Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşallah bu sefer mutlu sonu görürsün canım aynen birbirimizi en iyi birbirimiz anlıyoruz ..o yüzden burada paylaşmak çok iyi geliyor Ektopik ne demek ? Sorununuz nedir ? Düşük rezerv mi ? Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba ben 40 yaşındayım önceden özelde 1 aşılama devlette 2 tüp oldu maalesef negatif öncesinde hs/ls oldum sağ tupumu aldılar sıvı olduğu için esimde 2018 sonu varikosel ameliyatı oldu fakat harhangi bir takviye kullanmadığı için sayı 100 bindi enson. Bakalım onun için carniact düo diye bir vitamin keçiboynuzu özü kurlerine başladım ben de hayit ve hal çörek otu tarçın kurune başlayacağım. ...inşallah

Merhaba,bende Erbil yağmurda 4.denemeye başladım. Şuan vitamin kullanıyorum Temmuz regli olunca gidip kontrol olacağım sonra duruma göre Ağustosta başlayacağım.

Ektopik dış gebelik türlerde gelişen sebeb yoktu aslında ama rezv azalıyor artık

Araya giriyorum ama:)
Anne baba adayinin genetik sonuclarina bakmayla
Embriyonun genetigine bakmak ( ngs sanirim bu) arasinda ne gibi bir farklilik var hanimlar?
Demem o ki birimizde Allah korusun genetik sorum cikti ya da ikimizde de genetigimizi duzeltemeyeceklerine gore bu onlara bebekte genetik sorun olabiliri mi gosterecek ve ondan sonra mi embriyonun da genetigine bakilmasina karar verilecek ..en basa donulmus olmuyor mu yani direkt embriyoya bakilsa..bu konuda eksigim bilgisi olan varsa memnun olurum

Geçmiş olsun

Transferiniz mi 2. temmuzda oldu.
Canim hayirli ugurlu olsun insallah oncellikle
Benim ilk tranferimde(taze/ 3.gun embriyosu) 7kusur gibi birsey cikmisti 10.gun 2 gun erken baktirmistik , 12.gun tahlilinde ise 3.56 idi..lab doktoru sonucu soylerken kullandiginiz ilaclardan ya da kimyasal duruyor demisti nitekim kendi doktorum dogrulamisti.Bunyeler surecler cok farkli
Bu yuzden elbetteki 10.gun degeriniz boyleyken birden iyice annesine tutunup katbekat artabilir
Tum duamiz bunun icin insallah lutfen umudunu yitirme

Selam ben de açıkçası bu konuda çok bilgili değilim ama embriyoyu genetiğe göndermek çok daha maliyetli anne ve babanın genetiğinde sorun çıkınca embriyo sağlıklı mi diye genetiğe gönderiliyor değil mi ben mi yanlış biliyorum bir de tekrarlayan düşükler için genetik öneriliyor

Yaşadıklarınız yorucu, yıpratıcı ve üzücü. İnşallah bir mucize olur ve beta yükselir..Yalnız 9 kez dış gebelikte olsa hamile kalmışsınız, 2 kez tüp bebek tutmuş. Rezervinizin azaldığını aklınızdan çıkarın, sizin yumurtalarınız döllenme evresine geliyor be dölleniyor. İnşallah sağlıklı yumurtayı da embriyoyu da en kısa zamanda bulacaksınız.
19 haftalık olan bebeğinizi neden kaybettiniz, kaybettiğiniz bebekleri genetiğe gönderdiniz mi, sonuç neydi

Güzel dilekleriniz için ve dualarınız için çok çok teşekkür ederim. Bu süreçler bizi çok yoruyor hem fiziksel hem ruhsal hem maddi. Rabbim hazinesi bol dilerim hepimizin yumuk yumuk elli bebişleri olur. Aslında birlik olup devletten 40 yaş üstüne tüp bebeği ücretsiz olmasını talep etmeliyiz. :))

genetik test yapmıyoruz, biz karşıyız demişlerdi, genetik test istemesine şaşırdım açıkcası ,
Sanırım, anne babaya genetik test tavsiye etmişler,
Karşı oldukları genetik test ; embriyonun genetiğe gönderilmesi sanırım. Bazı araştırmalarda emnriyodan genetiğe gönderilmesi için parça alınmasının embriyoya zarar verdiği, çok düşük oranda da olsa böyle bir riskin olduğu tespit edilmiş. Ancak, özellikle 40 yaş üstünde embriyoyu genetiğe göndermek çok fazla tavsiye ediliyor, çünkü, 40 yaş dan sonra rezerv hızla azalıyor, bu süreçte tüp embriyo rahme yerleşse de düşük, kalp durması gibi sebeplerle çok zaman kaybedildiği, bu sırada rezervin düştüğü, şansın iyice azaldığından bahsediliyor. 40 yaş üstü için 2 yada 3 ay yumurta toplama toplanan embriyoların genetiğe gönderilmesi ve sağlıklı olduğu tespit edilenlerin rahme yerleştirilmesi İle şansın %70 artığından bahsediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…