- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.121
İnşallah bu sefer mutlu sonu görürsün canımMerhaba arkadaşlar benim grup burası sanırım :)) birbirimize sıkı sıkı sarılalım. 43 yaşındayım 11 yıllık evliyim. 9 ektopik 5 tüp bebek yaptırdım 2. Ci tüp bebeğimi 19 haftalık, 3 tüp bebeğim i 9 haftalık kaybettim. Şimdi sonuncusu 2 temmuzda denedim. 5 idrar testi yaptım 5 dede fluu iki çizgi kanda beta 4.62 kafayı yicem
İnşallahhh olacakkeşke 2021 anneleri topiğine tasınsa burdaki herkes ve orda 40 gun 40 gece kutlasak hamılelıgımızı karnımız burnumuzda:)
Merhaba,bende Erbil yağmurda 4.denemeye başladım. Şuan vitamin kullanıyorum Temmuz regli olunca gidip kontrol olacağım sonra duruma göre Ağustosta başlayacağım.Kızlar hiç ayağım çekmiyor ama tekrar tüp bebek tedavisine başlıycam 4 yaşımdayım . 2 kez opu yaptırdım farklı yerlerde 3 kez transferim oldu, 3üde tutmadı , Erbil yağmura mı gideyim diyorum ama karar veremiyorum tavsiyesi olan varmı
Allahın izni ile o günler de gelecek..keşke 2021 anneleri topiğine tasınsa burdaki herkes ve orda 40 gun 40 gece kutlasak hamılelıgımızı karnımız burnumuzda:)
[/QUOTE][QUOTE="beliziko, post: 64507269, member: 919
Geçmiş olsun
Transferiniz mi 2. temmuzda oldu.
Ektopik dış gebelik türlerde gelişen sebeb yoktu aslında ama rezv azalıyor artıkİnşallah bu sefer mutlu sonu görürsün canımaynen birbirimizi en iyi birbirimiz anlıyoruz ..o yüzden burada paylaşmak çok iyi geliyor Ektopik ne demek ? Sorununuz nedir ? Düşük rezerv mi ? Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet 2 Temmuz 10 gün önce
Amin hepimizibYaaaa hayırlısı olsun kucağın bebişlerle dolsun
Araya giriyorum ama:)Embriyolar genetiğe gönderilmedi canım benim ve eşimin genetik testi yapıldı.Bilmiyorum artık aret beyden çok mumnunum aslında ama işte o historoskopi olayını anlayamadım bir şey var mı bakıcaz dedi sonra bir sezeryanın bir kürtajın var mutlaka içerde bir şeyler vardır sezeryanın olduğu kısmı hafif kazıyıp alırız dedi ve bir şeyler yaptı ama ne yapıldı anlamadım.rahiö filmimde gayet iyiydi temizdi yani bizde erkek faktörü vardı
Canim hayirli ugurlu olsun insallah oncellikleGeçmiş olsun
Transferiniz mi 2. temmuzda oldu.
Selam ben de açıkçası bu konuda çok bilgili değilim ama embriyoyu genetiğe göndermek çok daha maliyetli anne ve babanın genetiğinde sorun çıkınca embriyo sağlıklı mi diye genetiğe gönderiliyor değil mi ben mi yanlış biliyorum bir de tekrarlayan düşükler için genetik öneriliyorAraya giriyorum ama:)
Anne baba adayinin genetik sonuclarina bakmayla
Embriyonun genetigine bakmak ( ngs sanirim bu) arasinda ne gibi bir farklilik var hanimlar?
Demem o ki birimizde Allah korusun genetik sorum cikti ya da ikimizde de genetigimizi duzeltemeyeceklerine gore bu onlara bebekte genetik sorun olabiliri mi gosterecek ve ondan sonra mi embriyonun da genetigine bakilmasina karar verilecek ..en basa donulmus olmuyor mu yani direkt embriyoya bakilsa..bu konuda eksigim bilgisi olan varsa memnun olurum
Yaşadıklarınız yorucu, yıpratıcı ve üzücü. İnşallah bir mucize olur ve beta yükselir..Yalnız 9 kez dış gebelikte olsa hamile kalmışsınız, 2 kez tüp bebek tutmuş. Rezervinizin azaldığını aklınızdan çıkarın, sizin yumurtalarınız döllenme evresine geliyor be dölleniyor. İnşallah sağlıklı yumurtayı da embriyoyu da en kısa zamanda bulacaksınız.Merhaba arkadaşlar benim grup burası sanırım :)) birbirimize sıkı sıkı sarılalım. 43 yaşındayım 11 yıllık evliyim. 9 ektopik 5 tüp bebek yaptırdım 2. Ci tüp bebeğimi 19 haftalık, 3 tüp bebeğim i 9 haftalık kaybettim. Şimdi sonuncusu 2 temmuzda denedim. 5 idrar testi yaptım 5 dede fluu iki çizgi kanda beta 4.62 kafayı yicem
Güzel dilekleriniz için ve dualarınız için çok çok teşekkür ederim. Bu süreçler bizi çok yoruyor hem fiziksel hem ruhsal hem maddi. Rabbim hazinesi bol dilerim hepimizin yumuk yumuk elli bebişleri olur. Aslında birlik olup devletten 40 yaş üstüne tüp bebeği ücretsiz olmasını talep etmeliyiz. :))Canim hayirli ugurlu olsun insallah oncellikle
Benim ilk tranferimde(taze/ 3.gun embriyosu) 7kusur gibi birsey cikmisti 10.gun 2 gun erken baktirmistik , 12.gun tahlilinde ise 3.56 idi..lab doktoru sonucu soylerken kullandiginiz ilaclardan ya da kimyasal duruyor demisti nitekim kendi doktorum dogrulamisti.Bunyeler surecler cok farkli
Bu yuzden elbetteki 10.gun degeriniz boyleyken birden iyice annesine tutunup katbekat artabilir
Tum duamiz bunun icin insallah lutfen umudunu yitirme
Sanırım, anne babaya genetik test tavsiye etmişler,genetik test yapmıyoruz, biz karşıyız demişlerdi, genetik test istemesine şaşırdım açıkcası ,
Ne güzel bir dilek dilemişsin..Keşke. İnşallah mucizeler olsun ve hepimiz 2021 de anne olalımkeşke 2021 anneleri topiğine tasınsa burdaki herkes ve orda 40 gun 40 gece kutlasak hamılelıgımızı karnımız burnumuzda:)
Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz acabaMerhaba,bende Erbil yağmurda 4.denemeye başladım. Şuan vitamin kullanıyorum Temmuz regli olunca gidip kontrol olacağım sonra duruma göre Ağustosta başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?