- 25 Eylül 2019
- 2.227
- 2.493
- 83
- 46
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.161
Hayırlı olsunÇok iyiydi. Sakin, açıklayıcı ve güven verdi. Başladık ılaclara bakalım hayırlısı olsun herkes için. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun
Doktorunuz ne dedi?Arkadaşlar merhaba,tedaviye başlamadan önce doktorun istemiş olduğu testler vardı.
Prolaktinim 35,54 çıkmış çok mu yüksek tedavi için
Daha göstermedim adet oluca gitcem bir iki güne olurumDoktorunuz ne dedi?
Adetlerinizde düzensizlik yoksa, basit bir tedavi ile düşürülebilen bir hormon.Arkadaşın dediği gibi stres kaynaklı fizyolojik bir durum da olabilir.Daha göstermedim adet oluca gitcem bir iki güne olurum
Adetlerim düzenli dediğiniz gibi olabilir teşekkür ederim cevabınız İçinAdetlerinizde düzensizlik yoksa, basit bir tedavi ile düşürülebilen bir hormon.Arkadaşın dediği gibi stres kaynaklı fizyolojik bir durum da olabilir.
Siz ne zaman gideceksiniz Sabri hocaya?Nasıl geçti Sabri bey ile görüşmeniz inşallah iyi geçmiştir bende Sabri bey de karar verdim inşallah iyi olur.
Bugün gittim. Yüzde 5 şans veriyor hoca yaştan dolayiSiz ne zaman gideceksiniz Sabri hocaya?
Nasıl yani yaş kaç sizinBugün gittim. Yüzde 5 şans veriyor hoca yaştan dolayi
Yaşınız kaç bilmiyorum ben 44 yaşındayım. Ama şunu söyleyeyim yumurtladiginiz sürece sans vardır dedi doktor bana. Bana yüzde ile bir rakam vermedi. Açıkçası ben de 45 yasina az kaldigi için şansımı denemek istedim. Neden denemedim dememek için. Sakin üzülmeyin Allah bilir. Zaten hepimiz için durum aynı, eğer kaderimizde varsa şansımız 0.5 olsa da çocuğumuz olacak. Sakin uzulmeyin ve strese grmeyin çünkü bu olumsuzluklar da etkiliyor sağlığımızı. Dualarimdasiniz.Bugün gittim. Yüzde 5 şans veriyor hoca yaştan dolayi
Çok teşekkür ederimYaşınız kaç bilmiyorum ben 44 yaşındayım. Ama şunu söyleyeyim yumurtladiginiz sürece sans vardır dedi doktor bana. Bana yüzde ile bir rakam vermedi. Açıkçası ben de 45 yasina az kaldigi için şansımı denemek istedim. Neden denemedim dememek için. Sakin üzülmeyin Allah bilir. Zaten hepimiz için durum aynı, eğer kaderimizde varsa şansımız 0.5 olsa da çocuğumuz olacak. Sakin uzulmeyin ve strese grmeyin çünkü bu olumsuzluklar da etkiliyor sağlığımızı. Dualarimdasiniz.
Hiç belli olmuyor bu durumlar , Allah isteyince oluyor ..ne mucizeler var ... allahım büyüktürBugün gittim. Yüzde 5 şans veriyor hoca yaştan dolayi
Canim bende senin durumundayim..ama ovu testi yapmadim..adet gununden 14 gun once yumurtlama gunu diye biliyorum..mesela benim 22 gunde bir olyo adetim 8. Gune denk geliyoo..kızlar size bısey sorucam ben ıkı ay doğal denemek durumundayım ovulasyon testıyle takıp edıyorum 8. gun yumurtlama cok erken degılmı kalıtesız oldugu ıcınmı boyle erken olur??
Birde bizim yasimizdakiler menopoza hazirlandiklari icin ayda 2 kerede yumurtlama olabiliyomus..o yuzden doktorumuz bize sık sık birliltelik onerdikızlar size bısey sorucam ben ıkı ay doğal denemek durumundayım ovulasyon testıyle takıp edıyorum 8. gun yumurtlama cok erken degılmı kalıtesız oldugu ıcınmı boyle erken olur??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?