Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar merhaba,tedaviye başlamadan önce doktorun istemiş olduğu testler vardı.
Prolaktinim 35,54 çıkmış çok mu yüksek tedavi için

benım de 32 çıkmıştı stresten yukselebilen bi hormon sorun cıkaracagını düşünmüyorum. yegenımın gecen hafta 72 çıkmıştı. bu hafta sakin sakin kan verdi normal degerde çıktı.

Bugün gittim. Yüzde 5 şans veriyor hoca yaştan dolayi
Yaşınız kaç bilmiyorum ben 44 yaşındayım. Ama şunu söyleyeyim yumurtladiginiz sürece sans vardır dedi doktor bana. Bana yüzde ile bir rakam vermedi. Açıkçası ben de 45 yasina az kaldigi için şansımı denemek istedim. Neden denemedim dememek için. Sakin üzülmeyin Allah bilir. Zaten hepimiz için durum aynı, eğer kaderimizde varsa şansımız 0.5 olsa da çocuğumuz olacak. Sakin uzulmeyin ve strese grmeyin çünkü bu olumsuzluklar da etkiliyor sağlığımızı. Dualarimdasiniz.

Çok teşekkür ederim

kızlar size bısey sorucam ben ıkı ay doğal denemek durumundayım ovulasyon testıyle takıp edıyorum 8. gun yumurtlama cok erken degılmı kalıtesız oldugu ıcınmı boyle erken olur??

Adet gününe göre liste vardi nette yumurtlama gününü gosterir ama onda da düzenli olup olmadigi onemli ben iki gebeligimi yumurtlama gunu tahmini yaparak yapmistim gecende doktor vardi tüp bebek doktoru bahcecide o da adetin bitiminden sonraki 7.gün baslayin demisti gebelik.icin

kızlar size bısey sorucam ben ıkı ay doğal denemek durumundayım ovulasyon testıyle takıp edıyorum 8. gun yumurtlama cok erken degılmı kalıtesız oldugu ıcınmı boyle erken olur??
Canim bende senin durumundayim..ama ovu testi yapmadim..adet gununden 14 gun once yumurtlama gunu diye biliyorum..mesela benim 22 gunde bir olyo adetim 8. Gune denk geliyoo..

Birde bizim yasimizdakiler menopoza hazirlandiklari icin ayda 2 kerede yumurtlama olabiliyomus..o yuzden doktorumuz bize sık sık birliltelik onerdi

Ahh kızlaarr.. Ngs sonucum olumsuz geldi. Bugün 4.tedavime başlıyorum hayırlısıyla.Ne diyeceğimi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…