Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Haşa isyan değil de, ne bilim işte. Ölüm de vakitli, doğum da.. Biraz hüzün çokca tevekkül ve sabır.

İlk defa derken onu anlayamadım.nasıldı bir önce ki?

Benim bir önce ki tedavimde 11 gün bekledik Opu için. Ve cetrotide 9. Ve 10. Gün de vurmuştum. O yuzden şaşırdım arkadaşım.
Anladım 3 tedavimin ilki 10.gün,diğer 2 si 9.gün opum oldu. Kaygılanma hiç bir sıkıntı yok. Salı günü doktorun zaten yumurtanın kaç m.m olduğuna bakıp ona göre gün belirlicek canım.

Anladım 3 tedavimin ilki 10.gün,diğer 2 si 9.gün opum oldu. Kaygılanma hiç bir sıkıntı yok. Salı günü doktorun zaten yumurtanın kaç m.m olduğuna bakıp ona göre gün belirlicek canım.
Inşallah canimin içi. Iyi ki buraya üye olmuşum. Derdini anlayan insanlarla yazışmak beni rahatlatıyor...

Inşallah canimin içi. Iyi ki buraya üye olmuşum. Derdini anlayan insanlarla yazışmak beni rahatlatıyor...
Kesinlikle haklısın. Tedavimden eş dostun haberi olmadığı için, kimseyle dertleşemediğimden ötürü benim için de burası bir nimet..

Benim bir önce ki tedavimde 11 gün bekledik Opu için. Ve cetrotide 9. Ve 10. Gün de vurmuştum. O yuzden şaşırdım arkadaşım.
Benim toplama ve transfer olan tek tedavim var, persembe cetrodit, cumartesi otrival vurulmuştum , pazartesi yumurtalar toplanmıştı , persembe de transfer olmustu

Merhabalar..39 yasindayim.. 5 asilama 5 tup yaptirdim..simdi 6.si icin ugrasiyorum.. son 4 denemede hep 2 yumurta toplandi.. rezerv ve kalite sikintili.. subat ayinda yediklerime dikkat etmistim 5 yumurta görünüyordu 1 ay daha bekleyelim dedi..martta pandemi sureci girince kaldi.. bu ayda 2 yumurta gördü ve basladi havuz yontemi yapalim dedi doktorun isine karisamadim tamam dedim.. sanssizlik 1 tanesi geriden geliyor büyük ihtimal tek toplanacak.. o da dollenir mi bilmiyorum..moralim cok bozuk

Herşeyin hayırlısı. Stress yapmayalım gerisi Allah'a kalıyor...

Hoşgeldin moral bozukluğu hiç iyi değil biliyorsun canım bu ay bir toplanır öbür ay 5 sıkma canını hem bakarsın geriden gelen atak yapar hatta yeniler görünür belki umut et ve inan bol şans canım

Hoşgeldin, gerçekten seni çok iyi anlıyoruz.Çok çaba sarfetmişsin.Tek altın yumurta ile yol alan çok arkadaşımız var.Moral bozmamak mümkün değil fakat çabuk toparlanmalıyız.Bu hanemize eksiden başka bişey katmıyor çünkü.Birgün hepimiz bebek sahibi olacağız inşallah

Benimde son iki tedavimde hep olumsuz geldi, birine 2 tane diğerinde 4 tane gitmişti ngs ye. 1 yıldır transfer olamadım bu yuzden.. bulent tıras da..
Canim maliyetli islemler ALLAHIM saglikla kucagimiza almayi nasip etsin guzel haberler alalim insALLAH bende bulent beyin hastasiyim 6 yumurtam toplandi 3 olgun cikti ve birtanesi dollendi 3.gun embriyosu 7 hucreli orta kalite denilip donduruldu

Bulent bey prp yapalim dedi ama bilemedim

Tesekkur ederim..Allah hepinize nasip etsin insallah her gece olmayanlar icin dua ediyorum.. maddi manevi cok yıpratıyor insani.. sali gunu son kontrolum var insallah 2.yumurta digerine yetismistir diye dua ediyorum.. son denemede 1 i bos cikti digeri de dollenmedi transfer iptal oldu.. yine oyle olacak diye ister istemez düşünüyor insan elimde degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…