- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.181
İstanbul tüp bebegi denedim. Acıbademı denedim. Medikal park en sonuncusuyduRabbim genetiği sağlam bol nasipli embriyolar versin inşlh.. Hangi merkezdesiniz?
Hayırlı olsun iyi haberlerinizi bekliyorumBugün transfer yapıldı...
Süper haber! Kaliteli olsun inşallah. Tek yumurtayla bugün transferim yapıldı benim de. Herşey yolunda.Hepimiz içinBenim tek yumurtam var kızlar duaya devam Salı günü tekrar Sabri hoca ile görüşmem var.
Bana destek oldunuz üzülmüştüm tek yumurta var diye ama şimdi mesajınız bana umut oldu. Allah büyük. Duaya devamSüper haber! Kaliteli olsun inşallah. Tek yumurtayla bugün transferim yapıldı benim de. Herşey yolunda.Hepimiz için
Çokm üzüldüm canım yeni tedavi yeni şans inşallah bu sefer olur umudunu kaybetme canımAhh kızlaarr.. Ngs sonucum olumsuz geldi. Bugün 4.tedavime başlıyorum hayırlısıyla.Ne diyeceğimi bilemiyorum
Hayırlı olsun canımBugün transfer yapıldı...
Ahh B Biscolataamm ahh geçmiş olsun.bu ay gelecektir sağlıklı embriyo inş. bir ay olumlu bir ay olumsuz bu ay olumluya denk geliyor.cok üzüldüğünü biliyorum ama dr.umun, aynı durumuma maç devam ediyor demesi nasıl moral verdi bana.Ahh kızlaarr.. Ngs sonucum olumsuz geldi. Bugün 4.tedavime başlıyorum hayırlısıyla.Ne diyeceğimi bilemiyorum
Canım bebegimhadi çok teşekkür ederim hepberaber güzel günler görelimAhh B Biscolataamm ahh geçmiş olsun.bu ay gelecektir sağlıklı embriyo inş. bir ay olumlu bir ay olumsuz bu ay olumluya denk geliyor.cok üzüldüğünü biliyorum ama dr.umun, aynı durumuma maç devam ediyor demesi nasıl moral verdi bana.
Sen M maybutterfly venemod hepinizde tedavidesiniz Allah gönlünüzdekinin de üzerinde güzel sağlıklı bir evlat verir inş.duaya devam gönlümüzü Allah biliyor nasıl rahatsanız öyle davranın no stres
Hayırlı mutlu sonuçlar olsun inşaallah, bir bebek haberine şiddetle ihtiyacımız var.Rabbim ruh üfürsün inşaallahBugün transfer yapıldı...
Tabikiii pes etmek yok kafanı boşalt biraz sonra yola devamBebegimhadi 7 78kova çok teşekkür ederim kızlar şefkatli yüreğiniz için.. Bu ay tek yumurta göründü önümüzde ki aya kaldı tedavimiz.Kılıçları kuşanıp devam ediyoruz bakalım
Benim de dualarimdasinBebegimhadi 7 78kova çok teşekkür ederim kızlar şefkatli yüreğiniz için.. Bu ay tek yumurta göründü önümüzde ki aya kaldı tedavimiz.Kılıçları kuşanıp devam ediyoruz bakalım
Allah razı olsun bilmukabil, salı günü hayırlı haberlerin olsun inşallah. Merkeze selamBenim de dualarimdasin
Sizden de Allah razı olsun. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsunAllah razı olsun bilmukabil, salı günü hayırlı haberlerin olsun inşallah. Merkeze selam❤
Canımmmm benimmmm ... benim de içim cız etti resmenAhh kızlaarr.. Ngs sonucum olumsuz geldi. Bugün 4.tedavime başlıyorum hayırlısıyla.Ne diyeceğimi bilemiyorum
Tek yumurta mı toplandı ? Döllenen mi tek oldu ? Transfer öncesi ngs ye gönderdiniz mi ?Süper haber! Kaliteli olsun inşallah. Tek yumurtayla bugün transferim yapıldı benim de. Herşey yolunda.Hepimiz için
Malesef cidecim sonuç çok üzücü oldu. Bugün tek yumurta görününce önümüzde ki aya erteledik. Amin işlemlerimiz rast gitsin inşlh..Canımmmm benimmmm ... benim de içim cız etti resmenpes etmek yok , bak ben 3. denememde yumurtalar hiç gelişmedi diye yarıda kestim tedaviyi .. şimdi 4. deneme için bekliyorum . Sen bugün başladın mı 4. tedaviye ? Kaç folikül göründü?
Allah ım yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?