Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aynen aynen .. :) eyt ye benzemezse ise belki cikar
Cok sevgiler

Cok gecmis ve sifa olsun gecirdiginiz operasyonlar
Bundan sonra guzel yol alirsiniz aliriz umarim
Hep beraber

Arkadaşlar Carsamba opu olacak.2 folikül görünüyor ama 1 tanesi digerinden küçük. Bu yaşlarda 1 saglikli yumurta bile zor elde ediliyor bizden,bilirsiniz. Doktorumla opu hakkinda konusurken hep opudan sonra olusan embriyonun genetige gidip gitmemesi hakkinda konustuk bu yuzden sormak aklima gelmedi. Istenen boyuta ulasan 1 yumurta toplanacak peki digeri ne olacak? Onu da yeterli boyuta ulastirip alma sansimiz olamaz mi bikac gun sonra? Hic boyle bisey basina gelen oldu mu? Bir de 3.gün taze transfer yapmayi önerdi doktorum. Kafam karisik 5. Gune gitmeli miyiz? Rahim dinlendirme yapmali miyiz? 1 yumurta olunca ve yas da 45 malum nasıl bir yol izlenmeli son derece hassas kararlar. Siz ne dersiniz?

Selam canım benim tedavi olduğum merkezde bir bayanla sohbet ettim onun da önce bir yumurtası toplanmış yaklaşık bir hafta sonra da diğerini toplamış doktor ben de ilk defa orda duydum canım. Bence beşinci günü bekleme çünkü dışarda ilerlemeyen bir embriyo anne karnında çok güzel gelişim gösterebiliyormuş.Ben olsam zaman kaybetmemek için taze transferi kabul ederdim bizim yaşlarda bir ayın bile çok önemi var biliyorsun. Hakkında hayırlısı olsun yumurtaların güzel güzel döllensin kucağına yavru olsun.

Canim 1. Kalite olmadigi surece embriyon 3. Gunde sansin cok dusuk.ben 2 kere 3. Gun embriyosu 2. Kalite yaptirdim..2 sindede negatif oldu..ama bana o zamanki doktorum demisti..yuzde 20-30 sansin var diye.5. Gune giden bir embriyoda yuzde 50-60 sans oluyo sansin daha fazla..sen bilirsin insallah.2 tane toplanir.benimde hep 1 yumurtam toplandi..oda dedigim gibi sonuclandi.kalitesizdi ama benim embriyom..basari sansim dusuktuu..zatrn olmadi..

Merhaba öncelikle hayırlısı olsun inşallah ben de Haziran başında 3. Denemeye başlamıştım ama bende de 2 yumurtadan birisi büyüdü diğeri küçük kaldı. O yüzden doktorum tedaviyi yarı da kesti ..tek yumurta için opu yapmayalım diye .. tek büyüyen yumurtayı takibe devam ettik yine de , 20mm kadar geldi , bu arada diğeri 13mm civarında kaldı . Çatlatma iğnesi verdi ve belli saatlerde ilişki önerdi ama olmadı maalesef ama aslında hala içimde kaldı , tekde olsa toplansaydı belki dışarda döllenme olurdu diye .. zaten çok yumurta yok ve zaman ile yarışıyoruz 2. denememde 2 tane 1. kalite 10 hücre ve 8 hücre empriyo elde edilmişti , 5. Günü beklemeden 3. Gün transfer edildi , kendi doğal ortamında daha iyi gelişir diye .. ve ikisi de tutunmuştu ama maalesef 7 ve 10. haftalarda kaybettim . Kalp atışlarını duymuştum ikisinin de .. aslında kalp atışını duyduktan sonra kaybetme şansı çok düşükmüş ama ben kaybettim işte şimdi bahçeci Ebru hanıma gitmeye başladım ( dün gittim hatta ) 4. Denemeyi orda yapmaya karar verdim .. çok tatlı bir bayan .. o genetik test yapılmadan transfer yapılmamasından yana çünkü yaşımız gereği sorunsuz bulmak zor o yüzden boşuna transfer etmeyelim diyor .. ben bu konuda çok emin değilim aslında ( gerçi inşallah önce empriyoyu bir elde edelimde)

Slm kızlar kandan genetik teste bakılıyormuş hem erkek hem kadına.bu konuda bilgisi olan veya deneyen var mı acaba.

Slm kızlar kandan genetik teste bakılıyormuş hem erkek hem kadına.bu konuda bilgisi olan veya deneyen var mı acaba.
Merhaba,Benle eşime bakılmıştı kartal eğitim araştırmada yaptırmıştım sonucu 2 ay sonra çıkmıştı. Kromozom fln bakıyorlar. Bizde bi sıkıntı çıkmamıştı

Nasıl geçti Sabri bey ile görüşmeniz inşallah iyi geçmiştir bende Sabri bey de karar verdim inşallah iyi olur.
Çok iyiydi. Sakin, açıklayıcı ve güven verdi. Başladık ılaclara bakalım hayırlısı olsun herkes için. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Genelde dr lar belirli bi sayının altı için 3. gün transferi öneriyorlar. Bana da mantıklı gelen bu. Çünkü anne karnında gelişim daha sağlıklı. Yani belki 3.gün embiryosu dış ortamda beklerken 5. güne gelemiyecek. Bunun yanında anne karnında gelişimine devam edebilirde, ki bu bence güzel bi fırsat
Hadi hayırlısı. Güzel sonuçlar al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…