- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.101
Hepimizin insallahRabbim gönlüne göre versin insallah
Her şey gönlüne göre olsun canım sürecinde Allah yardımcın olsunKızlar adet oldum ve Salı günü Bahçeci Umutta Sabri hocaya gideceğim. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinizi öpüyorum
Canım çok teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcisi olsunHer şey gönlüne göre olsun canım sürecinde Allah yardımcın olsun
hayırlı olsun güzel haberlerle inş dualarımız seninleKızlar adet oldum ve Salı günü Bahçeci Umutta Sabri hocaya gideceğim. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinizi öpüyorum
Çok teşekkür ederim hepimiz güzel haberler alalımhayırlı olsun güzel haberlerle inş dualarımız seninle
Nerelerde yaptırdınız?Kızlar hiç ayağım çekmiyor ama tekrar tüp bebek tedavisine başlıycam 4 yaşımdayım . 2 kez opu yaptırdım farklı yerlerde 3 kez transferim oldu, 3üde tutmadı , Erbil yağmura mı gideyim diyorum ama karar veremiyorum tavsiyesi olan varmı
Canım bebeğimhadi nicli bir arkadaş burda Erbil yağmura gitti çok memnundu önce Allah’ın sonra da onun sayesinde bebeğini kucağına aldı buraya yazıyor bazen görürse cevap verir sanırımKızlar hiç ayağım çekmiyor ama tekrar tüp bebek tedavisine başlıycam 4 yaşımdayım . 2 kez opu yaptırdım farklı yerlerde 3 kez transferim oldu, 3üde tutmadı , Erbil yağmura mı gideyim diyorum ama karar veremiyorum tavsiyesi olan varmı
Ya ben aret kamarda tedavi görüyorum size nasıl bir tedavi uygulandı memnun kaldınız mo ya da memnun olmadığınız konular nelerdir?aret kama, da ve florance nightingel
Canım bebeğimhadi nicli bir arkadaş burda Erbil yağmura gitti çok memnundu önce Allah’ın sonra da onun sayesinde bebeğini kucağına aldı buraya yazıyor bazen görürse cevap verir sanırım
Ya ben aret kamarda tedavi görüyorum size nasıl bir tedavi uygulandı memnun kaldınız mo ya da memnun olmadığınız konular nelerdir?
Merhaba arkadaşlar benim grup burası sanırım :)) birbirimize sıkı sıkı sarılalım. 43 yaşındayım 11 yıllık evliyim. 9 ektopik 5 tüp bebek yaptırdım 2. Ci tüp bebeğimi 19 haftalık, 3 tüp bebeğim i 9 haftalık kaybettim. Şimdi sonuncusu 2 temmuzda denedim. 5 idrar testi yaptım 5 dede fluu iki çizgi kanda beta 4.62 kafayı yicemMerhabalar, öncelikle basınız sağolsun, Allah rahmet eylesin babacığınızaben de 40 yaşındayım , düşük amh ve yüksek fsh ile ugrasanlardanım. 3 yıl oldu.. 3 kez tüp bebek denedim . 2.sinde 2 embriyo transferi oldu , ikisi de tuttu ama birini 7 diğerini 11. haftada kaybettim kasım 2019 da kürtaj oldum ,Mart gibi tekrar denemek istedim ama Corona cıktı. Haxlranda 3. denemeye başladık ama yumurta gelişmediği için tedaviyi yarıda kestik .. agustosda tekrar bakacağız. 3 senelik süreçte biestron , omepa q10 sürekli kullandım . Hatta bir ara ımpryl kullandım uzun süre.. halada biestron kullanıyorum . İlk tüp bebek denemesinden sonra ikinciye kadar geçen 2 aylık süreçte sabah akşam hayıt otu-civan perçemi karışımı çayı , sabahları ac karna bal-polen-propolis-arı sütü karışımı ve günde 1 çorba kaşığı kadar çörek otu-bal-tarçın yedim. İlk denemede hiç döllenme olmamışken ( 3 yumurta toplanmıştı ) ikinci denemede toplanan 4 yumurtadan 2 sinin döllenmesinde bunların etkisi oldu mu bilmiyorum . Ama yine kürtajdan hazirana kadar geçen süreçte düzenli aynı şeyleri kullanmama rağmen ( hatta bu sefer günde 2-3 tane kuru incir de yedim ) hiç yumurta gelişmemesi nasıl oldu bilmiyorum ( ama bir umut aynı takviyeleri kullanmaya hala devam ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba arkadaşlar benim grup burası sanırım :)) birbirimize sıkı sıkı sarılalım. 43 yaşındayım 11 yıllık evliyim. 9 ektopik 5 tüp bebek yaptırdım 2. Ci tüp bebeğimi 19 haftalık, 3 tüp bebeğim i 9 haftalık kaybettim. Şimdi sonuncusu 2 temmuzda denedim. 5 idrar testi yaptım 5 dede fluu iki çizgi kanda beta 4.62 kafayı yicem
duam sizlerle....Merhaba arkadaşlar benim grup burası sanırım :)) birbirimize sıkı sıkı sarılalım. 43 yaşındayım 11 yıllık evliyim. 9 ektopik 5 tüp bebek yaptırdım 2. Ci tüp bebeğimi 19 haftalık, 3 tüp bebeğim i 9 haftalık kaybettim. Şimdi sonuncusu 2 temmuzda denedim. 5 idrar testi yaptım 5 dede fluu iki çizgi kanda beta 4.62 kafayı yicem
Evet canım benim yumurtalarım toplandı bir tane 5. Gün embriyosu transfer edildi kimyasal oldu yaşımdan dolayı beklemek istemedim ama historoskopi ve genetik test istedi onları yaptırdık Ağustos reglisi ile tekrar embriyo transferi olacak.arkadaşım da aynı yerde devam ediyor ama o iki aydın yumurta toplama sürecine bile gelemedi düşük amh erken menepoz vardı. Çok oyaladılar sanki onu o da Erbil yağmura gidecek büyük ihtimal.Bana da historoskopi yaptı ama net bir açıklama yapamadı ne oldu ne vardı rahmimde anlamadım geçiştirdiler sanki o yüzsen soruyorum yani kafamda oturmayan şeyler var sankisiz aret beyin hastasımısınız ? nasıl bir tedavi uyguluyor yumurta toplantıdmı
Yaaaa hayırlısı olsun kucağın bebişlerle dolsunMerhaba arkadaşlar benim grup burası sanırım :)) birbirimize sıkı sıkı sarılalım. 43 yaşındayım 11 yıllık evliyim. 9 ektopik 5 tüp bebek yaptırdım 2. Ci tüp bebeğimi 19 haftalık, 3 tüp bebeğim i 9 haftalık kaybettim. Şimdi sonuncusu 2 temmuzda denedim. 5 idrar testi yaptım 5 dede fluu iki çizgi kanda beta 4.62 kafayı yicem
Evet canım benim yumurtalarım toplandı bir tane 5. Gün embriyosu transfer edildi kimyasal oldu yaşımdan dolayı beklemek istemedim ama historoskopi ve genetik test istedi onları yaptırdık Ağustos reglisi ile tekrar embriyo transferi olacak.arkadaşım da aynı yerde devam ediyor ama o iki aydın yumurta toplama sürecine bile gelemedi düşük amh erken menepoz vardı. Çok oyaladılar sanki onu o da Erbil yağmura gidecek büyük ihtimal.Bana da historoskopi yaptı ama net bir açıklama yapamadı ne oldu ne vardı rahmimde anlamadım geçiştirdiler sanki o yüzsen soruyorum yani kafamda oturmayan şeyler var sanki
Embriyolar genetiğe gönderilmedi canım benim ve eşimin genetik testi yapıldı.Bilmiyorum artık aret beyden çok mumnunum aslında ama işte o historoskopi olayını anlayamadım bir şey var mı bakıcaz dedi sonra bir sezeryanın bir kürtajın var mutlaka içerde bir şeyler vardır sezeryanın olduğu kısmı hafif kazıyıp alırız dedi ve bir şeyler yaptı ama ne yapıldı anlamadım.rahiö filmimde gayet iyiydi temizdi yani bizde erkek faktörü vardıgenetik test yapmıyoruz, biz karşıyız demişlerdi, genetik test istemesine şaşırdım açıkcası ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?