyorum. Aret kamar çok iyi bir kurum, bol şanslar dilerim.

Merhaba arkadaşlar benim grup burası sanırım :)) birbirimize sıkı sıkı sarılalım. 43 yaşındayım 11 yıllık evliyim. 9 ektopik 5 tüp bebek yaptırdım 2. Ci tüp bebeğimi 19 haftalık, 3 tüp bebeğim i 9 haftalık kaybettim. Şimdi sonuncusu 2 temmuzda denedim. 5 idrar testi yaptım 5 dede fluu iki çizgi kanda beta 4.62 kafayı yicem

Geçmiş olsun

Transferiniz mi 2. temmuzda oldu.

duam sizlerle....

siz aret beyin hastasımısınız ? nasıl bir tedavi uyguluyor yumurta toplantıdmı
Evet canım benim yumurtalarım toplandı bir tane 5. Gün embriyosu transfer edildi kimyasal oldu yaşımdan dolayı beklemek istemedim ama historoskopi ve genetik test istedi onları yaptırdık Ağustos reglisi ile tekrar embriyo transferi olacak.arkadaşım da aynı yerde devam ediyor ama o iki aydın yumurta toplama sürecine bile gelemedi düşük amh erken menepoz vardı. Çok oyaladılar sanki onu o da Erbil yağmura gidecek büyük ihtimal.Bana da historoskopi yaptı ama net bir açıklama yapamadı ne oldu ne vardı rahmimde anlamadım geçiştirdiler sanki o yüzsen soruyorum yani kafamda oturmayan şeyler var sanki

Yaaaa hayırlısı olsun kucağın bebişlerle dolsun

genetik test yapmıyoruz, biz karşıyız demişlerdi, genetik test istemesine şaşırdım açıkcası ,

genetik test yapmıyoruz, biz karşıyız demişlerdi, genetik test istemesine şaşırdım açıkcası ,
Embriyolar genetiğe gönderilmedi canım benim ve eşimin genetik testi yapıldı.Bilmiyorum artık aret beyden çok mumnunum aslında ama işte o historoskopi olayını anlayamadım bir şey var mı bakıcaz dedi sonra bir sezeryanın bir kürtajın var mutlaka içerde bir şeyler vardır sezeryanın olduğu kısmı hafif kazıyıp alırız dedi ve bir şeyler yaptı ama ne yapıldı anlamadım.rahiö filmimde gayet iyiydi temizdi yani bizde erkek faktörü vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…