- 5 Eylül 2018
- 272
- 695
- 103
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.141
Aynen aynen .. :) eyt ye benzemezse ise belki cikarGüzel dilekleriniz için ve dualarınız için çok çok teşekkür ederim. Bu süreçler bizi çok yoruyor hem fiziksel hem ruhsal hem maddi. Rabbim hazinesi bol dilerim hepimizin yumuk yumuk elli bebişleri olur. Aslında birlik olup devletten 40 yaş üstüne tüp bebeği ücretsiz olmasını talep etmeliyiz. :))
Cok gecmis ve sifa olsun gecirdiginiz operasyonlarMerhaba ben 40 yaşındayım önceden özelde 1 aşılama devlette 2 tüp oldu maalesef negatif öncesinde hs/ls oldum sağ tupumu aldılar sıvı olduğu için esimde 2018 sonu varikosel ameliyatı oldu fakat harhangi bir takviye kullanmadığı için sayı 100 bindi enson. Bakalım onun için carniact düo diye bir vitamin keçiboynuzu özü kurlerine başladım ben de hayit ve hal çörek otu tarçın kurune başlayacağım. ...inşallah
Allah inşallah bebeğinin haberini almayı nasip etsinKızlar adet oldum ve Salı günü Bahçeci Umutta Sabri hocaya gideceğim. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinizi öpüyorum
Amiin çok teşekkür ederim hepberaber güzellikler yasayalım...Allah inşallah bebeğinin haberini almayı nasip etsin
omepa-vmHangi vitaminleri kullanıyorsunuz acaba
Benim bu tedavimde yapılacak. Hem embriyo genetiğe gidecek, hem ERA testi yapılacak.Era testi yaptıran var mı ?
Benim bu tedavimde yapılacak. Hem embriyo genetiğe gidecek, hem ERA testi yapılacak.
Erbil Yağmurda başladım tedaviye Era ücreti 600 Euro dendi bana,MemorialDa sormuştum 750 Euro fiyat verdi :/hangi kurumda yaptırıyorsunuz, birde ücretleri nasıl acaba bilgi paylaşırsanız sevinirim teşekküreler
Selam canım benim tedavi olduğum merkezde bir bayanla sohbet ettim onun da önce bir yumurtası toplanmış yaklaşık bir hafta sonra da diğerini toplamış doktor ben de ilk defa orda duydum canım. Bence beşinci günü bekleme çünkü dışarda ilerlemeyen bir embriyo anne karnında çok güzel gelişim gösterebiliyormuş.Ben olsam zaman kaybetmemek için taze transferi kabul ederdim bizim yaşlarda bir ayın bile çok önemi var biliyorsun. Hakkında hayırlısı olsun yumurtaların güzel güzel döllensin kucağına yavru olsun.Arkadaşlar Carsamba opu olacak.2 folikül görünüyor ama 1 tanesi digerinden küçük. Bu yaşlarda 1 saglikli yumurta bile zor elde ediliyor bizden,bilirsiniz. Doktorumla opu hakkinda konusurken hep opudan sonra olusan embriyonun genetige gidip gitmemesi hakkinda konustuk bu yuzden sormak aklima gelmedi. Istenen boyuta ulasan 1 yumurta toplanacak peki digeri ne olacak? Onu da yeterli boyuta ulastirip alma sansimiz olamaz mi bikac gun sonra? Hic boyle bisey basina gelen oldu mu? Bir de 3.gün taze transfer yapmayi önerdi doktorum. Kafam karisik 5. Gune gitmeli miyiz? Rahim dinlendirme yapmali miyiz? 1 yumurta olunca ve yas da 45 malum nasıl bir yol izlenmeli son derece hassas kararlar. Siz ne dersiniz?
Canim 1. Kalite olmadigi surece embriyon 3. Gunde sansin cok dusuk.ben 2 kere 3. Gun embriyosu 2. Kalite yaptirdim..2 sindede negatif oldu..ama bana o zamanki doktorum demisti..yuzde 20-30 sansin var diye.5. Gune giden bir embriyoda yuzde 50-60 sans oluyo sansin daha fazla..sen bilirsin insallah.2 tane toplanir.benimde hep 1 yumurtam toplandi..oda dedigim gibi sonuclandi.kalitesizdi ama benim embriyom..basari sansim dusuktuu..zatrn olmadi..Arkadaşlar Carsamba opu olacak.2 folikül görünüyor ama 1 tanesi digerinden küçük. Bu yaşlarda 1 saglikli yumurta bile zor elde ediliyor bizden,bilirsiniz. Doktorumla opu hakkinda konusurken hep opudan sonra olusan embriyonun genetige gidip gitmemesi hakkinda konustuk bu yuzden sormak aklima gelmedi. Istenen boyuta ulasan 1 yumurta toplanacak peki digeri ne olacak? Onu da yeterli boyuta ulastirip alma sansimiz olamaz mi bikac gun sonra? Hic boyle bisey basina gelen oldu mu? Bir de 3.gün taze transfer yapmayi önerdi doktorum. Kafam karisik 5. Gune gitmeli miyiz? Rahim dinlendirme yapmali miyiz? 1 yumurta olunca ve yas da 45 malum nasıl bir yol izlenmeli son derece hassas kararlar. Siz ne dersiniz?
Merhaba öncelikle hayırlısı olsun inşallahArkadaşlar Carsamba opu olacak.2 folikül görünüyor ama 1 tanesi digerinden küçük. Bu yaşlarda 1 saglikli yumurta bile zor elde ediliyor bizden,bilirsiniz. Doktorumla opu hakkinda konusurken hep opudan sonra olusan embriyonun genetige gidip gitmemesi hakkinda konustuk bu yuzden sormak aklima gelmedi. Istenen boyuta ulasan 1 yumurta toplanacak peki digeri ne olacak? Onu da yeterli boyuta ulastirip alma sansimiz olamaz mi bikac gun sonra? Hic boyle bisey basina gelen oldu mu? Bir de 3.gün taze transfer yapmayi önerdi doktorum. Kafam karisik 5. Gune gitmeli miyiz? Rahim dinlendirme yapmali miyiz? 1 yumurta olunca ve yas da 45 malum nasıl bir yol izlenmeli son derece hassas kararlar. Siz ne dersiniz?
Nasıl geçti Sabri bey ile görüşmeniz inşallah iyi geçmiştir bende Sabri bey de karar verdim inşallah iyi olur.Allah inşallah bebeğinin haberini almayı nasip etsin
Merhaba,Benle eşime bakılmıştı kartal eğitim araştırmada yaptırmıştım sonucu 2 ay sonra çıkmıştı. Kromozom fln bakıyorlar. Bizde bi sıkıntı çıkmamıştıSlm kızlar kandan genetik teste bakılıyormuş hem erkek hem kadına.bu konuda bilgisi olan veya deneyen var mı acaba.
Çok iyiydi. Sakin, açıklayıcı ve güven verdi. Başladık ılaclara bakalım hayırlısı olsun herkes için. Allah hepimizin yardımcısı olsunNasıl geçti Sabri bey ile görüşmeniz inşallah iyi geçmiştir bende Sabri bey de karar verdim inşallah iyi olur.
Çok teşekkürler canım.fiyatı ne kadardı acabaMerhaba,Benle eşime bakılmıştı kartal eğitim araştırmada yaptırmıştım sonucu 2 ay sonra çıkmıştı. Kromozom fln bakıyorlar. Bizde bi sıkıntı çıkmamıştı
Genelde dr lar belirli bi sayının altı için 3. gün transferi öneriyorlar. Bana da mantıklı gelen bu. Çünkü anne karnında gelişim daha sağlıklı. Yani belki 3.gün embiryosu dış ortamda beklerken 5. güne gelemiyecek. Bunun yanında anne karnında gelişimine devam edebilirde, ki bu bence güzel bi fırsatArkadaşlar Carsamba opu olacak.2 folikül görünüyor ama 1 tanesi digerinden küçük. Bu yaşlarda 1 saglikli yumurta bile zor elde ediliyor bizden,bilirsiniz. Doktorumla opu hakkinda konusurken hep opudan sonra olusan embriyonun genetige gidip gitmemesi hakkinda konustuk bu yuzden sormak aklima gelmedi. Istenen boyuta ulasan 1 yumurta toplanacak peki digeri ne olacak? Onu da yeterli boyuta ulastirip alma sansimiz olamaz mi bikac gun sonra? Hic boyle bisey basina gelen oldu mu? Bir de 3.gün taze transfer yapmayi önerdi doktorum. Kafam karisik 5. Gune gitmeli miyiz? Rahim dinlendirme yapmali miyiz? 1 yumurta olunca ve yas da 45 malum nasıl bir yol izlenmeli son derece hassas kararlar. Siz ne dersiniz?
yanlış hatırlamıyorsam ücret ödememiştim ödediysemde ufak bişey ki hatırlamıyorum :)Çok teşekkürler canım.fiyatı ne kadardı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?