Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Süper haber! Kaliteli olsun inşallah. Tek yumurtayla bugün transferim yapıldı benim de. Herşey yolunda.Hepimiz için
Bana destek oldunuz üzülmüştüm tek yumurta var diye ama şimdi mesajınız bana umut oldu. Allah büyük. Duaya devam

Ahh kızlaarr.. Ngs sonucum olumsuz geldi. Bugün 4.tedavime başlıyorum hayırlısıyla.Ne diyeceğimi bilemiyorum
Ahh B Biscolataamm ahh geçmiş olsun.bu ay gelecektir sağlıklı embriyo inş. bir ay olumlu bir ay olumsuz bu ay olumluya denk geliyor.cok üzüldüğünü biliyorum ama dr.umun, aynı durumuma maç devam ediyor demesi nasıl moral verdi bana.
Sen M maybutterfly ve nemod hepinizde tedavidesiniz Allah gönlünüzdekinin de üzerinde güzel sağlıklı bir evlat verir inş.duaya devam gönlümüzü Allah biliyor nasıl rahatsanız öyle davranın no stres

Canım bebegimhadi çok teşekkür ederim hepberaber güzel günler görelim

Ahh kızlaarr.. Ngs sonucum olumsuz geldi. Bugün 4.tedavime başlıyorum hayırlısıyla.Ne diyeceğimi bilemiyorum
Canımmmm benimmmm ... benim de içim cız etti resmen pes etmek yok , bak ben 3. denememde yumurtalar hiç gelişmedi diye yarıda kestim tedaviyi .. şimdi 4. deneme için bekliyorum . Sen bugün başladın mı 4. tedaviye ? Kaç folikül göründü?
Allah ım yardımcımız olsun

Malesef cidecim sonuç çok üzücü oldu. Bugün tek yumurta görününce önümüzde ki aya erteledik. Amin işlemlerimiz rast gitsin inşlh..Ne zamanaydı senin tedavi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…