- 6 Ocak 2020
- 576
- 1.022
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.221
Haşa isyan değil de, ne bilim işte. Ölüm de vakitli, doğum da.. Biraz hüzün çokca tevekkül ve sabır.Evet ben de aynı şeyi düşünüyorum bazen “ bu kadar zor olmamalıydı “ diye... isyan etmek haddime değil ama bazen elimde olmadan da sorguluyorum işte rahat rahat hamile kalanları gördükçe ... neden bu kadar geç kaldım diye sorgulamaktan alamıyorum bazen kendimiAllah büyüktür , bizim de sınavımız böyleymiş diyorum sonra, allah ım tez zamanda gönlümüze göre versin inşallah
İlk defa derken onu anlayamadım.nasıldı bir önce ki?Evet canım Salı başladık. Ilk defa böyle bir tedavi oldum daha önce öyle değildi. Bu sefer hem heyecan var hem kaygı ikisi bir arada. Bir yanım olacak diyor bir yanım ya olmazsa diyor. Allahım hepimize güzellikler yaşatsın hayırlısıyla...
Benim bir önce ki tedavimde 11 gün bekledik Opu için. Ve cetrotide 9. Ve 10. Gün de vurmuştum. O yuzden şaşırdım arkadaşım.İlk defa derken onu anlayamadım.nasıldı bir önce ki?
Haşa isyan değil de, ne bilim işte. Ölüm de vakitli, doğum da.. Biraz hüzün çokca tevekkül ve sabır.
Evet evet kayan değil kesinlikle ... aynenHaşa isyan değil de, ne bilim işte. Ölüm de vakitli, doğum da.. Biraz hüzün çokca tevekkül ve sabır.
Anladım 3 tedavimin ilki 10.gün,diğer 2 si 9.gün opum oldu. Kaygılanma hiç bir sıkıntı yok. Salı günü doktorun zaten yumurtanın kaç m.m olduğuna bakıp ona göre gün belirlicek canım.Benim bir önce ki tedavimde 11 gün bekledik Opu için. Ve cetrotide 9. Ve 10. Gün de vurmuştum. O yuzden şaşırdım arkadaşım.
Inşallah canimin içi. Iyi ki buraya üye olmuşum. Derdini anlayan insanlarla yazışmak beni rahatlatıyor...Anladım 3 tedavimin ilki 10.gün,diğer 2 si 9.gün opum oldu. Kaygılanma hiç bir sıkıntı yok. Salı günü doktorun zaten yumurtanın kaç m.m olduğuna bakıp ona göre gün belirlicek canım.
Kesinlikle haklısın. Tedavimden eş dostun haberi olmadığı için, kimseyle dertleşemediğimden ötürü benim için de burası bir nimet..Inşallah canimin içi. Iyi ki buraya üye olmuşum. Derdini anlayan insanlarla yazışmak beni rahatlatıyor...
Aynen özellikle kayinvalidemKesinlikle haklısın. Tedavimden eş dostun haberi olmadığı için, kimseyle dertleşemediğimden ötürü benim için de burası bir nimet..
Benim toplama ve transfer olan tek tedavim var, persembe cetrodit, cumartesi otrival vurulmuştum , pazartesi yumurtalar toplanmıştı , persembe de transfer olmustuBenim bir önce ki tedavimde 11 gün bekledik Opu için. Ve cetrotide 9. Ve 10. Gün de vurmuştum. O yuzden şaşırdım arkadaşım.
Kesinlikle ,beni de , çok hemde, iyi ki varsınızInşallah canimin içi. Iyi ki buraya üye olmuşum. Derdini anlayan insanlarla yazışmak beni rahatlatıyor...
AynenKesinlikle haklısın. Tedavimden eş dostun haberi olmadığı için, kimseyle dertleşemediğimden ötürü benim için de burası bir nimet..
Herşeyin hayırlısı. Stress yapmayalım gerisi Allah'a kalıyor...Merhabalar..39 yasindayim.. 5 asilama 5 tup yaptirdim..simdi 6.si icin ugrasiyorum.. son 4 denemede hep 2 yumurta toplandi.. rezerv ve kalite sikintili.. subat ayinda yediklerime dikkat etmistim 5 yumurta görünüyordu 1 ay daha bekleyelim dedi..martta pandemi sureci girince kaldi.. bu ayda 2 yumurta gördü ve basladi havuz yontemi yapalim dedi doktorun isine karisamadim tamam dedim.. sanssizlik 1 tanesi geriden geliyor büyük ihtimal tek toplanacak.. o da dollenir mi bilmiyorum..moralim cok bozuk
Hoşgeldin moral bozukluğu hiç iyi değil biliyorsun canım bu ay bir toplanır öbür ay 5 sıkma canını hem bakarsın geriden gelen atak yapar hatta yeniler görünür belki umut et ve inan bol şans canımMerhabalar..39 yasindayim.. 5 asilama 5 tup yaptirdim..simdi 6.si icin ugrasiyorum.. son 4 denemede hep 2 yumurta toplandi.. rezerv ve kalite sikintili.. subat ayinda yediklerime dikkat etmistim 5 yumurta görünüyordu 1 ay daha bekleyelim dedi..martta pandemi sureci girince kaldi.. bu ayda 2 yumurta gördü ve basladi havuz yontemi yapalim dedi doktorun isine karisamadim tamam dedim.. sanssizlik 1 tanesi geriden geliyor büyük ihtimal tek toplanacak.. o da dollenir mi bilmiyorum..moralim cok bozuk
Hoşgeldin, gerçekten seni çok iyi anlıyoruz.Çok çaba sarfetmişsin.Tek altın yumurta ile yol alan çok arkadaşımız var.Moral bozmamak mümkün değil fakat çabuk toparlanmalıyız.Bu hanemize eksiden başka bişey katmıyor çünkü.Birgün hepimiz bebek sahibi olacağız inşallahMerhabalar..39 yasindayim.. 5 asilama 5 tup yaptirdim..simdi 6.si icin ugrasiyorum.. son 4 denemede hep 2 yumurta toplandi.. rezerv ve kalite sikintili.. subat ayinda yediklerime dikkat etmistim 5 yumurta görünüyordu 1 ay daha bekleyelim dedi..martta pandemi sureci girince kaldi.. bu ayda 2 yumurta gördü ve basladi havuz yontemi yapalim dedi doktorun isine karisamadim tamam dedim.. sanssizlik 1 tanesi geriden geliyor büyük ihtimal tek toplanacak.. o da dollenir mi bilmiyorum..moralim cok bozuk
Canim maliyetli islemler ALLAHIM saglikla kucagimiza almayi nasip etsin guzel haberler alalim insALLAH bende bulent beyin hastasiyim 6 yumurtam toplandi 3 olgun cikti ve birtanesi dollendi 3.gun embriyosu 7 hucreli orta kalite denilip dondurulduBenimde son iki tedavimde hep olumsuz geldi, birine 2 tane diğerinde 4 tane gitmişti ngs ye. 1 yıldır transfer olamadım bu yuzden.. bulent tıras da..
Tesekkur ederim..Allah hepinize nasip etsin insallah her gece olmayanlar icin dua ediyorum.. maddi manevi cok yıpratıyor insani.. sali gunu son kontrolum var insallah 2.yumurta digerine yetismistir diye dua ediyorum.. son denemede 1 i bos cikti digeri de dollenmedi transfer iptal oldu.. yine oyle olacak diye ister istemez düşünüyor insan elimde degil..Hoşgeldin, gerçekten seni çok iyi anlıyoruz.Çok çaba sarfetmişsin.Tek altın yumurta ile yol alan çok arkadaşımız var.Moral bozmamak mümkün değil fakat çabuk toparlanmalıyız.Bu hanemize eksiden başka bişey katmıyor çünkü.Birgün hepimiz bebek sahibi olacağız inşallah
Herhalde en yaşlı benim 44. Allah herkese hayırli evlatlar nasip etsin40 yaşındayım , bu ayki reglimde duruma göre bakıp başlayacağız inşallah .. 1 ay ara verdik .. inşallah bayram sonrası yani
Ben de 44 yaşındayım...Herhalde en yaşlı benim 44. Allah herkese hayırli evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?