- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.201
Şuan cyclo kullanıyorum , bugün 6. yı aldım, bittikten 4-5 sonra regl olurum herhalde . Reglin ikinci günü gideceğim Ebru hanıma. Duruma göre bakacağız işte , umarım yeterli folikül görünür ve başlarız tedaviyeMalesef cidecim sonuç çok üzücü oldu. Bugün tek yumurta görününce önümüzde ki aya erteledik. Amin işlemlerimiz rast gitsin inşlh..Ne zamanaydı senin tedavi?
Evet 2.gündü.Ben de cyloya başladım. Ay inşaallah bereketli olur, az kalmış bakalım neler görüncekŞuan cyclo kullanıyorum , bugün 6. yı aldım, bittikten 4-5 sonra regl olurum herhalde . Reglin ikinci günü gideceğim Ebru hanıma. Duruma göre bakacağız işte , umarım yeterli folikül görünür ve başlarız tedaviyebugün reglinin ikinci günü müydü ?
Yaşınız kaç acaba.4. Deneme için Tedaviye başladınız miMerhaba öncelikle hayırlısı olsun inşallahben de Haziran başında 3. Denemeye başlamıştım ama bende de 2 yumurtadan birisi büyüdü diğeri küçük kaldı. O yüzden doktorum tedaviyi yarı da kesti ..tek yumurta için opu yapmayalım diye .. tek büyüyen yumurtayı takibe devam ettik yine de , 20mm kadar geldi , bu arada diğeri 13mm civarında kaldı . Çatlatma iğnesi verdi ve belli saatlerde ilişki önerdi ama olmadı maalesef ama aslında hala içimde kaldı , tekde olsa toplansaydı belki dışarda döllenme olurdu diye .. zaten çok yumurta yok ve zaman ile yarışıyoruz 2. denememde 2 tane 1. kalite 10 hücre ve 8 hücre empriyo elde edilmişti , 5. Günü beklemeden 3. Gün transfer edildi , kendi doğal ortamında daha iyi gelişir diye .. ve ikisi de tutunmuştu ama maalesef 7 ve 10. haftalarda kaybettim . Kalp atışlarını duymuştum ikisinin de .. aslında kalp atışını duyduktan sonra kaybetme şansı çok düşükmüş ama ben kaybettim işte şimdi bahçeci Ebru hanıma gitmeye başladım ( dün gittim hatta ) 4. Denemeyi orda yapmaya karar verdim .. çok tatlı bir bayan .. o genetik test yapılmadan transfer yapılmamasından yana çünkü yaşımız gereği sorunsuz bulmak zor o yüzden boşuna transfer etmeyelim diyor .. ben bu konuda çok emin değilim aslında ( gerçi inşallah önce empriyoyu bir elde edelimde )
44Nasıl yani yaş kaç sizin
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım
Çok teşekkürlerAhh B Biscolataamm ahh geçmiş olsun.bu ay gelecektir sağlıklı embriyo inş. bir ay olumlu bir ay olumsuz bu ay olumluya denk geliyor.cok üzüldüğünü biliyorum ama dr.umun, aynı durumuma maç devam ediyor demesi nasıl moral verdi bana.
Sen M maybutterfly venemod hepinizde tedavidesiniz Allah gönlünüzdekinin de üzerinde güzel sağlıklı bir evlat verir inş.duaya devam gönlümüzü Allah biliyor nasıl rahatsanız öyle davranın no stres
Amin canımHayırlı mutlu sonuçlar olsun inşaallah, bir bebek haberine şiddetle ihtiyacımız var.Rabbim ruh üfürsün inşaallah
Iki folikül vardı biri biraz küçüktü zaten boş çıktı. Kalan 1 folikül dollendi ve 3. gün transfer edildi. Ngs ye gondermedik zaten bu yaşta şimdilik bu görünen kalitede yumurta elde etmek bile mucize.Yas 45. Hayat baştan sona mucize değil mi zaten. Çok da kurcalamamak lazım...Tek yumurta mı toplandı ? Döllenen mi tek oldu ? Transfer öncesi ngs ye gönderdiniz mi ?
Hakkatten mucize. Zaten hepimiz normalde tek yumurta yumurtluyoruz ve hamile kalırsak ta tek yumurtadan hamile kalıyoruz. Duaya devam... Allah hepimize bir mucize yasatsin....Iki folikül vardı biri biraz küçüktü zaten boş çıktı. Kalan 1 folikül dollendi ve 3. gün transfer edildi. Ngs ye gondermedik zaten bu yaşta şimdilik bu görünen kalitede yumurta elde etmek bile mucize.Yas 45. Hayat baştan sona mucize değil mi zaten. Çok da kurcalamamak lazım...
Benimde son iki tedavimde hep olumsuz geldi, birine 2 tane diğerinde 4 tane gitmişti ngs ye. 1 yıldır transfer olamadım bu yuzden.. bulent tıras da..Ahh kızlaarr.. Ngs sonucum olumsuz geldi. Bugün 4.tedavime başlıyorum hayırlısıyla.Ne diyeceğimi bilemiyorum
Bizler aynı kaderin ortaklarıyız.Hepimizin hakkında en hayırlısı olsun..Benimde son iki tedavimde hep olumsuz geldi, birine 2 tane diğerinde 4 tane gitmişti ngs ye. 1 yıldır transfer olamadım bu yuzden.. bulent tıras da..
Canım bu da bizim sınavımız. Allah daha büyük sınavlar vermesin. Kaldıramayacagimiz yük vermesin.Bizler aynı kaderin ortaklarıyız.Hepimizin hakkında en hayırlısı olsun..
Dipnot: Bu kadar zor olmamalıydı..
Canım bu da bizim sınavımız. Allah daha büyük sınavlar vermesin. Kaldıramayacagimiz yük vermesin.
Evet ben de aynı şeyi düşünüyorum bazen “ bu kadar zor olmamalıydı “ diye... isyan etmek haddime değil ama bazen elimde olmadan da sorguluyorum işte rahat rahat hamile kalanları gördükçe ... neden bu kadar geç kaldım diye sorgulamaktan alamıyorum bazen kendimiBizler aynı kaderin ortaklarıyız.Hepimizin hakkında en hayırlısı olsun..
Dipnot: Bu kadar zor olmamalıydı..
Allah ım inşallah tamamına erdirir, sağlıkla alırsınız kucağınızaIki folikül vardı biri biraz küçüktü zaten boş çıktı. Kalan 1 folikül dollendi ve 3. gün transfer edildi. Ngs ye gondermedik zaten bu yaşta şimdilik bu görünen kalitede yumurta elde etmek bile mucize.Yas 45. Hayat baştan sona mucize değil mi zaten. Çok da kurcalamamak lazım...
40 yaşındayım , bu ayki reglimde duruma göre bakıp başlayacağız inşallah .. 1 ay ara verdik .. inşallah bayram sonrası yaniYaşınız kaç acaba.4. Deneme için Tedaviye başladınız mi
Arkadaşım eğer tedaviye salı başladıysan senin opun tahmini çarşamba günü.tek yumurta oldugu için riski önlemek bakımından 6.gün başlamış olabilir ki baskılayıcı 5.günden itibaren başlanabiliyormuş.Benim de salı başlayıp çarş. opum olmuştu. 9 günlük süreç yaniKızlar dün 1 yumurtam oldugunu öğrendim ve doktorumu bilgilendiririm. Ben Eskişehir'de olduğum için burda yumurta takibini yapıyorum. Doktorum iğnelerime ek olarak 2 gün Cetrotide verdi. Tedavimin 6. gününde kullanmaya başladım. Salı günü de Istanbul'da beni kontrole bekliyor. Ben cetrotide iğnesini bu kadar çabuk yapmamıştım. Bu durumu daha önce yasayaniniz var mı? Ve hiç bir problem olmazsa yumurta toplanmasi kaç gün sonra olur?
Evet canım Salı başladık. Ilk defa böyle bir tedavi oldum daha önce öyle değildi. Bu sefer hem heyecan var hem kaygı ikisi bir arada. Bir yanım olacak diyor bir yanım ya olmazsa diyor. Allahım hepimize güzellikler yaşatsın hayırlısıyla...Arkadaşım eğer tedaviye salı başladıysan senin opun tahmini çarşamba günü.tek yumurta oldugu için riski önlemek bakımından 6.gün başlamış olabilir ki baskılayıcı 5.günden itibaren başlanabiliyormuş.Benim de salı başlayıp çarş. opum olmuştu. 9 günlük süreç yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?