Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Malesef cidecim sonuç çok üzücü oldu. Bugün tek yumurta görününce önümüzde ki aya erteledik. Amin işlemlerimiz rast gitsin inşlh..Ne zamanaydı senin tedavi?
Şuan cyclo kullanıyorum , bugün 6. yı aldım, bittikten 4-5 sonra regl olurum herhalde . Reglin ikinci günü gideceğim Ebru hanıma. Duruma göre bakacağız işte , umarım yeterli folikül görünür ve başlarız tedaviye bugün reglinin ikinci günü müydü ?

Evet 2.gündü.Ben de cyloya başladım. Ay inşaallah bereketli olur, az kalmış bakalım neler görüncek

Yaşınız kaç acaba.4. Deneme için Tedaviye başladınız mi

Çok teşekkürler Bebegimhadi Haklısın, öncelikle kendimizi rahat bırakmalıyız belki. Sonuçta herşey olacağına varır...Hayırlısıyla...

Tek yumurta mı toplandı ? Döllenen mi tek oldu ? Transfer öncesi ngs ye gönderdiniz mi ?
Iki folikül vardı biri biraz küçüktü zaten boş çıktı. Kalan 1 folikül dollendi ve 3. gün transfer edildi. Ngs ye gondermedik zaten bu yaşta şimdilik bu görünen kalitede yumurta elde etmek bile mucize.Yas 45. Hayat baştan sona mucize değil mi zaten. Çok da kurcalamamak lazım...

Hakkatten mucize. Zaten hepimiz normalde tek yumurta yumurtluyoruz ve hamile kalırsak ta tek yumurtadan hamile kalıyoruz. Duaya devam... Allah hepimize bir mucize yasatsin....

Arkadaşlar eşimle genetik test yaptırmak için,hastanenin kadın doğum bölümüne muayene randevusu almamız mı gerekiyor?Yoksa elimizde ki istek kağıdı ile, direk laboratuvara gidebilirmiyiz? Şimdiden teşekkür ediyorum

Benimde son iki tedavimde hep olumsuz geldi, birine 2 tane diğerinde 4 tane gitmişti ngs ye. 1 yıldır transfer olamadım bu yuzden.. bulent tıras da..
Bizler aynı kaderin ortaklarıyız.Hepimizin hakkında en hayırlısı olsun..
Dipnot: Bu kadar zor olmamalıydı..

Canım bu da bizim sınavımız. Allah daha büyük sınavlar vermesin. Kaldıramayacagimiz yük vermesin.

Evet ben de aynı şeyi düşünüyorum bazen “ bu kadar zor olmamalıydı “ diye... isyan etmek haddime değil ama bazen elimde olmadan da sorguluyorum işte rahat rahat hamile kalanları gördükçe ... neden bu kadar geç kaldım diye sorgulamaktan alamıyorum bazen kendimi Allah büyüktür , bizim de sınavımız böyleymiş diyorum sonra, allah ım tez zamanda gönlümüze göre versin inşallah

Kızlar dün 1 yumurtam oldugunu öğrendim ve doktorumu bilgilendiririm. Ben Eskişehir'de olduğum için burda yumurta takibini yapıyorum. Doktorum iğnelerime ek olarak 2 gün Cetrotide verdi. Tedavimin 6. gününde kullanmaya başladım. Salı günü de Istanbul'da beni kontrole bekliyor. Ben cetrotide iğnesini bu kadar çabuk yapmamıştım. Bu durumu daha önce yasayaniniz var mı? Ve hiç bir problem olmazsa yumurta toplanmasi kaç gün sonra olur?

Allah ım inşallah tamamına erdirir, sağlıkla alırsınız kucağınıza kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum hayat mucize diye .. ben de çok genetik teste göndermekten yana değilim aslında , doktorum empriyo elde edersek göndeririz dedi de o yüzden sordum aslında... Allah ım mucizesini bizden esirgemesin amin

Arkadaşım eğer tedaviye salı başladıysan senin opun tahmini çarşamba günü.tek yumurta oldugu için riski önlemek bakımından 6.gün başlamış olabilir ki baskılayıcı 5.günden itibaren başlanabiliyormuş.Benim de salı başlayıp çarş. opum olmuştu. 9 günlük süreç yani

Evet canım Salı başladık. Ilk defa böyle bir tedavi oldum daha önce öyle değildi. Bu sefer hem heyecan var hem kaygı ikisi bir arada. Bir yanım olacak diyor bir yanım ya olmazsa diyor. Allahım hepimize güzellikler yaşatsın hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…