- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.241
Bir şey sorucam eğer tek yumurta görürse toplayıp havuz mu yapılıyor yoksa transfer mi yapılıyor. Eğer 2 ay beklenirse ve yeniden yumurta toplanirsa yeni tup bebek tedavi ücreti mi alınıyor ben anlayamadım.Ben de 44 yaşındayım...
Sabri hoca ile bu detayı görüşmedik. Ben Eskişehir'de olduğum için burda bir doktora gittim ve sonucu Sabri hocaya ilettim. O da Salı günü kontrole bekliyorum dedi. O gün belli olacak detaylar dite düşünüyorum.Bir şey sorucam eğer tek yumurta görürse toplayıp havuz mu yapılıyor yoksa transfer mi yapılıyor. Eğer 2 ay beklenirse ve yeniden yumurta toplanirsa yeni tup bebek tedavi ücreti mi alınıyor ben anlayamadım.
Bahçecide ki sistem, paket ücretini ödüyorsunuz eğer ki transfer iptal olursa, yüzde yirmisini geri veriyorlar.Rahim dinlendirme yapıldıysa bu da iade ediliyor.yeniden tedaviye başlarsak aynı rakamları yeniden ödüyoruz.Tup bebek tedavisinde negatif olursa bir dahaki deneme.icin tekrar sil bastan ucret mi odeniyo bende bunu merak ediyorum
Ben prp yapilmasini kendim teklif ettim doktor tamam dedi fakat anestezi islem ucreti vs cok tutmasin zaten havuz yapacagiz..o yuzden bu yumurta toplamada hazir anestezi almisken prp de yapacak..sanirim bir dahaki toplama icin 2 ay bekletir boylece ise yaradi mi görmüş olurum..Canim maliyetli islemler ALLAHIM saglikla kucagimiza almayi nasip etsin guzel haberler alalim insALLAH bende bulent beyin hastasiyim 6 yumurtam toplandi 3 olgun cikti ve birtanesi dollendi 3.gun embriyosu 7 hucreli orta kalite denilip donduruldu
Bulent bey prp yapalim dedi ama bilemedim
Arkadaşlar eşimle genetik test yaptırmak için,hastanenin kadın doğum bölümüne muayene randevusu almamız mı gerekiyor?Yoksa elimizde ki istek kağıdı ile, direk laboratuvara gidebilirmiyiz? Şimdiden teşekkür ediyorum
Hangi merkez de yaptırdınız? Ücreti neydi acaba? Bahçeci de 700 tlCanım ben merkezde yaptırdım genetiği ama bence sen önce randevu almalısın
Canım eşimle ikimiz toplam 900 TL ödedik İstanbul tüpbebek merkezi geçen ay yaptırdık 20 günde geldi sonuçHangi merkez de yaptırdınız? Ücreti neydi acaba? Bahçeci de 700 tl
Evet bize de 3 hafta da çıkıyor dendi. Bize verilen rakam tek kişiye mi aitti merak ettim şimdi? Yarın arayıp ta sorayım . Sonucunuz iyi gelmiştir inşlh.Canım eşimle ikimiz toplam 900 TL ödedik İstanbul tüpbebek merkezi geçen ay yaptırdık 20 günde geldi sonuç
Çok şükür sorun olmadığını söyledilerEvet bize de 3 hafta da çıkıyor dendi. Bize verilen rakam tek kişiye mi aitti merak ettim şimdi? Yarın arayıp ta sorayım . Sonucunuz iyi gelmiştir inşlh.
Bendeee:)Herhalde en yaşlı benim 44. Allah herkese hayırli evlatlar nasip etsin
Merhaba canim bunlari kullanirken..yani arisutu ve benzeri seyleri kullanirken..vede ayni zmanda ilaclari..adet kanamalarinda kahverengi lekelenmeler yasadinmi..yada adetin az oldumu hic
Neden era vede genetil?Benim bu tedavimde yapılacak. Hem embriyo genetiğe gidecek, hem ERA testi yapılacak.
merhaba,Neden era vede genetil?
yuzde yirmi iade cok azmisBahçecide ki sistem, paket ücretini ödüyorsunuz eğer ki transfer iptal olursa, yüzde yirmisini geri veriyorlar.Rahim dinlendirme yapıldıysa bu da iade ediliyor.yeniden tedaviye başlarsak aynı rakamları yeniden ödüyoruz.
Evet malesefyuzde yirmi iade cok azmis
Canım benim merkezde rahim dinlendirme için ücret alınmıyor ve iptal olursa tedavi transfer ücreti geri ödeniyormuşEvet malesef☹başka merkezlerin iadeleri nasıl? Bilginiz var mı?
Şişli memorial ile de görüşün. Pandemi sırasında da nasıl bir tedavi uygulayacaklar özellikle sorun.Doktorunuz kim ? Ben de 40 yaşındayım ,4. Denemem olacak Dogru bir doktora karar vermek istiyorum
ben de 44Ben de 44 yaşındayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?